پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ به نام خدا با عرض درود و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان عزیز "شمیم کوثر" مجری و طراح پروژه های زیباسازی در سطح کلان شهری جهت تکمیل پرسنل خود و بر اساس صورت جلسه رسمی ماه اخیر جهت افزایش بهره وری فنی ، از دوستان گرامی که در حوزه طراحی و نقاشی انتزاعی ، مذهبی ، اسلیمی و . . . درمحیط نرم افزار فتوشاپ و نرم افزارهای مرتبط تجاربی دارند دعوت به همکاری می نمایم شرایط و ضوابط: - دوستان ساکن استان تهران/شهر تهران باشند - در حوزه نرم افزار های طراحی- تبلیغاتی چون فتوشاپ سابقه ی قابل قبولی داشته باشند - بجز سفارشات داخلی شرکت ، خود دوستان نمونه کارهایی برای گزینش نهایی به شرکت ارسال نمایند نحوه ی فعالیت: این همکاری سه جانبه بوده است (طراح - پیمانکار - کارفرما)، در ابتدا طراحانی که شرایط مختصر بالا را مسبوقند میتواند به وسیله ی پیام خصوصی با بنده مرتبط شوند ، اصول این همکاری با ارسال طرح مورد نظر شرکت توسط دوستان به واحد بررسی و اجرای شرکت در شهرداری تهران آغاز گشته و پس از"تصویب" طرح قرار داد کاری با شخص یا اشخاص مورد نظر بسته میشود ، لذا موکدا اعلام میکنم طراحی های دوستان پس از تصویب وارد مقوله ی مالی میشود و در نهایت فرد مورد نظر به استخدام نهایی شرکت "شمیم کوثر" در آمده و بصورت حقوق + ابداع با ایشان حسابرسی می گردد ( حقوق ثابت + درآمد مندرج از هر طرح تصویبی).از جمله امتیازات این پروژه ثبت طرح نهایی در حوزه مالکیت معنوی توسط شرکت و شهرداری تهران به نام خود طراح می باشد با تشکر 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از اطلاع رسانیتون ولی من ساکن تهران نیستم .. 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از اطلاع رسانیتون ولی من ساکن تهران نیستم .. شرط شرط لازم هست اما کافی نیست شما میتوانید از طریق مجازی با ما همکاری داشته باشید . . . . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده