soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کتاب های مد نظرتونو با مشخصات کافی بذارید اینجا بچه ها زحمتشو میکشن پیدا میکنن ! به همین سادگی 28 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلام آیا کسی هست که کتاب " گفتار در روش به کار بردن خرد " رو داشته باشه؟ نویسندش دکارته من تو نت گشتم پیدا نکردم سپاس 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تاپيك خيلي خوبي زدي من چند تا كتاب موبايل باحال ميخوام هركس داره لطفا لينكشو بذاره مرسي 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من یه درخواست دارم. من یه کتابی هست که مدت هاست دنبالش میگردم . کتاب فوق العاده ای هست که من هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم. اسم کتاب هست : The long hard road out of hell کتاب نوشته ی Marilyn Manson هست. اگر کسی این کتاب رو داره لطف کنه و به منم بده. خیلی ممنون میشم. درود wafen عزيزم از اون جايي كه كتابي كه شما مد نظر داريد كتاب خارجي هست و متاسفانه يا خوشبختانه سايت هاي خارجي بر خلاف سايت هاي ما بسيار كم نسخه اي كامل جهت دانلود رايگان ارائه مي دهند به سختي مي توان لينك چندان دقيق و معتبري ارائه نمود . با اين حال شايد لينك زير به كارتان آيد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشيد دوست عزيز مرسی دوست عزیز ... خیلی لطف کردید... ممنونم... :icon_gol: سلام دوست عزیزبرید به لینک زیر شاید به جواب درخواستتون برسید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته باید هیتلررو دوربزنید!! ویدیو وفایل صوتی این درخواست همه جا هست البته اگه خودتون دارین بهتره زندگینامه مرلین رو بزارید تا اونجایی که یادمه قبلا یک کشیش خیلی معتقد بود که بعدا تغییر عقیده داد وکلا قاطی کرد با این همه من بعضی ترانه هاشو دوست دارم به شخصه وسبک خوانندگی متفاوتشو ولی اینقدری هم که میگن ادم قابل توجهی نیست! سلام انجلو عزیز... مرسی... این لیست رو قبلا پیدا کرده بودم ولی توش رو نگشتم... الان میرم با دقت میگردم ببینم هست یا نه... آهنگ و موزیک ویدئویی با این نام وجود داره... ولی کتابش که داستان زندگی خود مریلین هست خیلی کمیاب هست... من زندگینامه مرلین منسون رو زمانی که به اهنگاش گوش میدادم تو وبلاگهای فارسی خونده بودمکلا خواننده متفاوتی هست که ارزششو داره با افکار وسبک موسیقیش اشنا بشی مثل کورن! منم زندگینامه ی مرلین منسون رو خوندم... البته خیلی وقت پیش... قشنگی این کتاب در اینه که Autobiography هست و خیلی زیبا و با حالتی کمدی از دوران کودکی مریلین و از زمانی که با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکرده شروع میشه و تا زمان شهرتش ادامه پیدا میکنه و شما میتونید خودتون ببینید که چطور شد که مریلین که یه بچه ی لاغر و ساکت و گوشه گیر بود تبدیل شد به چیزی که الان هست. من که یه مقداری ازش تو آمازون خوندم و واقعا عاشق کتابش شدم... متاسفانه هنوز نتونستم پیداش کنم... چون لینک خانوم قاصدک کار نکرد و این تورنت ها هم کتاب رو ندارند... خیلی کتاب کم یابی هستش... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من یه درخواست دارم. من یه کتابی هست که مدت هاست دنبالش میگردم . کتاب فوق العاده ای هست که من هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم. اسم کتاب هست : The long hard road out of hell کتاب نوشته ی Marilyn Manson هست. اگر کسی این کتاب رو داره لطف کنه و به منم بده. خیلی ممنون میشم. درود wafen عزيزم از اون جايي كه كتابي كه شما مد نظر داريد كتاب خارجي هست و متاسفانه يا خوشبختانه سايت هاي خارجي بر خلاف سايت هاي ما بسيار كم نسخه اي كامل جهت دانلود رايگان ارائه مي دهند به سختي مي توان لينك چندان دقيق و معتبري ارائه نمود . با اين حال شايد لينك زير به كارتان آيد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشيد دوست عزيز wafen جان فكر مي كنم لينك كار مي كرد اما از اونجايي كه حجم بسيار بالايي داشت ( حدود 800 MB ) زمان بسياري مي بره تا كامل باز بشه .. من براي اينكه مطمئن بشم تا چند درصد لود صفحه صبر كردم و بعد ارائه دادم . مي بخشي به جاي نقل قول ويرايش شد ! 7 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ کتاب های مد نظرتونو با مشخصات کافی بذارید اینجا بچه ها زحمتشو میکشن پیدا میکنن !به همین سادگی به همین خوشمزگی!!:banel_smiley_4: با سلامآیا کسی هست که کتاب " گفتار در روش به کار بردن خرد " رو داشته باشه؟ نویسندش دکارته من تو نت گشتم پیدا نکردم سپاس چنین کتابی تو نت وجود نداره بهتره از بیرون خریداری نمایید 7 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تاپيك خيلي خوبي زدي من چند تا كتاب موبايل باحال ميخوام هركس داره لطفا لينكشو بذارهمرسي من هم درخواست این دوست عزیز را دارم سلام دوستان عزیز چون کتابهای جاوا برای موبایل کم حجمند وتعدادشون بسیار بالاست من چندتا لینک معرفی میکنم امیدوارم بتونید کتابهای الکترونیکی به درد بخوری توشون پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
hasti 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام.من کتاب بریدا نوشته ی پائولو کوئیلیو رو می خواستم.اگر لطف کنید و این کتاب رو برام بزارین واقعا ممنون میشم. 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام.من کتاب بریدا نوشته ی پائولو کوئیلیو رو می خواستم.اگر لطف کنید و این کتاب رو برام بزارین واقعا ممنون میشم. درود متاسفانه نسخه ي الكترونيكي اين اثر از كوئيليو هنوز منتشر نشده . در صورتي كه راغب باشيد مي توانيد از لينك هاي زير كه در كتابخانه هم موجود است استفاده كنيد . مکتوب نوشته ي پايولو كوئيليو در ساحل رودخانه پیدرا نشستم و گریه کردم از پائولو كوئيليو یازده دقیقه از پائولو كوئيليو ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد از پائلو كوئيليو كتاب صوتي كيمياگر اين هم تاپيكي در مورد معرفي ايشان آثار و خلاصه اي از آثار پائـــــــولوكوئـــــــــ ـليو 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام.من کتاب بریدا نوشته ی پائولو کوئیلیو رو می خواستم.اگر لطف کنید و این کتاب رو برام بزارین واقعا ممنون میشم. من لینک دانلود برای متن فارسیشش پیدا نکردم ولی میتونید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوش کنید به فایل صوتی کتاب اگه انگلیسیش به دردتون میخوره براتون پیداش کنم 6 لینک به دیدگاه
جیرجیری 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :cakesmileyf: :Laie_28: :w139: :hi: ای ول من در پی این دو تا کتاب هستم Philosophy For Dummies Ethics For Dummies زت زیاد خیلی عالیه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :cakesmileyf: :Laie_28: :w139: :hi: ای ول من در پی این دو تا کتاب هستم Philosophy For Dummies Ethics For Dummies زت زیاد خیلی عالیه این دوتا لینک رو نگاه کن اگه کارتو راه ننداخت خبرم کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
jaleel 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ با سلام من درخواست کتاب Human Nature and the Limits of Science نوشته John Dupre را دارم اگر کسی لطف کند آن را بفرستد خیلی ممون می شوم با تشکر 1 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ کسی حل تمرین زبان تخصصی شهرسازی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر مهندسان عزیز :icon_pf (44): من کتاب حل مسائل شیمی فیزیک لوین رو میخواستم خیلی لطف میکنین واسم بزارین 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من کتاب جنگجوی صلحجو اثر دن میلمن را میخوام ترجمه: فریده مهدوی دامغانی خیلی سخت گیر میاد 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درخواست کتاب الکترونیکی رمان بچه های نیمه شب بچههای نیمهشب یا کودکان نیمهشب در سال ۱۹۸۰ نوشته شده . این کتاب به حوادثی که پس از استقلال هند (و در خلال جدایی پاکستان از هند) رخ داد، میپردازد. در سال ۱۹۸۱ جایزه بوکر را برد و در سال ۱۹۹۳، جایزه بوکر بوکرها را (به عنوان بهترین رمان در میان برندگان ۲۵ دوره اول جایزه بوکر) نصیب خود کرد. بچههای نیمهشب توسط مهدی سحابی به فارسی ترجمه شد و در سال ۱۳۶۴ برنده جایزهٔ بهترین رمان خارجی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد. 1 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من رمان جن نامه هوشنگ گلشیری رو میخواستم کسی میتونه یه لینک دانلود سالم بهم بده؟ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من رمان جن نامه هوشنگ گلشیری رو میخواستمکسی میتونه یه لینک دانلود سالم بهم بده؟ تقديم شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعيد مي دونم مشكلي داشته باشه چون همين الان برات آپلود كردم ،اما اگر مشكلي داشت اطلاع بده . موفق باشي 4 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تقديم شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعيد مي دونم مشكلي داشته باشه چون همين الان برات آپلود كردم ،اما اگر مشكلي داشت اطلاع بده . موفق باشي ممنون لینک سالمه این کتابی که تو پست بالایی خواستن رو ندارین؟ رمان بچه های نیمه شب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده