*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به معمارای هنرمندمون:w31: این تاپیک مخصوص بچه هایی هست که هنرستانی بودن بچه ها قرار بر این شده که از کارای هنری که توو هنرستان انجام میدادید یه گالری درست کنیم بعد، از کارای ارسالی نظرسنجی برگزار میشه و به برترین کار 100 امتیاز +مدال طراح برتر داده میشه از امروز هم میتونید شروع کنید و از کارای هنرستانتون، البته اگه نگهشون داشتید،هرچند تا عکس دوست داشتید بگیرید و برای من خصوصی بفرستید پ.ن : ..دوستان بیشتر کارای سال سومتون مد نظر هست....اگه با ویترای کار میکردید..اگر ماکت بنای خاصی میساختید...اگر با چوب پنبه نقشای سنتی کار میکردید...اینارو میخوام منتظر کارای قشنگتون هستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم 22 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اووووووووووووو مینا جون میدونی نگهداشتن آثار 9 - 10 سال پیش چقده سخته؟؟؟؟ من خودم که چیزی یادم نمیاد نگه داشته باشم... شاید از طراحی هام چیزی مونده باشه ولی ماکت و اینا نههههههههههه 11 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من که همرو ریختم دور اگر بود دیگه الان از بین رفته بود 8.9 سال پیش تا الان چیزی نمیمونه اونم منی که پسرم 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اووووووووووووو مینا جون میدونی نگهداشتن آثار 9 - 10 سال پیش چقده سخته؟؟؟؟من خودم که چیزی یادم نمیاد نگه داشته باشم... شاید از طراحی هام چیزی مونده باشه ولی ماکت و اینا نههههههههههه عزیزززززززززممممم...خوب اخه اکثرا نگه میدارن...یکیش خود من اگه طراحی چیزی داری توو این تاپیک بزاررررررررررر [h=1]هنر های فنی معماری (کرکسیون کارهای هنرستان)[/h] 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اووووووووف من بعد هر تحویل پروژه همه رو میریختم دور هیچی ندارم 6 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من ماکتی که به کمک دوستام ساختیم رو عکسشو دارم . خود ماکت رو هم اهداء کردیم به بنای اصلی که در حال ساخت بود . 7سال پیش بود . سعی میکنم در اولین فرصت بفرستم . 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ باهشه باهشهههههه:hapydancsmil: البته انقدر کارهای عجبی غریب که گفتی نکردیما اما یه چیزایی دارم 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ یه چندتایی دارم...حتما میزارم تا کی وقت داریم؟؟ 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ باهشه باهشهههههه:hapydancsmil:البته انقدر کارهای عجبی غریب که گفتی نکردیما اما یه چیزایی دارم داشتم نا امید میشدم دیگه یه چندتایی دارم...حتما میزارم تا کی وقت داریم؟؟ مرسی عزیزم...فعلا وقت هست... 7 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من از ریاضی فیزیک معماری خوندم....هنرستانی نبودم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من از ریاضی فیزیک معماری خوندم....هنرستانی نبودم دوست من اول تاپیک هم نوشتم که مخصوص دوستانی هست که هنرستانی بودن 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ منم از کارشناسی رفتم معماری مسلما هیچی ندارم 8 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ آخی من فقط یسری کارای جزیی مثل نقشه کشی و نما کاری با دست رو دارم که فکر نکنم سره دست باشه،یادگاری برداشتم چیز خاصی ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ منم از کارشناسی رفتم معماری مسلما هیچی ندارم شهدخت مگه تکنولوژی نیستی؟ تکنولوژیا هنرستانین که.....منم تکنولوژی ام 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ منم هنرستانی نبودم اما منتظرم کارای عالیتونو ببینم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ نظرات جالبی میدی آپامه جووووووووووون:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ منم عکس میگیرم میذارم میشه از اون کارای ویترایمونم بذاریم؟ 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ منم عکس میگیرم میذارم میشه از اون کارای ویترایمونم بذاریم؟ اره عیزم...هر چی داری خصوصی واسه من بفرست...اینجا نزاری 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خوب....مثه اینکه دیگه کسی نداره عکس برای شروع با 4 عکس تاپیکو میزنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده