sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ بعضی وقتا ما از زندگی توقعات خیلی زیادی داریم.هروز که میگذره میبینم تجمل توی زندگی ما خیلی زیاد شده و فرهنگ تجمل گرایی یک جورایی تثبیت میشه. مثلا یک جایی رفتم عروسی که هفت نوع غذا توی منوشون بود با کلی هزینه اضافی دیگهیا شنیدم که یکی از دوستام 5میلیون داده بود واسه کلیپ عروسیش:icon_pf (34): این تجمل گرایی که ما ایرانی ها داریم از پله هاش به سرعت میریم بالا واسه چی نمیدونم بنظر شما چرا تجمل گرایی داره زیاد میشه؟ خودتون آدم تجملی هستید؟ اصلا هر نظری راجع تجمل دارید بگید 12 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اره واقعا ی حسی تو ادما هست ب نام حس برتری دوس دارن بهتر از بقیه باشن اصن بهترین باشن این باعث میشه وقتی یکیو دیدن ک مثلا ی مهمونیه انچنانی داده چون دوس ندارن کم بیارن سعی میکنن دوبرابر اون خرج کنن و مثلا ی مهمونیه اینچنینی بدن همینجوری میشه ک روز ب روز ادما ب سمت تجمل نزدیک میشن دست خودشونم نیستاااا نمیتونن جلو این حس خودشونو بگیرن...اما با این وجود هنوز خیلیا هستن ک خودشونن و باصفا و صمیمیتشون نظر و تحسین بقیه رو ب سمت خودشون جلب میکنن (عاشق اینجور ادمام) تجمل گرایی رو فک نکنم بشه کاریش کرد لاعلاجه اینروزا مخصوصا 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ کاش دوستانی که دعوت شده بودن نظرشونو هم بیان میکردن نه این که تشکر کنن این مسائل چیزای ساده ای نیست که دوستان به راحتی از کنارش بگذرن 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تجمل خیلی هم خوب است ولی نه برای کسانی که واقعا از لحاظ اقتصادی به بخشهای دیگر زندگیشان آسیب میزنند که فقط یک بخش از زندگیشان که از نظر دیگران، زیاد به چشم میاید؛ تجملی باشد. نمونه همان عروسی ای که مثال زدید، الان در جامعه ی ایران زیاد شده. خیلی عالی است ولی نه برای کسی که وضعیت مالیش در تنگنا است. کسی نیست بگوید خوب عزیز من در حد توان مالی خودت بریز و بپاش کن. چاقو که زیر گلویت نگذاشتند! شاید دلیلش چشم و هم چشمی، انتظار بیش از حد از خود و دیگران، مرسوم شدن تجمل گرائی و... . البته ایرادی نمیتوان از این گونه اشخاص (وضعیت متوسط یا ضعیف مالی) گرفت. خوب حتما برایش یک ارزش است و دوست دارد. ولی از نظر من منطقی نیست. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تجمل به معنی مدرنی که امروز داره اصلا خوب نیست توی اسلام همیشه تعادل اصل مهم و اساسی بوده تعادل یعنی بتونی رو پشت بوم وایسی- نه از این طرف بیفتی نه از اون طرف راستش هرچی فکر میکنم راه حلی به جز عوض شدن فرهنگ مردم نمیبینم 3 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تجمل خیلی هم خوب است ولی نه برای کسانی که واقعا از لحاظ اقتصادی به بخشهای دیگر زندگیشان آسیب میزنند که فقط یک بخش از زندگیشان که از نظر دیگران، زیاد به چشم میاید؛ تجملی باشد. نمونه همان عروسی ای که مثال زدید، الان در جامعه ی ایران زیاد شده. خیلی عالی است ولی نه برای کسی که وضعیت مالیش در تنگنا است. کسی نیست بگوید خوب عزیز من در حد توان مالی خودت بریز و بپاش کن. چاقو که زیر گلویت نگذاشتند! شاید دلیلش چشم و هم چشمی، انتظار بیش از حد از خود و دیگران، مرسوم شدن تجمل گرائی و... . البته ایرادی نمیتوان از این گونه اشخاص (وضعیت متوسط یا ضعیف مالی) گرفت. خوب حتما برایش یک ارزش است و دوست دارد. ولی از نظر من منطقی نیست. میشه بگی کجاش خوبه؟ مثلا همون عروسی که گفتم.از 100٪ غذا میتونم به جرات بگم 80٪بیشتر دور ریخته شد حالا این کجاش میتونه خوب باشه؟ اگه بجای تجمل و خرج الکی این هزینه ها صرف یک کار دیگه کنیم بهتر نیست؟ بنظرم این تجمل باعث اختلاف طبقه ها میشه 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ میشه بگی کجاش خوبه؟مثلا همون عروسی که گفتم.از 100٪ غذا میتونم به جرات بگم 80٪بیشتر دور ریخته شد حالا این کجاش میتونه خوب باشه؟ اگه بجای تجمل و خرج الکی این هزینه ها صرف یک کار دیگه کنیم بهتر نیست؟ بنظرم این تجمل باعث اختلاف طبقه ها میشه همه جایش. ;) وقتی توان مالیش را دارد چرا خرج نکند؟ مثلا در عروسی هم میزبان لذت میبرد و هم مهمانهایش. مثلا چه کاری؟ لطف میکنید بفرمائید چطور باعث اختلاف طبقه ها میشود؟ 2 لینک به دیدگاه
ala. 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ همه صحبتارو نخوندم ولی چیزی که هست تجمل و گرایش به زیبایی یه امر طبیعی هست یعنی همه انسانها به طور غریزی گرایش به زیبایی و نمایش دادن این زیبایی دارن، حالا چرا انسانها این مدلی هستن واسه اینکه انسان به طور فطری گرایش به کمال داره زیبایی هم یکی از مصادیق کمال هست و زشتی هم یکی از مصادیق کمبود و نقص هست، آدما هم همیشه از کمبود نقص فرارین دیگه.... پس تجمل گرایی به معنای تمایل به زیبایی و نمایش دادن اون ذاتا مشکلی نداره از رذیلت های اخلاقی هم محسوب نمیشه و بد نیس ولی وقتی به قول اون دوستمون نتونیم تعادل حفظ کنیم پس از روی پشت بوم میوفتیم و همین تجمل گرایی باعث بوجود اومدن یه سری از رذایل اخلاقی مثل حسد و تفاخر و تکبر ... میشه. در مورده عروسی هم باید بگم هرکسی باید در شان خودش عروسی بگیره روایات زیادی هم تو اسلام داریم، وقتی یکی خیی پول داره به نظرم اصن زیبا نیس فقط یه مدل غذا بزاره جلو مهمونش، بلاخره باید مهمونشو تکریم کنه، ولی میتونه خیلی راحت از اسراف جلو گیری کنه اون مقدار غذای اضافی رو به بی بضاغتا بده. 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ همه جایش. ;) وقتی توان مالیش را دارد چرا خرج نکند؟ مثلا در عروسی هم میزبان لذت میبرد و هم مهمانهایش. مثلا چه کاری؟ لطف میکنید بفرمائید چطور باعث اختلاف طبقه ها میشود؟ ببینید تجمل تا جایی خوبه که باعث اسراف نشه حتی توی اسلام هم تجمل نهی شده تجمل نامتناسب و ناهماهنگ با وضع اجتماعی و اقتصادی زمان تجملی که سبب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شود تجملی که منجر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گردد تجمل هنگام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ها واسه حسادت و غیره بدون در نظر گرفتن توانشون این کاراها میکنن... 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ببینید تجمل تا جایی خوبه که باعث اسراف نشه حتی توی اسلام هم تجمل نهی شده تجمل نامتناسب و ناهماهنگ با وضع اجتماعی و اقتصادی زمان تجملی که سبب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شود تجملی که منجر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گردد تجمل هنگام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ها واسه حسادت و غیره بدون در نظر گرفتن توانشون این کاراها میکنن... اگر به سوالاتم پاسخ میدادید بهتر نتیجه گیری میکردم. توجه نکردید. روی صحبت من کسانی که مرفه و اهل تجمل هستند، بود. نه کسانی که توان مالیشان کم است. ضمنا من راجع به بُعد اسلامیش نظری ندادم. در هر صورت جنبه های مثبتش بیشتر به چشم میخورد. با توجه به پستهای قبلی عرض میکنم، کسی که بخواهد به دیگران کمک کند چندان رابطه ای با وضعیت مالیش ندارد یا اینکه تجمل گرا باشد یا نه. و اینکه فرموده بودید با هزینه ای که صرف تجمل میشود، میشود کار دیگری کرد را هم فکر کنم خودتان متوجه شدید. کسی که از لحاظ مالی مرفه و اهل تجملات است، قطعا برای هزینه ی مسائل دیگر هم مشکلی ندارد چون مرفه است. 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ بنظر شما چرا تجمل گرایی داره زیاد میشه؟خودتون آدم تجملی هستید؟ اصلا هر نظری راجع تجمل دارید بگید بیشترین عامل تجمل گرایی چشم و هم چشمیه من خیلی اهل تجملات نیستم ....شیک بودن رو در عین سادگی دوس دارم هر چی بیشتر درگیر تجملات بشیم حرص تمام وجود آدم رو میگیره و از اهداف اصلی زندگی غافل میشیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده