Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلام دوستان عزیزم این تاپیک برای این زده شده که اگر شما نرم افزار مورد نظرتون رو پیدا نکردین در اینجا درخواست خودتون رو اعلام کنید تا در اسرع وقت رسیدگی شود. باتشکر:flowerysmile: 10 لینک به دیدگاه
mahmoodkiatabar 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام ، خسته نباشيد ، ممنوع از سايت خوبتون ، من نياز به نرم افزارهاي corelap , cofad دارم ممنون مي شم راهنمايم كنيد . با تشكر 6 لینک به دیدگاه
Arash19 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام . من نرم افزار متلب می خواستم . واسه دانلود . ممنون . 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کسی اگه نمونه سوال از تحقیق در عملیات داره برام ایمیل کنه با تشکر 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ mehranrezaeian@yahoo.com لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کسی اگه نمونه سوال از تحقیق در عملیات داره برام ایمیل کنه با تشکر سلام ایمیل امکانش نیست ولی در این تاپیک چند نمونه سوال هست که ببینید مطلب مورد نظرتون هست یا نه 1 لینک به دیدگاه
adomo 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان! من شديدا به آموزش نرم افزار tora نياز دارم 2 لینک به دیدگاه
batry 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام دوست من من شدیدا به نرم افزار adams نیاز دارم ممنون می شم برام بفرستی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلااامنرم افزار pmxpert رو می خاام فایل آموزشی رو دیدم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ فایل آموزشی رو دیدم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلااااام ممنونم دوست عزیز اینو داارم خود نرمافزاار رو می خااام.... باز هم ممنونم از کمکتون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان گلم میتونین ی سرچ کنین یا از استاداتون بپرسین در حال حاضر جدیدترین و پرکاربردیترین نرم افزارها در رشته صنایع چی هست؟ بعد اینجا بگید تا من هم بدونم شدیدا دنبال این موضوع هستم ولی سرعت نتم داغونه نمیتونم سرچ کنم استادام هم هنوز فرصت نکردن بهم جواب بدن بغیر از نرم فزارهای متعارف در بین همه مهندسین صنایع نرم افزار جدید اومده یا نه؟ ممنون میشم کمک کنین 2 لینک به دیدگاه
zhra 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام من نرم افزار های درس طرح ریزی رو میخوام اسون نسب بشه برای مهمه ها چندتا برام انتخاب کنید مرسی من سه شنبه میام مرسی مرسی 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام من نرم افزار های درس طرح ریزی رو میخوام اسون نسب بشه برای مهمه ها چندتا برام انتخاب کنید مرسی من سه شنبه میام مرسی مرسی سلام ...تو این تاپیک نرم افزارهای مربوطه هستن ... [h=1]نرم افزارهای مربوط به طرح ریزی و اقتصاد سنجی[/h]موفق باشید.... 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ سلام. من میخوام این داده هارو با برنامه SPSS میشه بگید چجوری شروع کنم برای variable view نمیدونم چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ سلام... دوستان کسی با نرم افزار gephi آشنا هست؟تا حالا باهاش کار کرده؟ ممنون میشم اگه کمک کنید... 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ سلام...دوستان کسی با نرم افزار gephi آشنا هست؟تا حالا باهاش کار کرده؟ ممنون میشم اگه کمک کنید... من که اسمش رو هم نشنیده بودم در موردش کمی توضیح میدید 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من که اسمش رو هم نشنیده بودمدر موردش کمی توضیح میدید نرم افزاری که برای تجزیه و تحلیل شبکه ها "social network" بکار میره اینم یه عکس از محیط نرم افزار 2 لینک به دیدگاه
elahehebrahimi75 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همگی،کسی میدونه کدوم نرم افزاها واسه رشته صنایع بیشتر کاربرد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ABTIN ARYAMEHR 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سلام یه فایل آموزش کار با نرم افزار vensim می خواستم با تشکر.زیاده جسارت است آبتین/. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده