faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها فقط 4 فصل دیگه اش مونده، سعی کنین زودتر تموم بشه مرسی:hapydancsmil::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها متاسفانه لپ تاپم نابود شده ولی تونستم 3 قسمتشو ترجمه کنم از یکی از دوستام خواستم کمکم کنه تا زودتر تموم بشه ببخشید که بدقولی کردم در اسرع وقت به دستتون میرسونم 6 لینک به دیدگاه
mehdi kamari 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. من مهدی یه کاربرم که تازه عضو این سایت شدم، این آموزش همین یه بخش که شما گذاشتین نیس، این بخش فقط مقدماتیشه! زیرنویس انگلیسی بخشای دیگه هم بذارین بعد از چند روز زیرنویس فارسیشو از من تحویل بگیرین... وقتی زیرنویس بخشای دیگه (متوسط، پیشرفته و ...) رو گذاشتین به این ایمیلم اطلاع بدین که کارمو شروع کنم: [email]mehdi.sansa@YAHOO.com[/email] 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. من مهدی یه کاربرم که تازه عضو این سایت شدم، این آموزش همین یه بخش که شما گذاشتین نیس، این بخش فقط مقدماتیشه! زیرنویس انگلیسی بخشای دیگه هم بذارین بعد از چند روز زیرنویس فارسیشو از من تحویل بگیرین...وقتی زیرنویس بخشای دیگه (متوسط، پیشرفته و ...) رو گذاشتین به این ایمیلم اطلاع بدین که کارمو شروع کنم: mehdi.sansa@YAHOO.com سلام اقا مهدی، بله در جریان این موضوع هستیم، زیرنویس سطح متوسط و پیشرفته در برنامه کاریمونه اما فعلا برای اینکه درگیر دوبله همین سری هستیم خواستیم یکم دست نگه داریم یعنی شما داوطلب ترجمه همه فصل های مربوط به سطح متوسط و پیشرفته هستی؟ یا میخوای با گروه همکاری کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ الان همه تحویل دادن زیرنویسارو ؟؟ فائزه یه گزارش بده ببینیم کسی مونده هنوز ؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ الان همه تحویل دادن زیرنویسارو ؟؟ فائزه یه گزارش بده ببینیم کسی مونده هنوز ؟ غیر فصل سوم که مترجمش رفته غیبت و ازش سراغی نیست بقیه تحویل دادن، فقط دو فصل نصفه ترجمه شده که دارم روش کار میکنم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ غیر فصل سوم که مترجمش رفته غیبت و ازش سراغی نیست بقیه تحویل دادن، فقط دو فصل نصفه ترجمه شده که دارم روش کار میکنم پس برید سراغ بخش دوم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ پس برید سراغ بخش دوم سراغ اونم میریم مهندس، شومام حواست به دوبله ها باشه 3 لینک به دیدگاه
siavash.t 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چجوری میتونم اینا رو دانلود کنم اینا که ترجمه شده منظورمه 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چجوری میتونم اینا رو دانلود کنم اینا که ترجمه شده منظورمه بنا به نظرسنجی ای ک شد ترجمه ها رو داریم دوبله میکنیم, و در مرحله دوبله کمی روند کند شده و جای پوزش داره:icon_pf (34): اگر مایل باشین میتونیم فعلا تا دوبله شدن قسمتها زیرنویسهای ویرایش تکمیل رو براتون بذاریم. توی یک هفته اینده ترتیب اپلودش رو میدم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چجوری میتونم اینا رو دانلود کنم اینا که ترجمه شده منظورمه بنا به نظرسنجی ای ک شد ترجمه ها رو داریم دوبله میکنیم, و در مرحله دوبله کمی روند کند شده و جای پوزش داره:icon_pf (34): اگر مایل باشین میتونیم فعلا تا دوبله شدن قسمتها زیرنویسهای ویرایش تکمیل رو براتون بذاریم. 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام..بلاخره چی شد؟ متاسفانه این پروژه با کم لطفی برخی دوستان روبرو شد و عملا پروژه ای ناتمام مونده. سعی داریم که در اولین فرصت پروژه رو به حداقل نتیجه برسونیم. از دوستان مایل به همکاری دعوت به عمل میاد. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ من دوست دارم کمک کنم ولی انگلیسیم زیاد خوب نیست 6 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ من خودم آموزش زیاد ترجمه کردم..و آماده به همکاری هستم ../ 7 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ خب حالا دقیقا باید چکار کنم؟خودم بخشی رو مشخص کنم یا شما میگین؟ 1 لینک به دیدگاه
manufacturing 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ درود بنده هم ای یه سری چیزای خیلی کوچولو بلدیم یه 200 تا اموزش رایگان فتوشاپ در تمامی سطوح تو وبسایت آی فتوشاپ منتشر کردم یه چند تا هم کتاب و مقاله و ..... بزنید تو گوگل آموزش های حسین توری براتون میاره. بهرحال یه تجربه کوچیکی تو زمینه گرافیک هم در animation,logo,2D,3D, و ...........و هم از طرفی با نرم افزار های adobe illustrator,after effect,adobe photoshop و.... یکم بلدیم. کمکی از دستمون برمیومد در خدمتیم. البته اگر وقت باشه . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده