faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خب اولین پروژه ترجمه زیرنویس های اموزشی رو شروع میکنیم این فیلم اموزش مقدماتی فتوشاپ از سایت لیندا است، و طبق تصمیم جمعی مترجمین بعد از اتمام ترجمه فیلم رو دوبله میکنیم اول از همه برای اموزش نحوه ترجمه زیرنویسها به تاپیک اموزش ترجمه زیرنویس با کمک نرم افزار Subtitle Workshop برید و اموزش رو کامل بخونین فایل فیلم ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این اموزش شامل 10 فصله که هر فصل شامل 6تا 12 ویدیو اموزشیه من اسم هر فصل، و تعداد قسمت های اون رو مینویسم شما اعلام کنین کدوم قسمت رو ترجمه میکنین فقط هر نفر حداقل 3 قسمت یا ترجیحا یک فصل رو برداره چون هر قسمت بین 10 تا 40 خط نوشته بیشتر نداره و ترجمه اش اصلا کار سختی نیست! به عبارتی ترجمه یک فصل کامل حدودا اندازه ترجمه یک صفحه معمولیه زیرنویس های هر فصل به خودش لینک شده فصل اول: Opening an Image Hilo (عباس اقا) 7قسمت فصل دوم:Getting Around snowy(فائزه) 12قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام salamis 11قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایه سپید(سایه خانوم) 12 قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاروک(فاطمه خانوم) 6قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گندم71 6قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1716(علی اقا) 11 قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام mim-shimi 11قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (مینا خانوم)*mini* 12قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ...Urbanist... 11قسمت زمان تحویل ترجمه ها:28تیرماه 22 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها بسم الله ......................... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم فقط من این هفته یه کم سرم شلوغه فرصت نکنم شاید 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ فقط با اجازه مسئول محترم ترجمه یه توضیح تکمیلی بدم: حجم این مجموعه حدود 950 مگابایت آموزش به صورت تصویری با کیفیت خیلی خوب هستش. در کنار این مجموعه آموزش تصویری، فایل هایی که تو فیلم ازشون استفاده شده رو هم به صورت تمرین میتونید از همون لینکی که در بالا اشاره شد دانلود کنید. ولی برای ترجمه نیازی به این فایل ها نیست و با توجه به اینکه حجم زیادی هم دارن (حدود 1.6 گیگابایت) دانلودشون ضروری نیست. البته خود فیلم هم خیلی نیاز به دانلود نداره. هدف ما فقط ترجمه زیرنویس هست که بدون فیلم هم میشه انجامش داد. ولی مطمئنا با دیدن فیلم خیلی راحت تر و کم اشتباه تر میتونیم ترجمه رو انجام بدیم. به خاطر همین پیشنهاد میکنم که اگر تصمیم به همکاری دارید فیلم رو دانلود کنید. برای ترجمه زیرنویس میتونید از این برنامه هم استفاده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته امکانات زیادی برای ترجمه نداره، ولی نرم افزار بدی نیست. نکته دومی که میخوام بگم اینه که این مجموعه 11 فصل داره و هر فصلش متوسط حدود 7 یا 8 قسمت چند دیقه ای هست. اگه تا حالا ترجمه فیلم و زیر نویس کار نکردین پیشنهاد میکنم یه تجربه ای اینجا کسب کنید. کار جالبیه بابت پر حرفیم منو ببخشید 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من میترسم :| ترس نداره که شما زحمت دوبله شو میکشی ایشالا :hapydancsmil: :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ترس نداره که شما زحمت دوبله شو میکشی ایشالا :hapydancsmil: :gnugghender: دوبله بامن .... فقط اگه بازدید کننده نداشتین نگین صدات بد بوووووووود ترجمه ضعیف بوده 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ درود.... واقعا موضوع جالبی انتخاب شده....من هم اعلام آمادگی مبکنم..... 6 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم. فقط یه سوال؟؟ تو این فیلم خیلی جاها میگه به منو file رفته و open را انتخاب کنید. من امتحان کردم وقتی وسط فارسی انگلیسی بنویسی بهم میخوره. چه کار کنیم؟ 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم. فقط یه سوال؟؟ تو این فیلم خیلی جاها میگه به منو file رفته و open را انتخاب کنید.من امتحان کردم وقتی وسط فارسی انگلیسی بنویسی بهم میخوره. چه کار کنیم؟ میبینم همه دارن دست به کار میشن، بله با عباس اقا در مورد این مشکل حرف زدیم، فکر میکنم بعد از تبدیل فایل srt به sub+idx درست میشه، بازم نتیجه نهاییش رو براتون توضیح میدم فعلا بیای اعلام امادگی کنین تا تقسیم بندیش کنیم بین گروه تا نتیجه این مشکل هم مشخص بشه 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم. فقط یه سوال؟؟ تو این فیلم خیلی جاها میگه به منو file رفته و open را انتخاب کنید.من امتحان کردم وقتی وسط فارسی انگلیسی بنویسی بهم میخوره. چه کار کنیم؟ میبینم همه دارن دست به کار میشن، بله با عباس اقا در مورد این مشکل حرف زدیم، فکر میکنم بعد از تبدیل فایل srt به sub+idx درست میشه، بازم نتیجه نهاییش رو براتون توضیح میدم فعلا بیای اعلام امادگی کنین تا تقسیم بندیش کنیم بین گروه تا نتیجه این مشکل هم مشخص بشه خب برنامه این مشکلات جزئی هم حل شد و توی تاپیک اموزش نکاتش رو اضافه کردم توی پست اول برنامه کاری مشخص شد، هر کسی سهمشو مشخص کنه، متشکر:hapydancsmil::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ فصل هشت مال من فائزه من این هفته وقت ندارما 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ فصل 4 using layers با من فقط تاریخ تحویل تا کی؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ کار سختیه خدا قوت نه داوود خان اصلا سخت نيس اتفاقا خيلي شيرينه تو سهمي رو انتخاب نميكني؟ 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ فصل 4 using layers با من فقط تاریخ تحویل تا کی؟ علی اقا، بی زحمت یه فصل دیگه انتخاب کن، فصل چهارو سایه گفته بود برای من بنویس من خونه نبودم نتونسته بودم بنویسمش ممنون زمان تحویلش هم تا 21تیرماه، یعنی جمعه هفته اینده 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ علی اقا، بی زحمت یه فصل دیگه انتخاب کن، فصل چهارو سایه گفته بود برای من بنویس من خونه نبودم نتونسته بودم بنویسمشممنون زمان تحویلش هم تا 21تیرماه، یعنی جمعه هفته اینده پس من فصل هفتم را برمیدارم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اگه زبونم لال خواستم قسمت 5 رو ترجمه کنم فیلمش کدوم یکی میشه برا دانلود؟؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اگه زبونم لال خواستم قسمت 5 رو ترجمه کنم فیلمش کدوم یکی میشه برا دانلود؟؟ خدا نکنه فاطمه جون، قسمت 5 در انتظارته خب فیلمهای همه مجموعه توی دوتا فایل rar جمع شده، برای دانلود فیلمها باید همشو دان کنین تا بتونی بخش خودت هم ازش خارج کنی حجم فیلمهاش زیاده نتونستم به تفکیک فصل دوباره براتون آپلودش کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده