soil eng 17164 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام بار دیگه با برنامه جدید تالار کشاورزی برای تمامی رشته ها خدمت رسیدیم موضوع از این قراره که میخوایم مفتِ مفت امتیاز بدیم... و اما چحوری؟ طرح جدید ما فقط شامل فعالیت تو بخش های تخصصی و زدن تاپیک جدید دوستای انجمنی که رشتشون کشاورزی نیست هم میتونن تو این طرح فعالیت کنن و امتیاز بگیرن ولی اینطورام ک فک میکنین الکی نیستا..تاپیک هایی که میزنین باید شرایط زیر رو دارا باشه::spiteful: 1- تمامی تاپیک ها حتما علمی باشه و در بخش های تخصصی مربوطه زده بشه 2-قبل از ارسال هر تاپیک تو قست سرچ، موضوع مورد نظر خودتون رو سرچ کنین تا تکراری نباشه (در صورت تکراری بودن تاپیک حذف میشه) 3-حداقل تعداد تاپیکی که توسط یک شخص برای شرکت در این طرح و گرفتن امتیاز زده میشه باید 4 تا در یک ماه باشه (در صورت بیشتر بودن در اولویت قرار میگیره) 4-فاصله زمانی بین ارسال تایپک ها باید مد نظر باشه ( نمیشه ک تو ی روز 8 تا تاپیک بزنین و آخر ماه توقع امتیاز داشته باشین،مثلا هر هفته 2 تاپیک تا آخر ماه که میشه 8 تا) 5- کپی کردن مطلب از سایتهای دیگه،در صورتی مورد قبول که با قید منبع باشه هر ماه به 2 نفر که تاپیکاشون از نظر تیم مدیریت تالار کشاورزی غنی باشه امتیاز تعلق میگیره در صورت زیاد بودن تاپیک های پربار تعداد نفرات انتخابی هم بیشتر میشه و اما 2 تا تقلب،واسه گرفتن امتیاز...فقط بین خودمون باشه ها:6404: تاپیک هایی که شامل دانلود نرم افزار های تخصصی کشاورزی یا پروژه و...هستن تو اولویت قرار میگیرن کاربرای غیر کشاورزی با ارسال تاپیک هایی که مرتبط با رشته خودشون و کشاورزی باشه،شانس بیشتری برای اخذ امتیاز دارن حالا کسایی که میتونن شرکت کنن،بیان و تو این تاپیک اعلام کنن تا هم بقیه از تعداد رقبا اگاه بشن و هم ما مقدار سفارش امتیاز بیاد دستمون 60 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خدا خیرت بده خواهر من میدونم دوستای گل نواندیشونی زیادی داریم که همیشه به ما لطف داشتن و دارند و خواهند داشت. زلزله ای در راه است ... بپا زیر آوار نمونی 23 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا تو بخش کشاورزی انجمن نو اندیشان کمترین فعالیت برای این بخشه مگه اینکه از رشته های دیگه بیان 14 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ منظور از تاپیک زدن همون استارتر تاپیک بودنه یا میشه در ادامه مطالب قبلی یه تاپیک علمی پست گذاشت.آخه مثلا اگه یه مطلبو تو تاپیک خودش نذاریم همین مدیریت میاد میگه این مطلب خودش تاپیک داره چرا تاپیک جداگانه براش ایجاد شده من هستم در کل 11 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا تو بخش کشاورزی انجمن نو اندیشان کمترین فعالیت برای این بخشه مگه اینکه از رشته های دیگه بیان بله متاسفانه تعداد کاربری خودمون کمه.و کسایی ک هستن گرایشاشون متفاوته و نمیشه ی موضوع مشترک که همه بهشون علامه مند باشن پیدا کرد. واسه همین مسابقات و برنامه هایی رو اجرا میکنم ک مخاطبشون عام باشه 13 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ منظور از تاپیک زدن همون استارتر تاپیک بودنه یا میشه در ادامه مطالب قبلی یه تاپیک علمی پست گذاشت.آخه مثلا اگه یه مطلبو تو تاپیک خودش نذاریم همین مدیریت میاد میگه این مطلب خودش تاپیک داره چرا تاپیک جداگانه براش ایجاد شده من هستم در کل تاپیک جدیدی زده بشه بهتره. ولی خب اگه مطلبی ک گیر آوری واقعا جامع و خوب باشه میتونین تو ادامه یه تاپیک ک استارترش کس دیگه ای بوده پست بدین. و مقدارش هم مناسب باشه دیگه....نه فقط 2-3 خط+ی عکس ممنون 11 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ منظور از تاپیک زدن همون استارتر تاپیک بودنه یا میشه در ادامه مطالب قبلی یه تاپیک علمی پست گذاشت.آخه مثلا اگه یه مطلبو تو تاپیک خودش نذاریم همین مدیریت میاد میگه این مطلب خودش تاپیک داره چرا تاپیک جداگانه براش ایجاد شده البته بهتره الهه پاسخگوی سوال شما باشه که یقینا تا الان دیگه جواب داده!!!! اما من فکر میکنم اگر شما موضوعی رو میخواید قرار بدید وقتی سرچ کردید و فهمیدید مشابه اون موجوده ... در ادامه اون تاپیک مشابه پست قرار بدید بهتر باشه! این هم مد نظر ما هست. شک نکنید. 11 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ عذر میخوام الان جواباتون با هم تضاد داره،حمید خان(عذر میخوام خودمونی شدم)میگن میشه در ادامه قبلی باشه ولی الهه خانوم(بازم عذر میخوام)میگن تاپیک جدید زده بشه بهتره،الان چکار کنیم؟ 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ :ws38: هوم؟؟ دوستان توجه کنن: لینک تاپیک هایی که ارسال میکنین تو بخش یادداشت(داخل پروفایل) برای خودتون داشته باشین که آخر هر ماه تو تاپیکی که زده میشه باید بیاین و تمامی تاپیک هایی که زدین رو یک جا معرفی کنین 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ البته بهتره الهه پاسخگوی سوال شما باشه که یقینا تا الان دیگه جواب داده!!!! اما من فکر میکنم اگر شما موضوعی رو میخواید قرار بدید وقتی سرچ کردید و فهمیدید مشابه اون موجوده ... در ادامه اون تاپیک مشابه پست قرار بدید بهتر باشه! این هم مد نظر ما هست. شک نکنید. عذر میخوام الان جواباتون با هم تضاد داره،حمید خان(عذر میخوام خودمونی شدم)میگن میشه در ادامه قبلی باشه ولی الهه خانوم(بازم عذر میخوام)میگن تاپیک جدید زده بشه بهتره،الان چکار کنیم؟ نه دیگه دقت نکردی گفتم تاپیک جدیدی زده بشه بهتره!یعنی موضوع جدیدی قرار داده بشه بیشتر مورد رضایت ماست..تا اینکه بخواین ی تاپیک رو اپ کنین. ولی وقتی مطلبی ک میخوای ارسال کنی تو انجمن مشابه ش باشه دیگه نباید تاپیک جدید بزنی ک(تو پست اول بهش اشاره کردم):icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه دقت نکردیگفتم تاپیک جدیدی زده بشه بهتره!یعنی موضوع جدیدی قرار داده بشه بیشتر مورد رضایت ماست..تا اینکه بخواین ی تاپیک رو اپ کنین. ولی وقتی مطلبی ک میخوای ارسال کنی تو انجمن مشابه ش باشه دیگه نباید تاپیک جدید بزنی ک(تو پست اول بهش اشاره کردم):icon_pf (34): نه دیگه اتفاقا میدونم تاپیکی که مشابهش هست رو نباید دوباره ایجاد کرد،منظورم یه چیز دیگه بود.باشه یه کاریش میکنم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ الان بچه های صنایع غذایی مثل مهدی و فود مطلب بذارن امتیاز بهشون نمیدیم:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ الان بچه های صنایع غذایی مثل مهدی و فود مطلب بذارن امتیاز بهشون نمیدیم:biggrin: چه بهتر !!!! ما با شما کاری نداریم!!!! اصن باید صنایع غذایی جدا کنید از تالار کشاورزی !!! اینجوری نمیشه !!!! 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ الان بچه های صنایع غذایی مثل مهدی و فود مطلب بذارن امتیاز بهشون نمیدیم:biggrin: چه بهتر !!!! ما با شما کاری نداریم!!!! اصن باید صنایع غذایی جدا کنید از تالار کشاورزی !!! اینجوری نمیشه !!!! آخه من به شما 2 تا چی بگم برین دوستاتونو دعوت کنین بیان 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ چه بهتر !!!! ما با شما کاری نداریم!!!! اصن باید صنایع غذایی جدا کنید از تالار کشاورزی !!! اینجوری نمیشه !!!! مهدی شوخی کردمامتیاز میدیم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ آخه من به شما 2 تا چی بگمبرین دوستاتونو دعوت کنین بیان الهه به دوستان صنایع غذایی به چشم دیگه نگاه کنید من از سیستم دعوت جدیدا بدم اومده چون فقط 25تا دوست اولمو دعوت میکنه 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ الهه به دوستان صنایع غذایی به چشم دیگه نگاه کنیدمن از سیستم دعوت جدیدا بدم اومده چون فقط 25تا دوست اولمو دعوت میکنه دوره قبلی فک کنم تعداد بیشتری رو دعوت میکرد الان امتحان کردم مال منم فقط تعدادی رو دعوت میکنه:icon_razz: از لیست تماس pop-up استفاده کن 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ دوره قبلی فک کنم تعداد بیشتری رو دعوت میکردالان امتحان کردم مال منم فقط تعدادی رو دعوت میکنه:icon_razz: از لیست تماس pop-up استفاده کن لیست تماس pop-up دقیقا کارش چیه؟ تیکارو میزنی چی میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ لیست تماس pop-up دقیقا کارش چیه؟ تیکارو میزنی چی میشه؟ بعد زدن تیک ها،آخر صفحه ارسال پیام خصوصی داره ک اونو میزنی خودش صفحه ارسال پیام خصوصی با اضافه کردن اونایی ک تیک زدی رو واست میاره فقط باید سرعت عمل داشته باشی..اگه یکی تو اون فاصله که تو داری تیک میزنی، آن یا آف شه کل تیکات میپره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده