R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ یه مقاله 2 3 صفحه ای کامل بدید من ترجمه کنم! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ یه مقاله 2 3 صفحه ای کامل بدید من ترجمه کنم! خب خودتون اگه چیزی در نظر دارین بسم ا... .گرنه با علی اقا یا مریم جان صحبت کنین تا بهتون مقاله معرفی کنن بچه ها علی اقا (Ali.Fatemi4) به عنوان سرگروه تیم مکانیک معرفی شد، هماهنگی های ترجمه رو با ایشون انجام بدین، امیدوارم شاهد پیشرفت گروه مکانیک توب بخش ترجمه هم باشیم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ خب خودتون اگه چیزی در نظر دارین بسم ا....گرنه با علی اقا یا مریم جان صحبت کنین تا بهتون مقاله معرفی کنن بچه ها علی اقا (Ali.Fatemi4) به عنوان سرگروه تیم مکانیک معرفی شد، هماهنگی های ترجمه رو با ایشون انجام بدین، امیدوارم شاهد پیشرفت گروه مکانیک توب بخش ترجمه هم باشیم راهنماییشون کردم! تا دلتون بخواد هم مقاله دارم برا ترجمه! مردش باشن دوستان بیان جلو 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ راهنماییشون کردم!تا دلتون بخواد هم مقاله دارم برا ترجمه! مردش باشن دوستان بیان جلو اگه فعال باشین، بخش مربوط به مکانیک هم براتون میزنیم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ اگه فعال باشین، بخش مربوط به مکانیک هم براتون میزنیم پس تو فکر باش فائزه خانم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اقا من ترجمه کردم علی اقا چطوری بفرستم برات 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ اقا من ترجمه کردم علی اقا چطوری بفرستم برات سلام بر شما صفحات 1 و 2 رو؟ ایمیل! ممنون! 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ پس چی شد ترجمه این مقاله!!!:banel_smiley_4::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده