مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اصطلاح "آدم هفت خط" ما معمولاً عادت داریم در توصیف اشخاص زیرک و باهوش و اکثراً رند و مکاراز اصطلاح "آدم هفت خط" استفاده کنیم! اما چرا؟ روایتی درمورد ریشۀ تاریخی اصطلاح "هفت خط" وجود دارد. این روایت بر می گردد به آئین شرابخواری در حضور پادشاه در دوران ساسانیان. در آن زمان پیمانه های ظریف و زیبائی از شاخ گاو یا بزکوهی درست می کردند که چون پایه نداشته است کسی نمی توانسته آن را روی زمین یا میز بگذارد و از نوشیدن شرابِ ریخته شده در پیمانه اش طفره برود. از این رو دارندۀ جام مجبور بوده است محتویات آنرا لاجرعه سربکشد. اما برای اینکه کسی بیش ازاندازۀ ظرفیت خود باده گساری نکند واز سرِ مستی با حرکت و یا گفتار خود، احترام و شأن مجلس شاهانه را از بین نبرد، هر کدام از مدعوین، پیمانه (شاخ) مخصوص خود را داشته که به جهت تعین میزان توانائی او در باده گساری خطی در داخل آن شاخ کشیده شده بوده که ساقی برای دارنده پیمانه فقط تا حدِ همان خط، شراب در پیمانه اش می ریخته است . به مرور زمان تمامی پیمانه های شراب را با هفت خط، مشخص و درجه بندی کردند. در مجالسی که پادشاه حضور داشته است، میهمانان معمولاً از سه تا شش خط شراب می نوشیده اند. اما بوده اند افرادی که " لوطی" نیز خوانده می شده اند که تا هفت خط را شراب می نوشیدند بدون آنکه حالتی مستانه درآنها ظاهر شود که در پی آن دست به حرکاتی بزنند که موجب هتکِ حرمتِ حضور پادشاه در مجلس بشود. این قبیل افراد را "هفت خط" می نامیده اند، یعنی که آنها افرادی صاحب ظرفیت و زرنگ بوده و به کلیه رموز و فنون شرابخواری تسلط کامل داشته اند. این اصطلاح به مرور زمان جنبه عام و مَجازی پیدا کرده و در فرهنگ عامه به افراد باهوش و زیرک و مرد رند "هفت خط" اطلاق گردیده است. آدمای هفت خط همه جا هستن، واقعیت و مجازی و... تو زندگی واقعیتون چقدر با آدمای هقت خط مواجه شدین، بهترین راه ایستادن جلوشون چیه؟ تو انجمن نواندیشان چی؟ تا حالا به آدم هفت خط برخوردین؟ 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تو زندگی معمولی انقدر با این افراد سرو کار داشتم که آمارش از دستم خارج شده با صداقت رفتم جلو عوضش هفت خطی و زرنگی دیدم یه وقتایی حس میکنم دوروبرم پر از گرگه چند وقت اخیر این مساله بیشتر شده حس اعتمادم خیلی پایین اومده قبلا شعارم این بود همه خوبند مگر خلافش ثابت بشه اما دیگه به این جمله اعتقادی ندارم بلکه به این معتقدم هر کسی میاد سمتت حتما منفعتی براش داره قصد سواستفاده داره 8 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ با خیلی از این آدما برخورد داشتم و دارم , بهترین راه مقابله باهاشون اینه که با اونا مثل خودشون رفتار کنی (سعی کنی بازتابی از اعمال خودشون باشی )+ کم محلی کردن 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ راستش سعی میکنم تو نخ کسی زیاد نرم تا به مسئله ی هفت خط بودن یا نبودنش نرسم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خوبید من تازه عضواین سایت شدم سلام... خبر میکردید اسبی چیزی قربونی کنیم لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ نميدونم تعريف هفت خط بودن چيه دقيقا اگه زرنگ بازي باشه كه همه آدما سعي ميكنند زرنگ باشند و شرايط رو به نفع خودشون تغيير بدن من كلا تشخيص خوبي در اين موارد ندارم !! يعني همه آدما رو خوب ميبينم ... با اين ديدگاه اما كاملا بي اعتمادم به آدما و رابطه صميمي با اطراف ندارم كلا هفت خط بودنو نميتونم تشخيص بدم ... بد بودن آدما رو حرف دروغ هم نميتونم تشخيص بدم چون خودم اهل اين چيزا نيستم بلد نيستم تشخيص بدم ... 7 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ هفت خط؟ هفت خط نداریم که! خیلی هم خوبه! عالیه! ی که! یک بشر ! از روزی که اومدم اینجا این هفت ! هفت ! هفتِ منه خط زده ، نزده که! هفت خط شومایی؟ تو اینو به من نِشان بده! ----------- به نوعی این قبیل افراد از صداقت طرف مقابل یا اعتمادی که جامعه نسبت به اونا داره سوء استفاده می کنن نمونه هاش هم چ تو اطراف خودمون و چ در این جامعه مجازی به وفور دیدم نمونه اش خود من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ هفت خط که چه عرض کنم ...یه کانتینر خط دارن بعضیا رنگاشونم مختلفن. مثلا سیاه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ آره دیدم تو دنیای واقعی زیاد دیدم تو این انجمنم سراغ دارم البته ....معمولا از ارتباط برقرار کردن باهاشون اجتناب میکنم بعضیا از وجناتشون پیداست بعضا هم یه کم که بگذره خودشون و نشون میدن اونوقت ارتباطم و باهاشون خیلی خیلی کم یا قطع میکنم بعضیاشونم خیلی احساس زرنگی میکنن بهتره تو این حس خود زرنگ پنداری بمونن تا یه جا یه هفت خط واقعی حالشونو جا بیاره 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ی سریا بقیه رو خر فرض میکنن که تابلوام هستن اما بعضیا خعلی رندن...با پنبه سر میبرن من ی 7 خط میشناختم ... فوق العاده زیبا و دلربا...و در عیت حال رندو مکــــــــــار به معنی واقعی کلمه...که به ملکوت اعلی پیوست....به نظرم بهترین راه اینه که تا جایی ممکن سعی کرد با این ها منافع مشترک یا تبادل و رابطه ی محکمی نداشت...نهایتا ی رابطه ی موازی برقرار کرد که زیادزیانی از طرفش به آدم نرسه تو انجمن از اون دسته احمقایی که خودشون زرنگ میدونستن بیشتر دیدم...دوتا 7 خطم بودن...یکیشون رسوا شد...یکیشون جذابیت خودشو حفظ کرد 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ چه جالب بود جریان هفت خط ... انجمن کسیو نمیشناسم که هفت خط باشه.. بنظرم نداریم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ بعضی ها فکر میکنند خیلی زرنگ هستن و باهوش و به خیال خودشون هرجور که دوست دارن بقیه رو بازی میدن....با چهره ها و نام های مختلف، اما چاه کن همیشه ته چاه هست 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ی سریا بقیه رو خر فرض میکنن که تابلوام هستن اما بعضیا خعلی رندن...با پنبه سر میبرنمن ی 7 خط میشناختم ... فوق العاده زیبا و دلربا...و در عیت حال رندو مکــــــــــار به معنی واقعی کلمه...که به ملکوت اعلی پیوست....به نظرم بهترین راه اینه که تا جایی ممکن سعی کرد با این ها منافع مشترک یا تبادل و رابطه ی محکمی نداشت...نهایتا ی رابطه ی موازی برقرار کرد که زیادزیانی از طرفش به آدم نرسه تو انجمن از اون دسته احمقایی که خودشون زرنگ میدونستن بیشتر دیدم...دوتا 7 خطم بودن...یکیشون رسوا شد...یکیشون جذابیت خودشو حفظ کرد انقدر دوس دارم بدونم کیه که خدا میدونه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ انقدر دوس دارم بدونم کیه که خدا میدونه اتفاقااااااااا یکیه که تو میشناسیش.... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ 7خط... تو دنیای واقعی که فط و فراوون دیدم... تو دنیای مجازی و اینجا... ایهیم ، داریــــــــــــــــــم این آدمای 7خط جزو اددلیست من نیستن خدا رو شکر... شاید قبلا بودن، ولی به محض افشا شدن این خصیصه از لیستم حذف شدن 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقااااااااا یکیه که تو میشناسیش.... تو لیست دوستای منه؟ لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ خارج از فضای مجازی که زیاد بودند. در فضای مجازی هم احتمالا باشند چند نفری، ولی خوب نمیشود به این راحتی ها قضاوت کرد. وقتی با این آدمها مواجه میشویم همین که تشخیص بدهیم هفت خط هستند، خودش نیمی از راه حل است که بدانیم رفتارهایشان را چگونه استنباط کنیم. عکس العمل ما بستگی به نوع خطی که برای ما استفاده میکنند، دارد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده