رفتن به مطلب

آدمی باید چقدر پست باشه؟؟

ارسال های توصیه شده

این خونواده ترکمن هستن و اهلِ شهرستان گنبد کاووسَن و تو همین شهرستان زندگی میکنن...همشهری خودم هستن( از نزدیک میشناسمشون :ws37:)

تو گنبد بیشتر ترکمن ها تیلیاردرَن ، واسه همین زیادی به جونشون سوء قصد میشه.

این ماجرا مثل بمب تو شهر صدا کرد.

به نظر من حکم اعدام برای کسانی که با جون و روانِ آدما بازی میکنن کم هست.

البته اگه بشه اسمِ این جونورا رو آدم گذاشت...

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این خونواده ترکمن هستن و اهلِ شهرستان گنبد کاووسَن و تو همین شهرستان زندگی میکنن...همشهری خودم هستن( از نزدیک میشناسمشون :ws37:)

تو گنبد بیشتر ترکمن ها تیلیاردرَن ، واسه همین زیادی به جونشون سوء قصد میشه.

این ماجرا مثل بمب تو شهر صدا کرد.

به نظر من حکم اعدام برای کسانی که با جون و روانِ آدما بازی میکنن کم هست.

البته اگه بشه اسمِ این جونورا رو آدم گذاشت...

بنده خدا واسخ پولش زحمت کشیده

یه مشت .... میان برای پولاش نقشه میکشن

• Like 5
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت دوستان..منم نه تنها این برنامه بلکه تمام برنامه های احسان علیخانی رو نگاه میکنم..اما هیچکدومش مثل برنامه ی امشبش تاثیرگذار نبود..الانم که دوباره متن تاپیک رو خوندم..مثل چند ساعت پیش فشار خونم افتاد..در تکمیل صحبتهای دوستان باید بگم که هیچکس به خاطر گشنگی همچین ظالمی نمیشه..از نظر من فقط دو حالت داره..یا اینقدر مخدر مصرف کردن که فکر کردن یه گروه مافیان و زدن بیرون به قصد ادم ربایی که اخرشم مثل فیلما با یک و نیم میلیارد دلار خوشبخت زندگی کنن:icon_pf (34):یا اینا با عرض معذرت یه عده ادمن که از بچگی لقمه ی حروم خوردن که لقمه ی حروم هم رحم و انسانیت رو از بین میبره..چون بدترین ادم روی زمین هم با یه بچه ی معصوم همچین کاری نمیکنه.:sad0:.به نظر من باید با همون چاقوها دونه دونه انگشتاشو ببرن تابفهمه اون طفل معصوم چی کشید:sad0:یاد اوریش برای من بیننده زجراوره..بمیرم برای دل پدر ومادرش:shame:متاسفم از این همه ظلم..ببخشید بابت پر حرفیم..دلم خیلی پر بود

حرفتون رو قبول دارم

اما معتادی رو فرض کنین که مواد مصرف کرده و الان خماره

میخواد همیشه این حس رو داشته باشه

و وقتایی که خمار نیست دنبال پوله

برا اینکه بشه

ولی یه سوال داشتم

آدم پول به چه دردش میخوره که باعث میشه همچین کاری رو بکنه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ندیدم این قسمتو..اما همین تاپیکو که خوندم گریم گرفت...چقدر مردم جامعه ی من گرسنه شدن....چقدر بد شدن..کشوری که زمانی معروف بود به نداشتن دزد حالا چه بلایی داره سرش میاد...

مجازاتشو نمیدونم چی بگم....هنوز انقدر تو شوکم که اصلا نمیدونم چی میشه گفت به این ادمها...جانی...روانی...حیوون... بابا حیوونم به هم نوع خودش رحم میکنه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
ندیدم این قسمتو..اما همین تاپیکو که خوندم گریم گرفت...چقدر مردم جامعه ی من گرسنه شدن....چقدر بد شدن..کشوری که زمانی معروف بود به نداشتن دزد حالا چه بلایی داره سرش میاد...

مجازاتشو نمیدونم چی بگم....هنوز انقدر تو شوکم که اصلا نمیدونم چی میشه گفت به این ادمها...جانی...روانی...حیوون... بابا حیوونم به هم نوع خودش رحم میکنه...

این کارها هیچ ربطی با فقر نداره

برنامه قبلش رو دیدی؟

طرف هیکل داشت 12 تای من توی بازار کارگری میکرد و بار میبرد

اون نمیتونه آدم بدزده؟

با ماهی 300 400 زندگی میکرد

تازه برای فرار از فقر میرن دزدی بعضیا که اونم اشتباه هست دیگه نمیان آدم بدزدن بگن 5 میلیارد بده!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
این کارها هیچ ربطی با فقر نداره

برنامه قبلش رو دیدی؟

طرف هیکل داشت 12 تای من توی بازار کارگری میکرد و بار میبرد

اون نمیتونه آدم بدزده؟

با ماهی 300 400 زندگی میکرد

تازه برای فرار از فقر میرن دزدی بعضیا که اونم اشتباه هست دیگه نمیان آدم بدزدن بگن 5 میلیارد بده!!

حرفتون درسته...ولی این برمیگرده به گنجایش ادم....به درکش...این ادمی که مثال زدید یک فرد درستی بوده که دزدی نکرده...

وقتی انسان حریص باشه هرکاری میکنه...میخواد بجای اینکه ماهی 300 400 حقوقش باشه...5 میلیارد یه جا داشته باشه...کم نیستن از این افراد!!!

البته اینم درسته همیشه از فقر مالی نمیاد...از فقر فرهنگی هم میاد اصلا عامل اصلیش فقر فرهنگیه

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیروز برنامه رو دیدم واقعا دردناک بود بعنوان یک مادر حس مادرشو درک میکردم

حتی فکرشم دیوانه کنندس

اعدام برای این آدما کمه اصلا نباید اعدام بشن باید زجرشون بدن هر روز هر لحظه همون طوری که خانواده این بچه و خود بچه زجر کشیدن

اصلا نمیشه اسم اینا رو آدم گذاشت از حیوون هم پست ترند

دیروز با دخترم برنامه رو میدیدم دخترم از ترس میلرزید

دم نیروی انتظامی گرم خیلی خوب عمل کردند دستشون درد نکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
از برنامه ماه عسل + مدل انتخاب سوژه هاش + مخصوصا خود علیخانی اصلا خوشم نمیاد :icon_razz:

فقط میخواد دم افطار اشک مردم رو در بیاره!!!!

600 تا مهمون دعوت میکنه یه سوال میپرسه طرف دهنشو باز میکنه میگه مرسی که تشریف آوردین مهمان بعدی:icon_razz:

برنامه ی بی کیفیت بی نظم و 100 درصد پوشش دهنده ی برای اهداف دولتیه نه مردم:icon_razz:

کلا :icon_razz:

کاملا موافقم.اتفاقی دیک تیکه از این برنامه را دیدم.یک زن و شوهر اورده بودند که زن قصاب بود.

اولش همش داشت ازش تعریف میکرد که بعد از چند دقیقه بهش رسوندند که از کار کردن زنها در کارهای سخت انتقاد کن .

یک دفعه رنگ عوض کردن و همینجوری داشت میگفت که ارزش یک زن خیلی بالاست و نباید به هرکاری دست بزنه و از این شر و ورا.

فکر کن شما را به خاطر یک کاری بیان تو تلویزیون ازتون قدردانی کنند یک دفعه رنگ عوض کنند و بگند داری کار بدی میکنی .

زن بیچاره هنگ کرده بود :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از برنامه ماه عسل + مدل انتخاب سوژه هاش + مخصوصا خود علیخانی اصلا خوشم نمیاد :icon_razz:

فقط میخواد دم افطار اشک مردم رو در بیاره!!!!

600 تا مهمون دعوت میکنه یه سوال میپرسه طرف دهنشو باز میکنه میگه مرسی که تشریف آوردین مهمان بعدی:icon_razz:

برنامه ی بی کیفیت بی نظم و 100 درصد پوشش دهنده ی برای اهداف دولتیه نه مردم:icon_razz:

کلا :icon_razz:

رفیق گفتیم نظرت رو در رابطه با آدم ربای بده :w16:

تاپیک موضوعش نقد ماه عسل نبود فک کنم اشتباه گرفتی:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درست نشه...اينقد اعدامشون ميكنن تا عبرت بكيرن....

اون ادما اكه ذره اي انسانيت هنوز تو وجودشون بود با يه بچه اون كارارو نميكردن...

درسته هر آدمى جايزالخطاست....اما خطا به چه قيمتى؟!!!

به قيمت از بين رفتن يه خانواده؟!!!!اين اصلاح ارزش نداره....الته اين نظرشخصي و احساسي من بود.

من با هی اعدام کردن موافق نیستم

بعدشم با کلمه جایزالخطا ء اصلاً رابطه خوبی ندارم چون کلمه درستی نیست با یان کلمه بنظر من آگاه بودن خدا رو زیر سوال میبریم آدمی ممکن الخطاس این بنظرم درستره

مطمئناً اونای که دست به یههمچین کارهای میزنن حتماً حتماً مشکل روانی دارن که در وهله اول بنظر من باید مشکل روانیشون حل بشه بعد حکم براشون صادر بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
مسلما در هر جامعه ایی انسان خوب هست، و به تبع اون انسان بد.

انسان ها برای راحتی و اینکه بتونن با هم دیگه تعامل داشته باشند یکسری قوانین بین خودشون وضع می کنند (حالا به درستی یا غلط بودن ش کاری نداریم)

موقعی که من (نوعی) پذیرفتم که تو جامعه زندگی کنم باید به قوانین و هنجارهای اون جامعه احترام بدارم

این یه حساب دو دوتا چهارتاست:ws37:

شما با کجای این مشکل دارین؟

سوال من رو هم جواب ندادین

به نظر شوما مشکل از نوع مجازاتی است که برای این افراد در نظر گرفته شده؟

یا مشکل از خود این افراده!

من جواب سوالتون رو لابه لای بحث های دوستان دادم

بنظر من در وهله اول مشکل از خود افراد و فک کنم همنطور که گفتم مشکل روانی داشته باشن و باید درمان بشن...بعدش مشکل از جامعه و محیط بیرونی اون فرد خاطی

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی یه سوال داشتم

آدم پول به چه دردش میخوره که باعث میشه همچین کاری رو بکنه؟

علی جان اینجور آدم ها بنظر من چون مشکل روانی دارن فقط میخوان با این کارهاشون تخیله انرژی کاملاً منفی خودشون رو ابراز کنن و یهو میزنه به سرشون که برن یکی رو بگیرن بعد درخواست 1/5 میلیارد دلار کنن (فک کردن این فیلم هست که بنام 12 یار اوشنه که بردپیت هم بازی میکنه) اونم مثل 12 یار اوشن هستن....ولی نمیدونن که ادم بیمار نمیدونه خاصیت پول چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من به این فکر میکنم که اگه من شرایط اون آدم ربا رو داشتم شاید کاری خیلی بدتر از آدم ربایی انجام میدادم

برنامه دیشبش چطور؟

به نظرتون تفاوت اون هرکولا با کوهنورده تو چی بود؟

چرا یه عده باید اونقدر عرق بریزن و زحمت بکشن تا درامدشون فقط شکمشونو سیر کنه و یه عده یه کار تفریحی داشته باشن با همچون درامدی؟

هرچقدر هم مردم پول بادآورده داشته باشن دلیل نمیشه یکی دیگه همچین کارای وحشیانه ای رو انجام بده. گناه اون بچه چیه؟

اگه شما خیلی پولدار باشین(نمیدونم توانایی مالی شما چقدره) دوس دارین شمارم بدزدن و بگن چون بابات پولداره تو باید چوبشو بخوری(وحشت و دردی که وقتی دست آدم رباها هستینو تصور کنین) و بابات باید از جیب خودش به ما که بی پولیم پول بده:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا بحال چندین و چند نفر رو اعدام کردن؟؟آیا توفیری داشته؟اگه داشته چرا باز این اتفاقات می افته>؟

بنظر من با اعدام موضوع حل نمیشه و شاید مقطعی موضوع حل بشه و میشه جریان آتیش زیر خاکستر یه کم واقع بینانه تر به موضوع نگاه بشه لطفاً:w16:

حتی اگه درست هم نشه لااقل دل بقیه خنک میشه و دیگه نمیتونن از این غلطا بکنن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
جواب حرفات یه چیزه

اونم اینه که آدم وقتی گشنه باشه، عقلش کار نمیکنه

معتاد دیدم به خاطر 50 تومن (نه 50 هزار تومن هاااااا) فقط به خاطر 50 تومن که پشت شیشه ماشین بوده، شیشه رو شکسته تا برداره و برا موادش پول جمع کنه

ببخشیدا ولی غلط کرده معتاد شده که بعدش بخاطر مواد دیگران و خودشو بدبخت کنه.

این خاطره ی تلخ تاثیرات خیلی خیلی بدی روی این بچه داره که قابل جبران نیست...

• Like 2
لینک به دیدگاه
علی جان اینجور آدم ها بنظر من چون مشکل روانی دارن فقط میخوان با این کارهاشون تخیله انرژی کاملاً منفی خودشون رو ابراز کنن و یهو میزنه به سرشون که برن یکی رو بگیرن بعد درخواست 1/5 میلیارد دلار کنن (فک کردن این فیلم هست که بنام 12 یار اوشنه که بردپیت هم بازی میکنه) اونم مثل 12 یار اوشن هستن....ولی نمیدونن که ادم بیمار نمیدونه خایت پول چیه؟

درسته

اما بیمار روانی پول رو میخواد چیکار؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
علی جان اینجور آدم ها بنظر من چون مشکل روانی دارن فقط میخوان با این کارهاشون تخیله انرژی کاملاً منفی خودشون رو ابراز کنن و یهو میزنه به سرشون که برن یکی رو بگیرن بعد درخواست 1/5 میلیارد دلار کنن (فک کردن این فیلم هست که بنام 12 یار اوشنه که بردپیت هم بازی میکنه) اونم مثل 12 یار اوشن هستن....ولی نمیدونن که ادم بیمار نمیدونه خایت پول چیه؟

اگه به بچه تجاوز شده باشه کی جوابگوئه؟همون بیمار روانی؟:4564::4564:

اینارو که نمیتونستن تو تلویزیون بگن

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعدشم با کلمه جایزالخطا ء اصلاً رابطه خوبی ندارم چون کلمه درستی نیست با یان کلمه بنظر من آگاه بودن خدا رو زیر سوال میبریم آدمی ممکن الخطاس این بنظرم درستره

مطمئناً اونای که دست به یههمچین کارهای میزنن حتماً حتماً مشکل روانی دارن که در وهله اول بنظر من باید مشکل روانیشون حل بشه بعد حکم براشون صادر بشه

اهوووووم:ws52: فک کم اینجوری هم درست باشه....

من خودمو گذاشتم جای خانواده ای که این اتفاق براشون افتاده.......مکنه اونا مشکل روانی نداشته باشن اما یه عالمه مشکلو به یه خانواده و یه کودک دادن....کی تضمین میکنه اون فرد ربوده شده مشکلی براش پیش نیاد؟

حتی اعدامم این مشکلاتو حل نمیکنه...

اصلا عادلانه نیس که به اون آدما به چشم یه بیمار نگاه بشه......

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشیدا ولی غلط کرده معتاد شده که بعدش بخاطر مواد دیگران و خودشو بدبخت کنه.

این خاطره ی تلخ تاثیرات خیلی خیلی بدی روی این بچه داره که قابل جبران نیست...

بله

درسته

اما دیگه چه فایده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

آدمیزاد ممکن الخطاست

نه جایز الخطا

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...