رفتن به مطلب

واقع بینی یا خود کم بینی نظر شما چیست؟؟

Lean

ارسال های توصیه شده

2500 پيش بوديم كه بوديم / اونا واس خودشون متمدن و آقاي جهان بودن

الان چي هستيم ؟؟ ( هرچند پيشرفت هاي اخير ايران رو نميشه ناديده گرفت)

ولي ما بيش از يك قرن عقب هستيم ...

بي فرهنگ نيستيم / ولي فرهنگ موثري هم نداريم ...

در جايگاهي كه بايد باشيم نيستيم

ما خيلي عقبيم ...

يك روز روسيه و آمريكا از زمين ميرن و ما ميمونيم و يك كره بي مصرف چون چيزي نداره ( منظورم قرن هاي بعدي و نسل هاي آينده است )

اونا ميرن سياره ديگه

ما هنوز اينجا فرياد ميزنيم آهاي ما يك كتيبه داريم تو تخت جمشيد فلان / يك قلعه داريم تو آذربايجان / يك شهر سوخته داريم فلان جا

(اينا باعث افتخار هست / اما تكيه گاه خوبي نيست كه ما الان بهش تكيه كنيم و پيشرفت كنيم )

اونا بلكم از منظومه شمسي خارج بشند و نوادگان ما مثل انسان هاي نخستين زندگي ميكنند و همچنان در كلاس هاي درس درگير تعريف جهان سوم هستن

ما براي پيشرفت بايد همه چيز رو فراموش كنيم / اينكه چي هستيم و چي بوديم / با خودم بگيم ما هيچي نيستيم و بعد بجنگيم تا چيزي بشيم ...

چون من من كردن باعث غرور ميشه / آدم در اوج هم بايد خودشون رو هيچ فرض كنه تا باز انگيزه داشته باشه بالاتر بره تا حريص بشه براي بالاتر رفتن ...

من بسيار از اين موضوع ميترسم / پرو‍ژه هاي فضايي آمريكا و روسيه / حالا جديدا چين / هشدار هاي بدي براي ساكنان زمين هستند

فرصتي نمونده اونا ميرن و ما اينجا ميمونيم / شايد باورش سخت باشه

همونجور كه باورپرواز و فضا نوردي براي آدماي 200 سال پيش مسخره بود و كسي جدي نميگرفت !!

اما چه ربطي داشت ؟؟ در مقابل پروژه ها و فعاليت هاي بزرگ اونا ، اينجوري حرف زدن خيلي طنز ميشه ... همين آشغال انداختن توي غرب باشه ميشه فرهنگ سالم چون قدرت داره / چون قدرت و علم داره هر غلط غلوطي رو درست جلوه ميده

ولي ما كه ضعيف هستيم كمك كردن به سومالي ميشه سو‍ژه عقب ماندگي ما / ميشه بي فرهنگي ما / چرا ؟؟ چون واس خودمون حرفي براي گفتن نداريم ( حالا به ذات قضيه نگاه كني حركت قشنگيه ها ) ولي چون خالي از قدرت جهاني هستيم همين حركت قشگ ميشه مسخره خاص و عام / دقت كرديد ؟؟

ولي يك غربي كه سگش رو توي بغلش در استخر گرفته ميشه مظهر انسانيت توي فيس بوك و ايميل و هر جا ميري عكس اين يارو هست / هيچم معلوم نيست داستانش تخيله يا واقعيت

خواهشا بيايد جوري از اين به بعد رفتار كنيم تا افكار عمومي به سمتي بره كه كمي احساس مسئوليت راجع به آينده راجع به زندگي راجع به هر چيزي بكنه

افكار عمومي ما بايد آينده نگر بشه / بايد تنها دغدغه اش الان پيشرفت علمي باشه نه چيز ديگه

گرسنگي كشيدن و نقص سياسي رو به جون بخريد و فقط در فكر علم باشيد / علم داشته باشيم همه چيز داريم

علم به ما راه ثروت رو نشون ميده ، علم به ما شعور ميده ، علم به ما ايمان ميده ، علم ما رو از خرافه دور ميكنه ، علم سياست درست ميده

علم همه ما رو از فلاكت نجات ميده !!

اگه انقدر كه تحليل گر سياسي داريم تو جامعه ، تحليل گير علمي داشتيم قطعا خيلي جلوتر بوديم !!

زيادي حرف زدم و همه چيز رو قاطي كردم باهم / نميدونم جاش توي اين تاپيك بود يا نه !!

ولي اينا واقع گرايي نبود / واقعيت اينه ما از دنيا عقبيم

( زياد خوشبيني خوراك ملت نكنيم / متاسفانه اينترنت و رسانه شده ملكه ذهن مردم ، هر چي از اين دو جا بياد مردم وحي مطلق تلقي ميكنند ، به سادگي نميشه تاثير اينا رو تو ذهن مردم پاك كرد ، تا جايي كه ميشه در حفظ و هوشياري افكار كوشا باشيم )

فعلا در جايگاه مناسبي براي خوش بيني نيستيم چون ما رو عقب ميندازه

الان تا ميتونيم فقط بايد نقاط ضعفمون رو پيدا كنيم !!! الان از ضعف مون بگيم بهتره تا بيشتر بفهميم كجا هستيم بيشتر بفهميم بايد چطوري و از كجا شروع به سازندگي كنيم

واقعا زياد حرف زدم / 3بار تصميم گرفتم پست رو پاك كنم ولي باز پاكش نكردم / شايد بعضي جاهاش ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي خب ...

اگه ميخونيد از اول تا آخرش رو بخونيد !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
راجع به تمدن های سال های دور ایران دو نکته دارم بگم

اولا زمانی که ما داشتیم پادشاهی می کردیم و به نام پادشاه و اهورامزدا (که کار پادشاه یعنی کار خدا چون فره ایزدی داشتند )چه کارها که نمیکردیم در یونان مجلس سنا بوده .عینا دموکراسی برقرار بوده ..فلسفه غرب مدیون افلاطون ارسطو سقراط و پروتاگورس مدیون نو افلاطونی ها رواقی ها کلبی ها و حتی دین مسحیت بوده.ادامه راه یونان راه روم و ادامه راه روم دوران رشد هزار ساله (مسیحیت و قرون وسطی) و ادامه اون راه دوران رنسانس و اصلاحات دینی الان بوده و ادامه راه پادشاهان ایرانی دولت های ضعیفی بوده که اعراب دست به تسخیر ایران میزنن و حتی بعد از تسخیر اعراب باز تمدن ما بوده راه رو برای گند کاری های زده شده باز کرده

دوما فرض کنید هرچی گفتم چرت بود .اما گیرم پدر تو را بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟الان ما چی هستیم ؟چه استفاده ای از تمدن با شکوه خودمون کردیم؟

نکته بعدی اینه که جهان ایده ال نیست ولی باید دید کجا بدتره و کجا بدترینه ؟ قاعدتا فرهنگ یک ملت فقط با عادات غذایی اون ها دیده نمیشه اره کار بدیه یه حیوون رو زنده خوردن ولی در مجموع کجا بدتره؟یا یک مورد دو مورد که نمیشه راجع به فرهنگ یک ملت حکم داد.ما معذرت می خوام این حباب زیبا رو میشکونم خونگرم نیستیم دروغ گو هستیم .یک خارجی میاد ایران به دروغ بهش تعارف میکنیم که نه شما پول نده شما حساب نکن .تعارف رو من خونگرمی نمیبینم دروغ میبینم. تو امریکا اگر این اتفاق میفته بده ولی امار جرم و جنایت کجا بالاتره ؟خداییش شما میری سفر خارج میری اروپا همون بازخورد رو داری که اینجا داری؟همون احترامی رو مردم برای من و شما قائل هستند که این جا هستند؟

خلاصه کنم ما متوهم هستیم .تمدن با شکوه فرهنگ بالای ایرانی .شونصد تا مدال طلا اوردیم در جهان و و و .....امار مقاله بالاست .این ها همه حبابه و باید بترکه. این قدم اوله برای با فرهنگ بودن .

حرفاتون رو قبول دارم ، مخصوصا خط آخر

اما يك چيزي / تنها ايران نبود كه بدست اعراب افتاد / از اورشليم و قسطنطنيه و مصر با اون همه تمدن زير دست اعراب افتاد / اسپانيا كه يكم ديگه ادامه پيدا ميكرد همه عرب شده بودن

حتي تا هند هم رفتن عربا

مصر خو ديگه هيچي نداره همش شده عرب / تمدن چندين هزار ساله اش شد هيچ شد "عرب"

تنها اين نسخه براي ايران پيچيده نشد ... گريبان اروپا هم مدتي گرفته بود / بعد از جنگ هاي صليبي رو پا خودشون وايسادن ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

درسته .زبان مصری ها شد عرب ولی فرهنگشون بعید میدونم عرب موند .یا اسپانیا تسخیر شد ولی نهایتا تغییر کرد این وسط ایران بود که به این وضع دچار شد .دلیلش چی بود؟

دلیلش مطمئنا عرب ها نبودن چون همون قوم کشورهای دیگه رو هم تسخیر کردند ولی چرا اینقدر در ایران موندنی شدند؟

صراحتا میگم دلیلش قبل از اسلام بود و همون نظام پادشاهی بود که خیلی به خودمون می بالیم .یه سوال دارم از شما (شمای نوعی )عرب ها وقتی حمله کردند ایران طبیعتا یک قوم فوق العاده ساده و ابتدایی بودند .مطمئنا از قواعد سیاسی فرهنگی و اجتماعی ایران اون زمون بسیار عقب تر بودن .می خوام بگم ساده لوح تر از این حرف بودن که بتونن به این کشور با عظمت حکومت کنن .هنرشون در جنگاوری بود و بس

صحبت تقدس سازی پادشاهان امکان نداره از یک عضو ساده قبیله عرب بر بیاد .

داریوش بزرگ می فرمایند

انچه به کردن ان فرمان از طرف من داده شد (او){=اهورا مزدا} انجام ان را برای من نیک گردانید .انچه من کردم همه را به خواست اهورامزدا کردم "فرمان های شاهنشاه های هخامنشی فارمن دانشگاه شیراز "

یعنی هر گندی که در حکومت صورت بگیره به فرمان اهورا مزدا بوده و باطبع حق هر گونه اعتراض از مردم سلب میشه.نتیجه این اراده مستبدانه میشه مشاورانی که بحث قدیس سازی خلافت رو برای خلفای ابتدایی عرب انجام می دادند

بد تر از اون در دوره ساسانی و اشکانیان شاه دیگه به فرمان اهورامزدا نبود شاه ها از تخمه خدایان بودن . جالبه براتو بگم هاله نور مال امروز نیست .هاله نور یک ارثی هست رسیده از دوران ساسانی که در واقع فره ایزدی بوده بر شاه های ساسانی و طبق تاریخ کمبریج جلد سوم

"به شکل یک هاله نورانی اتش یا هاله نور ارائه می شود که سر شاه را احاطه می کند"

خواجه نظام الملک میگه

ایزد در هر عصر و روزگاری یکی را از میان خلق بر گزیند و مصالح جهان و بندگان را بدو باز ببندد .

فردوسی میگه

چنان دان که شاهی و پیغمبری دو گوهر بود در یک انگشتری

اینا همه نمونه ای بودن که ما فرهنگ مون رو از قبل از اسلام به ارث بردیم تا الان .نمونه ها جز قدیس سازی ها بسیارند که همش کار خود ما بوده .نه اعراب و نه کس دیگه .از اخلاقی کردن سیاست(نه به مفهوم نیک البته ) و باطبع حجم عظیم و بی مصرف پند نامه ها و اندرزنامه ها بگیرید

نتیجه پند نامه های ما در قبال رفتار یک خودکامه این شده که " دستی را که نمی شود برید باید بوسید یا دیواری را که نمی توان خراب کرد باید در سایه ان نشست "

حتی استفاده از نیروهای مزدور بیگانه در دوران هخامنشی وجود داشته و افلاطون تو کتاب قوانین تشریحش کرده (جلد چهارم صفحه 2125 )

شرایط الان تخمی هست که زمانی کاشتیم و الان داریم درو می کنیم .اولین قدم اصلاح هم ترکوندن حباب هاست و این که بدونیم کی هستیم و چه کردیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

این فرهنگ شاه دوستی یا شاه پرستی و به معنای بهتر قیم تراشی که بیشتر شرقی ها گرفتار اون هستند و به خصوص ریشه دوانده در طی قرن ها به هیچ وجه در بین جامعه از بین نرفته ، در 34 سال گذشته حداقل همه ما خوندیم که چه القاب و عناوین چاپلوسانه و تهوع آوری برای شاه استفاده می شد ، آیا این ادبیات و این فرهنگ با انقلاب از بین رفت جواب یک کلمه است خیر حتی یک انقلاب هم نتونست این فرهنگ منحط رو از بین ببره ، حالا منظور از ترکوندن حباب چی می تونه باشه ؟

سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در شرفیابی اخیر به محضر مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا (مدظله العالی) گزارشی از وضعیت و آمادگی‌های این نیرو برای دفاع از انقلاب اسلامی و مقابله با تهدیدات فراروی کشور، به معظم له ارائه کرد."

اعلیحضرت همایونی و بزرگ ارتش داران و شاهنشاه آریامهر ...

قضاوت با شما

• Like 2
لینک به دیدگاه

خود کم بینی آمیخته با واقع بینی!

اینکه فرهنگ ایران را با کشورهای دیگر مقایسه کنیم کمی دوشواری دارد. :hanghead:

خوب هر کشوری فرهنگ خودش را دارد. ولی در ایران چیزی که جدیدا زیاد دیده میشود این است که به تمدن کهن خود مینازیم و فقط ادعای فرهنگ میکنیم.

در عمل راکد مانده ایم.

به نظر من همینکه متوجه بشویم، آن تمدن مفتخر برای آن زمان بوده و الآن باید سعی کنیم با فرهنگ "عمل" کنیم؛ خودش، پله ی اول با فرهنگ بودن است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...