Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ برگرد به صفحات قبل...آرزو هست خودش نیست:cry2: لینک پستتو بده وقت ندارم برم صفحه های قبلو بخونم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ لینک پستتو بده وقت ندارم برم صفحه های قبلو بخونم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ لینک پستتو بده وقت ندارم برم صفحه های قبلو بخونم فدات بشم گندم ، خوبه خدا نشدی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ فدات بشم گندم ، خوبه خدا نشدی خدا نکنهاین علی آقا رو باید اذیت کنی وگرنه درست نمیگه آرزوش چیه لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ من یه آرزو دارم....... بتونم تمام این سی روز رو روزه بگیرم...... سریعتر لدفا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ من یه آرزو دارم....... بتونم تمام این سی روز رو روزه بگیرم...... سریعتر لدفا برا سن شما ضرر داره لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها لطفا واسه یکی از دوستام دعا کنید مشکلش حل شه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ من یه آرزو دارم....... بتونم تمام این سی روز رو روزه بگیرم...... سریعتر لدفا سه روزش گذشت به همین زودی بقیه شم میتونی..تلاش کن لدفن بچه ها لطفا واسه یکی از دوستام دعا کنید مشکلش حل شه آمین دوستان برای یه عزیز هم دعا کنید لطفا..این روزا خیلی نگرانم و البته امیدوار به رحمت خدا و دعا شما لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ برای دوست آریو دخت و عزیز گندم خانوم دعا میکنیم...... مسئولین رسیدگی کنن ... پری ها دارن پارتی بازی میکنن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ آرزو دارم آرزوی تمامی بچه های انجمن براورده بشه مخصوصا ارزوی گندمم و دوستش و سلامتیش زود منتظرم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ برای دوست آریو دخت و عزیز گندم خانوم دعا میکنیم......مسئولین رسیدگی کنن ... پری ها دارن پارتی بازی میکنن آرزو دارم آرزوی تمامی بچه های انجمن براورده بشه مخصوصا ارزوی گندمم و دوستش و سلامتیش زود منتظرم ممنون از انرژی مثبت و دعاهاتون خیلی شرمنده ام کردین جواب خوب بود و خدارو شکر به خبر گذشت اومدم اینجا که شادیمو باهاتون تقسیم کنم:w70::w14::w70::w14::w70::w70::w70::w70: اینم تقدیم به همه دوستانی که منو مدیون محبتاشون کردن لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بابایی شما خودت جزو پریها محسوب میشی با این دل پاک:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بابایی شما خودت جزو پریها محسوب میشی با این دل پاک:hapydancsmil::hapydancsmil: نه عزیز دخملم دل پاکم سیری چند ای بابا لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ ممنون از انرژی مثبت و دعاهاتون خیلی شرمنده ام کردین جواب خوب بود و خدارو شکر به خبر گذشت اومدم اینجا که شادیمو باهاتون تقسیم کنم:w70::w14::w70::w14::w70::w70::w70::w70: اینم تقدیم به همه دوستانی که منو مدیون محبتاشون کردن چی به خیر گذشت خانم گندم؟ در ضمن اون عکستون صحنه داره به فکر عزبهای سایت هم باشید لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ صاب تایپیک دیگه نمیاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نیست؟ کجاست؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ آرزوی سلامتی واسه همه... خوشبختی همه جوونا... شفای همه مریضا... آرامش برای همه... حفظ آبروی همه مردم... "آرزوی خودم...بیخیال" لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ آرزو میکنم یه روزی بشه شادی واقعی تو دلهای مردم باشه و لبخندی که رو لباشون هست ساختگی و مصنوعی نباشه پریای عزیز منتظرماااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده