Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ اهوووووم فک کم اینجوری هم درست باشه....من خودمو گذاشتم جای خانواده ای که این اتفاق براشون افتاده.......مکنه اونا مشکل روانی نداشته باشن اما یه عالمه مشکلو به یه خانواده و یه کودک دادن....کی تضمین میکنه اون فرد ربوده شده مشکلی براش پیش نیاد؟ حتی اعدامم این مشکلاتو حل نمیکنه... اصلا عادلانه نیس که به اون آدما به چشم یه بیمار نگاه بشه...... اعدام یه جور شونه خالی کردن در مقابل این مسئله است... چون واقعا نمیدونیم با اون فرد ظالم چه کاری باید بشه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ بلهدرسته اما دیگه چه فایده؟ فایدش فقط خنک شدن دل دیگرانه..وگرنه آبی که ریخته شده رو نمیشه جمع کرد... 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ آدمیزاد ممکن الخطاستنه جایز الخطا اتفاقا جایزالخطاس 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ رفیق گفتیم نظرت رو در رابطه با آدم ربای بده تاپیک موضوعش نقد ماه عسل نبود فک کنم اشتباه گرفتی اون که کار خوبی نیست ولی کلا از ماه عسل خوشم نمیاد هر چی ازش پخش بشه تحریم میکنم دل مارو خون کرده! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ حتی اگه درست هم نشه لااقل دل بقیه خنک میشه و دیگه نمیتونن از این غلطا بکنن... خب با توجه به صحبت های جنابعالی الان نباید یک مورد آدم ربای هم به پلیس گزارش بشه!! ولی آیا واقعاً اینطوره؟ با یه سرچ کوچولو در صفحات حواث روزنامه ها و خبرگذاری ها میبینیم نه تنها اعدام تاثیری نذاشته حتی آدم ربای هم بیشتر شده لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ ببخشیدا ولی غلط کرده معتاد شده که بعدش بخاطر مواد دیگران و خودشو بدبخت کنه.این خاطره ی تلخ تاثیرات خیلی خیلی بدی روی این بچه داره که قابل جبران نیست... این متنی رو که در زیر خواهم گذاشت با دقت خواهشاً چندین و چند بار بخون و روش فکر کن ........تا کمی دیدت به قضیه عوض بشه این متن رو در جوابی که به Ali.Fatemi4 دادی گذاشتم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ درستهاما بیمار روانی پول رو میخواد چیکار؟ خب من هم میگم چون نمیدونه میره اینکار رو میکنه...آخه چند درصد از این آدم رباها به مقصد و مقصودشون رسیدن که اینا دومیش باشن؟ اینا باید اول درمان بشن بعد حکم براشون بدن که بنظر من اعدام کمشونه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اهوووووم فک کم اینجوری هم درست باشه....من خودمو گذاشتم جای خانواده ای که این اتفاق براشون افتاده.......مکنه اونا مشکل روانی نداشته باشن اما یه عالمه مشکلو به یه خانواده و یه کودک دادن....کی تضمین میکنه اون فرد ربوده شده مشکلی براش پیش نیاد؟ حتی اعدامم این مشکلاتو حل نمیکنه... اصلا عادلانه نیس که به اون آدما به چشم یه بیمار نگاه بشه...... واقعیت انکار ناپذیر است بیمار بیماره دیگه ،مثلاً حالا یکی سرطان خون داره بهش میگن بیمار یکی هم سرما خورده بهش میگن بیمار که دکتر با دیدی که داره تشخیص میده کدوم سرما خورده و کدوم سرطان خون داره؟؟آیا این دکتر این هر دو بیمار رو با یه دید برنداز میکنه؟خیر پس برای آدم ربا ها هم باید یه بیماری مثل سرطان در نظر گرفت و نسبت به درمان اون اقدام کرد 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ موقع دیدن این برنامه بیشتر از اینکه به فکر اون آدم رباهای از خدا بی خبر باشم، مدام آینده مبین رو تو ذهنم تصور میکردم. ی بچه 12 ساله خ راحت دنیاش عوض شد. نمیدونم بعد از این چطور میخواد با این قضیه کنار بیاد. همش یاد فیلم mystic river می افتادم. امیدوارم آینده این بچه تباه نشه. چشماش و صورتش هنوز پر از ترس بود. اما راجع به اون آدم رباها.... علت کارشون هرچی باشه ، موجوداتی هستند که برای جامعه زیان آورن. باید از متن جامعه به طور کامل حذف بشن . حالا یا با اعدام یا با حبس ابد... مهم نیست چطور حذف شن.... اینا بویی از انسانیت نبردن پس فرق رفتار انسانی و غیر انسانی رو نمی فهمن... مطمئنا موقع اعدام اشک جیگرسوزی میریزن طوری که حتی شاید مبین هم دلش برای اونا بسوزه... اما این آدما عوض نمی شن. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا جایزالخطاس جایز الخطا یعنی اینکه خطا براش جایزه ولی ممکن الخطا یعنی امکان داره خطا کنه آدمیزاد ممکن الخطاست 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ خب با توجه به صحبت های جنابعالی الان نباید یک مورد آدم ربای هم به پلیس گزارش بشه!! ولی آیا واقعاً اینطوره؟ با یه سرچ کوچولو در صفحات حواث روزنامه ها و خبرگذاری ها میبینیم نه تنها اعدام تاثیری نذاشته حتی آدم ربای هم بیشتر شده منظورمو متوجه نشدین اینکه گفتم "دیگه نمیتونن از این غلطا بکنن"منظورم خودِ شخص ِ آدم ربایی بود که گرفتنش. اگه برا یه چن سالی بگیرنش و دوباره آزادش کنن احتمال اینکه دوباره بره سراغ اینجور کارا خیلی زیاده.اکثر خلافکارا همینطورن. ____ چرا باید تعدادشون بیشتر بشه؟مگه تشویقه که شما میگین بیشتر میشن؟ مثلاتا چند سال پیش توی کشور عراق هر کسی معتاد بوده رو بی بروبرگرد اعدام میکردن ...و اینجوری تعداد معتاداشون خیلی خیلی کم بود.. اما از وقتی که اونجا هر کی به هر کی شده(و این قانون اجرا انمیشه) تعداد معتاداشون خیلی زیاد شده. البته بنظر من اعدام معتادا کار درستی نیست! اونا دیگه خیلی تند رفتن!ولی بخاطر اینکه شما گفتین بیشتر هم میشن این مثالو زدم. 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ این متنی رو که در زیر خواهم گذاشت با دقت خواهشاً چندین و چند بار بخون و روش فکر کن ........تا کمی دیدت به قضیه عوض بشه این متن رو در جوابی که به Ali.Fatemi4 دادی گذاشتم اولا خدا هر کسی رو به اندازه طاقتش امتحان میکنه دوما هستن خیلی ها که باباشون قاچاقچی و خلافکارن و توو یه همچین محیطی بزرگ شدن اما آدمای پاکی موندن . سوما همه ی خلافکارها هم که شرایطشون بد نبوده!خودشون زیاده خواه بودن. اگه آدم زندگیش جهنم باشه هیچ وقت بخاطر درست کردنش نمیاد دیگرانو بدبخت کنه...به چه قیمتی؟ یعنی شرایط این آدم ربای محترم چطور بوده که انقدر خشن و بیرحم شده؟پسره گفت چشماشو طوری بستن که تا مدتی بعد از باز کردنش نمیتونسته خوب ببینه. یعنی واقعا شرایطش ایجاب میکرده با بچه مردم این کارو بکنه؟یا شاید مجبورش کردن؟ نخیر...اینا خودشون جنسشون خرابه. 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اولا خدا هر کسی رو به اندازه طاقتش امتحان میکنهدوما هستن خیلی ها که باباشون قاچاقچی و خلافکارن و توو یه همچین محیطی بزرگ شدن اما آدمای پاکی موندن . سوما همه ی خلافکارها هم که شرایطشون بد نبوده!خودشون زیاده خواه بودن. اگه آدم زندگیش جهنم باشه هیچ وقت بخاطر درست کردنش نمیاد دیگرانو بدبخت کنه...به چه قیمتی؟ یعنی شرایط این آدم ربای محترم چطور بوده که انقدر خشن و بیرحم شده؟پسره گفت چشماشو طوری بستن که تا مدتی بعد از باز کردنش نمیتونسته خوب ببینه. یعنی واقعا شرایطش ایجاب میکرده با بچه مردم این کارو بکنه؟یا شاید مجبورش کردن؟ نخیر...اینا خودشون جنسشون خرابه. بر من قلم قضا چو بی من رانند پس نیک و بدش ز من چرا میدانند دی بی من و امروز چو دی بی من و تو فردا به چه حجتم به داور خوانند اگر اين افراد جنسشون خراب باشه پس هيچ بار مسئوليت ندارند شما از بوته تمشك نميتوني انتظار داشته باشي بهت ميوه اي ديگه بده.و بوته خار هم نهايتا خار ميده نخير.كسي جنسش خراب نيست . يك درخت سيب به شما سيب ميده اگر درست ازش نگه داري كني اگر بهش كود مناسب و اب مناسب بدي ميوه به شما ميده اما اگر اين كار رو نكردي دليل نميشه كه درخت شما جنسش خراب بوده كه ميوه نداده شما به ابن درخت نرسيدي ولي چه كني كه مجبوري براي اسيب نديدن درخت هاي ديگه اين رو در جايي سواي درخت هاي ميوه زار بزاري و در بعضي جاها هم متاسفانه قطعش مي كنن نميدونم كسي از دوستان محمد بيجه يادشون هست يا نه؟ اين شخص جاني و بيمار رواني بود و خيلي بچه كشت ازش پرسيدن بچگي خودت چي بوده؟ گفت محله اي كه من بودم چند بار بهم تجاوز شد ( دقيقش يادم نيست)بي پول بودم پدرم و مادرم هم معتاد ( خلاصه همه چي داغون ) و منم از جامعه نفرت پيدا كردم و مي خواستم انتقام بگيرم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ موقعی که تو لکسوس 500 میلیونیت نشستی زیر باد کولرش و منتظری چراغ سبز شه تا رد شی، کودک کار ژولیده و مندرس پوشی که خودشم بفروشه پول آینه بغل ماشین تو نمیشه، میاد و التماس میکنه چیزی ازش بخری یا بذاری شیشه ها رو تمیز کنه و تو تمام حس اشرافیت تهوع اورت رو میریزی تو نگاه تحقیر امیزت و جوری که انگار ماشینت از این بچه جذام میگیره، بهش میتوپی که بره جای دیگه، باید یه روزی منتظر باشی بچه کار تحقیر شده ی دیروزی، بشه گروگانگیر پر عقده ای که نه فقط برای فقر برای انتقام میاد بچه نازپرورده ی تو رو می دزده!! پ ن 1 : الزاما همه پولدارا مثل سناریویی که گفتم عمل نمیکنن، ولی برای دیدن برخورد عموم مردم با چنین افرادی، فقط چشمامون رو کافیه باز تر کنیم! پ ن 2: درک این قضیه به منزله این نیست که به دزدها و گروگانگیر ها حق بدیم و در چنین شرایطی تقصیری از جانبشون ندونیم نه! ولی برای از بین رفتن بزه تو جامعه، نه پلیس میتونه کاری کنه نه قصاص و زندان! فقط ریشه یابی و برطرف کردن علت اولیه ش! که درمورد جامعه ما با اینهمه اختلاف طبقاتی روز افزون و فرهنگ اشتباه مردم این امر خیلی سخت میسر میشه متاسفانه! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ بر من قلم قضا چو بی من رانندپس نیک و بدش ز من چرا میدانند دی بی من و امروز چو دی بی من و تو فردا به چه حجتم به داور خوانند اگر اين افراد جنسشون خراب باشه پس هيچ بار مسئوليت ندارند شما از بوته تمشك نميتوني انتظار داشته باشي بهت ميوه اي ديگه بده.و بوته خار هم نهايتا خار ميده نخير.كسي جنسش خراب نيست . يك درخت سيب به شما سيب ميده اگر درست ازش نگه داري كني اگر بهش كود مناسب و اب مناسب بدي ميوه به شما ميده اما اگر اين كار رو نكردي دليل نميشه كه درخت شما جنسش خراب بوده كه ميوه نداده شما به ابن درخت نرسيدي ولي چه كني كه مجبوري براي اسيب نديدن درخت هاي ديگه اين رو در جايي سواي درخت هاي ميوه زار بزاري و در بعضي جاها هم متاسفانه قطعش مي كنن نميدونم كسي از دوستان محمد بيجه يادشون هست يا نه؟ اين شخص جاني و بيمار رواني بود و خيلي بچه كشت ازش پرسيدن بچگي خودت چي بوده؟ گفت محله اي كه من بودم چند بار بهم تجاوز شد ( دقيقش يادم نيست)بي پول بودم پدرم و مادرم هم معتاد ( خلاصه همه چي داغون ) و منم از جامعه نفرت پيدا كردم و مي خواستم انتقام بگيرم اگه اینطور باشه که شما میگین حق دستگیر کردن خلافکارا رو نداریم....و نباید ازشون بدمون بیاد....چون حق داشتن دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اگه اینطور باشه که شما میگین حق دستگیر کردن خلافکارا رو نداریم....و نباید ازشون بدمون بیاد....چون حق داشتن دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه این کار هارو می کنیم به چند دلیل اولا جامعه جریان داره زندگی درش .منو شما جمع شدیم که زندگی بهتری رو نسبت به زندگی فردی داشته باشیم .و یک سری افراد رو مامور کردیم که امنیت ما رو حفظ کنن .اگه بخوام به استعاره بگم یک درخت وقتی ببینه یکی از برگاش داره از کار می افته برای حفظ خود تنه اصلی و این که بقیه برگ ها اسیب نبینن مجبوره برگ خاطی رو بی خیال بشه قاضی کاری نداره که این فرد چقدر در بچگی بهش تجاوز شده یا چقدر فقیر بوده و چه بلاهایی سرش اومده .برای امنیت جامعه مجبوره حکم به زندانی کردن مجرم بده حرفی که من میزنم دفاع از جرم نیست بلکه تفسیر جرم هست و اینکه بفهمیم منو شما اگه جای این فرد بودیم چه بسا بدتر می کزدیم .می خوام اینو بگم این افراد هیولا نیستند و از مادر جانی زاده نشدند بلکه جامعه خیلی تاثیر گزار بوده من میگم طرف بچه بوده بهش تجاوز شده (باید دید چه اتفاقی افتاده که به پسر و دختر تو بچگی تجاوز میشه )در فقر شدیدی به سر می برده .پدر و مادرش ادم های کثافتی بودن می فرستادنش گل فروشی کنه و و و و .... بعد شما میگی این ادم باید بتونه کار بد و خوب رو تشخیص بده ؟ خب معلومه منی که الان زیر باد کولر نشستم و دارم با لپ تاپم کار میکنم و یک ناهار خوشمزه در انتظارمه مطمئنا الان چون نیازهای اولیه زندگیم تامین شده به فکر اخلاق و اخلاقیات می افتم اینکه دزدی بده .قتل بده .تجاوز بده و بسیار موارد دیگه اینجوری بگم ادم ها تا زمانی که دارن برای نیاز های اولیه زندگیشون جون می کنن خیلی وقت برای احترام به قانون ندارند ببینید من تایید جرم نمی کنم بلکه دارم توضیح جرم رو می دم .یک مجرم باید بره زندان و باید محکوم بشه چون کسی دیگه رو محکوم کرده که هیچ گناهی نداشته و باید مجازات بشه .ولی مهمه بفهمیم چی شد این طفلی که از مادر زاده شده در عین بی گناهی چی شد که به اینجا رسید و چی کار باید کنیم برای جلوگیری و پیش گیری از جرم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ نه این کار هارو می کنیم به چند دلیلاولا جامعه جریان داره زندگی درش .منو شما جمع شدیم که زندگی بهتری رو نسبت به زندگی فردی داشته باشیم .و یک سری افراد رو مامور کردیم که امنیت ما رو حفظ کنن .اگه بخوام به استعاره بگم یک درخت وقتی ببینه یکی از برگاش داره از کار می افته برای حفظ خود تنه اصلی و این که بقیه برگ ها اسیب نبینن مجبوره برگ خاطی رو بی خیال بشه قاضی کاری نداره که این فرد چقدر در بچگی بهش تجاوز شده یا چقدر فقیر بوده و چه بلاهایی سرش اومده .برای امنیت جامعه مجبوره حکم به زندانی کردن مجرم بده حرفی که من میزنم دفاع از جرم نیست بلکه تفسیر جرم هست و اینکه بفهمیم منو شما اگه جای این فرد بودیم چه بسا بدتر می کزدیم .می خوام اینو بگم این افراد هیولا نیستند و از مادر جانی زاده نشدند بلکه جامعه خیلی تاثیر گزار بوده من میگم طرف بچه بوده بهش تجاوز شده (باید دید چه اتفاقی افتاده که به پسر و دختر تو بچگی تجاوز میشه )در فقر شدیدی به سر می برده .پدر و مادرش ادم های کثافتی بودن می فرستادنش گل فروشی کنه و و و و .... بعد شما میگی این ادم باید بتونه کار بد و خوب رو تشخیص بده ؟ خب معلومه منی که الان زیر باد کولر نشستم و دارم با لپ تاپم کار میکنم و یک ناهار خوشمزه در انتظارمه مطمئنا الان چون نیازهای اولیه زندگیم تامین شده به فکر اخلاق و اخلاقیات می افتم اینکه دزدی بده .قتل بده .تجاوز بده و بسیار موارد دیگه اینجوری بگم ادم ها تا زمانی که دارن برای نیاز های اولیه زندگیشون جون می کنن خیلی وقت برای احترام به قانون ندارند ببینید من تایید جرم نمی کنم بلکه دارم توضیح جرم رو می دم .یک مجرم باید بره زندان و باید محکوم بشه چون کسی دیگه رو محکوم کرده که هیچ گناهی نداشته و باید مجازات بشه .ولی مهمه بفهمیم چی شد این طفلی که از مادر زاده شده در عین بی گناهی چی شد که به اینجا رسید و چی کار باید کنیم برای جلوگیری و پیش گیری از جرم منم منکر تاثیرات محیط روی فرد نیستم ولی چون هستن کسانی که با اون شرایط بازم پاک موندن اینو میگم. یا مثلا دو تا برادر که از یه خانواده بودن ولی یکی خلافکار شده یکی شده یه آدم مفید واسه جامعه.بعضیا زمینه ی بد شدن توشون زیاده 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ منم منکر تاثیرات محیط روی فرد نیستم ولی چون هستن کسانی که با اون شرایط بازم پاک موندن اینو میگم.یا مثلا دو تا برادر که از یه خانواده بودن ولی یکی خلافکار شده یکی شده یه آدم مفید واسه جامعه.بعضیا زمینه ی بد شدن توشون زیاده شما كتاب هري پاتر رو خوندي؟ شخصيت ولدمورت رو نويسنده از بچگي خبيث نشون داده و بي صفت . و اصرار كه اين ارباب تاريكي ذاتش خراب بوده .يا تو كتابا هميشه شخصيت بد داستان ذاتا بده ولي كتابهاي تورگنيف رو بخوني به اين سادگي بين بد و خوب تمايز نزاشته قبول دارم وجود دارند افرادي كه ژنتيكي هيولا هستند . اما خيلي كمند اين افراد در تاريخ .(حتي اگه باز به بچگي اين هيولا نگاه كنيد تاثير جامعه خودش رو نشون ميده) شما نبايد از هيولا نفرت داشته باشي ، حتي نبايد دلش برات بسوزه تنها كاري كه ازت بر مياد اينه كه ازش بترسي و تلاش كني جامعه اين هيولا رو از بين ببره، انگار بگي از شير نفرت داري ( در صورتي كه ترس كلمه درست تري هست) پي نوشت : تفاوت تربيت در دو برادر كه هيچ در دو قلو ها هم وجود داره ، ادعاي من اينه امكان نداره در كره زمين از ابتداي پيدايش جامعه دو نفر رو پيدا كني يكسان جامعه باهاشون treat كرده باشه، مثال مي زنم برادر بزرگ تر زندگي خودش رو از دست رفته ميديده و حاضر بوده دزدي كنه برادر كوچك تر درس بخونه، اصلا صرف برادر داشتن ، يعني منو داداشم شرايط يكساني نداريم، دوستاي من با اون فرق داره ، تعليم و تربيت پدر و مادر....... درسته افرادي پاك موندن و ارزشمند بوده كارشون ولي اون افراد استثنا اند،زمينه هوشي بگير تا شخصيتي اون ها خاص بوده،نميتونه ملاك خوبي باشه براي بقيه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ منظورمو متوجه نشدیناینکه گفتم "دیگه نمیتونن از این غلطا بکنن"منظورم خودِ شخص ِ آدم ربایی بود که گرفتنش. اگه برا یه چن سالی بگیرنش و دوباره آزادش کنن احتمال اینکه دوباره بره سراغ اینجور کارا خیلی زیاده.اکثر خلافکارا همینطورن. ____ چرا باید تعدادشون بیشتر بشه؟مگه تشویقه که شما میگین بیشتر میشن؟ مثلاتا چند سال پیش توی کشور عراق هر کسی معتاد بوده رو بی بروبرگرد اعدام میکردن ...و اینجوری تعداد معتاداشون خیلی خیلی کم بود.. اما از وقتی که اونجا هر کی به هر کی شده(و این قانون اجرا انمیشه) تعداد معتاداشون خیلی زیاد شده. البته بنظر من اعدام معتادا کار درستی نیست! اونا دیگه خیلی تند رفتن!ولی بخاطر اینکه شما گفتین بیشتر هم میشن این مثالو زدم. من نگفتم آدم ربا رو بگیرن بعد از چند مدت ازادش کنن.......من میگم اول باید اصلاحش کنن مداواش کنن بعد براش حکم صادر کنن خودتون به اعدام معتادین عراق اشاره کردین آیا این اعدام ها تاثیر مثبت داشته؟به گفته خودتون نداشته پس با اعدام کارها درست نمیشه باید مشکل رو ریشه یابیی کرد و حلش کرد نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اولا خدا هر کسی رو به اندازه طاقتش امتحان میکنهدوما هستن خیلی ها که باباشون قاچاقچی و خلافکارن و توو یه همچین محیطی بزرگ شدن اما آدمای پاکی موندن . سوما همه ی خلافکارها هم که شرایطشون بد نبوده!خودشون زیاده خواه بودن. اگه آدم زندگیش جهنم باشه هیچ وقت بخاطر درست کردنش نمیاد دیگرانو بدبخت کنه...به چه قیمتی؟ یعنی شرایط این آدم ربای محترم چطور بوده که انقدر خشن و بیرحم شده؟پسره گفت چشماشو طوری بستن که تا مدتی بعد از باز کردنش نمیتونسته خوب ببینه. یعنی واقعا شرایطش ایجاب میکرده با بچه مردم این کارو بکنه؟یا شاید مجبورش کردن؟ نخیر...اینا خودشون جنسشون خرابه. من فک میکنم برداشت اشتباهی از حرف های من داشتین هیچ بنی بشری کار این آدم رباها رو تائید نمیکنه!! من فقط صحبت اینه که باید اون مریض ها اول مداوا بشن مشکلات ریشه یابی بشه تا دیگه از این موارد در جامعه شاهد نباشیم بعد هر حکمی براشون میدن بدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده