BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ جز کدوم دسته از این سه تاییایی؟ از ۳ نفر هرگز متنفر نباش فروردینی ها، مهری*ها، اسفندی ها چـون بهتـرین هستند سه نفر را هرگز نرنجون : اردیبهشتی ها، تیری ها، دی ـی ها چـون صادق هستند سه نفر رو هیچوقت نذار از زندگیت بیرون برن : شهریوری* ها، آذری* ها، آبانی ها چـون به درد دلت گوش میدهند سه نفر رو هرگز از دست نده : مرداد ـی ها، خرداد ـی ها، بهمن ـی ها چـون دوست ِ واقعی هستند 18 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ جز کدوم دسته از این سه تاییایی؟ سه نفر را هرگز نرنجون : اردیبهشتی ها، تیری ها، دی ـی ها چـون صادق هستند اینا که چهار دسته هستن؟؟؟ این چه وضیه عاخه؟ سه تاشو برات حذف میکنم 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ اینا که چهار دسته هستن؟؟؟این چه وضیه عاخه؟ سه تاشو برات حذف میکنم منظورش اینه گروه ها سه تایی هستن نه 3 تا گروه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ اینا که چهار دسته هستن؟؟؟این چه وضیه عاخه؟ سه تاشو برات حذف میکنم درست مطالعه بفرمایید نوشته کدوم یک از 3تایی ها اما جز گروه شیکی هستی باریکلا 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ منظورش اینه گروه ها سه تایی هستن نه 3 تا گروه:icon_pf (34): افرین دوستم این اقاها هیچ وقت دقت نمیکنن:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ منظورش اینه گروه ها سه تایی هستن نه 3 تا گروه:icon_pf (34): درست مطالعه بفرمایید نوشته کدوم یک از 3تایی ها شما چه مهندسایی هستین عاخه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ شما چه مهندسایی هستین عاخه؟؟؟ قبول کن اشتباه کردی دیگه چرا شور میزنی پیر میشیااا 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ قبول کن اشتباه کردی دیگه چرا شور میزنی پیر میشیااا من اشتباه نکردم درست بخون چی نوشتم بعد بگو اشتباه کردی 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من اشتباه نکردمدرست بخون چی نوشتم بعد بگو اشتباه کردی از اونجایی ک اقایون کلا لجبازن در نتیجه اشتباهتو قبول نمیکنی:vahidrk: اینو نوشتی اینا که چهار دسته هستن؟؟؟ در صورتی ک عنوانش اینه: کدوم دسته از این سه تاییایی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ از اونجایی ک اقایون کلا لجبازن در نتیجه اشتباهتو قبول نمیکنی:vahidrk: اینو نوشتی اینا که چهار دسته هستن؟؟؟ در صورتی ک عنوانش اینه: کدوم دسته از این سه تاییایی؟ برا اینکه اشتباه نکردم من اصن کاری به تاپیک نداشتم گفتم اینا چرا 4تا هستن 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ برا اینکه اشتباه نکردممن اصن کاری به تاپیک نداشتم گفتم اینا چرا 4تا هستن باشه :-) 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ جز کدوم دسته از این سه تاییایی؟ سه نفر رو هیچوقت نذار از زندگیت بیرون برن : شهریوری* ها، آذری* ها، آبانی ها چـون به درد دلت گوش میدهند ماه من اذر :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سه نفر را هرگز نرنجون : اردیبهشتی ها، تیری ها، دی ـی ها چـون صادق هستند دقیقاااااااا درسته! اردیبهشت 5 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دم آذریا گرم که سنگ صبور همه ان. ماه منم آذر 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دم آذریا گرم که سنگ صبور همه ان.ماه منم آذر نمی دونم چرا اذری ها خوبن خوب یک کمی فکر اذری ها باشد دیگه 3 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نمی دونم چرا اذری ها خوبن خوب یک کمی فکر اذری ها باشد دیگه چون آذری هستن دیگه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خرداد دوست واقعی:viannen_38: حالا چرا اینجوری":viannen_38:"؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده