MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ دانشگاه و محل کار از همه بهتره....البته با یه شناخت کلی بعد دوستی....اونم با ی هدف مشخص:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ نمی شه اسم مکان خاصی رو برای دوست یابی بگی می شه هر جایی یه دوست خوب پیدا کرد این بستگی به خودت داره 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ هرجایی ممکنه یه دوست خوب باشه همونطور که ممکنه یک دوست بد باشه! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی میگی لا الله الا الله خو جوابی نمیمونه :|بستگی به هدف دوستی داره ولی دوستان دقت کنن اون دختره امروزی فردا یه مادره یه مادر!!! :icon_pf (34): خو این یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): خو این یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خو ینی دقت کنین همین 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من که نگفتم باید عیان باشد عزیز من .... چه عیان باشد و چه مخفی بالاخره ورود به رابطه باید از جایی شروع شه .بنظر شما بهترین جا برای ورود به رابطه(برای آشنایی و ادامه رابطه) با یک جنس مخالف کجاس؟راستی منظورتون از گزینه دیگر موارد که انتخاب کردین ، کجاس؟ میتونه از طریق دوستان باشه هم کاران باشه به نظر من توی ایران بهترین گزینه دوستان یا همکارانه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ خو ینی دقت کنینهمین خوب بازم من نفهمیدم ینی چی اون دختره امروزی فردا یه مادره بعد دقت کن که چی نشه ! 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ توی دانشگاه دوست پیداه کردن بهتره 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سوختم آتش گرفتم از رفیق و نارفیق از غریب و آشنا یاران هم پیمان بگو 1 لینک به دیدگاه
چکامه69 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ جای دوستی مهم نیست، مهم دوسته خوبه که آدم پیدا کنه... حالا مکانه پیدا کردنه این دوست خوب می تونه یکی از گزینه های مکانیه بالا باشه... لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ دوست از جنس مخالف میخوای چیکار؟ لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، lonewolf گفته است : من 13 سالمه شما تو پروفایلتون مدرک تحصیلی رو دکترا و بالاتر نوشتین ، اونوقت سیزده سالتونه ؟ چیزی شبیه ابو علی سینا ؟ این خیلی عالیه. 2 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ در در 23 آذر 1399 در 08:12، فکور گفته است : شما تو پروفایلتون مدرک تحصیلی رو دکترا و بالاتر نوشتین ، اونوقت سیزده سالتونه ؟ چیزی شبیه ابو علی سینا ؟ این خیلی عالیه. 1 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ بچه ها جون دوستی خوب نیست الکی آدم وقتش و زندگیش و عمرش بهدر میره. کاش هر کسی با کسی که میخواد باهاش ازدواج کنه ارتباط دوستی برقرار کنه . وابستگی های نامعقولی ک پایانی جز غم و غصه نداره .? کاش یاد بگیریم همه مون یک بار فقط فرصت زندگی داریم پس بیهوده زندگی همو به بازی نگیریم. 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۹ ما در ایران طوری برنامه ریزی شدیم که تصور میکنیم دوستی فقط به ازدواج ربط داره و نوع دیگه ای به درد نمیخوره... در بین مردم دنیا دوستی های متنوع و مختلفی وجود داره که جای همکاری رو گرفته. یعنی بعنوان همکار ، دوست همدیگه هستند و همه همکاری هاشونو در قالب دوستی انجام میدن. دوستان پروژه ای ، دوستان ورزشی ، دوستان هوادار تیمی یا دوستان هوادار برند های مختلف و دهها نوع دوستی که اینا اصلا ارتباطی بین این نوع دوستی با ازدواج یا هر نوع ازتباطی رو همراه با دوستیشون حتی تصور هم نمیکنند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده