رضا ایرانی 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ آنانی که می دانند نمی توانند آنانی که می توانند نمی دانند بیایید با خرد جمعی سازمانهای دولتی را کمک کنیم تا بهره دهی آنان افزایش یابد. 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ به نظر منم همفکری برای ارتقا دادن سازمان ها امری مفیده 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بحث خوبیه،نقاط ضعف سازمان های دولتی اینقدر زیاده در یکی دو پست نمیشه به همه موارد پرداخت ، من هم تجربه سازمان خصوصی دارم هم دولتی ، باید بگم سازمان های دولتی ده درصد کارامدی و بهره وری سازمان های خصوصی رو هم دارا نیستند فرصت شد بیشتر توضیح میدم 4 لینک به دیدگاه
رضا ایرانی 43 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بحث خوبیه،نقاط ضعف سازمان های دولتی اینقدر زیاده در یکی دو پست نمیشه به همه موارد پرداخت ، من هم تجربه سازمان خصوصی دارم هم دولتی ، باید بگم سازمان های دولتی ده درصد کارامدی و بهره وری سازمان های خصوصی رو هم دارا نیستند فرصت شد بیشتر توضیح میدم ضمن تشکر البته اهداف سازمانهای دولتی معمولا حاکمیتی است با سازمانهای خصوصی تفاوت دارد. اکثر سازمانهای دولتی نسبت به اهداف سازمانی خود در عملکرد انحراف پیدا کرده اند . گاهی اوقات هزممین انحراف جایگزین هدف شده و کارکنان به آن عادت کرده اند. 1- اهداف اولیه سازمانها با عملکرد باید تطبیق داده شود انحراف شناسایی و اصلاح شود. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ هر سازمانی که تو تشکیلات سازمانیش واحدی بنام سیستم ارزیابی عملکرد نداشته باشه و میزان حقوق کارکنانش از طریق ارزیابی های این بخش تعیین نشه , گوشش به هیچ حرف و تذکر و یادگیری و یاد دهی بدهکار نیست. در ایران اعضای هر سازمانی چه کار بکنند و چه بیکار بگردن , حقوقشونو تمام و کمال میگیرن و یه اضافه کاری هم بهشون میدن. حتی به اونایی که تو مرخصی باشند هم اضافه کاری میدن. چنین سازمانهایی از بدنه ملت جدا هستند و نیاز به تحول براشون بی معنیه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده