raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ بلفی سلام سلام لی لی بیت نمی دونم چرا با این که من خیلی کوچیک بودم اما حسی که بین شما دوتا رد و بدل می شد وحس می کردم.حس می کردم که چه قدر شما خوبید باهم . کاش همیشه همه همدیگه رو دوس داشتن. همون طوری بچه گانه و همون طوری قشنگ. 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ سلام پت و مت اون وقتا همیشششششه فکر می کردم که چقدر کاراتون احمقانه هست. اما حالا فکر می کنم چقدر کاراتون درسته. چقدر کارای ما..................................................... 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ می تی کمان. آقای می تی کمان ،یادش بخیر اون وقتا هر وقت تسوکه می گفت احترام بزارید ما هم احترام می زاشتیم .یادش بخیر یه بار خیلی سریع احترام گذاشتم مامانم می خواست رد بشه گیر کرد به من اونم احترام گذاشت. اما اساسی احترام گذاشتا .اساسی 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا با خوندن این تاپیک فقط احساس ناراحتی به من دست داد .... نه به خاطر اینکه خاطره هام زنده شد ... نه اصلا به خاطر این نیست ... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ فکر میکنم ناراحتی به این دلیله که دورانی که این برنامه ها رو میدیدیم بهترین دوران ما جوونا بود اما از وقتی بزرگ شدیم دغدغه ها ، گرفتاریا ، دل مشغولیا ، بیکاریا ، بی پولیا و ... با هامون رشد کردن و بزرگ شدن و خیلی از شادیا و ارامشارو ازمون گرفتن ، ذهنمون ، درکمون درباره ی شرایط اطرافمون بازتر شد و چیزایی میدونیم و درک میکنیم که درد اورن 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلام رویاهای ..من ...سلام... دوباره ..سلام.... فراموشتون ..نمی نم ..هرگز..حتی ..اگر کودکی ام تمام شده... حتی اگر ...قاشق...گرفتم به دست... حتی ..اگر ....چنگالم...رفت.... 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ زی زی گولو آسی پاسی درا کوتا تا به تا من منتظرم.... یعنی ..می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده