Moment 15228 ارسال شده در 8 مهر، 2013 عالی بود جوزف! کجاش عالی بود ...همه دارن به ریشمون می خندن اگه دعاهای من و ممد نبود آیا شما الان این همه خوشحال بودید؟مخصوصا ممد از همون روز اول که دیدمش فهمیدم نظرکرده س رفیقم رفیقای قدیم 2
Moment 15228 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یعنی جوزف دست دوستی به تو دادن بزرگترین خبطه ها در مورد محمدحسینم اگه از اولش ازم میپرسیدی بهت میگفتم، الکی روش سرمایه گذاری نکن و انرژی هدر نده، ککشم نمیگزه یه آدامس خروس نشانم ازش نمیتونی بگیری، چه برسه به شیرینی ولی بقیه در عوض حسابی دست و دلبازن عه باشه حالا من که کارم باهاش تموم نشده الهی هرکی خرج نکنه آدامس خروس بشه اصلا من نبضم به امید بقیه داره میزنه 2
Moment 15228 ارسال شده در 17 مهر، 2013 یادش به خیر هفته پیش آزمون مرحله دو داشتم...من اگه درصدم خوب بشه همه رو شیرینی دعوت می کنم...اصلا از آدمای خسیس خوشم نمیاد 2
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2013 یادش به خیر هفته پیش آزمون مرحله دو داشتم...من اگه درصدم خوب بشه همه رو شیرینی دعوت می کنم...اصلا از آدمای خسیس خوشم نمیاد شما همون پایان نامتو بنویس کسی ازت شیرینی نمیخاد راستی کی بود مرحله دوشو 56% زده بود؟ 1
ارسال های توصیه شده