afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وای خداااااا مردم از خندهخو بابا شاید طرف حلوا میخواسته چی دختره خل وچل زده داداش بدبختش رو کشته؟ به نظر من که پسره رهگذر بوده مثل همونا که میان مراسم واینا بعد میگن من سایر بستگانم وای خدا هنوز نمیتونم جلو خنده م رو بگیرم اینم یه ادم با روان سالم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این یک تست روانشناسی هست البته طرف فکرکنم شوهرخواهرش مرده بوده! این تست رو تو آنریکا از جانیها گرفته بودند 99% درست جواب داده بودند. و بعد در یک همه پرسی روی چندین نفردیگه هم چک کرده بودند و هرکسی جواب درست داده بود تحت نظر روانشناسی قرار داده بودند. چون استعداد قاتل شدن رو داره توی وجودش اون شخص 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بار قبل درست جواب دادی؟ نه اولین بار اشتباه جواب دادم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نه اولین بار اشتباه جواب دادم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ناراحت نباش پس مشکل روانی نداری 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اینم یه ادم با روان سالم:icon_razz: خیلی سالم 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ آخیییییییییییدرکت می کنم همه که نابغه نیستن آقا فحش عرض می کنم خودت گفتی . گفتم اینجا بزارم همه ببینن خودت گفتی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ آقا فحش عرض می کنم خودت گفتی . گفتم اینجا بزارم همه ببینن خودت گفتی خو دلم برات سوخت گفتم بیا فحش بده دلت خنک شه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده