Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ عالی بود جوزف! کجاش عالی بود ...همه دارن به ریشمون می خندن اگه دعاهای من و ممد نبود آیا شما الان این همه خوشحال بودید؟مخصوصا ممد از همون روز اول که دیدمش فهمیدم نظرکرده س رفیقم رفیقای قدیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یعنی جوزف دست دوستی به تو دادن بزرگترین خبطه ها در مورد محمدحسینم اگه از اولش ازم میپرسیدی بهت میگفتم، الکی روش سرمایه گذاری نکن و انرژی هدر نده، ککشم نمیگزه یه آدامس خروس نشانم ازش نمیتونی بگیری، چه برسه به شیرینی ولی بقیه در عوض حسابی دست و دلبازن عه باشه حالا من که کارم باهاش تموم نشده الهی هرکی خرج نکنه آدامس خروس بشه اصلا من نبضم به امید بقیه داره میزنه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ یادش به خیر هفته پیش آزمون مرحله دو داشتم...من اگه درصدم خوب بشه همه رو شیرینی دعوت می کنم...اصلا از آدمای خسیس خوشم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ یادش به خیر هفته پیش آزمون مرحله دو داشتم...من اگه درصدم خوب بشه همه رو شیرینی دعوت می کنم...اصلا از آدمای خسیس خوشم نمیاد شما همون پایان نامتو بنویس کسی ازت شیرینی نمیخاد راستی کی بود مرحله دوشو 56% زده بود؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده