afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید. نکته: قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند. مواد لازم: قارچ درشت 200 گرم گرد نان 50 گرم پنیر موتزارلا 75 گرم جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری روغن مایع: 3قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم روش تهیه: 1. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید. 2. ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید. ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ یکی از غذاهای مورد علاقه من هم هست. مخصوصاً با پنیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده