shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ 500000تومان به کار و کار کردن خیلی علاقه داره پولو خیلی دوست داره , این دو تا چیزو خیلی دوست داره ,به تی شرت و عطر و کتاب هم علاقه داره ,همه چی هم تو زندگیش داره واقعا خرید کردن براش خیلی سخته مرســــــــــی که کمکم می کنی برو پاساژ فردوسی یه ست خوشگل تی شرت و شلوار تا 500 تومن براش بخر 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ 500 تومن ؟؟ چه مرفه هاي بي دردي داريم تو انجمن ها ( شوخي بود ) اگه من بودم دلم ميخواست با همش كتاب بخرم ... يعني فقط كتاب منو به شگفت مياورد يا يك ساز ... تار دف تنبور ساز هم خيلي باحاله ها / براش ساز بخر تشويق ميشه بره ياد بگيره 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ باهاش 50 تا جوراب 10 تومنی بخر من بودم عکسشو میدادم که نقاشی کنن و بذارن تو یه قاب خوشکل به نظر من کادو تولد باید خاص باشه و ماندگار .. لباس و کیف و اینجور چیزا خودشم میتونه بخره بعد از مدتی هم خراب اینا میشه 1 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ این یه مورد رو که همه دوست دارن!!! نه مثل همه نیست یعنی هیچ جوری نمی تونم برات بگم چقدر پولو دوست داره و راه های افزایش اونو 1 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خیلی سخت بود باید تصمیم گیری می کردم کلی پاساژ رفتم کلی همه جا رو گشتم ,آخر سر براش عطر گرفتم چون عطرش تموم شده بود و یه ست کیف و کمربند ... چون واقعا به این لوازم نیاز داشت یه کتاب کاهش وزن هم خریدم (اونو بعدا بهش میدم الان تو ذوقش میخوره ) واقعا ایده هاتون خوب بود به خصوص خریدن یه ساز یا دادن یه قاب با عکس خودش ,خیلی ایده های همتون عالی بود خودتونم بی نظیرین مرسی که وقت گذاشتین و کمکم کردین ,خیلی دوستون دارم 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ چه دردسرایی داره ها... شما میتونستی به سبک دوستای من واسه کادو خریدن عمل کنی: واسه تولد من خیلی صادقانه ازم میپرسیدن که چی دوست داری برات بخریم تولد یکی دیگه برا کادو خریدن خودشم همرامون اومده بود 1 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ چه دردسرایی داره ها...شما میتونستی به سبک دوستای من واسه کادو خریدن عمل کنی: واسه تولد من خیلی صادقانه ازم میپرسیدن که چی دوست داری برات بخریم تولد یکی دیگه برا کادو خریدن خودشم همرامون اومده بود چقدر واقعا این جوری خوبه ,منم معمولا وقتی برای خواهرم می خوام کادوی تولد بگیرم این کارو می کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده