آنا.م 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید! یه سوال دیگه ام دارم!! مولفه ی x ِ نیرو ها در نقطه ی a و b چه طور باید محاسبه بشه؟ مرسی :) 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید! یه سوال دیگه ام دارم!! مولفه ی x ِ نیرو ها در نقطه ی a و b چه طور باید محاسبه بشه؟مرسی :) عضو bd دو نیرویی هست. یعنی نیرو در راستای لینک هست. پس کافیه نیرو در راستای لینک که با محور افق زاویه 45 درجه میسازه را تجزیه کنید. 2 لینک به دیدگاه
آنا.م 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بله درسته. منظور من در عضو ABK هست. محاسبه ی نیروها در عضو ABK به چه صورته؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بله درسته. منظور من در عضو ABK هست. محاسبه ی نیروها در عضو ABK به چه صورته؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این مسئله طولانیه، کاری نداره دیگه. کافیه تک تک لینک هارو جدا کنین و در پین ها مولفه های افقی و عموی رو بذارین و گشتاورگیری کنین و در فاصله ضرب کنین و... باید چندین دیاگرام آزاد برای هر لینک بکشین. مثلا برای عضو abk نیرو در عوض bd را در راستای لینک میذارین، در پین a دو مولفه افقی و عمودی میذارین، مقدار نیروی عمودی هم که در محل گیره با بلوک مشخصه. حالا حول a گشتاور میگیرین، نیرو در راستای لینک bd به دست میاد. توجه کنین که باید فاصله عمودی بین a و راستای bd رو به دست بیارین. حالا میتونین نیروی bd را در راستای افقی و عمودی تجزیه کنین تا مولفه های افقی و عموی در پین a به دست بیاد. معادلات تعادل رو برای سایر لینک ها مینویسین،یکسری رابطه به دست میاد. 1 لینک به دیدگاه
آنا.م 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ باور کنید به این آسونی که شما میگید نیست! من توی عضو های ABK و FC خیلی مشکل دارم! میشه تحلیل نیرو های ABK رو برام بنویسین متوجه بشم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ باور کنید به این آسونی که شما میگید نیست! من توی عضو های ABK و FC خیلی مشکل دارم! میشه تحلیل نیرو های ABK رو برام بنویسین متوجه بشم؟ بهت گفتم abk رو چیکار کن دیگه. فاصله عمودی نقطه a تا b مشخصه یعنی 100/cos45 حالا گشتاور حول a مساوی صفر. نیروی bd در راستای لینک ضربدر این فاصله که بهت گفتم = نصف نیروی وزن در نقط k ضربدر 50 نیروی bd به دست میاد. حالا با تجزیه این نیرو،و استفاده از تعادل، مولفه های افقی و عمودی در پین a به دست میاد. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ باور کنید به این آسونی که شما میگید نیست! من توی عضو های ABK و FC خیلی مشکل دارم! میشه تحلیل نیرو های ABK رو برام بنویسین متوجه بشم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
wwwfcb 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان یه سوال دارم: مسئله 9 فصل 17 (تسمه ها) طراحی اجزای شیگلی ویرایش 7 رو چه جوری میتونم حلشو پیدا کنم ؟ اگه یه راهنمایی در موردش کنین ممنون میشم . 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستانیه سوال دارم: مسئله 9 فصل 17 (تسمه ها) طراحی اجزای شیگلی ویرایش 7 رو چه جوری میتونم حلشو پیدا کنم ؟ اگه یه راهنمایی در موردش کنین ممنون میشم . تو حل المسائل ننوشته بود جوابشو گویا پروژه کلاسیه و حجم حلش زیاده اگه بخواید میتونیم باهم حلش کنیم 2 لینک به دیدگاه
wwwfcb 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ آره تو حل المسایل جوابش نیست واسه همین مطرح کردم... امروز طراحی 2 امتحان داشتم یه چیزایی نوشتم نمی دونم درست باشه یا نه ... عین همین سوال هر ترم میاد واسه طراحی 2. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام میشه درباره این جدول که مرتبط به چرخ دنده هست توضیح بدید ! لینک به دیدگاه
saeidm7480 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۷ سلام خسته نباشین ببخشید چند تا سوال تستی و تشریحی دارم چجور بزارم که حل کنید لینک به دیدگاه
MRMK23K 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۳۸۹/۲/۱۱ در 02:29، EN-EZEL گفته است : در این تاپیک هر سوال یا مشکلی در درس طراحی اجزاء 1و2 دارید بپرسید در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده می شود موفق باشید سلام دوستان ، وقت بخیر سوالی درباره طراحی 2 داشتم اگه جعبه دنده ای داشته باشیم که دو جفت چرخ دنده داشته باشه ، یک جفت ساده و یک جفت مارپیچ ورودی برابر 1000 rpm خروجی برابر 150 rpm و توان هم برابر 40 hp باشه . تعداد دندانه های هر چرخ دنده رو میشه حساب کرد؟ اگه میشه چطور ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده