Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خدمت دوستان نواندیش و گرامی...... با توجه به فعالیت و ارسال پستهای مفید دوستانی که در تالار پزشکی زحمت کشیدند لازم شدتایپیکی را برای قدر دانی از این بزرگواران ایجاد کنیم...... دوستان عزیزم بینهایت سپاسگزار تلاشتون در تالار پزشکی هستم.......و به پاس این امتیازاتی به دوستان تعلق خواهد گرفت....... دوست گرامی.... Ali.Fatemi4 دوست گلم....Ssara دوست عزیز.....z.b خانوم گل.......Saye Noori 14 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تشکر ویژه دارم چرا که خانوم deniz این چند وقت خیلی به من لطف داشتن... واقعا ممنون اما در مورد تالار پزشکی... کاری نکردم که... 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تشکر ویژه دارم چرا که خانوم deniz این چند وقت خیلی به من لطف داشتن... واقعا ممنون اما در مورد تالار پزشکی... کاری نکردم که... خواهش میکنم اقای فاطمی......جز حس انجام وظیفه کاری نکردم.........و تالار هم مجددا عرض سپاس و خسته نباشید دارم خدمتتون.......... 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی دکتر جان. خیلی لطف کردی. زنده باشی. 9 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ درودی بی پایان.... خسته نباشید به همه دوستان عزیز خصوصا آرام جان....امیدوارم این تالار هر چه پرشور تر فعالیتش رو همچنان با موفقیت روز افزون ادامه بده 9 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی واقعا از این همه لطف.. دانش و تلاشتون آدمو مشتاق یادگیری میکنه.. الهی که همیشه سالم و تندرست باشید.. 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ درودی بی پایان....خسته نباشید به همه دوستان عزیز خصوصا آرام جان....امیدوارم این تالار هر چه پرشور تر فعالیتش رو همچنان با موفقیت روز افزون ادامه بده مرسی واقعا از این همه لطف.. دانش و تلاشتون آدمو مشتاق یادگیری میکنه.. الهی که همیشه سالم و تندرست باشید.. بچه ها مجددا عرض خسته نباشید و تشکر رو ازتون دارم......موفق باشید در تمامی مراحل زندگیتون.......... 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی دکتر جان.خیلی لطف کردی. زنده باشی. فدای تو عزیزم......خسته نباشی و ممنون گلم........ 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ بعد از مدتها این تاپیک بار دیگر اپ شد به لطف دوستانی که در تالار پزشکی فعالیت دارند و مطالب مفیدی رو در این تالار میگنجانند. بچه ها سپاس از همکاری و همراهیتون ضمن تشکر ویژه از این عزیزان امتیازاتی نیز به دوستان اهدا میشود...:icon_gol: خانوم saba mn خانوم *salamat* خانوم Dreamy girl اقای Adel00 اقای iranpg 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده