Just Mechanic 27854 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عامه پسند / چارلز بوکوفسکی سلام دوست عزیز من خیلی واه این کتاب گشتم پیدا نکردم مجبور شدم بخرم عامه پسند / چارلز بوکوفسکی /پیمان خاکسار /نشر چشمه / چاپ اول 1388 / 198 صفحه فک کنم قیمتش در حدود 9000 باشه تصمیم گرفتم تا ظهر توی رخت خواب بمانم . شاید تا آن موقع نصف آدم های دنیا بمیرند و مجبور باشم فقط نصف دیگرشان را تحمل کنم . عامه پسند - چارلز بوکفسکی 5
EOS 14528 ارسال شده در 21 آبان، 2013 میشه لطفا بگین نیچه کتابی به اسم "مرگ خدا" داره یا نه ؟ پ.ن : دقیقا منظورم کتابی با این عنوانه نه گزیده هایی که توی چندتا از کتاباش بهش اشاره کرده _____________________________ خیر نداره .... خودم بلاخره جواب رو پیدا کردم :icon_razz: 3
nimasc 52 ارسال شده در 6 دی، 2013 کتاب جامعه شناسی گیدنز کسی داره لینکشو بزاره؟!! هرچی میگردم نسخه فارسیش نیست اگه سراغ دارید بزارید خواهشا 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 دی، 2013 کتاب جامعه شناسی گیدنز کسی داره لینکشو بزاره؟!!هرچی میگردم نسخه فارسیش نیست اگه سراغ دارید بزارید خواهشا سلام دوست عزیز من ازآنتونی گیدنز اینارو پیدا کردم شاید بدردت بخوره یکیشون به این صورته نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقدمه و تلخیص: بهروز صفریاین کتاب در دو بخش ارائه میگردد: بخش اول مختصری درباره آنتونی گیدنز و نظریات اوست و بخش دوم خلاصهای جامع از کتاب مهم او با عنوان «پیامدهای مدرنیته» است. اهمیت این کتاب در ارائه تحلیلی نهادمند و چند بعدی از مدرنیته است که به دام تقلیلگرایی رایج در علوم اجتماعی نمیافتد. تصویری که او از مدرنیته ارائه میدهد تصویر یک «گردونه بیمهار» است و همین تصویر او را به جهتگیری ضد دترمینیستیک میکشاند. گیدنز با اتکا به چنین تحلیلی به بررسی مخاطرات مدرنیته میپردازد و راه حل اساسی خود را بر مبنای «رئالیسم تخیلی» ارائه میدهد. و دیگریش فصل ۱۴ کتاب جامعه شناسی آنتونی گیدنز ترجمه محسن چاوشیان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
m@f 1923 ارسال شده در 17 دی، 2013 سلام به دوستان عزیز اگه کسی ریاضیات مهندسی کرویت-سیگ و کتاب آمار واحتمالات مهندسی ستار -سعادتمندان رو به صورت pdfداره برام بذاره خیلی احتیاج دارم یک دنیا ممنون از این تاپیک خوبتون ایشالا منم توش فعال میشم 1
satar30 13 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 سلام اگه کسی این کتاب رو برام بذاره ممنون میشم برا پایان نامه لازم دارم: [h=1]Concrete Structures: Stresses and Deformations: Analysis and Design for Serviceability, Fourth Edition[/h] 1
farzad abdi 15 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 سلام من این کتاب رو میخوام [h=2]Theory and Analysis of Elastic Plates and Shells [/h]اینم لینک سایتش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 1
نسترن 2411 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 سلام من دو تا کتاب میخوام هر جا گشتم پیداشون نکردم اگه یکی برام بذاره خیلی ممنونش می شم Walters D. R., Keil D. J., Walters B. and Murrell Z. E.(2005) Vascular Plant Taxonomy. Kendal/Hunt Publishing Company. Stuessy T. F.(2008) Plant Taxonomy: The Systematic Evaluation of Comparative Data. Columbia University Press . 1
sara65 14 ارسال شده در 30 بهمن، 2013 salam lotfan in ketabo baraye man begirid introduction to cluster chemistry D. M. P. Mingos (Author), David J. Wales (Author) mersiiiiiiiii 1
farzad abdi 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 سلام من دو تا کتاب میخوام هر جا گشتم پیداشون نکردم اگه یکی برام بذاره خیلی ممنونش می شمWalters D. R., Keil D. J., Walters B. and Murrell Z. E.(2005) Vascular Plant Taxonomy. Kendal/Hunt Publishing Company. Stuessy T. F.(2008) Plant Taxonomy: The Systematic Evaluation of Comparative Data. Columbia University Press . salam in linkeh ketab aval ke khasteh boodin(virayesheh ghadimishe برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ketabeh 2vomam faght 3faslesh peyda shood sharmandeh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
farzad abdi 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 سلام اگه کسی این کتاب رو برام بذاره ممنون میشم برا پایان نامه لازم دارم: Concrete Structures: Stresses and Deformations: Analysis and Design for Serviceability, Fourth Edition salam moshakhasatoo kamel bezarin inam linkeh downloadesh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
نسترن 2411 ارسال شده در 15 اسفند، 2013 salam in linkeh ketab aval ke khasteh boodin(virayesheh ghadimishe برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ketabeh 2vomam faght 3faslesh peyda shood sharmandeh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام با سپاس فراوان از لطفتون اما متاسفانه لینکها باز نمی شند 1
farzad abdi 15 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 من بشدت به این کتابا نیاز دارم Constructing Intelligent Agents With Java: A Programmer's Guide to Smarter Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچین لینک زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب Constructing Intelligent Agents Using Java: Professional Developer's Guide, 2nd Edition برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب Developing Smarter Intelligent Agents Using Java (Java Masters برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن : اولی رو فرمت chmش رو دارم که متاسفانه تصاویرش ناقصه و کوچیک salam avali formatesh chm hast برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 چند تا کتاب هست که به ایمیلم اومده آف گذاشتن براشون ولی نسخه الکترونیکی اونها برا چند تا سایت آنلاین موجود هست! یکی شو می ذارم ببینم از دوستان هست که دسترسی داشته باشه یا نه؟ ممنون از توجهتون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بالایی لینکشه [TABLE=width: 720] [TR] [TD=class: product-main] Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ISBN: 978-1-118-43368-3 536 pages February 2014, Wiley-Blackwell [/TD] [/TR] [/TABLE] ا 1
sara65 14 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 salam lotfan in ketabo baram bezarid handbook of analytical of chemistry ju lurie mersiiiiiiii kheili vajebe 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 salam lotfan in ketabo baram bezaridhandbook of analytical of chemistry ju lurie mersiiiiiiii kheili vajebe سلام دوست عزیز در این تالار با توجه به جدایی قسمت های تخصصی و منتقل شدن هر کدوم به تالار تخصصی، فقط کتب عمومی قرار داده میشه اگه درخواستتون رو در بخش تخصصی مورد نظرتون مطرح کنید زودتر به جواب میرسید پاینده باشید 2
wmeysam 10 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 سلام کسی میتونه این کتاب رو بگیره Synthesis of Polymers: New Structures and Methods لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
سامره حاجیان 69 ارسال شده در 17 خرداد، 2014 من چندتا کتاب هست که مدتهاست دنبالشون می گردم ،1پولینا درکوهستان2رویای سبز لطف کنید اسم نویسنده این دو کتاب و هرکسی می دونه حتما درج کنه،اگه لینکشم دارید بذارید.گوشی من آندروید 2هست DUosلطفا لینکی بذارید که مناسب گوشی منم باشه .مچکرم. 3
ارسال های توصیه شده