Yuhana 12780 ارسال شده در 29 تیر، 2010 با سلام دوستان عزیزم این تاپیک برای این زده شده که اگر شما نرم افزار مورد نظرتون رو پیدا نکردین در اینجا درخواست خودتون رو اعلام کنید تا در اسرع وقت رسیدگی شود. باتشکر:flowerysmile: 10
mahmoodkiatabar 16 ارسال شده در 21 مرداد، 2010 سلام ، خسته نباشيد ، ممنوع از سايت خوبتون ، من نياز به نرم افزارهاي corelap , cofad دارم ممنون مي شم راهنمايم كنيد . با تشكر 6
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سلام کسی اگه نمونه سوال از تحقیق در عملیات داره برام ایمیل کنه با تشکر 1
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 سلام کسی اگه نمونه سوال از تحقیق در عملیات داره برام ایمیل کنه با تشکر سلام ایمیل امکانش نیست ولی در این تاپیک چند نمونه سوال هست که ببینید مطلب مورد نظرتون هست یا نه 1
batry 11 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 سلام دوست من من شدیدا به نرم افزار adams نیاز دارم ممنون می شم برام بفرستی 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 سلااامنرم افزار pmxpert رو می خاام فایل آموزشی رو دیدم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
baybak 4434 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 فایل آموزشی رو دیدم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلااااام ممنونم دوست عزیز اینو داارم خود نرمافزاار رو می خااام.... باز هم ممنونم از کمکتون:icon_gol: 1
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2011 سلام دوستان گلم میتونین ی سرچ کنین یا از استاداتون بپرسین در حال حاضر جدیدترین و پرکاربردیترین نرم افزارها در رشته صنایع چی هست؟ بعد اینجا بگید تا من هم بدونم شدیدا دنبال این موضوع هستم ولی سرعت نتم داغونه نمیتونم سرچ کنم استادام هم هنوز فرصت نکردن بهم جواب بدن بغیر از نرم فزارهای متعارف در بین همه مهندسین صنایع نرم افزار جدید اومده یا نه؟ ممنون میشم کمک کنین 2
zhra 28 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام من نرم افزار های درس طرح ریزی رو میخوام اسون نسب بشه برای مهمه ها چندتا برام انتخاب کنید مرسی من سه شنبه میام مرسی مرسی 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام من نرم افزار های درس طرح ریزی رو میخوام اسون نسب بشه برای مهمه ها چندتا برام انتخاب کنید مرسی من سه شنبه میام مرسی مرسی سلام ...تو این تاپیک نرم افزارهای مربوطه هستن ... [h=1]نرم افزارهای مربوط به طرح ریزی و اقتصاد سنجی[/h]موفق باشید.... 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 سلام. من میخوام این داده هارو با برنامه SPSS میشه بگید چجوری شروع کنم برای variable view نمیدونم چیکار کنم؟
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 سلام... دوستان کسی با نرم افزار gephi آشنا هست؟تا حالا باهاش کار کرده؟ ممنون میشم اگه کمک کنید... 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 10 فروردین، 2014 سلام...دوستان کسی با نرم افزار gephi آشنا هست؟تا حالا باهاش کار کرده؟ ممنون میشم اگه کمک کنید... من که اسمش رو هم نشنیده بودم در موردش کمی توضیح میدید 1
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 10 فروردین، 2014 من که اسمش رو هم نشنیده بودمدر موردش کمی توضیح میدید نرم افزاری که برای تجزیه و تحلیل شبکه ها "social network" بکار میره اینم یه عکس از محیط نرم افزار 2
elahehebrahimi75 22 ارسال شده در 28 آبان، 2014 سلام به همگی،کسی میدونه کدوم نرم افزاها واسه رشته صنایع بیشتر کاربرد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :JC_thinking:
ABTIN ARYAMEHR 87 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 سلام یه فایل آموزش کار با نرم افزار vensim می خواستم با تشکر.زیاده جسارت است آبتین/.
ارسال های توصیه شده