Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ موقعی که تو لکسوس 500 میلیونیت نشستی زیر باد کولرش و منتظری چراغ سبز شه تا رد شی، کودک کار ژولیده و مندرس پوشی که خودشم بفروشه پول آینه بغل ماشین تو نمیشه، میاد و التماس میکنه چیزی ازش بخری یا بذاری شیشه ها رو تمیز کنه و تو تمام حس اشرافیت تهوع اورت رو میریزی تو نگاه تحقیر امیزت و جوری که انگار ماشینت از این بچه جذام میگیره، بهش میتوپی که بره جای دیگه، باید یه روزی منتظر باشی بچه کار تحقیر شده ی دیروزی، بشه گروگانگیر پر عقده ای که نه فقط برای فقر برای انتقام میاد بچه نازپرورده ی تو رو می دزده!! پ ن 1 : الزاما همه پولدارا مثل سناریویی که گفتم عمل نمیکنن، ولی برای دیدن برخورد عموم مردم با چنین افرادی، فقط چشمامون رو کافیه باز تر کنیم! پ ن 2: درک این قضیه به منزله این نیست که به دزدها و گروگانگیر ها حق بدیم و در چنین شرایطی تقصیری از جانبشون ندونیم نه! ولی برای از بین رفتن بزه تو جامعه، نه پلیس میتونه کاری کنه نه قصاص و زندان! فقط ریشه یابی و برطرف کردن علت اولیه ش! که درمورد جامعه ما با اینهمه اختلاف طبقاتی روز افزون و فرهنگ اشتباه مردم این امر خیلی سخت میسر میشه متاسفانه! این اولین پاسخ دقیق به سوالات من بود که از فروغ گرفتم با سپاس از صحبت های سنجیده او زیبات 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ به نظرم هیچ حکمی بهتر از کار اجباری در شرایط سخت نیست متاسفانه وضعیت اقتصادی جامعه معضلاتی مثل سرقت بخصوص به عنف رو افزایش داده حتما زورگیری اخیر تهران رو یادتون هست بخاطر 50 تومن بالای دار رفتن ولی آیا این حکم قاطع و سریع درس عبرتی برای سایرین شد؟ هر روز با افرادی مواجه میشم که بخاطر 500 هزار تومن وام به گریه میفتن و گاهی مشکلات برخی افراد اونقدر درد آوره که انسان رو به مرز جنون می کشونه ، حلقه گم شده تمام این جریانات هم عدالته چیزی که در جامعه فساد زده ما مفهومی نداره 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ من نگفتم آدم ربا رو بگیرن بعد از چند مدت ازادش کنن.......من میگم اول باید اصلاحش کنن مداواش کنن بعد براش حکم صادر کنن خودتون به اعدام معتادین عراق اشاره کردین آیا این اعدام ها تاثیر مثبت داشته؟به گفته خودتون نداشته پس با اعدام کارها درست نمیشه باید مشکل رو ریشه یابیی کرد و حلش کرد نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد اعدامشون تاثیر داشته فقط توو اون مدتی که اجراش میکردن:5c6ipag2mnshmsf5ju3(البته بازم میگم کار درستی نکردن بنظرم) شما كتاب هري پاتر رو خوندي؟ شخصيت ولدمورت رو نويسنده از بچگي خبيث نشون داده و بي صفت . و اصرار كه اين ارباب تاريكي ذاتش خراب بوده .يا تو كتابا هميشه شخصيت بد داستان ذاتا بده ولي كتابهاي تورگنيف رو بخوني به اين سادگي بين بد و خوب تمايز نزاشتهقبول دارم وجود دارند افرادي كه ژنتيكي هيولا هستند . اما خيلي كمند اين افراد در تاريخ .(حتي اگه باز به بچگي اين هيولا نگاه كنيد تاثير جامعه خودش رو نشون ميده) شما نبايد از هيولا نفرت داشته باشي ، حتي نبايد دلش برات بسوزه تنها كاري كه ازت بر مياد اينه كه ازش بترسي و تلاش كني جامعه اين هيولا رو از بين ببره، انگار بگي از شير نفرت داري ( در صورتي كه ترس كلمه درست تري هست) پي نوشت : تفاوت تربيت در دو برادر كه هيچ در دو قلو ها هم وجود داره ، ادعاي من اينه امكان نداره در كره زمين از ابتداي پيدايش جامعه دو نفر رو پيدا كني يكسان جامعه باهاشون treat كرده باشه، مثال مي زنم برادر بزرگ تر زندگي خودش رو از دست رفته ميديده و حاضر بوده دزدي كنه برادر كوچك تر درس بخونه، اصلا صرف برادر داشتن ، يعني منو داداشم شرايط يكساني نداريم، دوستاي من با اون فرق داره ، تعليم و تربيت پدر و مادر....... درسته افرادي پاك موندن و ارزشمند بوده كارشون ولي اون افراد استثنا اند،زمينه هوشي بگير تا شخصيتي اون ها خاص بوده،نميتونه ملاك خوبي باشه براي بقيه من فک میکنم برداشت اشتباهی از حرف های من داشتین هیچ بنی بشری کار این آدم رباها رو تائید نمیکنه!! من فقط صحبت اینه که باید اون مریض ها اول مداوا بشن مشکلات ریشه یابی بشه تا دیگه از این موارد در جامعه شاهد نباشیم بعد هر حکمی براشون میدن بدن ریشه یابی که باید بشه من حکمشونو از نظر خودم گفتم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اعدامشون تاثیر داشته فقط توو اون مدتی که اجراش میکردن:5c6ipag2mnshmsf5ju3(البته بازم میگم کار درستی نکردن بنظرم) ریشه یابی که باید بشه من حکمشونو از نظر خودم گفتم چه خوب بود تو قاضی می شدی من هم حرفم اینجاست که باید اول مسئله بررسی بشه بعد برای حل اون مسئله همه راه های که ما رو به جواب درست میرسنه امتحان بشه تا قضیه به درستی فیصله پیدا کنه.....نه اینکه اعدام بشن برن پی کارشون 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ به نظرم هیچ حکمی بهتر از کار اجباری در شرایط سخت نیست متاسفانه وضعیت اقتصادی جامعه معضلاتی مثل سرقت بخصوص به عنف رو افزایش داده حتما زورگیری اخیر تهران رو یادتون هست بخاطر 50 تومن بالای دار رفتن ولی آیا این حکم قاطع و سریع درس عبرتی برای سایرین شد؟ هر روز با افرادی مواجه میشم که بخاطر 500 هزار تومن وام به گریه میفتن و گاهی مشکلات برخی افراد اونقدر درد آوره که انسان رو به مرز جنون می کشونه ، حلقه گم شده تمام این جریانات هم عدالته چیزی که در جامعه فساد زده ما مفهومی نداره مهدی جان آیا با این کار خانواده ای که دچار این گرفتاری از سوی جنایت کاران شده به حق و حقوقشون میرسن؟ البته در اجماع نظرت رو قبول دارم و به صورت صددرصد هم میگم باید اجراءبشه ولی در چه شرایطی؟با چه معیاری؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ مهدی جان آیا با این کار خانواده ای که دچار این گرفتاری از سوی جنایت کاران شده به حق و حقوقشون میرسن؟ البته در اجماع نظرت رو قبول دارم و به صورت صددرصد هم میگم باید اجراءبشه ولی در چه شرایطی؟با چه معیاری؟ نمیدونم خانواده هایی که قربانی جنایت شدن بعد از اعدام شدن جانی چه حسی دارن آیا حس اجرای عدالت بهشون دست میده یا نه ؟ دیشب فیلم پاپیون رو گذاشته بودن حداقل 4 بار این فیلم رو دیدم ، شرایطی اینچنینی باید برای اینطور مجرما به وجود اورد یعنی شرایطی به مراتب سخت از اعدام گرچه باز هم نمیشه گفت باز دارندس ، زمانی میشه اجرای عدالت رو در برخورد با مجرمین حس کرد که امثال خاوری ها ، مرتضوی ها ، رحیمی ها و.... به اشد مجازات برسن در این صورت میشه امیدی به بازدارندگی اجرای احکام داشت 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دو موقع 1 پول بشه احتیاج و پول نیاز اساسی بشه(فقرا) 2 پول بشه هدف (مثل میلیاردر هایی که که زندگیشون پول دراوردنه) 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ چه خوب بود تو قاضی می شدی من هم حرفم اینجاست که باید اول مسئله بررسی بشه بعد برای حل اون مسئله همه راه های که ما رو به جواب درست میرسنه امتحان بشه تا قضیه به درستی فیصله پیدا کنه.....نه اینکه اعدام بشن برن پی کارشون مگه من چمه حکم هام حرف نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده