رفتن به مطلب

آدمی باید چقدر پست باشه؟؟

ارسال های توصیه شده

دورد خدمت همه دوستان گل و گلابم

:icon_gol:

نمیدونم چند نفر برنامه امشب ماه عسل ،با اجرای مجری توانمند شبکه سه یعنی احسان علیخانی که در مجری گری بنظر من رو دست نداره(خیلی صادق)...دیدن ؟؟:w16:

مهمانانی که در برنامه امشبشون حضور داشتن یه خانواده سه نفره از گرگان بودن.........موضوع برنامه مربوط به آدم ربای بود.که پسر این خانواده که حدود 12

سال داشت رو دزدیده بودن که تقریباً 8 روز پیش به همت دلیر مردان نیروهای امنیتی پیداش کرده بودن...:whistle:

پسر اونا رو روز 27 خردادماه 92 یه گروه آدم ربا دزدیده بودن و پدر ،این پدر و مادر تو این چند روز دراومده بودsigh.gif(واقعاً مشخص بود که به مادره چه فشار عصبی وارد شده بود):sad0:

پدر میگفت از من 5 میلیارد تومن برای آزادی پسرم میخواستن!!w58.gif(بقول پدره یکی نبود به آدم رباها بگه آخه نه انصافاً میدونید 5 میلیارد چندتا صفر داره؟)بی انصاف ها بی وجدانها.......hanghead.gif

این خانواده گرگانی اهل تسنن میگفتن که چند روز بعدش دیدن ما قادر به پرداخت این پول نیستیم یه فیلم از پسرمون همراه با یه دستمال خونی فرستادن

نزدیکی های خونمون و به ما گفتن برید فیلم رو بردارید و نگاه کنید و ازاونجای که پدر عقل کرده بود به مادره این فیلم رو نشون نداده بود.....پدره تعریف میکرد

بردم تو ستاد نیروی انتظامی شهرستان که خیلی هم ازشون تقدیر وتشکر کرد(و جا داره منم از کسانی که برای احقاق حقوق دیگران در هر پست و مقامی

هستن تقدیر و تشکر کنم و واقعاً بهشون خسته نباشید میگم) :a030:نگاه کردیم و وقتی دیدم انگشت پسرم رو میبرن خیلی خیلی بهم فشار اومد(واقعاً تصورشم خیلی سخته یعنی به عینه ببینی دارن به خانواده ضربه میزنن و نتونی کاری بکنی)sigh.gif

که با دلداری سرهنگ اکبری تونستم طاقت بیارم و بلاخره تیم یگان ویژه آگاهی گرگان روز پنج شنبه رد آدم رباها رو میزنن و دم دمهای صبح روز جمعه اونا رو

غافل گیر میکنن و پسر بچه رو نجات میدن....درود بر شرفشون:icon_gol:

هدف از این تاپیک اینه که ::ws37:

1- بنظر شما برای مجرمینی که در این حوزه یعنی آدم ربای فعالیت میکنن باید چه حکمی از سوی قضاوت بریده بشه؟

2- چرا در همه جوامع این پدیده آدم ربای باب شده؟(اگر نظر میدیم لطفاً تک بعدی به قضیه نگاه نکنین)

3- واقعاً اگر قانونی ، نیروی امنیتی در جوامع نباشه چه آینده ی منتظر افراد اون جامعس؟؟

و آخرین سوال اینکه

4- واقعاً آدمی باید چقدر سنگ دل باشه که به این نوع بخواد نیاز مادی خود رو برطرف کنه؟و زمینه های فراهم شدن یه همچین انسان چی میتونه باشه؟

• Like 32
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حکمش اعدام باشه:icon_razz:

اونا دل ندارن که بخواد سنگ باشه......حیوونن....

من طاقت نگاههای اون بچه رو نداشتم....برنامه رو هم از یه جایی به بعد نگاه نکردم:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حکمش اعدام باشه:icon_razz:

اونا دل ندارن که بخواد سنگ باشه......حیوونن....

من طاقت نگاههای اون بچه رو نداشتم....برنامه رو هم از یه جایی به بعد نگاه نکردم:sigh:

تا بحال چندین و چند نفر رو اعدام کردن؟؟آیا توفیری داشته؟اگه داشته چرا باز این اتفاقات می افته>؟

بنظر من با اعدام موضوع حل نمیشه و شاید مقطعی موضوع حل بشه و میشه جریان آتیش زیر خاکستر یه کم واقع بینانه تر به موضوع نگاه بشه لطفاً:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تا بحال چندین و چند نفر رو اعدام کردن؟؟آیا توفیری داشته؟اگه داشته چرا باز این اتفاقات می افته>؟

بنظر من با اعدام موضوع حل نمیشه و شاید مقطعی موضوع حل بشه و میشه جریان آتیش زیر خاکستر یه کم واقع بینانه تر به موضوع نگاه بشه لطفاً:w16:

بله دیگه موضوع با اعدام حل نمیشه که!

اصلا اعدام کار بدیه:sad0:

به نظر من باید به این آدم رباها بگن این کار بدیه! دیگه از این کارها نکنیا:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اونا هم بگن چشم! و همه شاد و شنگول برن خونهاشون!:hapydancsmil:

-----

خب برادر من جوری حرف می زنی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

به نظر من کمترین مجازات برای اینها اعدامه

کسی که بدونه که مجازات همچین کارهایی اعدامه و اون را انجام بده ، آیا این ضعف مجازات را نشون میده یا کله شقی و پست بودن اون آدم ها را؟:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

برای سالم سازی جامعه ی بیمار قبل از هر کاری باید میکروب زدایی کرد .

شاید بی رحمانه به نظر بیاد ولی چاره ی دیگه ای وجود نداره.

از نظر من و احتمالا بعضی افراد دیگه ، این افراد ، احتمال ، شرایط و لیاقت برگشت به جامعه و ادامه ی زندگی عادی رو نخواهند داشت.

لااقل بنده با وجود چنین افرادی در جامعه حس امنیت ندارم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله دیگه موضوع با اعدام حل نمیشه که!

اصلا اعدام کار بدیه:sad0:

به نظر من باید به این آدم رباها بگن این کار بدیه! دیگه از این کارها نکنیا:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اونا هم بگن چشم! و همه شاد و شنگول برن خونهاشون!:hapydancsmil:

-----

خب برادر من جوری حرف می زنی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

به نظر من کمترین مجازات برای اینها اعدامه

کسی که بدونه که مجازات همچین کارهایی اعدامه و اون را انجام بده ، آیا این ضعف مجازات را نشون میده یا کله شقی و پست بودن اون آدم ها را؟:ws37:

بردار من منم میدونم اتفاق خیلی بدی و اعدام هم کمترین مجازاتی که باید نصیبشون بشه ولی آیا این کمکی به حل شدن مسئله در جوامع ما ها و سایر جوامع میشه؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من به این فکر میکنم که اگه من شرایط اون آدم ربا رو داشتم شاید کاری خیلی بدتر از آدم ربایی انجام میدادم

برنامه دیشبش چطور؟

به نظرتون تفاوت اون هرکولا با کوهنورده تو چی بود؟

چرا یه عده باید اونقدر عرق بریزن و زحمت بکشن تا درامدشون فقط شکمشونو سیر کنه و یه عده یه کار تفریحی داشته باشن با همچون درامدی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

فقر خیلی کثیفه .اینو اعتقاد دارم بهش

یه ادمی که هیچی نداره بخوره .شرمنده زنش یا بچش یا برادرش یا خواهرش هست وقتی میبینه هم خودش داره تلف میشه هم خونوادش و خلاصه بگم چیزی رو بره از دست دادن نداره مطمئن باشید کارهای بشدت وحشتناکی می کنه

اقا نداره بخوره .نداره بچش رو بفرسته مدرسه .یادمه بچه که بودم یکی تو کلاس دختر خالم بوده بعد یه مدت نمیاد مدرسه .می فهمن توسط پدرش کشته شده .چرا ؟این خانواده پول نداشتند که برنج بخورن یعنی برنج غذای افسانه ای بوده .یه روز انگار دختره از دوستش برنج میگیره و می بره خونه که با خوشحالی بخوره پدره هم که می فهمه خیلی به غرورش بر می خوره که دخترش چرا خودش رو خوار و خفیف کرده و هولش میده و سر دختره می خوره جای تیز و میمیره

می فهمید یعنی چی ؟برنج ؟برنجی که من خودم بارها هدرش دادم انگار که بی ارزشه . (اون جوون 19 ساله که فیلم زورگیریش پخش شد برای عمل مادرش این کار رو کرده بوده گویا )

اما چاره چیه که جامعه باید امنیتش حفظ بشه . به قول خارجی ها show must go on

این کار مجازات داره قطعا و باید مجازات سنگین باشه چون جون یک ادم دیگه رو می خواستن بگیرن هیچ عذر و بهونه ای هم در کار نیست (صحبت بالای من توجیه این عمل شنیع نبود بلکه تفسیرش بود .صحبت های کلی و بی فایده این ادما حیوونن و فلانن و بهمان خیلی به اصل قضییه کمک نمی کنه )

اما هدف از مجازات چیه ؟

من دو هدف رو براش میبینم .هدف طولانی مدت و هدف کوتاه مدت اما یعنی چی ؟

هدف کوتاه مدت یعنی جامعه باید ایزوله بشه از همچنین فردی و سزای کاری که انجام داده رو ببینه شخص مجرم

اما هدف بلند مدت تا حد امکان ایزوله کردن مجرم و جامعه نیست بلکه کاری هست که مجرم نباید به وجود بیاد و تربیت بشه .جامعه ای که بدون نیروی زور جامعه ای سالم و کم ترین امار جرم و جنایت رو داشته باشه نمونش رو در کشور هایی مثل نروژ و سوییس و سوئد میبینیم

خب حالا باید دیدمجازانی که برای این فرد در نظر گرفته شده عامل ایجاد و تخم پراکنی نفرت در جامعه نیست ؟باعث نمیشه بچه اون فرد حس کنه مورد نفرت جامعه واقع شده و بخواد انتقام رفتاری که باهاش شد رو بگیره ؟ایا نهایتا در عمل این مجازات ها تاثیر گزار بودن ؟جرم و جنایت کم شدن ؟

خلاصه کنم وضع حاضر مثل یک اژدهای هفت سر هست که هر سرش رو ببریم هفت سر جدید جایگزین میشن .کلاف هایی از اقتصاد سیاست فرهنگ همه و همه درگیرن

• Like 7
لینک به دیدگاه

از برنامه ماه عسل + مدل انتخاب سوژه هاش + مخصوصا خود علیخانی اصلا خوشم نمیاد :icon_razz:

فقط میخواد دم افطار اشک مردم رو در بیاره!!!!

600 تا مهمون دعوت میکنه یه سوال میپرسه طرف دهنشو باز میکنه میگه مرسی که تشریف آوردین مهمان بعدی:icon_razz:

برنامه ی بی کیفیت بی نظم و 100 درصد پوشش دهنده ی برای اهداف دولتیه نه مردم:icon_razz:

کلا :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برنامه رو دیدم

اشکم در اومد

واقعا سنگ دل بوودن....

این آدمهایی که به آدم ربایی دست میزنن واقعا به نظرم انسان نیستن...

برنامه دیروزش رو نمیدونم کسی دید یا نه یه سری کارگر آورده بود که توی بازار بارهای سنگین جابجا میکردن...

اتفاقا ازشون پرسید که شما با این زورتون چرا زورگیر نشدید؟

طرف پاسخ داد که اول یاد گرفتیم سر سفره خانواده باشیم و نون حلال بخوریم.

این خیلی مهمه به نظرم

وقتی یه پسری توی خانواده طلاق یا مشکل دار به وجود میاد خیلی مستعد تر از کسی هست که توی خانواده سالم هست از نظر جرم و جنایت.

این افراد خود مقصر هستند اما به نظر من دولت هم مقصر هست اگه کار بود اگه بیکاری نداشتن اگه هزینه ها اینقدر بالا نبود شاید آمار خلاف پایین تر میبود.

البته اینها کسانی هستن که مسلما برای فرار از گرسنگی به آدم ربایی روی نیاوردند.

وگرنه درخواست 5 میلیاد نمیکردن!

• Like 5
لینک به دیدگاه

هدف از این تاپیک اینه که ::ws37:

1- بنظر شما برای مجرمینی که در این حوزه یعنی آدم ربای فعالیت میکنن باید چه حکمی از سوی قضاوت بریده بشه؟

2- چرا در همه جوامع این پدیده آدم ربای باب شده؟(اگر نظر میدیم لطفاً تک بعدی به قضیه نگاه نکنین)

3- واقعاً اگر قانونی ، نیروی امنیتی در جوامع نباشه چه آینده ی منتظر افراد اون جامعس؟؟

و آخرین سوال اینکه

4- واقعاً آدمی باید چقدر سنگ دل باشه که به این نوع بخواد نیاز مادی خود رو برطرف کنه؟و زمینه های فراهم شدن یه همچین انسان چی میتونه باشه؟

دیدم :sad0: الهی دور بچه بگردم ، چه دلی داشت ، چه شعور بالایی ، واقعا چه درکی داشت ، چه حرفایی میزد ، امشب خیلی درسها بهم یاد داد ؛ ازش تااخر عمر ممنونم . اگر دوستان توی نت این قسمت رو دیدن ممنون میشم برای دانلود بهم سایتشو بدن :icon_gol:

1- اول نظر خودمو میدم ، اگه من بودم حتما ، شک نکنید با همون چاقو همه بدنشو میبریدم و خط مینداختم ، کاری باهاش میکردم که زجه بزنه ، فریاد بزنه و ببخشید به غلط کردن بیفته

2- شاید برای گرسنگیه

3- اغتشاش ، هرج و مرج ، قتل و غارت

• Like 6
لینک به دیدگاه

درست نشه...اينقد اعدامشون ميكنن تا عبرت بكيرن....

اون ادما اكه ذره اي انسانيت هنوز تو وجودشون بود با يه بچه اون كارارو نميكردن...

درسته هر آدمى جايزالخطاست....اما خطا به چه قيمتى؟!!!

به قيمت از بين رفتن يه خانواده؟!!!!اين اصلاح ارزش نداره....الته اين نظرشخصي و احساسي من بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

مسلما در هر جامعه ایی انسان خوب هست، و به تبع اون انسان بد.

انسان ها برای راحتی و اینکه بتونن با هم دیگه تعامل داشته باشند یکسری قوانین بین خودشون وضع می کنند (حالا به درستی یا غلط بودن ش کاری نداریم)

موقعی که من (نوعی) پذیرفتم که تو جامعه زندگی کنم باید به قوانین و هنجارهای اون جامعه احترام بدارم

این یه حساب دو دوتا چهارتاست:ws37:

شما با کجای این مشکل دارین؟

سوال من رو هم جواب ندادین

به نظر شوما مشکل از نوع مجازاتی است که برای این افراد در نظر گرفته شده؟

یا مشکل از خود این افراده!

• Like 2
لینک به دیدگاه

جواب حرفات یه چیزه

اونم اینه که آدم وقتی گشنه باشه، عقلش کار نمیکنه

معتاد دیدم به خاطر 50 تومن (نه 50 هزار تومن هاااااا) فقط به خاطر 50 تومن که پشت شیشه ماشین بوده، شیشه رو شکسته تا برداره و برا موادش پول جمع کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

وای! :(((

من این برنامه را ندیدم متاسفانه. (با این اوصاف هر وقت قصد خودآزاری داشتم میروم سراغش :d)

معلوم نیست از روی خصومت بوده یا بحث سیر کردن شکم خانواده اش یا حتی تامین هزینه مواد مخدرش! دقیقا نمیشود قضاوت کرد ... که چرا؟ ولی هر چه بوده بایستی مجازات شود.

- اشد مجازات.

- دلایل مختلفی هست. مثلا فقر، انواع بیماری های روانی، اعتیاد و ... .

- قانون که هست ولی اگر به ریز و درشت قوانین اهمیت داده شود، شاید کار به اینجا نرسد.

- اصلا انسانیت در این فرد دیده نمیشود که بشود در موردش توقعاتی داشت. شاید یک موجودی باشد که تنها از روی غرایز حیوانی و احساسات منفی آنی پیش میرود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بمیرم برا بچه

من که داشتم گریه میکردم:sigh:

مامان ه که اعصاب نداشت بنده خدا

خدا ازشون نگذره که به انگشتش رحم نکردن:icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان..منم نه تنها این برنامه بلکه تمام برنامه های احسان علیخانی رو نگاه میکنم..اما هیچکدومش مثل برنامه ی امشبش تاثیرگذار نبود..الانم که دوباره متن تاپیک رو خوندم..مثل چند ساعت پیش فشار خونم افتاد..در تکمیل صحبتهای دوستان باید بگم که هیچکس به خاطر گشنگی همچین ظالمی نمیشه..از نظر من فقط دو حالت داره..یا اینقدر مخدر مصرف کردن که فکر کردن یه گروه مافیان و زدن بیرون به قصد ادم ربایی که اخرشم مثل فیلما با یک و نیم میلیارد دلار خوشبخت زندگی کنن:icon_pf (34):یا اینا با عرض معذرت یه عده ادمن که از بچگی لقمه ی حروم خوردن که لقمه ی حروم هم رحم و انسانیت رو از بین میبره..چون بدترین ادم روی زمین هم با یه بچه ی معصوم همچین کاری نمیکنه.:sad0:.به نظر من باید با همون چاقوها دونه دونه انگشتاشو ببرن تابفهمه اون طفل معصوم چی کشید:sad0:یاد اوریش برای من بیننده زجراوره..بمیرم برای دل پدر ومادرش:shame:متاسفم از این همه ظلم..ببخشید بابت پر حرفیم..دلم خیلی پر بود

• Like 6
لینک به دیدگاه

اعدام کار درستی نیست - عدالت وجود نداره - اون که پارتی داره و حکمش اعدامه راست راست تو خیابونا راه میره و اونی که نه بالای داره .

شر اولی به خدا بیشتره .

امیدوارم یه روزی بشه که اعدام ها کم بشن (جرم و جنایت نباشه) و فکر من ، تو و هممون از اینکه کسی اعدام بشه به دور باشه ....

نظر من درمورد کسی که به عمد کسی رو بکشه حقش قصاصه همون طور که مقتول رو کشته .

اما در مورد دزدی - آدم ربائی و .... با اعدام کاری درست نمیشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...