رفتن به مطلب

"مرد>زن و زن>مرد"

ارسال های توصیه شده

کسی از او پرسید .......

آیا شما زنی شاغل هستید یا خانه دار؟؟

او پاسخ داد: بله من یک خانه دارِ تمام وقت هستم.

من 24 ساعت در روز کار می کنم .....

من یک "مادر" هستم،

من یک همسر هستم،

من یک دختر هستم،

من یک عروسِ خانواده ی همسرم هستم

من یک ساعت زنگ دار هستم،

من یک آشپز هستم،

من یک پیشخدمت هستم،

من یک معلم هستم،

من یک گارسون هستم،

من یک پرستار بچه هستم،

من پرستار هستم،

من دستیار هستم،

من یک مامور امنیتی هستم،

من یک مشاور هستم،

من یک آرام بخش هستم،

من تعطیلات ندارم،

مرخصی استعلاجی ندارم،

روزِ استراحت ندارم

شبانه روز کار می کنم ....

و بیست و چهار ساعته گوش به زنگم

تمام ساعات

و دستمزدم این است:

.

" مگه چکار کردی از صبح تا حالا ؟ "

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من همجین صحنه‌ای رو به چشم دیدم متاسفانه

انگار تمام اون خستگیا توو تک‌تک سولای بدن اون زن رسوب میکنه...

خیلی دردناکه این رفتار!

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کسی از او پرسید .......

آیا شما زنی شاغل هستید یا خانه دار؟؟

او پاسخ داد: بله من یک خانه دارِ تمام وقت هستم.

من 24 ساعت در روز کار می کنم .....

من یک "مادر" هستم،

من یک همسر هستم،

من یک دختر هستم،

من یک عروسِ خانواده ی همسرم هستم

من یک ساعت زنگ دار هستم،

من یک آشپز هستم،

من یک پیشخدمت هستم،

من یک معلم هستم،

من یک گارسون هستم،

من یک پرستار بچه هستم،

من پرستار هستم،

من دستیار هستم،

من یک مامور امنیتی هستم،

من یک مشاور هستم،

من یک آرام بخش هستم،

من تعطیلات ندارم،

مرخصی استعلاجی ندارم،

روزِ استراحت ندارم

شبانه روز کار می کنم ....

و بیست و چهار ساعته گوش به زنگم

تمام ساعات

و دستمزدم این است:

.

" مگه چکار کردی از صبح تا حالا ؟ "

چند وقت پیشا یه کلیپ میدیدم که دقیقا همه این موارد توش بود....

یه شرکت بزرگی بود که شروع به تبلیغات برای استخدام افراد کرده بود....یه تبلیغات گسترده تو سراسر دنیا.....که کلی ثبت نامی داشت.... بعد از حدود دو سه ماه شروع به مصاحبه کردن....

بعد گپ دوستانه و یه سری سوالات از همشون اینا پرسیده میشد که:

کار ما جوریه که وقت ناهاری و استراحت ندارید....ینی باید سرپا ناهارتونو بخورید..... (که مصاحبه کننده ها میگفتن نه مگه میشه باید ناهار خورد باید استراحت داشت)....

کار ما جوریه که روز تعطیل نداریم و مرخصی هم نمیتونیم بدیم....(دوباره همون اعتراضا)

کار ما 24 ساعتس.......(دوباره همون اعتراضا)

گفتن در ضمن ما حقوقم نمیدیم.....(دیگه اینجا جوش آوردن)

بعد مصاحبه کننده گفت ما داریم چنین آدمایی رو که مشغول هستن..... هیچکدوم باور نکردن و گفتن نه عمرا هیچکس اینجوری کار نمیکنه..... مگه میشه و این حرفا....بعد مصاحه کننده گفت مادراتون.... بعد همشون جا خوردن،موندن....چیزی برای گفتن نداشتن....خیلیاشون شروع کردن به گریه کردن.... خیلیاشون تشکر کردن که با این کارشون خیلی چیزارو یادآوری کردن...و بعد تمام این مواردی که تو این پست گذاشتین رو گفتن.....

واقعا کلیپ خوب و تاثیر گذاری بود....

و ممنون از تو امیر جان بابت این تاپیک خوبت.....

----------------------------------------------------------

فقط احساس میکنم تو یه سری از پستا داره نشون میده که خانومها ضعیف هستن در حالی که اصلا چنین چیزی نیست...یه سری پستات که فوق العاده هستن واقعا دوستشون داشتم و درس گرفتم اما یه سریاش احساس میکنم بی انصافی شده در مورد مردها..... شایدم من دارم اشتباه میکنم نمیدونم...به هر حال ببخشید و ممنون از تو امیر عزیز:icon_gol:

یادم یه تاپیک دیگه داشتی که اون واقعا بی نظیر بود:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اگر ما میگوییم زمانی که پارس ها تمدن و دین داشتند، اعراب دختران خود را زنده به گور میکردند،

قطعاً صد سال دیگه اعراب میگویند زمانی که ما میزبان جام جهانی بودیم پارسی ها دخترانشان را به استادیوم راه نمیدادند!!

8w6ss51xu8t1zc4e8ai.jpg

mkel5nzr17dfo1yhu633.jpg

• Like 12
لینک به دیدگاه

مریسا مایر مدیر تجاری و مدیرعامل یاهو!

او در گذشته برای مدت زیادی از مدیران و سخنگوهای اصلی گوگل بود و سال‌ها در پروژه‌های مختلف "گوگل" مسئولیت داشته و اولین مهندس زنی است که به استخدام گوگل درآمد.

ماریسا مایر که در سال ۲۰۰۹ با زکری بوگ، یک کارفرمای معروف آمریکایی ازدواج کرده‌است، در حالی به سمت ریاست یاهو انتخاب شد که باردار بود.

bwp1pa6fwygzu0pc45t.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه

برای اولین بار جایزه بهترین کتاب آشپزی در مسابقه بین‌المللی گورمند ۲۰۱۵ در کشور چین به کتابی از سمیرا جنت دوست از ایران تعلق گرفت.

rfjde2h8hwn8op0zbuo.jpg

• Like 13
لینک به دیدگاه

پریسا تبریز شاهزاده امنیت گوگل.

نشریه معتبر فوربس، سال گذشته پریسا تبریز را در میان یکی از ۳۰ چهره‌موفق زیر ۳۰ سال در عرصه فناوری در کنار مارک زاکربرگ، پایه‌گذار فیس‌بوک، جای داد.

8wzqjehtf9jj3pu0ro8v.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بنیان‌گزار و مدیر این موسسه غیر انتفاعی محک (موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان) که سال‌های زیادی از زندگی خود را وقف آن کرده است.

محک تا کنون بیش از ۲۰۰۰۰ کودک مبتلا به سرطان را تحت حمایت همه‌جانبه قرار داده‌ است.

دریافت مقام مشورتی از شورای اقتصادی، اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC).

عضویت در سازمان‌های معتبر بین‌المللی مرتبط با سرطان کودکان.

احداث تنها بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان در خاورمیانه با زیر بنای ۱۸۰۰۰ متر مربع و امکانات کامل کلینیکی و پاراکلینیکی در سال ۱۳۸۶.

اخذ استاندارد NGO Benchmarking از شرکت SGS به عنوان اولین سازمان غیردولتی درمنطقه خاورمیانه.

انجام پروژه‌های تحقیقاتی – کاربردی با همکاری معتبرترین مؤسسات تحقیقات داخلی و خارجی همچون مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه تهران (انستیتو کانسر) و انستیتو گووستاوروسی کشور فرانسه، نشان دهنده فعالیت مؤثر این مؤسسه خیریه در سطوح پیشرفته ملی و بین‌المللی است.

jqrwfbkfhw9saqpjah2.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

روزی به دخترم خواهم گفت:

اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای ﻣﻬﻤﺎﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺟﻤﻊ می ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻭ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ می گویند ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺟﻤﻊ می ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻣﺎﻧﯿﮑﻮﺭ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺳﺎﮐﺸﻦ ﻭ ﭘﺮﻭﺗﺰ ﻟﺐ ﻭ ﺟُﮏ ﻫﺎ و... صحبت می کنند،

تو را ﺑﻪ دوچرخه ﺳﻮﺍﺭﯼ، ﺗﺌﺎﺗﺮ، ﮐﻨﺴﺮﺕ ﺭﻓﺘﻦ، ﻓﯿﻠﻢ ﺩﯾﺪﻥ، ﺷﻌﺮ ﻭ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ، كافه ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺷﺐ ﮔﺮﺩﯼ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﻫﻮا، سفرهای ﺑﯽ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯽ ﻭ ﻋﮑﺎﺳﯽ ﻭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﻭ ﺳﺮﺑﻪ ﺳﺮ ﻫﻢ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯﺍﯾﻦ ﺩﺳﺖ زند؛

ﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ 'ﺑﺎ تو بودن' ایمان ﺩاشته باشد ﮐﻪ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﻫﺮ ﭘﺸﻪ ﯼ ﻧَﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ و ﺑﺮت ﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮔﯿﺮﻧﺪهد.

ﺑﻪ تو ﺍﺣﺴﺎﺱ"ﺭﻓﯿﻖ"ﺑﻮﺩﻥ بدهد ﻭ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ "ﺯﻥ" ﺑﻮﺩﻥ!

طﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻭ ﺭﺍﺑﻄﻪ تان ﺣﺴﻮﺩﯼ ﺷﺎﻥ ﺷود ...

ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺷﺎﯾﺪ زمان مناسبی رسیده،که تن به ازدواج بدهی!

وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دستهایی خواهی یافت که تو را فقط زن می داند و زن!!!!

xt0zjlzrwm6tfl4bv3sf.jpg

• Like 10
لینک به دیدگاه
روزی به دخترم خواهم گفت:

اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای ﻣﻬﻤﺎﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺟﻤﻊ می ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻭ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ می گویند ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺟﻤﻊ می ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻣﺎﻧﯿﮑﻮﺭ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺳﺎﮐﺸﻦ ﻭ ﭘﺮﻭﺗﺰ ﻟﺐ ﻭ ﺟُﮏ ﻫﺎ و... صحبت می کنند،

تو را ﺑﻪ دوچرخه ﺳﻮﺍﺭﯼ، ﺗﺌﺎﺗﺮ، ﮐﻨﺴﺮﺕ ﺭﻓﺘﻦ، ﻓﯿﻠﻢ ﺩﯾﺪﻥ، ﺷﻌﺮ ﻭ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ، كافه ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺷﺐ ﮔﺮﺩﯼ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﻫﻮا، سفرهای ﺑﯽ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯽ ﻭ ﻋﮑﺎﺳﯽ ﻭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﻭ ﺳﺮﺑﻪ ﺳﺮ ﻫﻢ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯﺍﯾﻦ ﺩﺳﺖ زند؛

ﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ 'ﺑﺎ تو بودن' ایمان ﺩاشته باشد ﮐﻪ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﻫﺮ ﭘﺸﻪ ﯼ ﻧَﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ و ﺑﺮت ﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮔﯿﺮﻧﺪهد.

ﺑﻪ تو ﺍﺣﺴﺎﺱ"ﺭﻓﯿﻖ"ﺑﻮﺩﻥ بدهد ﻭ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ "ﺯﻥ" ﺑﻮﺩﻥ!

طﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻭ ﺭﺍﺑﻄﻪ تان ﺣﺴﻮﺩﯼ ﺷﺎﻥ ﺷود ...

ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺷﺎﯾﺪ زمان مناسبی رسیده،که تن به ازدواج بدهی!

وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دستهایی خواهی یافت که تو را فقط زن می داند و زن!!!!

xt0zjlzrwm6tfl4bv3sf.jpg

مرسی امیری، بسیااااااااار زیباااااااا و عالی.....:icon_gol:

سخنی شیوا با احساسی وصف ناشدنی .......:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

خبرکوتاه بود.

مردم روستای سیجان بعد از حادثه سیل چند روز پیش و تخریب منازلشون با خبری عجیب شوکه شدن.

ظاهراً خانوم معصومه طباطبایی دهیار این روستا از مدتها قبل بدون گفتن به اهالی روستا و از بودجه دهیاری کل منازل روستا رو تا سقف 50 میلیون تومان بیمه کرده بود.

دلم میخواد زل بزنم تو چشمای اونی که زن رو نصف مرد میبینه.

زل بزنم و هیچی نگم و فقط بخندم به همه مزخرفات ذهن حقیرش.

یاد بگیریم اندازه آدم ها به جنسیتشون نیست.

دست بوس این زن بزرگ هستم که زندگی رو برگردوند به این مردم...:icon_gol:

8dwx34x6l4mxkv77f5ss.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
خبرکوتاه بود.

مردم روستای سیجان بعد از حادثه سیل چند روز پیش و تخریب منازلشون با خبری عجیب شوکه شدن.

ظاهراً خانوم معصومه طباطبایی دهیار این روستا از مدتها قبل بدون گفتن به اهالی روستا و از بودجه دهیاری کل منازل روستا رو تا سقف 50 میلیون تومان بیمه کرده بود.

دلم میخواد زل بزنم تو چشمای اونی که زن رو نصف مرد میبینه.

زل بزنم و هیچی نگم و فقط بخندم به همه مزخرفات ذهن حقیرش.

یاد بگیریم اندازه آدم ها به جنسیتشون نیست.

دست بوس این زن بزرگ هستم که زندگی رو برگردوند به این مردم...:icon_gol:

8dwx34x6l4mxkv77f5ss.jpg

:w139:ادای احترام:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 1 سال بعد...

‏تصویر زیبایی از لیگ برتر فوتبال زنان ایران و پدری که احتمالا در غیاب مادر در حال خدمت به فرزندشه.:icon_gol:

r2dh3vwwt7bpz9gof1.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

میخواستم تاپیک بزنم اما ترجیح دادم همینجا پاسخ شما هم بشنوم شاید منم مثل شما بتونم فکر کنم

نمیدونم تاکی این تاپیکها با این موضوع قراره زده بشه و مکانی بشه واسه نوحه سرایی......

منکر این نیستم زنان در جامعه من قربانی اند

فقط لطفا به موارد زیر هم کمی فکر کنید:

تا حالا از دید یک پسر به دنیای اطرافتان نگاه کرده اید؟

اصلا همین الان فرض کنید پسرهستید....

تازه درستون تمام شده ولیسانس یا فوق لیسانس(البته کمتر پسری دیگه به مراتب عالی علمی فکر میکنه چون به خاطر بعضی موارد که بعدا اشاره میکنم مجبوره وارد بازار کار بشه)دارید روز بعداز فارق التحصیلی رو در نظر بگیرید و برای من برنامه تون رو بری ادامه زندگی تشریح کنبد.

فرض کنید پسر پاکدامنی هستید و نمیخواید از طریق مختلف حقوق زنان رو پایمال کنید و چشم بد به زنان جامعه بدوزید(شما یک پسر هستید و اگر شناخت دقیقی از احساسات و تمیلات جنسی یک پسر ندارید لطفا بعد از پیداکردن این شناخت به این سوال پاسخ بدید)قصد ازدواج دارید تا از راه صحیح به این زندگی زناشویی سالم برسید.شرایط ازدواج در جامعه امروزی رو بررسی کنید و بگید شرایطش رو دارید یا خیر:

از خیر ازدواج گذشتید و میخواید کار پیداکنید.....لطفا نیازمندی روزنامه هارو جهت کار بررسی کنید.

تمام این مراحل البتته بعد از طی دوسال خدمت مقدس سربازیست

گاهی لازمه برای اینکه درمورد راه رفتن بقیه قضاوت کنیم اندکی با کفشهای طرف راه بریم

اندکی تفکر.....شرایط ما پسرها هم گل و بلبل نیست...

هم پسرها هم دخترها شرایط سختی رو دارن تجربه میکنند....

لطفا جنس مرد را تحقیر نکنید.چرا نسل من باید تاوان اشتباهات گذشتگان را بدهد؟

من یک مرد هستم....دل منم پر است.

لطفا اندکی تفکر

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام.

منظورتون رو از نوحه سرایی متوجه نمیشم؟

تمام مشکلاتی که گفتین منهای خدمت سربازی برای خانوم ها هم وجود داره. البته با شدت و سختی خیلی بیشتر.

بگذریم که همین خدمت سربازی برای خیلی از آقایون شده سکوی پرتاب و تونستن شغل های خوبی تو همون ارگان زمان خدمتشون پیدا کنن.

از تبعیض در زمان انتخاب رشته و تحصیل در دانشگاه.

مثل رشته عمران که در بسیاری از دانشگاه ها خانم ها اصلاْ حق ثبت نام ندارن!

حقوق کمتر و ... همین الان من از خانم همکار بغل دستیم که سابقه اش از من بیشتره حقوق بیشتری میگیرم!

اشتغال در کارگاه های عمرانی و ساختمانی برای خانم ها ممنوع است! و خیلی از ممنوعیت های دیگه.

حق سرپرستی با پدر تا مادر.

تعیین محل زندگی خانواده با پدر.

زن بدون اجازه همسرش یا پدر اجازه خروج از کشور رو نداره!

نمونه اش هم در مورد خانم نیلوفر اردلان کاپیتان تیم ملی فوتبال که بدون اجازه همسرش اجازه خروج از کشور رو پیدا نکرد!

یه خانم اجازه نداره بره استادیوم فوتبال تو این مملکت، لباس تنش رو خودش نمیتونه انتخاب کنه حتی و هزار هزار محدودیت دیگه. بعد شما داری به من توصیه میکنی اندکی تفکر؟؟

همه اینها رو بذارید در کنار شرایط مزخرف فرهنگی مردم جامعه که از تاکسی سوار شدن خیلی از خانم ها تجربه اش کردن تا حتی معاون رپیس جمهور نماینده زن مجلس!

شما انگار تو این کشور زندگی نمیکنید. اگر شما چیزی ندیدی بهتره توصیه راه رفتن با کفش های خانم ها رو در مورد خودتون عملی کنید.

هدف از این تاپیک برای آقایون : رسیدن به این باور که زن جماعت جنس دوم نیست و باید با یه مرد در کشور حقوق برابر داشته باشه.

برای خانم ها : رسیدن به این باور که جنس دوم نیست و باید اون نقش سنتی رو رها کنن و به خود باوری برسن در مورد خودشون که هیچ چیزی کم از آقایون ندارن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...