Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ به نظر من قانون هر چقدرم تنبیه سخت در نظر بگیره بازم کسی بخواد کاری بکنه اونو انجام میده 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ دراطراف ما زوجهای نوپایی هستن که هنوز چندماه از ازدواجشون نگذشته احساس میکنن به درد هم نمیخورن وتنها راهی که به ذهنشون میرسه طلاقه... ایا واقعا لازمه؟؟ سر نسل جدید چی اومده که اینقدر خودخواه شدن؟؟ طلاق که بد نیست بخصوص اگه اولش باشه اگه بچه در کار نباشه که اصلا مشکلی نداره .. در هر صورت طلاق بد نیست اگه با آدابش انجام بشه ... خیلی بهتر از جنگ اعصابای طولانی مدت تموم نشدنیه نسل قدیمه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ طلاق که بد نیست بخصوص اگه اولش باشه اگه بچه در کار نباشه که اصلا مشکلی نداره .. در هر صورت طلاق بد نیست اگه با آدابش انجام بشه ... خیلی بهتر از جنگ اعصابای طولانی مدت تموم نشدنیه نسل قدیمه ممنون از حضورت عزیزم..من اولشم گفتم که بااونایی که بادلیل موجه طلاق میگیرن کاری ندارم.. ولی واقعا همشون باید جدابشن؟؟هر384تا لازم بوده جداییشون؟؟ این امار نگران کننده نیست 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون از حضورت عزیزم..من اولشم گفتم که بااونایی که بادلیل موجه طلاق میگیرن کاری ندارم..ولی واقعا همشون باید جدابشن؟؟هر384تا لازم بوده جداییشون؟؟ این امار نگران کننده نیست نه نگران کننده نیست مطمئنن طلاق راه اسونی تو کشور ما نیست از این جهت اونایی که میرن واسه طلاق از سر خوشی یا از سرخوشی نمیرن.. دلیل دیگه طلاق هم ازدواج سنتی در جامعه نیمه مدرن با تصور مدرن ... کلا بقول یه بابایی علت اصلی طلاق ازدواج .. خب هرچند شوخیه ولی باید بگم اکثر ازدواج هارو باید زیر سوال برد نه طلاق 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا تو این چند وقته مثل نقل و نبات تا یه مشکل کوچولو پیش میاد تنها راه حل به نظرهمه طلاقه.. این منصفانه نیست که بگیم هرچی ازدواج بوده چون سنتی بوده غلط بوده..چون از 10سال اخیر به این طرف90%درصد ازدواجها مدرن و اینترنتی و...بوده. بیشترشونم به خاطر خیانت بوده..الان طلاق اسونترین راه شده..یه کم منصفانه به قضیه نگاه کن.. شاید خیلیاشون لازم بوده ولی مطمئن باش بیشترش به خاطر بهانه های الکی بوده..کاش چندنمونه ی مضحکش یادم بیاد برات بنویسم 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا تو این چند وقته مثل نقل و نبات تا یه مشکل کوچولو پیش میاد تنها راه حل به نظرهمه طلاقه..این منصفانه نیست که بگیم هرچی ازدواج بوده چون سنتی بوده غلط بوده..چون از 10سال اخیر به این طرف90%درصد ازدواجها مدرن و اینترنتی و...بوده. بیشترشونم به خاطر خیانت بوده..الان طلاق اسونترین راه شده..یه کم منصفانه به قضیه نگاه کن.. شاید خیلیاشون لازم بوده ولی مطمئن باش بیشترش به خاطر بهانه های الکی بوده..کاش چندنمونه ی مضحکش یادم بیاد برات بنویسم عزیزم امارتو از کجا میاری؟!!! منم نگفتم ازدواج سنتی محض گفتم ازدواج سنتی در جامعه نیمه مدرن با تصور مدرن (ارزوهای مدرن) .. یعنی چندگانگی متعدد تضاد و مسائل دیگه در ضمن اسون ترین و معقولترین جواب به اینکه چرا طلاق گرفتی اینه که بگی طرف خیانت کرد چون کسی دیگه نمیگه نه اشتباه کردی منم ادمای زیادی میشناسم که دلیل طلاقشون هیچ ربطی به خیانت نداشت اما چه به لحاظ قانونی چه عرفی و مسائل دیگه ترجیح دادن بگن طرف خیانت کرده... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم امارتو از کجا میاری؟!!!منم نگفتم ازدواج سنتی محض گفتم ازدواج سنتی در جامعه نیمه مدرن با تصور مدرن (ارزوهای مدرن) .. یعنی چندگانگی متعدد تضاد و مسائل دیگه در ضمن اسون ترین و معقولترین جواب به اینکه چرا طلاق گرفتی اینه که بگی طرف خیانت کرد چون کسی دیگه نمیگه نه اشتباه کردی منم ادمای زیادی میشناسم که دلیل طلاقشون هیچ ربطی به خیانت نداشت اما چه به لحاظ قانونی چه عرفی و مسائل دیگه ترجیح دادن بگن طرف خیانت کرده... بهت پیشنهاد میدم بقیه تاپیکای این تالار مخصوا حقوق خانواده رو بخونی.. در کل من نگران شدم..خواستم نگرانیمو با بقیه در میون بذارم..شایدم به قول شما خیلی نگران کننده نیست و من بزرگش میکنم.. این اماریه که خود مردم میگن..اگه خدا بخواد و من وکیل شم،میرم تک تک حرفاشونو گوش میدم و میبینم راسته یا دروغ.. تااون موقع فعلا مجبورم به اماری که دادگستری میده بیرون اعتماد کنم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بهت پیشنهاد میدم بقیه تاپیکای این تالار مخصوا حقوق خانواده رو بخونی.. در کل من نگران شدم..خواستم نگرانیمو با بقیه در میون بذارم..شایدم به قول شما خیلی نگران کننده نیست و من بزرگش میکنم.. این اماریه که خود مردم میگن..اگه خدا بخواد و من وکیل شم،میرم تک تک حرفاشونو گوش میدم و میبینم راسته یا دروغ.. تااون موقع فعلا مجبورم به اماری که دادگستری میده بیرون اعتماد کنم این امار مال مردم بود یا دادگستری؟! در هر صورت عزیزم مطمئن باش امار درستی نیست .. شما لطف دارین ولی منم نظرمو گفتم ... اگرچه در راستا تایید شما یا تاپیک های تالار مخصوصا هم حقوق نیست ولی نظرم بود.. امیدوارم در درس و کار موفق باشی ... ولی اونطوریم شما با امار درستی روبه رو نمیشه قسمت منفی بیشتر میبینی تا مثبت به واسطه شغلت .. 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ این امار مال مردم بود یا دادگستری؟! در هر صورت عزیزم مطمئن باش امار درستی نیست ..شما لطف دارین ولی منم نظرمو گفتم ... اگرچه در راستا تایید شما یا تاپیک های تالار مخصوصا هم حقوق نیست ولی نظرم بود.. امیدوارم در درس و کار موفق باشی ... ولی اونطوریم شما با امار درستی روبه رو نمیشه قسمت منفی بیشتر میبینی تا مثبت به واسطه شغلت .. عزیزم نظرشماخیلی برام محترم وارزشمنده..باعث افتخاره که به تاپیکم سرزدی..منم نخواستم فقط تاییدم کنی.. هرنظروحرفی خودش یه درسه..شاید حق باشماس من بدبین شدم..اما یه کم این امار جای فکرداره دیگه..نه 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بله همه چیز جای فکر داره... والبته کهخوبه که به مسائل اجتماعی می اندیشی... :icon_gol: موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ منم با علی آقا موافقم.. مشکل اصلی از ازدواجه.. تعریف ازدواج برای نسل جدیدتر متفاوت شده.برای پدر و مادرهای ما یعنی تشکیل یک زندگی مشترک تا ابد.... اما الان یعنی تشکیل زندگی تا حالا ببینیم چی میشه. خیلی از کسایی که الان تشکیل زندگی می دن (و بعد طلاق)، همون بچه های لوس و خودخواهی هستن که تو دوره فرزندسالاری تو خانواده شون رشد کردن. حرف حرف اونا بوده... دو پادشاه در یک اقیلم نگنجند. عمر زندگی مشترک پایین اومده. دوستی داشتم که بعد از 5 سال دوستی ازدواج کرد، یک ماه بعد از ازدواج جدا شدن... بعد از 6 ماه هم صیغه طلاق جاری شد. فقط به خاطر غرور و تکبر بیش از حدشون نتونستن ادامه بدن. نتیجه گیری من: به نظر من ریشه این مشکلات به تربیت ناصحیح پدر و مادر ها بر میگرده... با تمام احترامی که برای پدر و مادرها قائلم اما اونها بیشتر از اینکه بچه ها رو، زن و مرد برای زندگی آینده تربیت کنند ، دختر و پسرهایی تربیت می کنند که انگار قراره تا آخر عمر کودکی باشن زیر بال و پر آنها.[/QUOTE] نظر این دوستمون کاملا تایید میشه... خیلی عالی گفتند ... 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. تاپیک خوبیه خب من دلیل اصلی طلاق رو نمیدونم ینی بنظرم یه دلیل نیست, چندین و چند دلیل وجود داره. چیزهایی که به ذهن من میرسن اینا هستن: 1. عدم شناخت خودمون !! و عدم شناخت طرف مقابل درسته گفتم خودمون. خیلی از ما ایرانی ها هنوز خودمون, نیازهامون و خواسته هامون رو از طرف مقابل و از یک ازدواج نمیدونیم. خداییش چند درصد از ماها نشستیم شخصیت خودمونو موشکافی کردیم و نیازهامون رو کاغذ نوشتیم. حالا چه نیاز عاطفی, مادی یا جنسی. گاهی اوقات بعضیامون یه چیزایی میدونیم ولی وقتی عاشق میشیم, کور میشیم و میگیم مم نیست. ولی بعدا وقتی اون خواسته هامون ارضا نمیشن, مشکل به وجود میاد. به نظر من اول با خودمون روراست باشیم!! صداقت داشته باشیم. بگیم من کیم؟ ویژگی هام چیه؟ دارایی من چیه؟ همسر مورد نظرم چه ویژگی هایی خوبه داشته باشه؟ تو مرحله ی بعدی, باز هم باصداقت و روراستی, طرف مقابل رو با صحبت موشکافی کنیم. بهش بفهمونیم که پایه ی صحبت ها رو صداقته و احساسی درمیون نیست! هرکسی دروغی بگی, رابطه تموم شده حساب میشه ( منظورم تو اشنائیه ). این روش خیلی پاسخ میده. خودمون رو بشناسیم.... نیازهامون رو بنویسیم.... صادق و روراست باشیم.... طرف مقابل رو بشناسیم.... 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ 2. رودرواسی نداشته باشیم باهم دیگه. نه گفتن رو بلد باشیم. مثلا دو نفر باهم آشنا میشن برای ازدواج, از همون اول احساس و علاقه ی کاذب رو تداخل میدن. بعد یه مدت میبینن به درد هم نمیخورن. یا روشون نمیشه بگن نه. یا عادت کردن و دل کندن براشون سخته. یا عذاب وجدان نمیذاره جدا شن. بخاطر حرف هایی عاشقانه ای که زدن یا کارهایی که کردن. یا علل دیگه ای که بیشتر بخاطر کارهای احساسیشون بوده. راه وروش آشنا شدن خیلی مهمه. خانواده ها این مواقع خیلی مهمن. اگه با فرزنداشون دوست باشن, و تو آشنا شدن فرزندان راهنمایی کنن, خیلی موثره. 3. بنظر من باید کلاس هایی برای دختر و پسر های جوون باشه که جوونا رو برای ازدواج آماده کنن. کارگاه های آموزشی ازدواج مثلا. تو این کلاسا بیان خودشناسی ( روانشناسی ) یاد بدن. سوالات مهم رو یاد بدن که از طرف مقابل بپرسیم. خلاصه به طور حزئی مشاوره ازدواج یاد بدن. خداییش چند درصد جوونا قبل ازدواج آمادگی ازدواج رو دارن؟؟؟ فقط بلوغ جسمی و جنسی و داراریی و شرایط نیست که. میگن طرف تو کار و زندگی موفقه, پختس. پس امادگیشو داره... بابا ازدواج فرق داره. طرف باید دنیای خودش و دنیای جنس مقابلشو بشناسه!!! خیلی مشکلات از عدم آگاهیه. مثلا صحبت در مورد مسائل جنسی رو قبل ازدواج, ما ایرانیا بد میدونیم. در صورتیکه همین مسئله میتونه استحکام ببخشه زندگی رو. در مورد ازدواج باید روراست بود. رک بود. 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ 4. باید به این شعور برسیم که بعد ازدواج دیگه "من"ی وجود نداره!! فقط نیازها و خواسته های من نیست. باید تقسیم کنیم. باید کوتاه بیاییم . باید گذشت دوطرفه باشه. باید ویژگی های زن و مرد رو بفهمیم. زن و مرد از دو دنیای متفاوتن. واقعا دو دنیای متفاوت!! خب باید بدونیم مطمئنا بعد ازدواج, اختلافاتی به وجود میاد... حرف زدن, رجوع به مشاوره, شناخت جنس و احساس زن و مرد و صبر و گذشت خیلی مسائلو حل میکنه. 5. استفاده از روش های متفاوت و خلاقانه!!! نذاریم زندگی یکنواخت شه. مثلا یه زنی میخواد ناراحتیشو به مردش بگه. میتونه وقتی اروم شد بگه. اگه طرف اهل شنیدن نیست, مختصر تو نامه بنویسه بده بخونه. مردها بدشون میاد نصیحت شن. یا از حرفای طولانی بدشون میاد. همینطور مرد سعی کنه تاحدودی دنیای زنها رو بشناسه و درک کنه. ببخشید اینقدر حرف زدم. من کلا به روانشناسی خصوصا زن ها و مردها علاقه مندم. نصف این مطالب چیزایی بود که قبلا ها خونده بودم. خلاصشو نوشتم. نصفشم ایده های خودم بود. مثلا کارگاه ازدواج ... 6 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ نگرانیت تحسین انگیزه. ولی گره ی این موضوع در دست تک تک انسانهاست... فقط کافیه همه به اون شعوره زندگی کردن و اون شعوره وارده چرخه ی زندگی شدن، رسیده باشن و بعد تصمیم بگیرن وارد زندگی با یکی دیگه بشن... چه دختر و چه پسر... و خانواده ها هم بی تاثیر نیستن چون من دیدم خانواده های رو که هنوز دخترشون آنچنان به اون درک زندگی کردن نرسیده و شوهرش میدن و یا پسرشون به همچین درکی نرسیده واسش زن میگیرن بعد که میرن سر زندگی هزار و یک مشکل براشون پیش میاد... 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ از دوستان عزیزAdel00&masoud65 به خاطر نظرات خوبشان ممنونم..خیلی لطف کردین..منتظر حضور بیشترشماودیگر عزیزان هستم 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان. .سلام گلم چندروز پیش تو همین تالار ارزوی عزیز تاپیکی گذاشت که خیلی ذهنمو درگیر کرد(هرساعت16طلاق در ایران) مرسی که تاپیک هامو می خونیبه نظرشما نگران کننده نیست؟؟؟ چرا عزیزم خیلی نگران کنندست هدف از جدایی چیه؟؟؟حالا بادلایل موجه کاری ندارم..امایعنی همه ی این 16 تا که در روز میشه384تا واقعا باید طلاق میگرفتن؟؟ وقتی تفاهم و...........نباشه ازدواجی هم نباید صورت بگیره که بخواد به طلاق ختم بشهایا این یه موج جدیده؟ ؟موج جدید نیست فقط شبیه یک رودخونه جاری مداومهایا طلاق چیزیه که میشه به عنوان یه ویروس فراگیر ازش تقلید کورکورانه کرد؟؟ نه .....راهی برای بهتر زندگی کردن هست که باید در مرحله آخر انتخاب بیشه دراطراف ما زوجهای نوپایی هستن که هنوز چندماه از ازدواجشون نگذشته احساس میکنن به درد هم نمیخورن وتنها راهی که به ذهنشون میرسه طلاقه...ایا واقعا لازمه؟؟ ازدواج های امروزی خیلی با ازدواج های قبل متفاوته....من فکر می کنم همش به خانواده برمی گرده...اینکه خانواده ها در گذشته سعی می کردند حمایت درستی از فرزندشون داشته باشند ولی در حال حاضر برعکس رفتار می کنند...سر نسل جدید چی اومده که اینقدر خودخواه شدن؟؟ خودخواه نیستن فقط یکم نسبت به همه چی بی توجه هستنچرابه جای ابراز عشق و محبت وفداکاری هردوطرف از همون اول به فکر منافع خودشونن؟؟ نمیشه گفت هر دو طرف ..احتمالآ یک طرف بی گناه هم وجود داره...تصور کن یکی همه این خصوصیاتو داشته باشه ولی طرف مقابل نداشته باشه باز هم به مشکل برمی خورند...اما چرا ؟چون باور نمی کنند که ازدواج کردند و درکشون از ازدواج مثل نسل های گذشته نیست. میخوام از همینجا یعنی نواندیشان جوان خودمون که من عضو کوچک اینجام شروع کنموبا کمک شما عزیزان راه حلی برای نجات فروپاشی بنیان خانواده های نوپا پیدا کنیم.. . راه حل :همدیگرو بهتر بشناسیم -بهتر درک کنیم و بیشتر به نکات مثبت هم توجه کنیم.... با دیدن (اتفاق هایی که اطرافمون برای خیلی از زوج ها پیش میاد) اشتباهاتشون رو تکرار نکنیم و از همه مهم تر درک درستی از ازدواج داشته باشیم. منتظر حضور همه ی شما عزیزان هستم:icon_gol: موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان.. چندروز پیش تو همین تالار ارزوی عزیز تاپیکی گذاشت که خیلی ذهنمو درگیر کرد(هرساعت16طلاق در ایران) به نظرشما نگران کننده نیست؟؟؟ هدف از جدایی چیه؟؟؟حالا بادلایل موجه کاری ندارم..اما یعنی همه ی این 16 تا که در روز میشه384تا واقعا باید طلاق میگرفتن؟؟ ایا این یه موج جدیده؟؟ ایا طلاق چیزیه که میشه به عنوان یه ویروس فراگیر ازش تقلید کورکورانه کرد؟؟ دراطراف ما زوجهای نوپایی هستن که هنوز چندماه از ازدواجشون نگذشته احساس میکنن به درد هم نمیخورن وتنها راهی که به ذهنشون میرسه طلاقه... ایا واقعا لازمه؟؟ سر نسل جدید چی اومده که اینقدر خودخواه شدن؟؟ چرابه جای ابراز عشق و محبت وفداکاری هردوطرف از همون اول به فکر منافع خودشونن؟؟ میخوام از همینجا یعنی نواندیشان جوان خودمون که من عضو کوچک اینجام شروع کنم وبا کمک شما عزیزان راه حلی برای نجات فروپاشی بنیان خانواده های نوپا پیدا کنیم... منتظر حضور همه ی شما عزیزان هستم:icon_gol: رییس سازمان ثبت و اسناد کشور خبر از آمارنزدیک به ۴۰ درصدی طلاق به واسطه عدم تفاهم زوجین داد. دکتر احمد تویسرکانی، رییس سازمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کشور در این خصوص اظهار داشت: «متعاقب الکترونیکی کردن ثبت وقایع طلاق که اخیرا انجام شده است، موضوع ثبت علل طلاق را نیز پیشبینی کردیم و از ابتدای امسال در ثبت وقایع طلاق ضمن اینکه جزییات طلاق الکترونیکی ثبت میشود، علل واقعه طلاق هم درج میشود که در آینده میتوان تحلیل دقیقتری در این موضوع داشته باشیم. به گزارش نیک صالحی به نقل از تسنیم ؛ ۳۹ درصد از علت طلاق مربوط به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره برآوردن انتظارات یکدیگر است که بیشترین مورد و در رده اول قرار دارد. از جمله موارد دیگر علل طلاق میتوان دخالت خانواده طرفین در زندگی با ۵/۸ درصد و اعتیاد با ۷ درصد را نام برد، ترک زندگی از سوی طرفین ۵/۶ درصد، ضرب و شتم و سوءرفتار ۵/۳ درصد و ترک انفاق و فقر مالی ۵/۷ درصد و ۵/۱ درصد مربوط به محکومیت به حبس زوج است.» 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ رییس سازمان ثبت و اسناد کشور خبر از آمارنزدیک به ۴۰ درصدی طلاق به واسطه عدم تفاهم زوجین داد. دکتر احمد تویسرکانی، رییس سازمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کشور در این خصوص اظهار داشت: «متعاقب الکترونیکی کردن ثبت وقایع طلاق که اخیرا انجام شده است، موضوع ثبت علل طلاق را نیز پیشبینی کردیم و از ابتدای امسال در ثبت وقایع طلاق ضمن اینکه جزییات طلاق الکترونیکی ثبت میشود، علل واقعه طلاق هم درج میشود که در آینده میتوان تحلیل دقیقتری در این موضوع داشته باشیم. به گزارش نیک صالحی به نقل از تسنیم ؛ ۳۹ درصد از علت طلاق مربوط به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره برآوردن انتظارات یکدیگر است که بیشترین مورد و در رده اول قرار دارد. از جمله موارد دیگر علل طلاق میتوان دخالت خانواده طرفین در زندگی با ۵/۸ درصد و اعتیاد با ۷ درصد را نام برد، ترک زندگی از سوی طرفین ۵/۶ درصد، ضرب و شتم و سوءرفتار ۵/۳ درصد و ترک انفاق و فقر مالی ۵/۷ درصد و ۵/۱ درصد مربوط به محکومیت به حبس زوج است.» جالبه تو ذهنم درست حدس زده بودم. هنوزم سر حرفم هستم. تا وقتی طرفین خودشونو نشناسن و روراست نباشن با خودشون و بعد با طرف مقابل; قبل ازدواج متوجه تفاهم داشتن یا نداشتن نمیشن. خواسته ها بیان نمیشه و در نتیجه براورده نمیشه. نتیجه میشه عدم تفاهم. البته من معتقدم گذشت و صبر، بعد از ازدواج، خیلی از عدم تفاهمات جزیی رو حل میکنه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده