رفتن به مطلب

کودک ازاری و تنبیه فیزیکی

Sophist

ارسال های توصیه شده

"فاطمه، دختر ۴ ساله در زنجان که از ناحیه لگن توسط نامادری داغ شده، در اثر شدت جراحت در بیمارستان بستری می‌شود. دختر ۶ ساله در بوشهر مورد کودک آزاری مادر و و مردی که با مادر ارتباط داشت قرار گرفت و یک چشم او بر اثر سوختگی تخلیه شد."

این ها دو نمونه از مورد های ثبت شده کودک ازاری هستن (دیگه ثبت نشده هاش و غیر رسمی ها بماند )یعنی امار دقیق می تونم بگم در حال حاضر نداریم

532ab2d9a591e98c6f62825471d76615.jpgIMG15020980.jpg

اما هدف من از این تاپیک

بخش اول و پر اهمیت :

ببینید خیلی از ماها وقتی بچه بودیمتنبیه فیزیکیشدیم سوال اصلی من مرز بین تنبیه فیزیکی و کودک ازاری چیه؟یعنی اگه قبول کنیم که یک تنبیه در حد متعارف وجود داره اون

حد متعارف چیه و کی تعیین می کنه؟

یا نه از نظر شما هرگونه تنبیه فیزیکی بچه نوعی کودک ازاری محسوب میشه و اثار مخربی در روح و روان بچه داره

بخش دوم :

مجازات مناسب برای مقابله با کودک ازار ها چی میتونه باشه؟مثلا تو امریکا تا حبس ابد هم وجود داره و عموما اگه کسی مجرم شناخته بشه بیچاره شده و بالای 30 سال زندان می خوره .یا تو المان مجرم های بالای 25 سال عقیم میشن

کدوم بدتره؟قتل یا کودک ازاری؟ چون گاهی اوقات دیده شده مجازات های کودک ازاری به مراتب سنگین تر از قتل بوده(در غرب )

• Like 8
لینک به دیدگاه

من که بچه بودم تو خونه تنبیه فیزیکی نشدم، فقط چندبار فلفل ریختن تو دهنم. :ws3:

ولی تو مدرسه یه بار خانممون موهامو کشید و چندتا محکم با خط کش زد تو دستم، اونموقع خیلی گریه کردم و مامانم رو بردم مدرسه و حال معلم رو گرفت.

یه برنامه ای هست برای خانم جو فراست تو شبکه من و تو، برای تربیت بچه هاست و من بعضی وقتا نگاه میکنم.

اون میگفت تنبیه بدنی کلا باید حذف بشه ولی یه سری تنبیه ها حتما لازمه.

مثل ترک کردن بچه، بی محلی، گذاشتنش تو اتاق و...

درسته بچه اوایلش گریه میکنه و جیغ میزنه، ولی این از لوس شدن و خراب شدنشون تو آینده جلوگیری میکنه.

ارتباطی هم با کودک آزاری نداره.

کودک آزاری واسه زجر دادن و خالی کردن عصبانیته، هدفی برای اصلاح توش نیست اگر هم هست کارشناسی نشده هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نظری ندارم فقط خواستم از این طریق از قانون گذارانی که مجازات های خیلی سنگین برای این مدل آدما وضع کردن تشکر کنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تنبیه فیزیکی هم یک نوع کودک آزاری هست. حد متعارفی برای کتک زدن وجود نداره؛ حتی اگر در حد یک سیلی هم باشه باز از یاد کودک نخواهد رفت و همیشه خاطره ی بدی براش باقی میمونه.

کودک آزاری هم مثل قتل انواع مختلف و شدت های متفاوتی داره، در بعضی موارد کودک آزاری از قتل فجیع تره (نه فقط کودک آزاری که خیلی از رفتارهای دیگر). بسته به نوع و شدتش میشه براش مجازات تعیین کرد، اگر صدمات غیرقابل جبرانی داشته باشه (مثل همین تخلیه چشم یا آزار جنسی)؛ به نظرم حبس ابد لازمه چون وجود چنین افرادی برای افراد دیگر اجتماع هم خطرناکه. برای درجات خفیف تر میتوان از حبس طولانی مدت تا کوتاه مدت و البته گرفتن کودک از والدین در نظر گرفت.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اول از همه اون کسیو که از این کارا میکنه باید مورد آزار قرار بدی در حد اوف

من با اون که خیلی بچه شیطونی بودم کلا بی مصرف اون طوری که اطرافیان تعریف میکنن

هیچ وقت منو نزدن آخرش دعوام میکردن فقط 6 یا 7 سال داشتم که بابام میخواست منو بزنه ولی مادرم نذاشت اونم بخاطر این بود با دوستم دختر بود رفتیم سر خیابون بی اجازه

• Like 1
لینک به دیدگاه

بخش اول:

تنبیه فیزیکی از دیدگاه روانشناسانه نهایتش، زدن به باسن کودک هست آن هم به آرامی و در مواقعی صورت میگیرد که واقعا کودک مستحق تنبیه باشد و کار ناشایستی انجانم داده باشد.

ولی کودک آزاری بسیار متفاوت و فراتر از آن است که اسمش را تنبیه فیزیکی بگذاریم. به این دلیل که گاها دیده شده شخص آزار دهنده دچار کمبودها و اختلالات روانی است و در واقع مجازات کودک این نیست که اینگونه به او پرخاش شود.

بخش دوم:

بسته به میزان آسیب جسمی و روحی ای که به کودک وارد شده باید تعیین شود.

مثلا مورد کودکی که چشمش تخلیه شده با کودکی که لگنش سوخته، مجازات شخص آزاردهنده اش متفاوت است.

با مجازاتهائی که شما به آن اشاره کردید که در غرب این گونه است، موافق هستم.

حقیقتا کودک آزاری از قتل زیان بارتر است.

+ یکی از دوستان به برنامه جو فراست شبکه من و تو اشاره کردند. یک برنامه با آموزش صحیح تنبیه (یا بهتر بگویم حل مسئله) انواع کودکان مشکل. این برنامه واقعا مفید است.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...