HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام بالاخره این نسخه از مجله حرکت هم آماده شد البته با چند روز تاخیر که البته دلایل متفاوتی داشت از جمله خرابی سرور سایت،امتحانات پایان ترم وبسیاری دلایل دیگر که به این امر دامن زد. نویسندگانی که در این شماره با ما همراه بودند: 1-جناب آقای پدرام پاکزادیان 2-سرکار خانم مریم زارع 3-حمیدرضا میرشاهولد ویراستاری و صفحه آرایی این مجموعه با جناب آقای علی صالحی بود که فوق العاده زحمت کشیدند و واقعا از جان و دل مایه گذاشتندو من بسیار ممنونشون هستم.چرا که تنهایی انجام این کار بسیار دشوار بود و خسته نباشید ویژه میگم خدمتشون.در این شماره رو به درخواست شما به بعد گرافیکی بسیار پرداختیم وبه همین دلیل قدری حجم فایل بالا هست... به امید پیشرفت در شماره های بعدی دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 37 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ درود...سپاس فراوان از آقا حمید و علی آقا (ask_bl) :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشيد ميگم پيشرفت مجله، به وضوح قابل احساس است. عالي 14 لینک به دیدگاه
pedram pakzadian 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشی ویژه به تمامی دوستانی که زحمت دومین شماره این مجله رو کشیدند . دوستان عالی بود . و امیدوارم در هر شماره یکی پس از دیگری شاهد پیشرفتان باشیم . 8 لینک به دیدگاه
pedram pakzadian 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ، جمله آخر مقاله ماشین کاری چند محوره ظاهرا جا افتاده اگه ممکنه اصلاح شود ....... . این شبیه سازی نشان می دهدابزار بر ....... !!!! جمله جا افتاده ( اساس G کد تولیدشده درقطعه کار و مدل CAD . ) وچند غلط املایی ... لطفا بررسی شود . ممنون 9 لینک به دیدگاه
pedram pakzadian 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خدمت مدیریت محترم خواستار اجازه نشر نسخه های مجله حرکت در وب سایت aome.loxblog.com از مسئولان مجله هستم . خوشحال خواهم شد از وب سایت دیدن فرمایید ، نظر فراموش نشود . 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی عالی شده دست همتون درد نکنه 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خدمت مدیریت محترم خواستار اجازه نشر نسخه های مجله حرکت در وب سایت aome.loxblog.com از مسئولان مجله هستم . خوشحال خواهم شد از وب سایت دیدن فرمایید ، نظر فراموش نشود . انتشار مجله با ذکر منبع کاملا بلا مانع است و استقبال نیز می شود 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان در نظر سنجی درباره شماره دوم نشریه تالار مهندسی مکانیک- حرکت حتما شرکت نمایید و نظرات خود را بفرمایید. مطالبی که در شماره دوم به آن پرداخته شد: ماشینکاری چند محوره گلخانه آب دریا بویلر 10 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک و خدا قوت به دوست های عزیز مکانیکی 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خدمت مدیریت محترم خواستار اجازه نشر نسخه های مجله حرکت در وب سایت aome.loxblog.com از مسئولان مجله هستم . خوشحال خواهم شد از وب سایت دیدن فرمایید ، نظر فراموش نشود . با سلام طبق فرمایش مدیرتالار انتشار با ذکر منبع بلامانع است. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون از همه دوستان خدا قبول کنه نشریه شماره یک رو ندیدم ولی این خوبه 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من اول یه اظهار شرمندگی باید داشته باشم چون میخواستم تو این شماره با بچه ها مکاری داشته باشم ولی متاسفانه نتونستم الان مجله رو دیدم عالی بود واقعا" عالی بود از همه نظر خوب بود مفید و کاربردی تر شده مرسی دستتون درد نکنه 7 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بسیار عالی دستتون درد نکنه. مطلب گلخانه واقعا جالب بود. فقط یه سوال، مگه میشه کنار دریا، منطقه گرم و خشک باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ سلامبسیار عالی دستتون درد نکنه. مطلب گلخانه واقعا جالب بود. فقط یه سوال، مگه میشه کنار دریا، منطقه گرم و خشک باشه؟ درود...خواهش میکنم اصولا منطقه کنار دریا مرطوب هست ولی در متنی که ترجمه کردمhot and dry فکر کنم نوشته بود 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ درود دست شما درد نکنه مطالب کاربردی بود یک بار اشاره کردم کار های کاربردی داشته باشید بحث گلخانه و بومی سازی آن یکی از این مسایل اس قابلیت کاربردی این طرح در کشور ما ضرورت بومی ساازی این طرح را مشخص می کند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده