hamid_shahrsaz 28922 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 13 مهر، 2013 سلام دوستان متاسفانه با خبر شدم یکی از بچه های انجمن که نمیتونم اسمش رو بگم ضربه ای به سرش خورده و بیمارستان هستن البته قراره mri و ct scan بگیرن که امیدوارم چیزی نباشه. از دوستانی که این تاپیک رو میخونن میخوام که دعایی بکنن برای دوستمون با تشکر ------- دوستان کاربر مورد نظر elh@m_arch هست که خودش گفت بیام و بگم که موقع افطار حتما دعاش کنین متاسفانه توی عکسش موردی دیده شده و باید توی بیمارستان باشه. روحیه خووبی هم نداره گفت که از همه دوستانی که تو این مدت اذیتش کردن حلالیت بگیرم امیدوارم زود خوب شن و خودشون بیان 54
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 13 مهر، 2013 ایشالا مشکل جدی نباشه و زودتر خوب بشه!ما هم دعاگوش هستیم 9
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 13 مهر، 2013 سلام دوستان متاسفانه با خبر شدم یکی از بچه های انجمن که نمیتونم اسمش رو بگم ضربه ای به سرش خورده و بیمارستان هستن البته قراره mri و ct scan بگیرن که امیدوارم چیزی نباشه. از دوستانی که این تاپیک رو میخونن میخوام که دعایی بکنن برای دوستمون با تشکر دعا می کنم که چیزیش نباشه .. و ختم به خیر بشه...
sam arch 55879 ارسال شده در 13 مهر، 2013 الهی....نگاهت رو کمی از آن دیگری که عزیز کرده ات هست...بگیر... این بار یک عزیزی در یک قدم آنورتر نگاهت را آرزو دارد... . . . سلامت آرزو دارم براشون... 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 مهر، 2013 انشالله به حق همین ماه عزیز ،دوستمون سلامتی خودشون رو بدست بیارن و مشکل حادی نباشه....[h=3][/h] 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 13 مهر، 2013 امیدوارم با تلاش پزشکان و دعای خیر دوستان زودتر به جمعمون برگردن.. 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 14 مهر، 2013 انشا الله و به امید خدا ارزوی سلامتی ایشان را از خدای منان خواهانم 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 مهر، 2013 انشالله که مشکل حادی نیست.... خدا مهربونه...دعا میکنیم واسش 6
ارسال های توصیه شده