رفتن به مطلب

بحث تعدد زوجات.موافق یا مخالف؟؟؟

با تعدد زوجات موافق هستید یا مخالف؟  

39 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با تعدد زوجات موافق هستید یا مخالف؟

ارسال های توصیه شده

سلام

با تعدد زوجات موافق هستید یا مخالف ؟؟؟چرا؟؟؟

لطفآ در بحث با احترام به نظر دیگران شرکت کنید .از توهین کردن بپرهیزید در غیر این صورت پست ارسالی حذف خواهد شد.

با سپاس

• Like 33
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برای خودم مخالفم ولی برای مسلمونا موافقم چون توی قرآنشون اومده که همسرشون اگه عدالت رو رعایت کنه حق داره 4 تا زن بگیره، پس یه خانم مسلمون حق نداره بگه موافقم یا مخالفم، چون کسی ازش نظر نخواسته. :w16:

این نظرسنجی برای غیرمسلمونا یا مردها باشه بهتره.

• Like 14
لینک به دیدگاه
برای خودم مخالفم ولی برای مسلمونا موافقم چون توی قرآنشون اومده که همسرشون اگه عدالت رو رعایت کنه حق داره 4 تا زن بگیره، پس یه خانم مسلمون حق نداره بگه موافقم یا مخالفم، چون کسی ازش نظر نخواسته. :w16:

این نظرسنجی برای غیرمسلمونا یا مردها باشه بهتره.

اولا که تعدّد زوجات در اسلام باید با اجازه همسر باشه

ممکن زنی‌ اجزه بده شوهرش بره زن دیگه‌ای بگیر اگه شوهر وسعش رسید خوب بره بگیر

دوما همون‌جا تو قران اومده که نمییتوند عدالت رو کاملا برقرار کنید یعنی‌ گفته اگه نگیرید بهتره

از طرفی‌ وقتی‌ مردی کسی‌ رو به جز زن خودش نگاه می‌کنه که زیباییهای زن دیگه رو دیده باشه و یا زن واسه مرد کم گذشته باشه

زیبایی‌‌ها هم منظورم همون تاپیک حجاب و شهدا هستش

• Like 8
لینک به دیدگاه
اولا که تعدّد زوجات در اسلام باید با اجازه همسر باشه

ممکن زنی‌ اجزه بده شوهرش بره زن دیگه‌ای بگیر اگه شوهر وسعش رسید خوب بره بگیر

دوما همون‌جا تو قران اومده که نمییتوند عدالت رو کاملا برقرار کنید یعنی‌ گفته اگه نگیرید بهتره

از طرفی‌ وقتی‌ مردی کسی‌ رو به جز زن خودش نگاه می‌کنه که زیباییهای زن دیگه رو دیده باشه و یا زن واسه مرد کم گذشته باشه

زیبایی‌‌ها هم منظورم همون تاپیک حجاب و شهدا هستش

وسعش رسید بره بگیره؟؟!!!

چقدر شما انسان و ارزشش براتون مهمه!!!

از بس محدودیت ایجاد کردن که ندیدبدید شدین

یکی کمتونه

نمیتونید خودتونو کنترل کنید زنارو سانسور میکنید

شما اگه مسلمانید برید ارزش و احترامیکه پیامبرتون به فاطمه میذاشتو یادبگیرین

• Like 7
لینک به دیدگاه
وسعش رسید بره بگیره؟؟!!!

یکی کمتونه

با یه بخشی از حرفات موافقم، ولی خود پیامبر اسلام هم کلی زن وکنیز داشته.

علی هم در کنار فاطمه چندتا زن و کنیز داشته.

تعدد زوجات تو اسلام کاملا طبیعیه، چون راحت میشه گفت دلیلش سیاسی بوده، زنه شوهرش مرده بوده اینا پناهش میدادن و...

تازه اینا اسوه ها و الگوهای این دین هستن، از بقیه چی انتظار؟

برای همین گفتم پرسیدن این سئوال از خانمای مسلمان عجیبه، چون هیچ دلیل اسلامی واسه رد تعدد زوجات ندارن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
با یه بخشی از حرفات موافقم، ولی خود پیامبر اسلام هم کلی زن وکنیز داشته.

علی هم در کنار فاطمه چندتا زن و کنیز داشته.

تعدد زوجات تو اسلام کاملا طبیعیه، چون راحت میشه گفت دلیلش سیاسی بوده، زنه شوهرش مرده بوده اینا پناهش میدادن و...

تازه اینا اسوه ها و الگوهای این دین هستن، از بقیه چی انتظار؟

برای همین گفتم پرسیدن این سئوال از خانمای مسلمان عجیبه، چون هیچ دلیل اسلامی واسه رد تعدد زوجات ندارن.

دوست عزیز اگه شرایط عقدنامه رو بخونین..متوجه میشین اگه اقایون بدون اجازتون تجدید فراش کنن حق طلاق باشماس..اگرم منظورتون از اینا حضرت علی و پیامبرمون هستش..توصیه میکنم به اشخاصی که در صدر یک دین قرار دارن احترام بذارین..مغلطه با اطلاعات کم در مورد این اشخاص بزرگ کار پسندیده ای نیست..منم با اجحاف در مورد حقوق خانما موافقم..ولی دلیلی نداره اینطوری عصبانیتمونو خالی کنیم..موفق و پایدار باشین:a030::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوست عزیز اگه شرایط عقدنامه رو بخونین..متوجه میشین اگه اقایون بدون اجازتون تجدید فراش کنن حق طلاق باشماس..اگرم منظورتون از اینا حضرت علی و پیامبرمون هستش..توصیه میکنم به اشخاصی که در صدر یک دین قرار دارن احترام بذارین..مغلطه با اطلاعات کم در مورد این اشخاص بزرگ کار پسندیده ای نیست..منم با اجحاف در مورد حقوق خانما موافقم..ولی دلیلی نداره اینطوری عصبانیتمونو خالی کنیم..موفق و پایدار باشین:a030::icon_gol:

من بهشون بی احترامی نکردم، حقیقت زندگی اونا در تعدد ازدواج رو گفتم. :w16:

پس طبق قوانین جدید خانم ها عوض شدن که اجازه نمیدن شوهرشون سرشون هوو بیاره، وگرنه از قدیم و صدر اسلام که این حق برای زن ها نبوده.

اینکه این قوانین جدید از کدوم نظام حقوقی وارد حقوق اسلامی شده رو توضیح میدین؟

شما که اهل مطالعه هستین یه آماری هم از تعداد همسران پیامبر و حضرت علی برای ما بیارین و علت اینکه خانم هاشون اینقدر روشن فکر بودن که چندین هوو رو تحمل میکردن هم بگین.

ما الان مشکل داریم که نمیتونیم هوو تحمل کنیم یا اونا مشکل داشتن که هوو تحمل میکردن؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

در زمینه تعدد زوجات روایات زیادی وجود داره ، در اسلام متعه بسیار سفارش شده متعه یا ازدواج موقت حد و حدودی در اسلام نداره و یک مرد مسلمان به هر تعداد متعه که توانایی داشته باشه میتونه اختیار کنه شیخ مفید رساله ای به همین مضمون داره به اسم رساله المتعه که در اون به جمع اوری روایات مربوط به متعه پرداخته ، اما در مورد ازدواج دائم اسلام به 4 زن محدود کرده که در زمان نزول قرآن یکی از آیات روشنفکرانه محسوب میشه چرا که در اون زمان زنان دائم حد مرزی نداشته بخصوص در بین اعراب ، اما در حال حاضر بیش از گرفتن یک زن جایز نیست برخی آیات قران به مقتضای زمان نازل شده و اینکه بخوایم به همه دوران ها تعمیم بدیم اوج جهالته البته این نظر شخصیمه

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم مخالفم.:w000::w000:

اگه زنی اجازه بده دیگه با خودشه.:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

و اگه مردی تمام نیازش برطرف بشه دلیلی نداره بخواد بره دوباره تجدید فراش کنه که!اون دیگه مشکل داره....

آقایونم با این حرکت موافقن آیا؟:w000::w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من بهشون بی احترامی نکردم، حقیقت زندگی اونا در تعدد ازدواج رو گفتم. :w16:

پس طبق قوانین جدید خانم ها عوض شدن که اجازه نمیدن شوهرشون سرشون هوو بیاره، وگرنه از قدیم و صدر اسلام که این حق برای زن ها نبوده.

اینکه این قوانین جدید از کدوم نظام حقوقی وارد حقوق اسلامی شده رو توضیح میدین؟

شما که اهل مطالعه هستین یه آماری هم از تعداد همسران پیامبر و حضرت علی برای ما بیارین و علت اینکه خانم هاشون اینقدر روشن فکر بودن که چندین هوو رو تحمل میکردن هم بگین.

ما الان مشکل داریم که نمیتونیم هوو تحمل کنیم یا اونا مشکل داشتن که هوو تحمل میکردن؟

دوست عزیز کدوم مردی خصوصیات مردان صدر اسلام اون موقع رو داشته که الان حق این کارو داشته باشه!!!و زن ها هم مثل اونموقع باشن؟؟

خود شما همچین اجازه ای رو به مردت میدی؟؟؟عمرا...:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیز کدوم مردی خصوصیات مردان صدر اسلام اون موقع رو داشته که الان حق این کارو داشته باشه!!!و زن ها هم مثل اونموقع باشن؟؟

خود شما همچین اجازه ای رو به مردت میدی؟؟؟عمرا...:ws38:

پس شما مشکلتون با تعدد زوجات نیست، مشکلتون با مردای امروزیه.

اگه یکی مثل حضرت علی همسرتون بود، اجازه میدادین ده تا زن هم کنار شما داشته باشه دیگه، هومم؟ :w02:

من ادعای مسلمونیم نمیشه که بخوام اجازه بدم.

اما اونیکه مسلمونه، باید ببینه چرا خانم های چند نسل پیشش با چند همسری مردا کنار میومدن ولی او نمیاد.

یعنی زن های پیشوایان دینی تو سری خور بودن و انموقع قانون فکر احساسات زن رو نکرده بود یا چون مرداشون خوب بودن مشکلی نداشتن؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
وسعش رسید بره بگیره؟؟!!!

یکی کمتونه

شما منظور منو نفهمید گفتم اگه زنش اجازه داد و خودش خواست و وسعش رسید

ممکن شخص من بخوام یا نخوام چه ربطی‌ به اسلام داره؟

اول بفهمید بعد بفهمونید

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون از دوست خوبم که من رو دعوت کردین....:icon_redface::icon_gol:

من سعی می کنم در این نوع تاپیک های اشرقی و مغربی شرکت نکنم....

از بحث گریزان نیستم....

متریال بحث مهیا نیست....

قاعدتا پا فشاری بر تصمیم آمده از یک اعتقاد..حال اون اعتقاد..مشرقی باشه یا مغربی....این نوع بحث ها رو از نتیجه ی علمی دور می کنه...بعضی ها که فِل نفسه اصلا نتیجه ندارند از اول بحث به واسطه ی موضوع بحث برانگیز...:icon_redface:

شما نمی تونین بیاین و بگین این نظر رو نداشته باش...یا فلان نظر به درد نمی خوره....

ممکن هست یک نفر یک زاویه ی بحث رو دیده باشه...و دیگری زاویه ی دیگه ای رو...

این میون غالبا..به نفی هم می پردازند و نتیجه ی حاصله....مدتی جلو رفتن تاپیک و همچنان ناپدید شدن آن..به سان یک تب....

نافی وجود این گونه بحث ها و حتی این گونه روند هم نیستم...بعضی اوقات انرژی و تب و تاب اون باعث گرمی بحث می شه....

ولی من به شخصه..حکم کلی نمی دم...نماینده نظر خودم هستم....این روند بحث رو مطلوب به فایده نمی دونم...:icon_redface:

به احترام شما استارتر... این پست رو دادم....و به تمام نظرات دوستانم در این تاپیک و تاپیک های مشابه احترام می زارم...و مطمئنا نظر مخالف با من وجود داره...و اوناها هم کاملا حق دارند این گونه بیاندیشن و عمل کنن...چون آزادی اندیشه حق انسان هاست...

فقط یک نکته در مورد این بحث رو به صورت کلی عرض کنم....

همیشه برای مخالفان این بحث این حرف رو می شنویم که نسبت به موافقان می گن..ب

بخشید..کاملا عامیانه نقل قول می کنم....:icon_redface:

که اگر خواهر تو هم بود..سرش هوو می آوردن همین حرف رو می زدی؟؟!!!بازم موافق تعدد زوجات بودی؟؟!!!!

از اون ور موافقان در جواب می گن....باز از عامیانه بودن صحبتم عذرخواهی می کنم...نقل قول می کنم...

تو اینجا فقط خودت رو می بینی؟!!!...یک خانمی که بیوه شده تو اوج جوونی...بعد می ره با رضایت زن یک مردی می شه که همسرش بچه دار نمی شه....با هم زندگی می کنن.....و الان زندگی شون خوبه چی؟!!!!!

خیلی ساده می گم خدمتتون....دو نفر..دو دیدگاه....دو مصداق....:icon_redface:

واقعا کدوم رو می شه صحه گذاشت؟:icon_redface:

فکر می کنم در این موارد...شرایط مهم هست....و اینکه باورهای ادم ها چگونه هست؟

هر کسی براساس باورهاش..عمل می کنه....

دوستان خوبم من رو به تاپیک های مشابه دعوت نکنین...بنده اونوقت خودم رو ملزم می دونم که حتما شرکت کنم چون دوست خوبم دعوت کرده...و این باعث قرار گرفتن من در یک معذوریت اخلاقی می شه..ممنونم..:icon_redface::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکر نکنم کسی موافق باشه البته اگه باشه هم نمیاد تو این تاپیک گه.:icon_gol:

من موافقم....:ws3:

شوخی کردم.

منم مخالفم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

درسته که بحث تکراری هست و هر کس عقاید خودش رو داره هدف من از این بحث شناخت دیدگاه ها و دلایل نتایج هست که می تونه در تحقیق علمی این موضوع کمک بسیاری بکنه.

خیلی ممنون از مشارکت دوستان:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از نظر اسلام

رضایت زن اول

و اینکه رعایت عدالت بین اون ها مهمه که اگه برقرار بشه، تا 4 زن هم اختیار کرد

اما نظر شخصی من

مخالفم برای این موضوع

• Like 3
لینک به دیدگاه
در زمینه تعدد زوجات روایات زیادی وجود داره ، در اسلام متعه بسیار سفارش شده متعه یا ازدواج موقت حد و حدودی در اسلام نداره و یک مرد مسلمان به هر تعداد متعه که توانایی داشته باشه میتونه اختیار کنه شیخ مفید رساله ای به همین مضمون داره به اسم رساله المتعه که در اون به جمع اوری روایات مربوط به متعه پرداخته ، اما در مورد ازدواج دائم اسلام به 4 زن محدود کرده که در زمان نزول قرآن یکی از آیات روشنفکرانه محسوب میشه چرا که در اون زمان زنان دائم حد مرزی نداشته بخصوص در بین اعراب ، اما در حال حاضر بیش از گرفتن یک زن جایز نیست برخی آیات قران به مقتضای زمان نازل شده و اینکه بخوایم به همه دوران ها تعمیم بدیم اوج جهالته البته این نظر شخصیمه

:a030:

حلا بماند که تو یدونش موندن

ولی خیلیا راحت این آیه ها رو علم میکنن که 1-کارشون راه بیوفته 2- یه سری ها رو بکوبن!!!!

من اومدم بزنم خیر زدم نظری ندارم مث عارف:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...