shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 30 مهر، 2013 فراخوان برای یک حرکت بزرگ و همگانی از این ببعد میخواهیم با همکاری همه دوستان یک مجموعه کامل اطلاعات درست کنیم.. هر دوهفته یک موضوع ..یا هر یک ماه یک موضوع در آخر سر اطلاعات جمع آوری شده دوستان از هرموضوعی در یک مجموعه قرار داده میشه و به فراخور اطلاعات امتیاز اعطا میشه. مثلا از سبک شناسی میتونیم شروع کنیم و هر ماه یک سبک و هرنوع اطلاعات تصویری و متنی از اونو میفرستید .. در هر شاخه و سبکی از دوستان هرکسی مایل به همکاری هست و موضوع خاصی رو هم در نظر دارید خواهش میکنم اینجا اعلام کنه تا شروع هر موضئع رو به اطلاعش برسونم.. 36
Saye Noori 10314 ارسال شده در 30 مهر، 2013 درود .... ضمن تشکر از شهدخت عزیز،میتونم بگم واقعا ایده بکر و خلاقانه ای هست و امیدوارم همه دوستان عزیز هنر دوستمون همکاری کنند تا تاپیک جامعی رو بدست بیاریم....که البته میتتونی منبع اطلاعاتی خیلی خوبی برای همه ما خصوصا هنرآموزان ِ عزیز باشه. در مورد فرمت کلی اون اگه دسته بندی موضوعات به صورت تفکیک شده بشه خیلی عالیه و اینکه از موضوعات پایه و اصلی شروع بشه. 18
raz-raz 3612 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ممنون واقعا جالبه موضوع اگه بتونیم موضوعایی که بیشتر بدرد می خوره مثلا واسه پایان نامه ...اینجا بزاریم خیلی خوب می شه 14
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2013 خب موضوعات مورد نظرتون رو بگید تا از هفته آتی دست بکار بشیم .. موضوعات مطرح شده به ترتیب اولویت از نظر تعداد بیشترین متقاضی استارت میخوره.. 12
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 30 مهر، 2013 خیلی کار خوب و مفیدی. الان موضوع خاصی مد نظر نیست ولی اگه در مورد موضوعات مطرح شده اطلاع داشتم حتما همکاری میکنم. 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 مهر، 2013 درود بر دوستان بسیار کار زیبایی است با وفای عزیز موافقم فکر میکنم بیشتر اگه رو موضوعات متفاوت برای پایان نامه کار کنیم بیشتر به درد دوستان بخوره 8
saman 7 8787 ارسال شده در 30 مهر، 2013 حالا ما پایان نامه نداریم باید چیکار کنیم فقط به فکر خودتونید 7
*pedram* 21266 ارسال شده در 30 مهر، 2013 منم با پایان نامه موافقم. به ترتیب موضوعات مختلفی رو بررسی کنیم مثلا آموزشی ، تجاری ، تفریحی ، درمانی و...... 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2013 دوستان عزیزم اینجا صرفا قرارنیست به مباحث معماری رسیدگی بشه ولی خب هنر با معماری بهم نزدیکه .. موضوعات میتونند بدرد همه قشری بخورند.. جای سبک شناسی هنری خصوصا خیلی خالیه ... خود منم در حد اسم شاید بعضیهاشو بشناسم.. 4
maryam*arch 1022 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خوبه ........................................................................ 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اینجا چون بچه ها از استان های مختلف هستن میتونیم راجع به هنر های مختلف اطلاعات محلی رو راحت تر بدست بیاریم. خیلی مشتاقم درمورد پوشش های محلی بدونم . داستان رنگاشون، جنسشون، نوع طراحیشون، اشتراکات و تفاوتهاشون با هم و ... . 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2013 بچه ها با اولین موضوع در مورد سبک شناسی در انواع رشته ها موافقید؟
simsim9372 292 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام منم هستم تو سبکا نمیدونم بتونم یا نه ولی سعیمو میکنم ..................در مورد معمارا میتونم کمک کنم 1
ارسال های توصیه شده