رفتن به مطلب

تشکر و قدر دانی از دوستان فعال در تالار پزشکی........

Ala Agrin

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت دوستان نواندیش و گرامی......

:icon_gol:

با توجه به فعالیت و ارسال پستهای مفید دوستانی که در تالار پزشکی زحمت کشیدند لازم شدتایپیکی را برای قدر دانی از این بزرگواران ایجاد کنیم......

دوستان عزیزم بینهایت سپاسگزار تلاشتون در تالار پزشکی هستم.......و به پاس این امتیازاتی به دوستان تعلق خواهد گرفت.......:icon_gol:

دوست گرامی.... Ali.Fatemi4

دوست گلم....Ssara

دوست عزیز.....z.b

خانوم گل.......Saye Noori

• Like 14
لینک به دیدگاه

تشکر ویژه دارمlove070.gif

چرا که خانوم deniz این چند وقت خیلی به من لطف داشتن...

واقعا ممنون

w72.gif

اما در مورد تالار پزشکی...

کاری نکردم که...:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه
تشکر ویژه دارمlove070.gif

چرا که خانوم deniz این چند وقت خیلی به من لطف داشتن...

واقعا ممنون

w72.gif

اما در مورد تالار پزشکی...

کاری نکردم که...:hanghead:

خواهش میکنم اقای فاطمی......جز حس انجام وظیفه کاری نکردم.........و تالار هم مجددا عرض سپاس و خسته نباشید دارم خدمتتون..........:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درودی بی پایان....:icon_gol:

خسته نباشید به همه دوستان عزیز خصوصا آرام جان....امیدوارم این تالار هر چه پرشور تر فعالیتش رو همچنان با موفقیت روز افزون ادامه بده:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
درودی بی پایان....:icon_gol:

خسته نباشید به همه دوستان عزیز خصوصا آرام جان....امیدوارم این تالار هر چه پرشور تر فعالیتش رو همچنان با موفقیت روز افزون ادامه بده:a030:

مرسی واقعا از این همه لطف.. دانش و تلاشتون آدمو مشتاق یادگیری میکنه..:w16: الهی که همیشه سالم و تندرست باشید..:ws37::icon_gol:

بچه ها مجددا عرض خسته نباشید و تشکر رو ازتون دارم......موفق باشید در تمامی مراحل زندگیتون..........:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

بعد از مدتها این تاپیک بار دیگر اپ شد به لطف دوستانی که در تالار پزشکی فعالیت دارند و مطالب مفیدی رو در این تالار میگنجانند.

بچه ها سپاس از همکاری و همراهیتون:icon_gol:

ضمن تشکر ویژه از این عزیزان امتیازاتی نیز به دوستان اهدا میشود...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خانوم saba mn

خانوم *salamat*

خانوم Dreamy girl

اقای Adel00

اقای iranpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...