Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یه روز خوب میاد....اینجوری پولامو بریزم هوا...این روزها همش درگیر پولم؟ هرچقدر به خودم میگم همه چی پول نیست مرام و معرفت و دوستی و سلامتی خیلی بیشتر از پول ارزش دارهبعد اینجوری خندم میگیره وقتی میبینم مَرام بعضیا رو فقط با پول میشه خرید و مرام خودمم با پول بیشتر میشه پیش خودم میگم چرا و تا وقتی این عکس رو واقعی نگیرم و اینجا نزارم بیخیال این تاپیک نمیشم امروز جمعه یکم شهریور سال یک هزار و سیصد و نود دو شمسی 1/06/1392 تمام هدفم کسب درآمد میشه نه به هرقیمتی با تلاش و اراده خودم و هر ماه پیشرفت مالیم رو اینجا میزاریم تا به نوعی به خودم ثابت کنم به هرچیزی که میخوام میرسم فارق از هر پول و سرمایه ای که الان داریم سطح درآمد رو اینجا از 0 میزارم و ماه بعد با توجه به درآمدی که داشتیم تلاش خودمون رو بررسی میکنیم هدف این تاپیک هشداری به خودمون که گذر زمان رو متوجه بشیم و برای رسیدن به موفقیت هامون تلاش کنیم این تاپیک فقط مخصوص پول هست و موفقیت های علمی و تحصیلی رو شامل نمیشه درسته قیمت اونها خیلی بالاتر از میلیون ها پوله ولی اینجا هرکی میاد حرف از پول بزنه هر کی میخواد همراه من بشه مشخصاتش رو اینجوری بزاره به پست اول اضافه میکنم در آمد رو از 0 شروع میکنیم و ماه بعد دلایل کسب درآمد بیشتر رو بررسی میکنیم از دو ماه بعدش اگر کمتر یا بیشتر شد تحلیل میکنیم ___________________________________________________________________ نام : علیرضا هاشمی تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 ریال تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 __________________________________________________ نام : علی فاطمی تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 ریال (بدهی ها رو حساب نکن اینجا دریافتی ها رو مینویسیم فقط ) تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 _________________________________________________ نام : سکوت بره ها تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 ________________________________________________ نام : مسعود باغبان تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 ریال تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 ________________________________________________ نام : امین دهقان تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 _______________________________________________ نام : عباس حسنزاده تاریخ امروز: 1392/6/1 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/1 _______________________________________________ صبا حیدری تاریخ امروز: 1392/6/1 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/1 ______________________________________________ hasti1988 تاریخ امروز: 1392/6/1 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/1 _______________________________________________ قاسم زارع تاریخ امروز: 1392/6/2 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/2 ______________________________________________ نام : Adel00 تاریخ: 2/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 2/7/1392 _______________________________________________ نام : Cinderella تاریخ: 2/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 2/7/1392 ________________________________________________ وفا فتوت(raz-raz) تاریخ: 3/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 3/7/1392 ________________________________________________ نام : نام : مهناز mahnaz تاریخ: 4/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 71 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم بهتون به خاطرداشتن این اراده ی قوی شمابااین تاپیکتون باعث شدین منم یه تلنگری به خودم بزنم وتلاشموبیشترکنم ولی چون گفتین تواین تاپیک حرف ازپول بزنیم بایدبگم فعلابه فکرپولوکسب درآمدنیستم پس فکرنمی کنم بتونم تواین تاپیک فعالیت داشته باشم! 21 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ای نید مانی زیاااد مانی ولی بعید میدونم یه ماه دیگه به داراییام اضاف بشه من فعلن باید از سد بیکاری رد بشم 15 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ای نید مانیزیاااد مانی ولی بعید میدونم یه ماه دیگه به داراییام اضاف بشه من فعلن باید از سد بیکاری رد بشم خوب رد بشو برو یه کار واسه خودت دست پا کن تو که زبانتم قویّه برو ترجمه بر در برو دنبال کاری بازار یابی آرایشی بهداشتیها که زیادم دویدن ناداشته باشه دیگه این همه کار هست برای پول در آوردن من بازار یاب میشناسم ماهیانه یک میلیون و سیصد کار میکنه که متغیره و یک ماه به دو میلیون و هفتصد هم رسیده اگه دنبال پول باشید خیلی راحت بدست میاد فقط باید استفاده از پول رو هم به خودتون یاد بدید که مثل فامیل ما میشید نصف زمینهای جنوب شهرمون از خودش ربع زمینی شمال شهرمون از خودشه فقط یکی از حسابش از ۴۰۰ میلیون فراتر میره اما یه کفشی داره که این کفشش فقط عیدها میپوشه پسر عمم میگه اشکان تو به دنیا نیومده بودی که این کفشو خرید الان هم که تو ۲۰ سالته هنوز عیدها همین کفشو میپوشه از خاطرت تلخ زندگیش مسافرت ۸ سال پیششه که بچه هاش به اجبار وادار به مسافرتش کردن ماشینش هم تا ۵ سال پیش رنو بود که اونوقت تصمیم گرفت ماشینشو عوض کنه و یک پیکان گرفت از لحاظ کارشم که تعویض روغنی و اینها داره بیچاریه عیدها دو ساعت بد از سال تحویل دووووم نمیاره و میره مغازه شو باز میکنه حالا اخطاره مهم و جدیه من رو داشته باشید که پول رو اگه خواستید راهای استفاده از پول رو هم برید یاد بگیرید 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ با تشکر از دعوت بنده به این تاپیک؛ تا درآمد رو چی حساب کنید! مثلاً من چون سرکار هستم هر ماه پولی دریافت میکنم. این رو هم جز درآمد میخواید بنویسید؟ یا اینکه نه! اضافه بر این که به عنوان پس انداز ذخیره میکنم ملاکه؟ 16 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خوب رد بشو برو یه کار واسه خودت دست پا کن هی خدا منم همسن تو بودم مطمئن بودم کار واسم هست فکر میکردم چون نرم افزار بلدم کار معماریم خوبه دانشجوی خوبی بودم و ادم زبون داری هسم .. کار واسم هست خیال میکردم اراده کنم حل میشه ولی دو سه سال که بگذره کارای غیر مرتبط بیگاری و استثمار کاری و کار بی حقوق یا کم ..کارای اموزشی و دانشجویی یواش یواش پیرت میکنه نابودت میکنه عذابت میده نه اشتباه نکن این بیرون بدون پارتی کار نیست البته شهر به شهرم فرق میکنه این زندگی هیچکس نمیخواد .. میدونی وقتی ادم بخواد زندگیشو جدی بگیره باید سگ دو بزنه و اخرش ... بیخیال در هرصورت از همفکری هم دردیت سپاس واسه بازار یابی ادم مناسبی نیستم و اگه لازم بشه کار غیر مرتبط با دانش و مدرک وعلاقم بکنم حتی ..باید جابجا بشم .. کوچ ولی مرسی 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نام : علی فاطمی تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : منفی 10 میلیون ریال :icon_pf (34): (خدا لعنت کنه دانشگاه آزادو...) تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 19 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ آتروس موفق باشی ...اما اهدا و ارزوهاتو تا بهشون نرسدی علنی نکنی بهتره...چون موج منفی بعضیا هست... 14 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی از دعوتت علیرضا منظور از درآمد اون درامدیه که بر پایه کاری بدست میآد یا پس اندازها هم شامل میشه؟! 11 لینک به دیدگاه
سکوت بره ها 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ [h=2][/h] نام : سکوت بره ها تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 (اگه زنده باشم) دارایی معمولا به حساب بانکی چاق و چله و املاک و ... گفته میشه .. فک کنم پول خیلی خیلی مهمه تا جایی که اعتماد به نفس میسازه تصور نمیکنم بشه در یک ماه سطح درآمد رو زیاد تغییر داد .. میشه آیا؟ 13 لینک به دیدگاه
*سهیلا* 942 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یه دوستی داشتم که میگفت از وقتی شاغل شدم....اینقدر که روزارو میشمرم تا سر ماه بشه و حقوق بگیرم، هیچی از روزایی که داره میگذره نمیفهمم! یعنی فقط میگذرونمشون 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چی به موقع به این تاپیک دعوت شدم ! اولین پست منه بعد n سال در اینجا تازه یه کار موفق رو با گرفتن یک نمایندگی خوب شروع کردم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم البته پول تدریس چون ثابت هست اینجا نمیارمش ! من : مسعود باغبان تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 ریال تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 13 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نام : امین دهقان تاریخ: 1/6/1392 سطح دارایی : 0 تاریخ بررسی بعدی: 1/7/1392 12 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ﻣﺜﻞ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﮐﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﺐ ﻣﻦ ﮐﻼ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﯿﻠﯽ ~ﯾﮕﯿﺮ ﮐﺴﺐ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﻧﺸﺪﻡ، ~ﺱ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﮐﺎﺭ ﺑﺸﻢ ﻣﯿﺎﻡ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ. 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ منم که خیلی دوست دارم اینجوری باشه نه فقط پول پیشرفت تو هر کاریو ولی این ایده ی علیرضا 1 تلنگر بود حداقل واسم که اگه درامد ندارم توی بقیه زمینه ها پیشرفتمو یاد داشت کنم. تا انشاله 1 روزی هم پیشرفت مالی مو بتونم یاد داشت کنم 11 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من که روم نمیشه بگم دخل و خرجم چقدره بسکه دخلم منفیه! یه نرم افزاری دارم که توش اینا رو ثبت مبکنم ولی همیشه کسری بودجه دارم دقیقا مثل بانک مرکزی!:icon_pf (34): --------------------------------------------------------------------------------------------- علیرضااااااااااااااااا؟ من که باور نمیکنم تو الان صفری! 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی بابت دعوت علیرضا خب معلومه که منم میخوام همراه بشم. هر کی بتونه منو بگیره معلومه آدم مایه داریه بریم که رفته باشیم ! --------------------------------------- نام و نام خانوادگی: عباس حسنزاده تاریخ امروز: 1392/6/1 سطح دارایی: 0 تاریخ بررسی بعدی: 1392/7/1 ---------------------------------------------------- امیدوارم سطح دارایی ماه بعدم مثبت باشه 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا بی پولی بلاخره یجا حالتو میگیره ولی من 2 ماهه تصمیم گرفتم تا چند ماهه دیگه که انشالله برم سرکار حداقل برای خودم از دارایی فعلیم پس انداز کنم ولی خوشحالم که حداقل شروعم خوب بود و تونستم جلوی خرج بیخودم رو بگیرم 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتت داداشی. والله الان تو این اوضاع اقتصادی ادم تا ماه دیگه دپرس میشه اما کار بسیار پسندیده ای عه. فقط راهکارای صرفه جویی رو هم یادمون بدید صبا حیدری موجودی:0 تاریخ شروع: 1 شهریور. بازدید بعذی: 1 مهر 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده