رفتن به مطلب

وقتی مردم دنیا اسم ایران را میشنوند یاد چی می افتند؟

Neda72

ارسال های توصیه شده

سلام.

فکر کنید یک خارجی ساکن یک کشور دیگه هستین.

اگه نام ایران رو بشنوین، اولین چیزی که به ذهنتون میاد چیه؟

اگر هم نظر خارجی ها رو جایی شنیدین اینجا بذارین.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من با یه خارجی تو فیس بوک حرف میزدم، هرچی میگفتم ایرانی هستم، منظورمو متوجه نمیشد. اصلا نمیدونست کشوری به اسم ایران هم هست، آدرس دقیق دادم: آسیا، خاورمیانه، کشور ایران. فکر کنم باز هم متوجه نشد. فکر کنم اصلا خاورمیانه رو نمیشناخت :ws28:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من با یه خارجی تو فیس بوک حرف میزدم، هرچی میگفتم ایرانی هستم، منظورمو متوجه نمیشد. اصلا نمیدونست کشوری به اسم ایران هم هست، آدرس دقیق دادم: آسیا، خاورمیانه، کشور ایران. فکر کنم باز هم متوجه نشد. فکر کنم اصلا خاورمیانه رو نمیشناخت :ws28:

:ws28:

اون خارجيه ديگه خيلي گيج بوده !!

شايد از اون آدمخوار هاي وسط آمازون بوده :ws28:

توي اين عصر ملت نقطه نقطه دنيا رو با مختصات دقيق حفظ هستن

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم همه دنیا حتی خودمون وقتی میگن ایران توی مخیلاتمون احمدی نژاد روتصورمی کنیم:ws28:

از تاریخ ایران هم معروفتره:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

همون جوری که ما در مورد لیبی فکر میکردیم مردم جهان هم همون فکرو در مورد ایران می کنند

یا یاد تروریست میفتند

من خودم یاده اقتدار گذشتمون میفتم و افسوس می خورم

• Like 1
لینک به دیدگاه

خودم اگر بودم کلمات کلاسیک و اصالت و تمدن به ذهنم خطور میکرد.

خارجی ها راجع به سیاسـت ایران، این نظر را دارند که با انگلیس رابطه ی خوبی ندارد. البته این نظر برای اوایل دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد بوده است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این سوال معمول ایرانی ها در سایت هایanswer مثل answer.yahoo هست .

اگر میخوای به جوابت برسی. برو تو همین سایت کلمه ایران را سرچ کن بعد گزینه جدیدترین ها را بزن .هر چی سوال که توش در مورد ایران و یا حتی کلمه ایران توش اومده نمایش داده میشه.

معمولا هر 2 صفحه یک سوالش این هست که یک ایرانی پرسیده نظرتون در مورد ایرانی ها چیه

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا همین طوریه:w16:طبق تحقیقی که در آمریکا شده بود اکثر آمریکایی ها نمیدونستن ایران کجاست و آیا کشوره یا نه:ws28:

لینک به دیدگاه

اون خارجی ای که تو فیس بوک با جنابالی میحرفیده احتمالا اسم روستا خودشونم بلد نبوده طفلی:ws28:

دقیقا همین طوریه:w16:طبق تحقیقی که در آمریکا شده بود اکثر آمریکایی ها نمیدونستن ایران کجاست و آیا کشوره یا نه:ws28:

کدوم تحقیقات اونوقت؟

منبع دقیق ذکر کنین:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم اولین چیزی که به ذهنشون خطور میکنه تصویر یه میمونه که تو صحن سازمان ملل داره سخنرانی میکنه و برای این و اون شاخ و شونه میکشه:zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه

Why Iranian girls are so beautiful:whistle:?

Why do a lot of Iranians look White, like Europeans?

Why Iran is NOT an Arab country?

?Are Iran and Israel Realy Enemies?

Why iranian burn obelisk?

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثلا یه خارجی اهل جمهوری چک باشه !!

? Co to sakra je Írán

من یاد تخت جمشید می افتم یاد فرهنگ بی مثال ایرانیا که قبلا داشتن و اما حالا....

چه خارجی باحالی هستی شما که ایران رو با فرهنگ 2500 سال پیشش میشناسی :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کدوم تحقیقات اونوقت؟

منبع دقیق ذکر کنین:banel_smiley_4:

ببین دقیق یادم نیست کجا خوندم یا شنیدم ولی این گزارشو بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه:ws3:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین دقیق یادم نیست کجا خوندم یا شنیدم ولی این گزارشو بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه:ws3:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ینی تو عمرم تا این حد قانع نشده بودم :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

متاسفانه اینها رو من شنیدم چینیها : اولین چیزی که به ذهنشون میاد،خرید ارزون و یا تخفیف گرفتن ایرانیهاست دوبی : نظر خیلی بدی دارند که نگفتنش بهتره،البته این به زمانهایی برمیگرده که ایرانیها بیشتر برای جنس میرفتند. ایتالیاییها : معماری ایران و ایرانیها رو هم خیلی دوست دارند دیگه فعلا همین

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب اگه چند تا ایرانی رو از نزدیک می شناختم، احتمالا وقتی ازم می پرسیدن که نظرت راجع به ایرانیا چیه؟ اولین چیزی که میومد تو ذهنم ، "تعارف کردن"، "غیبت کردن"، "تخفیف گرفتن" و "تو گذشته یا به فکر آینده زندگی کردن" شون می افتادم!

اما اگه فقط دورادور اسم ایران رو شنیده بودم و خودمم جزو یکی از شهروندای اروپایی یا آمریکایی بودم، احتمالا یاد تروریسم، کله پوکیِ سیاسی، مسائل هسته ای، موجوداتی با عبا و عمامه و تاحدودی شیراز (بخاطر مهد تمدن بودنش و آثار تاریخی جاویدانش) می افتادم ! (البته این مورد آخر در صورتیِ که رشته م همچنان تو مایه های همین معماری شهرسازی بود، یا اینکه خودم خیلی مطالعه م زیاد بود)

:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلی از خارجیها اصلا نمیدونن ایران کجا هست. باید براشون توضیح بدی و آدرس بدی.گاها اسم پرشیای قدیم و داستانهای قدیمی مثل قالیچه پرنده و... یه چیزایی تو ذهنشون میاره.

البته این آگاهی در بعضی از کشورهای اروپایی مثل انگلستان و فرانسه و آلمان و ایتالیا کمی بیشتر میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...