شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ خدا نکنه فاطمه جون، قسمت 5 در انتظارته خب فیلمهای همه مجموعه توی دوتا فایل rar جمع شده، برای دانلود فیلمها باید همشو دان کنین تا بتونی بخش خودت هم ازش خارج کنی حجم فیلمهاش زیاده نتونستم به تفکیک فصل دوباره براتون آپلودش کنم من ترافیک ندارم که دانلود کنم مسئولین رسیدگی کنین لدفن 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ من ترافیک ندارم که دانلود کنم مسئولین رسیدگی کنین لدفن من هم نیز مثه فاطمه بچه ها به فیلمهاش نیازی ندارین، اگر بخواین خودتون اموزشش رو ببینین به دردتون میخوره، شما همون نوشته هاش رو ترجمه کنین اقاهه هم همینا رو میگه ذقیقا بازم سعی میکنم فیلم های هر بخش رو جدا آپ کنم اما تا حالا که موفق نبودم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ فائزه جون کاش یه رفع اشکال زبانشم میذاشتی یه سریش تخصصیه یه کم یعنی من باهاش خیلی آشنا نیستم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ فائزه جون کاش یه رفع اشکال زبانشم میذاشتییه سریش تخصصیه یه کم یعنی من باهاش خیلی آشنا نیستم هر مشکلی داشتی توی تاپیک رفع اشکال بگو عزیزم http://www.noandishaan.com/forums/thread110102.html 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ عاخه بزار من بگم بعد اسممو بنویس متنش کوجاست برم دانلودش کنم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ عاخه بزار من بگم بعد اسممو بنویس متنش کوجاست برم دانلودش کنم؟؟ گفتی دیگه به نوشته فصل ها لینکش کردم، تو روی فصل پنجم کلیک کنی حله 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ من اعتــــــــــراض دارم چرا واسه پسرا رو نوشتی علی عاقا ... عباس عاقا ولی برای خانوما فقط اسم نوشتی؟؟؟ منم بنویس فاطمه خانــــــــــوم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ گفتی دیگهبه نوشته فصل ها لینکش کردم، تو روی فصل پنجم کلیک کنی حله اینو دانلود کردم بعدش دیدم زیر نویس فیلمه متن نداشت تو فایل زیپش 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اینو دانلود کردم بعدش دیدم زیر نویس فیلمه متن نداشت تو فایل زیپش خب زیرنویسه دیگه، زیرنویسا رو با نرم افزارش باز کن میشن متن، بسیار شیک بترجمشون پ.ن: قسمت اموزش ترجمه زیرنویس رو بخون فاطمه جونم http://www.noandishaan.com/forums/thread115226.html#post1269674 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستانمثل اینکه فقط فصل شش و ده مونده..مانیز فصل شش را در اختیار میگیریم 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ من اعتــــــــــراض دارم چرا واسه پسرا رو نوشتی علی عاقا ... عباس عاقا ولی برای خانوما فقط اسم نوشتی؟؟؟ منم بنویس فاطمه خانــــــــــوم از دست تو دختر، ببخشید به زبونی که همیشه بچه ها رو صدا میزنم نوشتم اسما رو تصحیح شد فاطمه خانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ از دست تو دختر، ببخشید به زبونی که همیشه بچه ها رو صدا میزنم نوشتم اسما رو تصحیح شد فاطمه خانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم فدای شما من این برنامه رو دانلود کردم اما مثل عکسایی که گذاشتین نیست برا من اینجوری نیست که یه سمت انگلیسی باشه و یه سمت دیگه ترجمه شو بنویسم 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ فدای شما من این برنامه رو دانلود کردم اما مثل عکسایی که گذاشتین نیست برا من اینجوری نیست که یه سمت انگلیسی باشه و یه سمت دیگه ترجمه شو بنویسم خب باید حالت ترجمه رو فعال کنی فاطمه جان، گزینه ترنسلیت مُد که توی شکل نشون دادم رو بزن اونطوری میشه 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ فدای شما من این برنامه رو دانلود کردم اما مثل عکسایی که گذاشتین نیست برا من اینجوری نیست که یه سمت انگلیسی باشه و یه سمت دیگه ترجمه شو بنویسم فاطمه خانـــــــــــــــــــــوم از این راهم میتونی بری : میتونی Ctrl + U رو هم بزنی 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ فائزه جون لطفا 3-4خط از ترجمه خودتو بزار اینجا، ببینم دقیقا لحنش چطور باشه؟ خیلی رسمی و ادبی؟معمولی؟خیلی معمولی؟ لحنش فرق کنه با مقاله؟ 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دوستان مترجما چ میکنین؟ تا حالا 3 فصل کامل شده 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها دقت کنین زیرنویسهای فصل خودتون رو فقط ترجمه کنین، من برای احتیاط لینک کل مجموعه زیرنویسو هم برداشتم، هر نفر 6-12 قسمت سهمش بوده، اشتباه نشه 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام همه تحویل دادن؟ الان چکاری میتونیم انجام بدیم؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ یه قسمت دیگه هم رسید بقیه؟!:w140: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده