farshad 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سرمربي تيم بايرنمونيخ گفت: با اين مجموعه قادر به شکست هر حريفي در رقابتهاي داخلي و خارجي هستيم. لوئيس ونگال اظهار داشت: بازي برگشت با المپيک ليون مشخص کرد بايرن قادر به غلبه بر هرحريفي است. ما براي تحقق چنين هدفي، راهي بازي در ورزشگاه گرلاند شديم. وي که تيمش شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان بر المپيک ليون غلبه کرد و راهي بازي نهايي شد، افزود: در اين بازي نيز کيفيت و نمايش خارقالعادهاي داشتيم. مردان من با تمام وجود عالي بازي کردند و در خدمت تيم بودند. سرمربي تيم بايرنمونيخ ادامه داد: راهيابي به مسابقه نهايي خارقالعاده و پاداش خوبي بر زحمات بايرن است. ونگال که تابستان گذشته زمام امور ژرمنها را برعهده گرفت در مورد حريف خود در بازي نهايي بيان کرد: از نظر من بازي با اينترميلان بهتر از بارسلونا است، زيرا تيم اسپانيايي تمايل به بازي احساسي دارد در حاليکه مقابل اينتر، بهتر ميتوان ديداري منطقي و با برنامه را دنبال کرد. مونيخيها که دراين ديدار هر سه گل خود را بوسيله ايويکا اوليچ به ثمر رساندند، با اين پيروزي يک بر صفر بازي رفت، در مجموع 4 بر صفر برتري خود را به رخ کشيدند و راهي جدال نهايي شدند. حريف تيم آلماني امشب با انجام ديدار برگشت بارسلونا اسپانيا و اينترميلان ايتاليا در ورزشگاه نيوکمپ مشخص خواهد شد. ايتاليايي ها هفته گذشته در بازي رفت 3 بر يک پيروز شدند. لینک به دیدگاه
Andya 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرق نمی کنه کدوم تیم امشب برن فینال من مطمئنم بایرن می بازه به هر دو تا تیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده