دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون مبـــــــارکـــــان شالله به همه ی آرزوهای قشنگتون برسین توو همین سال لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ متین بانو تولدت مبارکمردادی ها یکدونه باشن عزیزم به بهترین آرزوهات برسی :icon_gol: اصن پرچم مردادیا بدجور بالاس ،نیرو هوایی به مکشل خورده دید نداره مرســـی عزیزممم ایشالا شما هم با پشتکار خعلی خوبی که داری اون انرژی خورشیدی ه برا اب شیرین کن ه هم به موفقیت و سرانجام برسه :icon_gol::hapydancsmil: مام پُز بدیم منم تبریک میگمإن شاءالله موفق باشن هر جا که هستن ممنونم دوست عزیز شما هم در تمام مراحل زندگی موفق باشین:icon_gol: کیک کو؟خوردن بچه ها من برم یه 3 طبقه بگیرم زیادن بچه ها هنوز خودش تو انجمنه ندیده تاپیکشو آی چه حالی میده ممد بلدی دعوتش کن با این جنگولک جدیدت کیکم رسید بیا وسط حالا:hapydancsmil:ازون قر ریزا بیا... حالا همیشه صفحه اصلی رو هی تُن تُن رفرش میکردما ... :ws28: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ متینی عزیزی زاد روزت خجسته باد سالی پر از شادی و زیبایی و آرامش داشته باشی ..:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی وقت بود تولد نداشتیم....تبریک میگم متین جان:hapydancsmil:امیدوارم همیشه شادِ شادِ شاد باشی و بهترینها در زندگی نصیبت بشه.... قربونــت هستی جان:icon_gol: ممنونم منم امیدوارم یه عالمه شادی و سلامتی از اسمون برا خودت و خانوادت بباره تولدتون مبارکا باشه دوست عزیزبهترینا رو براتون آرزو میکنم مرســــــی فرنازجان افتخار اشنایی باهات رو تا دیشب نداشتم امیدوارم دوست خوبی برات باشه عزیزمم تولدت تبریک میگمکادو چی بهت داده ممنونم یه چیز خوب لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ واااای تولد متین جونهههههههه. تووولدتتت مبااااااااااااااااااااااررررررک عزیزززززززززززززززززمممممممممممم ایشاللههههههههههههههههههههه به همهه ی ارزو هایییی خوشگلت برسییییییییییییی عزیززززززززززززززززززززممممممممممممممممم توووووولددددددتتتتتتتتتتتتتت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررکککککککککککککک لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ تولد تولد تولدت مبارک آقا این آهنگا لهوو لعبی رو نذارید حاجی قرش میگیره دیگه واویلا میشه هااا..... متین خانوم هزاران سال زنده و پاینده و سرزنده و همهٔ چیزی خوب باشی.... ایشالا به هرچی بگی باش فیکون شود در لحظه لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ بترکی علیرضا با این اهنگ گذاشتنت ادم همش میخواد قر بده لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ عــــــــه متيـــــــــــن تولدت مباركـــــــــــ هميشه شاد باشي و همهي خوبيها برات به موقع اتفاق بيوفته. (عاقا حالا كه اين دعوتِ جان دوباره راه افتاده، دعوت كنين آدم به كيك برسه حداقل (هلاك ليست دعوتم من )) لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک:happy: اینم کادو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک متین عــــــــزیزم با بهتــــــــــرین آرزوهــــــــــــــا پیوندتونم مبارک لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلام متین عزیزم تولدت مبااااااااااااارک آغازی زیباتر از گذشته برات آرزومندم لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک بنده رو پذیراباشید ....عمرتان سبز وطولانی... لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ :w14::w70:متین خانم تولدت مبارک:w70::w14: :happy: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ اخیییی چ تاپیک باحالی زدی اتروستولدت مبارک متین جون شادباشی ممنونم عزیزمم توام همیشه شاد و سرحال باشی :hapydancsmil::hapydancsmil: متین جون تولدت مبارکایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشی فدات گلم روزای خعلی خعلی خوب پیش روت باشهههه هی موخوام اسمتو بگم نمشه بابا علیرضاااااا جرات نداشتی مثل من تبریک بگیااااااا زن ذلیل متین خانوم گل و گلاب امیدوارم کنار علیرضای عزیز 120 ساله بشی و برای هر دوتون آرزوی موفقیت دارم :ws28: مُچکر اقا جاوید شما هم با مهسای عزیز 121 ساله بشین و تند تند و تند برا مهسا کادو بخری:icon_gol: تولدت مبارک خانوم گل متشکر خانومی لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک متین بانــــــــــــــو ، امیدوارم به بهترینها برسی مــــــــــــرسی اریودخت جووون توام به بهترینه بهترینها برسی گلممم متین جونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مُچکـــــر فرنوش جووون عزیــــزم هدیه من براتــــ یه دنــــــیا عشقِزندگی با بــــــودنت درست مثــه بهشـــتِ توو خونه سبد سبد گلـــهای سرخ و میــــخک عزیــــــــــــــزم دوستتـــــــ دارم تولدت مبارک:aghosh: تولدتـــ مبارکــــــــــ:w31: تولدتــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــ متین جونــــــــم...دوست نازمممممممم برات زندگی همیـــــــشه شاد و پر از لحظات شیرین آرزو میکنممممممممممممممممممم به همه آرزوهای قشـــــنگت برسیـــــــــی....به همشااااااااا فداتـــــــــــــــــ مینا جووووونم :icon_gol::icon_gol: توام به همه ی همه ی همه ی ارزوهات برسیییییی هی پیامک بدی خبرای خوب بهم بدی :hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک متین جونم :w330:انشاله 120 ساله بشی.با آرزوی روزای قشنگ برای تو :w330: :cakesmileyf::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: :icon_gol: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ به به :hapydancsmil: تبریک من رو هم پذیرا باش امیدوارم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی گل دختر بــــــه بــــــــــه خانوم والیبالستموووون:hapydancsmil::hapydancsmil: بالخره ما شمارو زیارت نمودیممم:hapydancsmil::hapydancsmil: فدای تو گلممم ایشالا هر روز زندگیت شادی باشههه:icon_gol: تولدت مبارک همسایه جون :hapydancsmil: لحظه های زندگیت پر از قشنگی به به به سارا جووون خوب شد یه تاپیکی بوود ما همدیگر بفینیم یه احوالپرسی کنیم چطوری همساده:hapydancsmil: کتاب سلولیتو قرار بود بفرستی پایین چی شد ممنونم عزیزمممم اواتارت منو کشته :icon_gol: تولدت مبارک عزیزم بسیار ممنونم دوست عزیززز وااااااااااای ببینین کی دنیا اومده مـــــــــــــن:hapydancsmil: متیــــــــن ژونم بــــــــــله:hapydancsmil: عزیــــــــزم تولدت مبارک فداتـــــــــــــــــ زهرا جووونم:hapydancsmil: به همه آرزوهای خوبــــــــــت برســـــــــــــی تو بیشتـــــــــــر به ارزوهای خوشگلت برســــــــــی :hapydancsmil: 120 سال خوشبخت و سالم و موفق و شاد زندگی کنی تو هزار سال خوشبخت سالم و پر از شادی و موفقیت زندگی کنی جیگول :hapydancsmil: امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده و به همه آرزوهای خوشگلت برســــــــــــی :hapydancsmil: دستت درد نکنهههه عزیزکممممممممم :boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده