MahSa.92 2151 ارسال شده در 26 مهر، 2013 دانشگاه و محل کار از همه بهتره....البته با یه شناخت کلی بعد دوستی....اونم با ی هدف مشخص:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
-eila- 806 ارسال شده در 26 مهر، 2013 نمی شه اسم مکان خاصی رو برای دوست یابی بگی می شه هر جایی یه دوست خوب پیدا کرد این بستگی به خودت داره 3
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 26 مهر، 2013 هرجایی ممکنه یه دوست خوب باشه همونطور که ممکنه یک دوست بد باشه! 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 26 مهر، 2013 وقتی میگی لا الله الا الله خو جوابی نمیمونه :|بستگی به هدف دوستی داره ولی دوستان دقت کنن اون دختره امروزی فردا یه مادره یه مادر!!! :icon_pf (34): خو این یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4
mehdi19 718 ارسال شده در 26 مهر، 2013 :icon_pf (34): خو این یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خو ینی دقت کنین همین 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 27 مهر، 2013 من که نگفتم باید عیان باشد عزیز من .... چه عیان باشد و چه مخفی بالاخره ورود به رابطه باید از جایی شروع شه .بنظر شما بهترین جا برای ورود به رابطه(برای آشنایی و ادامه رابطه) با یک جنس مخالف کجاس؟راستی منظورتون از گزینه دیگر موارد که انتخاب کردین ، کجاس؟ میتونه از طریق دوستان باشه هم کاران باشه به نظر من توی ایران بهترین گزینه دوستان یا همکارانه 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 27 مهر، 2013 خو ینی دقت کنینهمین خوب بازم من نفهمیدم ینی چی اون دختره امروزی فردا یه مادره بعد دقت کن که چی نشه ! 3
ms13 1488 ارسال شده در 4 آبان، 2013 سوختم آتش گرفتم از رفیق و نارفیق از غریب و آشنا یاران هم پیمان بگو 1
چکامه69 286 ارسال شده در 10 آبان، 2013 جای دوستی مهم نیست، مهم دوسته خوبه که آدم پیدا کنه... حالا مکانه پیدا کردنه این دوست خوب می تونه یکی از گزینه های مکانیه بالا باشه...
فکور 352 ارسال شده در 13 اسفند، 2020 در 2 ساعت قبل، lonewolf گفته است : من 13 سالمه شما تو پروفایلتون مدرک تحصیلی رو دکترا و بالاتر نوشتین ، اونوقت سیزده سالتونه ؟ چیزی شبیه ابو علی سینا ؟ این خیلی عالیه. 2
Anabolic 250 ارسال شده در 13 اسفند، 2020 در در 23 آذر 1399 در 08:12، فکور گفته است : شما تو پروفایلتون مدرک تحصیلی رو دکترا و بالاتر نوشتین ، اونوقت سیزده سالتونه ؟ چیزی شبیه ابو علی سینا ؟ این خیلی عالیه. 1 1
Rose6 865 ارسال شده در 14 اسفند، 2020 بچه ها جون دوستی خوب نیست الکی آدم وقتش و زندگیش و عمرش بهدر میره. کاش هر کسی با کسی که میخواد باهاش ازدواج کنه ارتباط دوستی برقرار کنه . وابستگی های نامعقولی ک پایانی جز غم و غصه نداره .? کاش یاد بگیریم همه مون یک بار فقط فرصت زندگی داریم پس بیهوده زندگی همو به بازی نگیریم. 1
فکور 352 ارسال شده در 15 اسفند، 2020 ما در ایران طوری برنامه ریزی شدیم که تصور میکنیم دوستی فقط به ازدواج ربط داره و نوع دیگه ای به درد نمیخوره... در بین مردم دنیا دوستی های متنوع و مختلفی وجود داره که جای همکاری رو گرفته. یعنی بعنوان همکار ، دوست همدیگه هستند و همه همکاری هاشونو در قالب دوستی انجام میدن. دوستان پروژه ای ، دوستان ورزشی ، دوستان هوادار تیمی یا دوستان هوادار برند های مختلف و دهها نوع دوستی که اینا اصلا ارتباطی بین این نوع دوستی با ازدواج یا هر نوع ازتباطی رو همراه با دوستیشون حتی تصور هم نمیکنند.
ارسال های توصیه شده