faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ااا چه رشد کمی داشته این تاپیک! گفتم حالا رسیده به 10 صفحه گرافیستیای انجمن بدویین یه لوگو تپل طراحی کنین 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ااا چه رشد کمی داشته این تاپیک! گفتم حالا رسیده به 10 صفحه گرافیستیای انجمن بدویین یه لوگو تپل طراحی کنین رشد کمش به خاطر عدم حضور معماراست به غیر از گرافیستای عزیز ما از معمارای عزیز هم به شدت دعوت به شرکت در مسابقه میکنیم 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ در طراحی، لوگوی فعلی انجمن به عنوان بیس کار قرار داده شود یعنی لوگوی فعلی حتما باید باشه و لوگوی اصلی اینو پوشش بده ؟؟؟ ماهیت اصلی لوگوی فعلی حفظ بشه. نه در حدی که بخواد خیلی دستو پاتونو ببنده و فقط یه تغییرات خیلی جزئی توش داده بشه. نه در حدی که کلاً یه چیز دیگه بشه و یه فرم و قیافه دیگه بشه 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ﺭﺷﺪ ﮐﻤﺶ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻋﺪﻡ ﺣﻀﻮﺭ ﻣﻌﻤﺎﺭﺍﺳﺖﺑﻪ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻓﯿﺴﺘﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺎ ﺍﺯ ﻣﻌﻤﺎﺭﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺑﺪﺭﯼ ﺟﺎﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﺍﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺻﺤﻨﻪ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﮐﺎﺭﻭ ﺯﺩﻥ 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ رشد کمش به خاطر عدم حضور معماراستبه غیر از گرافیستای عزیز ما از معمارای عزیز هم به شدت دعوت به شرکت در مسابقه میکنیم بدری جونم معمارای همیشه در صحنه کار و شروع کردن....خبر رسیده یکیشونم کارشو تحویل داد رفتبجنبین ..گرافیستا کجان؟ 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ عاقا من اعتراض دارم چرا اینقدر محدودیت میذارین خوب اگه چیز دیگه ای باشه چی میشه؟؟!! 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اینو دست گزمی بیا برو تو کار لوگوی اصلی...راستی تو زنده ای داش داوود؟ من فکر میکردم خدابیامرز شدیمنتظرم بفرستیا آقا زنده ایم چرا شایعه درست میکنی 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ علیرضا برنده نشم نفصت میکنم 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ چقدر دلم میخواست بتونم شرکت کنم. اگه تا فردا وقت کردم لپ تاپم رو درست کنم حتما چندتا میفرستم اگر نشد که فقط ناراحتیش برام میمونه 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان مهلت تا آخر شب 28 مرداده و قابل تمدید نمیباشد 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تا آخر شب امشب فقط وقت هستاااا زود تند سریع لوگو هاتونو بفرستید ...... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی ندیدیش http://www.noandishaan.com/forums/thread117713.html اون بالا هم خبرش رو که زدیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده