Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ با يك ابتكار ساده می توانيد شاخه هاي گل مورد علاقه خود را به طرز عجيبی روي سطح آب عمودی نگه داريد. به گزارش كنجكاو ، يك شركت ژاپنی گلدان نو آورانه ای را طراحی كرده است بر روی آب شناور می ماند . اين گلدان از مواد شفاف ساخته شده است و نامرئی به نظر می رسد .همچنين وقتی روی آب شناور می شود حالت موجی جالبی را پديد می آورد. منبع: کنجکاو 31 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ وااااااااای چه خوشگل!!! خیلی جالب بود!مرسی مهدی جان 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ چه باحااااااااااااااال:lol: منم میخوام 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ elh[MENTION=158820 گفته است : m_a[/MENTION]rch;1304135]وااااااااای چه خوشگل!!! خیلی جالب بود!مرسی مهدی جان واقعا خوشگله خواهش میشه الهام جان دختر باران گفته است : چه باحااااااااااااااال منم میخوام منم میخوام امیدوارم از ژاپن بیاد pearlaa گفته است : جالبه مرسی اقا مهدی ممنون مرسی از حضورت نگین جان 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جالبه فکر کنم یه چند وقت دیگه تو مترو بفروشن 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کسی زرنگ باشه و شم اقتصادی داشته باشه و البته شرایطش هم داشته باشه میتونه بسازدش قبل ازینکه بخواد وارد بشه.... 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود...مرسی خواهش میکنم جالبهفکر کنم یه چند وقت دیگه تو مترو بفروشن اگه تو مترو بفروشن که دیگه جالب نیست !!! کسی زرنگ باشه و شم اقتصادی داشته باشه و البته شرایطش هم داشته باشه میتونه بسازدش قبل ازینکه بخواد وارد بشه.... امیدواریم همینطور بشه 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی جالب بود چون من از گلها کلا خوشم نمیاد علاقه ای به این کار ندارم 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جالب بودن کاشکی منم دادشتم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ الان یکی واسه خودم میسازم، چیزی نداره که مرسی داش مهدی 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی جالب بود چون من از گلها کلا خوشم نمیاد علاقه ای به این کار ندارم ممنون که اومدی سامان جان هر جور راحتی جالب بودن کاشکی منم دادشتم مرسی از حضورت واقعا کاشکی الان یکی واسه خودم میسازم، چیزی نداره که مرسی داش مهدی پس لطف کن یکی هم برای من بساز قربونت داش عباس 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وای عجب فکری !حتما فروش خوبی داره 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی چندتاشو بندازی تو یه ظرف بزرگ انگار قطره های بارونه که میچکه تو ظرف... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی چندتاشو بندازی تو یه ظرف بزرگ انگار قطره های بارونه که میچکه تو ظرف... درسته خیلی زیبا میشه هم جالب بود هم زیبا ممنون از حضور شما 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مهدی جان. ممنون از دعوتت رفیق خیلی جالب بود. واقعا خلاقیت بود!! میشه با یک هزینه ی کم و استفاده از پلاستیک های بازیافتی که شفافشون کنی و قالب گیری کنی یک محصول زیبا و چشم گیر و خلاقانه بسازی آفرین بهشون جوانان ایرانی، مغزشون خلاقه ولی زمینه ی مطرح سازی ایده هاشون نیست. خیلی باید بدو بدو کنی تا طرحتو یه جایی قبول کنه و به مرحله ی تولید برسه. با وجود شرایط اقتصادی الان و درگیری مخارج و .... ، عده ی کمی پیگیر ایده هاشون میشن. دانشگاه من با ریاست دکتر موسی خانی، پارک رشد و فناوری داره. خیلی از دانشجویا میرن اونجا و ایده هاشونو میگن. خوشبختانه دکتر موسی خانی اهمیت میدن. ایده بررسی میشه و در صورت تایید شدنش با داوری اساتید، همون جا به اون فرد مکان داده میشه با وام و ... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مهدی جان.ممنون از دعوتت رفیق خیلی جالب بود. واقعا خلاقیت بود!! میشه با یک هزینه ی کم و استفاده از پلاستیک های بازیافتی که شفافشون کنی و قالب گیری کنی یک محصول زیبا و چشم گیر و خلاقانه بسازی آفرین بهشون جوانان ایرانی، مغزشون خلاقه ولی زمینه ی مطرح سازی ایده هاشون نیست. خیلی باید بدو بدو کنی تا طرحتو یه جایی قبول کنه و به مرحله ی تولید برسه. با وجود شرایط اقتصادی الان و درگیری مخارج و .... ، عده ی کمی پیگیر ایده هاشون میشن. دانشگاه من با ریاست دکتر موسی خانی، پارک رشد و فناوری داره. خیلی از دانشجویا میرن اونجا و ایده هاشونو میگن. خوشبختانه دکتر موسی خانی اهمیت میدن. ایده بررسی میشه و در صورت تایید شدنش با داوری اساتید، همون جا به اون فرد مکان داده میشه با وام و ... سلام به دوست گلم ممنون از اینکه اومدی ژاپنی ها همیشه خلاقیتشون تو همه ی جهان چشم گیر بوده واقعا آفرین بهشون بزار یکجور دیگه هم بگم "جوان ایرانی باهوش اما جوان ژاپنی پشت کار داره " البته این هم هست شما درست میگی خیلی خوبه دانشگاه شما به این مسئله اهمیت میده شاید جرقه ایی برای اهمیت به خلاقیت و اختراعات داخل باشه به امید پیشرفت های روز افزون ایران 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ :rose:آقا مهدی این گل برای تو که بزاری توش اگه خریدی مرسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده