Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ایول همینه ... اینکه از یه تاریخی یه جایی کرنومتر زندگیتو صفر کنی و گذر زمان از اون روز دستت باشه تا الان هرچی پول در آوردی یا حقوق گرفتی ملاک نیست از امروز هرچی بدست میاری مهمه ممکنه من 1 ماشین یه پول معمولی تو بانک یه پس انداز جای دیگه ای داشته باشم ممکنه قسط و وام و .... داشته باشم هیچکدوم رو جزو سطح دارایی نمیاریم از امروز فرض میکنیم دارایی 0 هست و هرچی هزینه و دریافتی داشتیم رو ماه بعد مینویسیم و از ماه دوم میتونیم با این ماه مقایسه کنیم ...خیلی کارها میشه کرد اینکه با کمک همدیگه معایبمون رو بررسی کنیم و ببینیم مشکل کارمون از چی بوده از کمکاری خودمون یا وضعیت بازار گرفتن حقوق یا درآمد از مغازه بانک هرجایی میشه جزو دارایی ماه اول از ماه بعد مقایسه میشه که افزایش داشته یا نه هزینه ها فعلا بررسی نمیشه چون هزینه هر شخصی متفاوته و خرج کردن اون دست خودش حالا یکی اونو پس انداز میکنه از همونم دارایی بدست میاره و چزو دریافتی ماه بعدش میشه یکی نه خرجش میکنه میره پی کارش مهم الان اینه که ببینیم نسبت به چه تلاشی چه دریافتی خواهیم داشت توصیه من به دوستان در قدم اول داشتن یه سر رسید هست که کارهای روزانتون رو که در راستای کسب درآمد انجام میدید رو توش بنویسید آخر ماه خیلی نتایج خوبی میتونیم بدست بیاریم 14 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دوستم که ازدواج کرد اول زندگیشون خب 2*2 تا 4تا بود ولی همسرش دقیقا همین کارو میکرد یه سر رسید گذاشته بود دریافتی و پرداختیشو مینوشت و این نکته بینی خیلی کمکشون کرد 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مطمئنم تا سال بعد همین موقع بازم صفرم 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دوستم که ازدواج کرد اول زندگیشون خب 2*2 تا 4تا بود ولی همسرش دقیقا همین کارو میکرد یه سر رسید گذاشته بود دریافتی و پرداختیشو مینوشت و این نکته بینی خیلی کمکشون کرد دقیقا نوشتن توی سر رسید اینکه فردا چه کارهایی داری به چه کارهایی رسیدی و چه کارهایی پیش رو داری خیلی مهمه و نوشتن صحیح سر رسید خودش یکی از فنون کسب درآمد هست 11 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی منم میتونم یه روزی از خودم درآمد داشته باشم و دستم تو جیب خودم باشه ؟ تا حالا یک قرون درآمد هم از خودم نداشتم ولی دم بابام گرم که نذاشته یک ذره هم کمبودی احساس کنم ؛ قربونش برم نزاشته حتی یک روز هم شهریه ی دانشگاه عقب بیوفته ... ولی میدونم که حس مستقل بودن یه چیزه دیگه است 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ :ws3: خعلی هم عالی.. اما ماهایی که نمیریم سرکار چیکار کنیم؟ بزارن بریم سرکار ،مام اینجا میایم درامدمونو میگیم اینکه ادم پول درمیاره و تلاشش رو بیشتر میکنه یه طرف قضیه س .. اما اینکه بتونی پولتو پس انداز کنی و الکی خرج نکنی و دست به سرمایت نزنی یه طرف دیگه قضیه س و اینکه سرمایتونو تو کارت نریزین تن تن خرج کنید اخر ماه ببینید 800 تومنش کم شده یه حساب بانکی دفترچه ی باز کنید و سرمایتونو بریزن توش که روز مبادا و موقعی که بهش نیاز دارین خرجش کنید 13 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ سلام برهمه دوستان تشکر از علیرضا خان دوست بسیار خوب و خوشفکرم که بنده را دعوت فرمودند تاپیک واقعا خوبیه و آدم را به فکر وامیداره ولی ای کاش خیلی پولکی نبود و به کارهای ارزشی هم واسش مثلا ملاک بود پول؟ میگن چیز خوبیه واسه زندگی ماکه ندیدیم چیزی به عنوان پول از جیب خودمون که حاصل دست رنج خودمون باشه دربیاد اگر دیدی سلام منم بهش برسون:wavesmile: نام : حمید مهرآذین موجودی و دارایی: زیر صفر (به برکت هزینه های تحصیل) تاریخ بررسی: 1/6/92 تاریخ بررسی مجدد: انشالله شاید 1/6/93 حالا حالا ها خبری از درآمد نیست یهو رفت سال 94 حساب و کتابی نداره 14 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ hasti1988 تاریخ امروز: 1392/6/1 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/1 فعلا توضیحی ندارم....با تشکر 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان حتی اونایی هم که از خود درآمد ندارن میتونن اون مقدار پولی که دریافت میکنند و پس انداز میکنند رو اینجا بنویسن 1000 تومن 1000 تومن پیشرفت کنند ولی حتما این کار رو بکنن چون دریافتی 0 هم خودش میتونه باز ما رو به فکر فرو ببره که 0 بودن خوبه به شرطی که دلیلی قانع کننده مثل درس خدمت و غیره وباشه حتی اگر بیکاری هم باشه باید بالاخره دنبال چاره ای بود دست رو دست گزاشتن کار نمیشه هیچ کس بدون زحمت پولی بدست نیاورده و بدون اینی هم که زحمتی بکشی کسی پولی بهت نمیده ...به خود آ... 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان حتی اونایی هم که از خود درآمد ندارن میتونن اون مقدار پولی که دریافت میکنند و پس انداز میکنند رو اینجا بنویسن 1000 تومن 1000 تومن پیشرفت کنندولی حتما این کار رو بکنن چون دریافتی 0 هم خودش میتونه باز ما رو به فکر فرو ببره که 0 بودن خوبه به شرطی که دلیلی قانع کننده مثل درس خدمت و غیره وباشه حتی اگر بیکاری هم باشه باید بالاخره دنبال چاره ای بود دست رو دست گزاشتن کار نمیشه هیچ کس بدون زحمت پولی بدست نیاورده و بدون اینی هم که زحمتی بکشی کسی پولی بهت نمیده ...به خود آ... این قسمت رو میشه اینطوری تفسیر کرد که باید به روشهای نوینی برای دریافت پول از والدین فکر کرد؟ 13 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ممنون از دعوتتون کار بسیار پسندیده ای هست امیدوارم همگی موفق باشید من چندسالی هست که خیلی مقرراتی و یک جورایی خسیس شدم و تمام مخارجمو می نویسم و همین باعث شده پس انداز .....داشته باشم تمام سررسیدهای چندسال گذشتم رو هم دارم و از اسرار زندگیم به حساب میاد....به هیچ عنوان هم تا ابد قصد ندارم کسی خرج و مخارجم و هزینه های زندگیمو بفهمه...حتی خانوادم امیدوارم موفق باشید با تشکر 12 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ قاسم زارع تاریخ امروز: 1392/6/2 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/2 7 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ قصد شرکت کردن دارم اما هیچ دریافتی ندارم یعنی پولی که از والدین میگیرم همون کفاف یک ماهه و سر ماه موجودی صفره از کار هم باید بگم که زیاد دنبالش نبودم ولی تابستون دوسال پیش میرفتم میوه چینی روزی ۳۰ تومن هم میوه میخوردم هم تو باغ چایی باغی و هزارتا نعمت دیگه مثل آرامش بود همین الان هم کار زیاد هست من خودم بازار یاب خوبیام ولی نمیپسندمش دیگه کارگری هم که همهجا هست روزانه ۳۸ تا ۴۸ تومن تو شهر ما (واسه پسرایی که م__________________ردن) و اما به کارهای کم دردسر تر و راحت تر مثه شاگرد مغازه شدن هر مغازه مثل لباس فروشیها تا نرم افزاریها میشه فکر کرد که تبعا حقوق ماهیانهٔ پایینی دارن این راهکارها واسه جوونی مس من که هنوز تخصصی نیستند میتونه استارت شروع کار باشه اما اینا کاری نیست که به عنوان شغل انتخاب بشه و ادامه دار باشه به عنوان گذاران زندگی و اما کارهای تخصصی تر در دوران دانشجویی که فعلا واسه من زوده هم به ندرت تو ایران پیدا میشه حسابداری رو به صورت تجربی یاد گرفتن و توی یه زمینه خاصش قدر شدن توی شهرهای بزرگ خیلی جواب میده کاری نصفه روز حتا نصف نصف روز است با درامدی ماهیانه حدود یک میلیون یا بالغ بر اون که میتونه شغل دوم فرد محسوب بشه توضیحاتی هم راجع به بازار یابی بدم که یه شخص که خودشو بازار یاب موفقی میبینه میتونه در عین واحد چند تا کار بازار یابی انجام بده مثلا بازار یابیی یه شرکت مواد غذایی در کنار مواد شوینده و بازریابیی بیمه که شخصی که مهارت اختصاصی تو رشته خاصی نداره با همین بازار یابی میتونه درامدی بیش از ۲ میلیون ماهانه داشته باشه که این هم واسه استارت کار خوبه نمیخوام جهت تاپیک علیرضا جان رو به سمت دگه سوق بدم بیش از این صحبت نخواهم کرد.... لیکن از دوستان خواهش میکنم که در تاپیک جدیدی کسی زحمت بکشه و کارهایی که تو جامعه و محیط شما زیاد هست و حقوق بالایی هم داره رو معرفی کنه.... و بقیه هم هرکی هر کاری که میدونه بگه اینجوری در کنار اینکه قصد بالا بردن درامد رو میکنیم راه مناسب تر برای انجام این کارو هم پیدا میکنیم 10 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. ممنون از دعوتت رفیق من از تابستون امسال، دست و پا شکسته ، بعضی روزا، یکی دو جا کار میکنم. یه چیزی درمیارم. شهریه دانشگاه و خرید لباس و مخارج تفریحمو مامان و بابا میدن. هدف از این کارهای نیمه وقت این بود که دستم واسه مخارج روزانم جیب خودم باشه. سر ماه چیزی نمیمونه تو جیبم. با این حال من فقط میزان درآمدمو مینویسم. مخارجم چند برابرشه و پس اندازم صفر :icon_pf (34): نام : Adel00 تاریخ: 2/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 2/7/1392 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ یه سوال واسم پیش اومد، الان اون پولی که من تو این ماه از بابام میگیرم و یک مقدار اندکی که خودم پول در میارم رو باید واسه ماه بعد بنویسیم؟ یا هرچی که اخرش موند؟ اخه اگه هر چی اخرش موند باز همون صفره که. باید راه صرفه جویی رو یادمون بدید بابا 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ چه بامزه منم علاوه بر حقوق ماهیانه ام از جاهای دیگه ام گه گاه پول درمیارم راستی خرجامونم بنویسیم؟؟ نام : Cinderella تاریخ: 2/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 2/7/1392 8 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ حرکت عالی هست واقعا جا خوردم اما از اونجایی که من خودم خیلی اهل برنامه ریزی برای آیندم نیستم و هیچ وقت تو این یه زمینه موفق نبودم فعلا ترجیح می دم شرکت نکنم اما شاید در ادمه شرکت کردم بدم نمیاد خودم محک بزنم فعلا از خودم می ترسم 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ لیکن از دوستان خواهش میکنم که در تاپیک جدیدی کسی زحمت بکشه و کارهایی که تو جامعه و محیط شما زیاد هست و حقوق بالایی هم داره رو معرفی کنه.... و بقیه هم هرکی هر کاری که میدونه بگه اینجوری در کنار اینکه قصد بالا بردن درامد رو میکنیم راه مناسب تر برای انجام این کارو هم پیدا میکنیم خیلی عالیه مطمئنن با طرز فکری که شما دارید هیچگاه بعد از تمام شدن درستون بیکار نخواهید ماند اینو مطمئنم من اولین روز بعد از دانشگاه رفتم سر کار تو خدمت پاره وقت بعد خدمتم حتی 1 روز هم تو خونه نشستم بیگاری شاید زیاد داده باشم شاید به خیلی ها خیلی بیشتر از خدشون حال داده باشم ولی همش تجربه میشه هر روز کار تجربه هست حتی اگر دریافت کمی داشته باشی پیشنهاد من اینه که اصلا دنبال کار با حقوق بالا نباشی پله پله ....به قول معروف خاک هر کاری رو باید بوخوری تا توش پخته بشی و بتونی به درآمد بالا برسی شما به نظرم فعلا این کار بازاریابی رو ادامه بدی خیلی میتونه کمکت کنه با توجه به اعتمادی که به خودت داری قطعا خودت بهتر واردی بازایاب به زمان نیاز داره بعد یه مدت که مشتری هاتو پیدا کردی دیگه تو دنبالشون نمیری اونا میان سراغت پس کار هست درآمد کم کم میاد سراغت تاپیک های طوفان فکری تو تالار صنایع که هستی خانم زدند میتونه کمک خوبی باشه برات برای داشتن شغلها و کارهایی که تو ایران جواب میده 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ یه سوال واسم پیش اومد، الان اون پولی که من تو این ماه از بابام میگیرم و یک مقدار اندکی که خودم پول در میارم رو باید واسه ماه بعد بنویسیم؟ یا هرچی که اخرش موند؟ اخه اگه هر چی اخرش موند باز همون صفره که. باید راه صرفه جویی رو یادمون بدید بابا چه بامزهمنم علاوه بر حقوق ماهیانه ام از جاهای دیگه ام گه گاه پول درمیارم راستی خرجامونم بنویسیم؟؟ نام : Cinderella تاریخ: 2/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 2/7/1392 فعلا برای شروع فقط دریافتی ...صافی چقدر میمونه و پس انداز و خرج و مخارج رو الان کاری نداریم شما اول راه های درامد رو پیدا کن بعدا در مورد هدف گزاری روی سرمایه یا درآمد هم بحث میشه این تاپیک مثل این اس ام اس دریافتی بانکها بهت خبر میده چقدر دریافتی داشتی و یه پرینت از کل دریافتی هات بعد از چند وقت داری بعدا روی این که چقدرش میمونه یا چی میشه و چه جوری خرج میشه حرفها و راه کارهای زیادی میشه داد 9 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ایده واقعا جالبیه .... اما خب مسلما نه برای من اولا که هنوز از خودم در آمد ندارم ! دوما همیشه کسری بودجه دارم و پولی که از خانواده دریافت می کنم هیچ وقت به سر ماه هم نمی کشه سوما از اونجایی که تزم اینه که "پول برای خرج کردنه " پس هیچ وقت با معنی پس انداز آشنایی نداشتم مگر توی شرایط بحرانی (!) که می خواستم پولم رو به دلیلی یکجا کنم و .... بعد خرجش کنم ! اما مطمئنا اگه یه روز مسئولیت پذیر شدم (!) حتما توی این جریان شرکت می کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده