مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان دیروز یک بحثی شد در مورد غیرت که به دلایلی به جایی نرسید گفتم من یه تاپیکی بزنم با این عنوان که به نظر شما غیرت چیه- خوبه -بده -تا چه اندازه مفیده از دوستان تقاضا دارم به نظرات هم احترام بگذارند چون بحث" بحث گسترده ای است و موافق و مخالف زیادی داره لطفا نظراتون را بدید تا به یک نتیجه برسیم 9 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ خب معلومه هر وقت حد تعادل رعایت بشه خوبه،زیاده روی و کم کاری به یک اندازه بد هستند. من نمیخوام اصطلاحاتی که هست رو بکار ببرم اما آقایون معمولا برای خانواده خودشون عادی رفتار میکنند یکی از دلایلش اینه که نسبت به خواهرشون شناخت پیدا کردند. بنظر من مردی که نسبت به دوستش زیادی غیرت بازی در بیاره اولا خودش مشکل داره (کافر همه را به کیش خود پندارد) دوما دوست داشتنش واقعی نیست. 4 لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ بستگی داره غیرتو چی معنی کنیم اگر غیرت واقعی باشه خوبه اما اگر هر رفتاری رو روحساب غیرت بزاریم نه 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ قسمتهای از صحبتهای دیروز این بود 1 غیرت مال کشورهای جهان سومی و مردم عقب مونده جهان هست 2شما میگین غیرت مال جهان سومه شما خودتون هم جهان سومی هستید یعنی شما خودت دوس داری خانوما چنتا شوهر داشته باشن و همین طور برعکس آقایون غیرت که فقط در مورد زن و مرد نیست غیرت میتونه به کشور باشه به خاکت به هم وطنت به اسم خلیجت به هم زبونت 3غیرت یعنی اینکه انسان نسبت به انسانی دیگر احساس مالکیت داشته باشه که در کشورهای توسعه نیافته این را یک فضیلت میدانند. اینطور که شما میگید غیرت نقطه مقابل اندیشه و تفکر هست. تعصب کور. من تا جایی که بشه سعی میکنم همچین احساسی نداشته باشم. 4غیرت یعنی مالکیت !!!!!!!!!!!!!!؟ فک نمیکنم خانمی خوشش بیاد شوهرش به زنای دیگه حتی نگاه کنه چه برسه به کارای دیگه حالا چطور شده آقایون متهم میشن به مالک بودن ؟خانمها جواب بدن دوس دارن همسرشون نسبت بهشون بی تفاوت باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه غیرت در کشور ما خوب تعریف نشده است. معمولا غیرت را تعصب تعریف میکنند. ولی تعریفی که از نظر من درست هست: چند نمونه از غیرتهای اشتباه و صحیح را مثال میزنم. غیرت صحیح: - اینکه اگر در خیابان فردی بود که به کمک احتیاج داشت در صورت توان به او کمک شود. - در جنگ های بین ایران و کشورها در صورتی ک مقدور بود، نقش خود را ایفا کند. - از یک سری اعمال زشت مثل فحاشی، نگاه بد به دیگران و ... دوری کند. - و ... غیرت اشتباه: - اگر کسی مطابق نظر فرد پوشش ندارد، او را مجبور به تبعیت کند. - اگر دیگران مطابق نظر وی رفتار نمیکنند، آنها را باالجبار اصلاح کند. - وظایف و مسئولیت خودش را به دیگران محول کند. - و ... در کل با غیرتهای اشتباه مخالف هستم. و غیرت را یک سری اعمالی میدانم که اکثرا خود فرد غیرتی بایستی انجام دهد تا اینکه از دیگران انتظار داشته باشد. 9 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ همیشه گفتن حجاب برای زن و غیرت برای مرد زینت است...... اما غیرت نه تعصبات بیجا و افراطی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه غیرت در کشور ما خوب تعریف نشده است. معمولا غیرت را تعصب تعریف میکنند. و غیرت را یک سری اعمالی میدانم که اکثرا خود فرد غیرتی بایستی انجام دهد تا اینکه از دیگران انتظار داشته باشد. به نظر شما پس هر کاری که توی عرف جامعه خوبه میشه غیرت (البته به نظر من هم این نوع از انواع غیرته ) مثل کسیکه برای زندگیش تلاش می کنه که خانوادش سر بلند باشند 9 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ قسمتهای از صحبتهای دیروز این بود 1 غیرت مال کشورهای جهان سومی و مردم عقب مونده جهان هست 2شما میگین غیرت مال جهان سومه شما خودتون هم جهان سومی هستید یعنی شما خودت دوس داری خانوما چنتا شوهر داشته باشن و همین طور برعکس آقایون غیرت که فقط در مورد زن و مرد نیست غیرت میتونه به کشور باشه به خاکت به هم وطنت به اسم خلیجت به هم زبونت 3غیرت یعنی اینکه انسان نسبت به انسانی دیگر احساس مالکیت داشته باشه که در کشورهای توسعه نیافته این را یک فضیلت میدانند. اینطور که شما میگید غیرت نقطه مقابل اندیشه و تفکر هست. تعصب کور. من تا جایی که بشه سعی میکنم همچین احساسی نداشته باشم. 4غیرت یعنی مالکیت !!!!!!!!!!!!!!؟ فک نمیکنم خانمی خوشش بیاد شوهرش به زنای دیگه حتی نگاه کنه چه برسه به کارای دیگه حالا چطور شده آقایون متهم میشن به مالک بودن ؟خانمها جواب بدن دوس دارن همسرشون نسبت بهشون بی تفاوت باشه؟ 1. خوب این غیرتی که اشاره شده همان تعصب است. بله، شاید در مورد تعصب بشود اینطور نظر داد. 2. چند همسری بحث جدائی دارد. که مرتبط کردنش با این موضوع کمی دوشواری دارد. غیرت یک فرد، فقط نسبت به انسان دیگر تعریف نمیشود. 3. بستگی به تعریف گوینده از حس مالکیت دارد. حس مالکیت اگر محدودیت داشته باشد نه تنها فضیلت نیست بلکه ننگ است. 4. این هم تقریبا همان مورد 3 است. کلا اگر تعریف غیرت آن تعریفی باشد که بعضی از دوستان میفرمائند (ایجاد هرگونه محدودیت، تعصب و ...) ؛ بنده شخصا ترجیح میدهم با این واژه بیگانه باشم. همیشه گفتن حجاب برای زن و غیرت برای مرد زینت است...... اما غیرت نه تعصبات بیجا و افراطی البته گفته ها جای خود دارد. حجاب و غیرت اگر بنا به بودنش باشد هم برای زن و هم برای مرد میتواند باشد. به نظر شما پس هر کاری که توی عرف جامعه خوبه میشه غیرت (البته به نظر من هم این نوع از انواع غیرته ) مثل کسیکه برای زندگیش تلاش می کنه که خانوادش سر بلند باشند 9 البته اینکه میفرمائید خوب است نظر شما، چند تن دیگر از دوستان و بنده حقیر است. وگرنه خیلی از مواردی را که به عنوان پوهن مثبت بهش اشاره کردم برای عده ای گنگ است و نامعقول. و خوب را محدودیت و ... میدانند. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ غیرت که فقط در مورد زن و مرد نیست غیرت میتونه به کشور باشه به خاکت به هم وطنت به اسم خلیجت به هم زبونت 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بحث غیرت قبلا در تاپیکهایی زیادی در تالار آزاد پیگیری شده ،کاش قبل از زدن تاپیک یه سرچ میکردید تا تاپیکهای موازی تو انجمن زده نشه [h=1]تعصب یا غیرت؟[/h] [h=1]ناموس و غیرت[/h] [h=1]غیرت،خشونت روانی یاسراب ازادی فردی؟[/h] اما اگه میگید بحث شما بحث دیگه ای هست که میخواید بهش بپردازید اول چند موضوع رو تو بحث خودتون روشن کنید تا موضع شما تو بحث مشخص بشه یکی اینکه تعریف شما از غیرت چیه که دنبال خوبی یا بدیش هستی... اگه تعریف شما اینهایی هست که گفتی 2شما میگین غیرت مال جهان سومه شما خودتون هم جهان سومی هستید یعنی شما خودت دوس داری خانوما چنتا شوهر داشته باشن و همین طور برعکس آقایون غیرت که فقط در مورد زن و مرد نیست غیرت میتونه به کشور باشه به خاکت به هم وطنت به اسم خلیجت به هم زبونت 3غیرت یعنی اینکه انسان نسبت به انسانی دیگر احساس مالکیت داشته باشه که در کشورهای توسعه نیافته این را یک فضیلت میدانند. اینطور که شما میگید غیرت نقطه مقابل اندیشه و تفکر هست. تعصب کور. من تا جایی که بشه سعی میکنم همچین احساسی نداشته باشم. 4غیرت یعنی مالکیت !!!!!!!!!!!!!!؟ فک نمیکنم خانمی خوشش بیاد شوهرش به زنای دیگه حتی نگاه کنه چه برسه به کارای دیگه حالا چطور شده آقایون متهم میشن به مالک بودن ؟خانمها جواب بدن دوس دارن همسرشون نسبت بهشون بی تفاوت باشه؟ حالا آمار چی رو میخوای در بیاری؟ بیشتر مخاطب اینجا رنج سنی 20 تا 30 سال هستند یعنی نسلی که غیرت زده شده اند و خسته از تعصبات الکی و خشکه مذهبی والدینی که عمرشون رو تو مسجد و نماز و منبر گذروندن نسلی که با جنس مخالفش غریبه شده و جنس مخالف براش خط قرمز پررنگی هست که نمیتونه بهش نزدیک بشه مسلما اینجا جوابی که بهت داده میشه اینه که غیرت بده وقتی صحبت از غیرت میشه یه نمای بسته از مردی سیبیلو و قلدر و زورگو تصور میشه با زنی که همش از اون مرد زور میشنوه و مدام از همه چی منع میشه و اینجا مرد خیلی چهره بدی ازش نقش میبنده و زن یه موجود ضعیف و تو سری خوری که همش حقش رو پایمال میکنند در صورتی که واقعیت خیلی با این تصور فرق داره غیرت از نظر من یعنی محافظت از تمامیت چیزهایی که در قبالش مسئولیت داری.حتی حیوانات هم نسبت به قلمرو حتی حیوان ماده ای که باهاش جفت گیری کردن قبلا واکنش نشون میدن و سعی در حفاظت از اون دارن حالا ما که آدمیم نباید این احساس رو داشته باشیم ؟چرا همه مثال ها رو در مورد زنان میزنید؟به نظر شما زنی که نسبت به زندگی مشترکش احساس مسئولیت میکنه وقتی همسرش رو با زن دیگه ای میبینه واکنش نشون نمیده؟آیا نمیشه اون عکس العمل رو غیرت نامید؟ غیرت فقط در مورد مردهاست؟آیا زنان غیرت ندارند؟غیرت زنان کجا خودشو نشون میده؟ در ادامه باز هم میگم 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ غیرت از نظر اونایی که خودشونو غیرتی (ناموس پرست) میدونند یعنی اینا : * بابا دخترشو مجبور میکنه چادری بگرده * دختر یا زنش حق نداره بعد از غروب آفتاب تنها بره بیرون * یه پسر غیرتی دوست نداره دوستاش اسم مادرشو بدونند * یه خانواده ی غیرتی(سنتی) توی جمع و مهمونیاشون دخترا و پسرا با هم نمیگند و نمیخندند دخترا جدا پسر ا جدا * شوهر غیرتی به زنش میگه خواستی تنها بری بیرون فقط با تاکسی حق داری بری این بر و اون بر * پسر غیرتی خودش هر غلطی دلش میخواد میکنه اما خواهرشو با یه پسر ببینه خون جلوی چشماش میگیره... * پسره به مادرش تشر میزنه که چرا سرلخت درو باز کردی فلانی دیدت ... * تکیه کلام غیرتی ها : تو مگه خودت ناموس نداری ؟ * صدای خنده ی زن و دخترو نباید کسی بشنوه و بقیه ی موارد ... جامعه ی ایرانی در 3 دهه ی گذشته تمام زیر ساختاش خراب شده مردم فقر فرهنگی دارند ، از نظر جنسی گرسنه اند... حریص اند ... پس با این وضع به این نوع نگرش ها زیاد نمیشه خرده گرفت ... من نوعی که خودمو غیرتی نمیدونم هم اگه زن داشته باشم تا وقتیکه افکار مردم اینجوریه دلم نمیخواد نیمه برهنه توی خیابون بگرده ... چرا ؟ چون مردمم رو میشناسم... اما با همین زن برم سواحل یک کشور آزاد با بیکینی هم باشه برام مهم نیست ... چون مردمش اینقدر دیدند که دیگه سیرند .... یه چیزی هم هست که توی همه ی فرهنگ ها عمل قبیحی هست ... خیانت ... اینکه مرد بگه زنم بره با همه بخوابه دیگه این اسمش روشنفکری نیست... 6 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ به نظر من غیرت خوبه اما به جا و درست. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ جامعه ی ایرانی در 3 دهه ی گذشته تمام زیر ساختاش خراب شده اند... مردم فقر فرهنگی دارند ، از نظر جنسی گرسنه حریص اند ... پس با این وضع به این نوع نگرش ها زیاد نمیشه خرده گرفت ... من نوعی که خودمو غیرتی نمیدونم هم اگه زن داشته باشم تا وقتیکه افکار مردم اینجوریه دلم نمیخواد نیمه برهنه توی خیابون بگرده ... چرا ؟ چون مردمم رو میشناسم... اما با همین زن برم سواحل یک کشور آزاد با بیکینی هم باشه برام مهم نیست ... چون مردمش اینقدر دیدند که دیگه سیرند .... یه چیزی هم هست که توی همه ی فرهنگ ها عمل قبیحی هست ... خیانت ... اینکه مرد بگه زنم بره با همه بخوابه دیگه این اسمش روشنفکری نیست... من با اینکه میگوید مردم فقر فرهنگی دارند ، از نظر جنسی گرسنه اند مخالفم یعنی این حرف شما مردم ما با دیدن دختر یا زن مردم توی خیابان به صورت سر باز یا لخت از لحاظ فرهنگ غنی میشن یا اینکه میگویید با از نظر جنسی گرسنه اند این شاید برای نسل جوان باشه ولی برای افرا د متاهل صدق نمی کنه در مورد خیانت هم که همه موافقند با حرف شما چه ایرانی چه امریکایی چون یک زن و شوهر در موقع ازدواج به هم قول میدهند که با هم باشند وبرای هم این مسئله در اکثر جاهای جهان اجرا میشه وهمشون اونو قبول می کنند 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بحث غیرت قبلا در تاپیکهایی زیادی در تالار آزاد پیگیری شده ،کاش قبل از زدن تاپیک یه سرچ میکردید تا تاپیکهای موازی تو انجمن زده نشه تعصب یا غیرت؟ ناموس و غیرت غیرت،خشونت روانی یاسراب ازادی فردی؟ اما اگه میگید بحث شما بحث دیگه ای هست که میخواید بهش بپردازید اول چند موضوع رو تو بحث خودتون روشن کنید تا موضع شما تو بحث مشخص بشه یکی اینکه تعریف شما از غیرت چیه که دنبال خوبی یا بدیش هستی... اگه تعریف شما اینهایی هست که گفتی حالا آمار چی رو میخوای در بیاری؟ بیشتر مخاطب اینجا رنج سنی 20 تا 30 سال هستند یعنی نسلی که غیرت زده شده اند و خسته از تعصبات الکی و خشکه مذهبی والدینی که عمرشون رو تو مسجد و نماز و منبر گذروندن نسلی که با جنس مخالفش غریبه شده و جنس مخالف براش خط قرمز پررنگی هست که نمیتونه بهش نزدیک بشه مسلما اینجا جوابی که بهت داده میشه اینه که غیرت بده وقتی صحبت از غیرت میشه یه نمای بسته از مردی سیبیلو و قلدر و زورگو تصور میشه با زنی که همش از اون مرد زور میشنوه و مدام از همه چی منع میشه و اینجا مرد خیلی چهره بدی ازش نقش میبنده و زن یه موجود ضعیف و تو سری خوری که همش حقش رو پایمال میکنند در صورتی که واقعیت خیلی با این تصور فرق داره غیرت از نظر من یعنی محافظت از تمامیت چیزهایی که در قبالش مسئولیت داری.حتی حیوانات هم نسبت به قلمرو حتی حیوان ماده ای که باهاش جفت گیری کردن قبلا واکنش نشون میدن و سعی در حفاظت از اون دارن حالا ما که آدمیم نباید این احساس رو داشته باشیم ؟چرا همه مثال ها رو در مورد زنان میزنید؟به نظر شما زنی که نسبت به زندگی مشترکش احساس مسئولیت میکنه وقتی همسرش رو با زن دیگه ای میبینه واکنش نشون نمیده؟آیا نمیشه اون عکس العمل رو غیرت نامید؟ غیرت فقط در مورد مردهاست؟آیا زنان غیرت ندارند؟غیرت زنان کجا خودشو نشون میده؟ در ادامه باز هم میگم من هم می خوام بدونم غیرت از نظرهای مختلف به چه معنی است من هم با نظر شما موافقم که مگید(غیرت از نظر من یعنی محافظت از تمامیت چیزهایی که در قبالش مسئولیت داری) حالا به نظر شما کسی که در مقابل کسی یا چیزی که مسئولیت داره یا خیلی ساده تر بگم کسیکه میخواد چیزی را به شخصدیگری تحویل بده ایا وظیفه اون شخص محافظت از اون فرد یا کالا نیست که به دسته دیگران نرسه یا مورد دست برد قرار نگیره شما خودتو بذار جای پدر مادرت بعد بگو برای هر چه بهتر رسوندن فرزندت به دست جامعه یا خانواده همسرش چه کار می کنی اونوقت به رفتارهای پدر مادرمون امتیاز بدیم به قول قدیمیها هیچ موقع یک طرفه به قاضی نرو حالا در مورد خانمها ما مردها به اون رفتار خانمها می گیم حسادت ولی این درست همون کاریکه خانها میگند غیرت 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من هم می خوام بدونم غیرت از نظرهای مختلف به چه معنی است من هم با نظر شما موافقم که مگید(غیرت از نظر من یعنی محافظت از تمامیت چیزهایی که در قبالش مسئولیت داری) حالا به نظر شما کسی که در مقابل کسی یا چیزی که مسئولیت داره یا خیلی ساده تر بگم کسیکه میخواد چیزی را به شخصدیگری تحویل بده ایا وظیفه اون شخص محافظت از اون فرد یا کالا نیست که به دسته دیگران نرسه یا مورد دست برد قرار نگیره عموما قرار نیست چیزی یا کسی رو که در قبالش مسئولیت داری به کس دیگه تحویل بدی....دلیل این جواب شما رو درک نمیکنم چون زیاد با مسئله غیرت سازگار نیست. غیرت عموما به واکنشی گفته میشه که شما در قبال تجاوز شخص سوم به حریمی که شما برای خودت تعیین کردی اطلاق میشه گاه شما رفتار همسر یا دوست یا اعضای خانواده خودتون رو نوعی تجاوز به این حریم میبینید یا حس میکنید چیزی که شما نسبت بهش احساس مالکیتی که خودتون توی گفته هاتون عرض کردید داره از دست شما میره.و شما برای حفظ اون تمامیت ناخودآگاه واکنش نشون میدید. غیرت گاه یه رفتار افراطی و جلوگیرانه در برابر کسانی هست که دوستشون دارید و نمیخواهید شحص سومی با اون حس شما شریک باشه این قضیه توی فرهنگ گذشته ما چندان غریبه نبود چون به همون میزان که شما نمیخواستید شخص سومی اون احساس آرامش و گاه لذت رو از عزیزان شما ببره خود اون شخص هم خواهان این قضیه نبود و .......چیزهایی هست که شاید نسل 70 به بعد باهاش غریبه باشند و گفتنش زیاد سودی نداره بهرحال.. شما خودتو بذار جای پدر مادرت بعد بگو برای هر چه بهتر رسوندن فرزندت به دست جامعه یا خانواده همسرش چه کار می کنی اونوقت به رفتارهای پدر مادرمون امتیاز بدیم به قول قدیمیها هیچ موقع یک طرفه به قاضی نرو حالا در مورد خانمها ما مردها به اون رفتار خانمها می گیم حسادت ولی این درست همون کاریکه خانها میگند غیرت زیاد منظورتو از این قسمت نفهمیدم ، این قسمت ،جواب کدوم بخش حرفهای منه؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ عموما قرار نیست چیزی یا کسی رو که در قبالش مسئولیت داری به کس دیگه تحویل بدی....دلیل این جواب شما رو درک نمیکنم چون زیاد با مسئله غیرت سازگار نیست. غیرت عموما به واکنشی گفته میشه که شما در قبال تجاوز شخص سوم به حریمی که شما برای خودت تعیین کردی اطلاق میشه گاه شما رفتار همسر یا دوست یا اعضای خانواده خودتون رو نوعی تجاوز به این حریم میبینید یا حس میکنید چیزی که شما نسبت بهش احساس مالکیتی که خودتون توی گفته هاتون عرض کردید داره از دست شما میره.و شما برای حفظ اون تمامیت ناخودآگاه واکنش نشون میدید. غیرت گاه یه رفتار افراطی و جلوگیرانه در برابر کسانی هست که دوستشون دارید و نمیخواهید شحص سومی با اون حس شما شریک باشه این قضیه توی فرهنگ گذشته ما چندان غریبه نبود چون به همون میزان که شما نمیخواستید شخص سومی اون احساس آرامش و گاه لذت رو از عزیزان شما ببره خود اون شخص هم خواهان این قضیه نبود و .......چیزهایی هست که شاید نسل 70 به بعد باهاش غریبه باشند و گفتنش زیاد سودی نداره بهرحال.. زیاد منظورتو از این قسمت نفهمیدم ، این قسمت ،جواب کدوم بخش حرفهای منه؟ ببخشید دیر شد جواب سوال شما من منظورم ازاین پحث در مورد صحبت شما دراین مورد بود که گفتید بیشتر مخاطب اینجا رنج سنی 20 تا 30 سال هستند یعنی نسلی که غیرت زده شده اند و خسته از تعصبات الکی و خشکه مذهبی والدینی که عمرشون رو تو مسجد و نماز و منبر گذروندن نسلی که با جنس مخالفش غریبه شده و جنس مخالف براش خط قرمز پررنگی هست که نمیتونه بهش نزدیک بشه مسلما اینجا جوابی که بهت داده میشه اینه که غیرت بده به این معنی که اگه شما میگید نسل ما نسل غیرت زده هستند شما خودتو بذار جای پدر مادرت بعد بگو برای هر چه بهتر رسوندن فرزندت به دست جامعه یا خانواده همسرش چه کار می کنی اونوقت به رفتارهای پدر مادرمون امتیاز بدیم به قول قدیمیها هیچ موقع یک طرفه به قاضی نرو 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ عموما قرار نیست چیزی یا کسی رو که در قبالش مسئولیت داری به کس دیگه تحویل بدی....دلیل این جواب شما رو درک نمیکنم چون زیاد با مسئله غیرت سازگار نیست. هر کسی در مورد کسی که یا چیزی که مسئولیت داره باید پیش وجدان خودش اول از همه پاسخگو باشه دوما به جامعه باید پاسخ گو باشه این رو که قبول دارین رفتار تک تک افراد جامعه توی مسیر جامعه موثره اگه کم کم افراد جامعه مسئولیتهاشون عوض بشه ممکنه کل زیر ساختهای جامعه به هم بریزه به عنوان مسال اگه توی جامعه مردها کم کم تغیر ظاهر بدن یا تغیر باطن بدن ببینید چه عواقبی در پی خواهد داشت این مصداق در مورد زنان هم بارزه پس ما در مقابل نسل بعدی که میخواهد جامعه را از ما تحویل بگیره باید پاسخ گو باشیم و این فرهنگ که داریم خوب یا بد رو باید تحویل بدیم کل منظورم از این جواب این بود 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ عزیز هرچیزی که تو این جهان وجود داره هم مفید هم مضر اگه از آتیش استفاده درست کنن خوب خیلی خوبه اما اگه با آتیش خودمونو بسوزونیم چی؟ غیرت هم دقیقا همین حالت رو داره به اندازش خوب زیادش خوب مضر اندر مضره 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ عزیز هرچیزی که تو این جهان وجود داره هم مفید هم مضر اگه از آتیش استفاده درست کنن خوب خیلی خوبه اما اگه با آتیش خودمونو بسوزونیم چی؟ غیرت هم دقیقا همین حالت رو داره به اندازش خوب زیادش خوب مضر اندر مضره بله من هم قبول دارم ولی به نظر شما اندازش چه قده شاید برای من نوعی اندازه غیرتی که برای من مفید باشه (75درصد مفید باشه)ولی برای شخصه دیگری اگه 5درصد غیرت رو به کار ببری بگن متعصبه 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ اولا که واسه حرف مردم نباید زندگی کرد و باید درستو غلطه کارتو به خودت واگذار کنی غیرت تا جاییش لازمه که کسی به ناموست چپ نگاه نکنه... یه جایی مث تهران شبها شلوغ و یه دختر به راحتی با دوستانش میره بیرون و مشکلی پیش نمیاد اما یه جایی مث شهر من ساعت ۸ تموم مغازهها میبندن و تاکسی و اتوبوس هم از ساعت ۸:۳۰ در دسترس نیس تو این حالت اگه دختری تنها بیرون باشه خوب هزارو یک مشکل ممکن واسش ایجاد بشه.. همونطور که دو سال پیش دوستم دیده بود یه دخترو میخوان زورکی سوار موتور کنن خوب دست به کار شده بود و در گیر... بدم زنگ زد که بیا منو ببر خونه....(زده بودنش) اصلا موضوع پیچیدهای نیست... هر جایی هر وقتی هر موقعیتی با بقیه موقعیتها فرق میکنه و بسته به شرایط؛ رفتار خاصی رو میطلبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده