رضا ایرانی 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ حجاب یک امر فرهنگی است باید از طریق فرهنگ سازی توسعه یابد . شهدا اهداف مقدس و ژرفی داشته اند که حجاب جزء کوچکی از آن است. ملتها راز ماندگاری خود را قهرمانان خود می دانند. رزمندگان قهرمانان ملی ما هستند. به تمام ارزشهای اسلامی احترام بگذاریم. 4 لینک به دیدگاه
رضا ایرانی 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ کلا این موضوع را احمقانه میدونم ولی سوال من یک چیز دیگه هست .مثلا فکر کردید این کسانی که رفتن جنگ کشته شدند کیا بودند.؟؟ چرا دارید بهشون تقدس میدید؟؟ اکثرشون ادم های عادی و به خاطر شرایط اون سال ها کم سواد بودن که حالا به هر دلیلی که داشتند رفتند جنگ و دمشون گرم که رفتند . فقط دمشون گرم ولی هیچ تقدسی ندارند . من خودم تو سپاه سربازی .و کار اصلیم خدمات جبهه بود بالای چند هزار تا پرونده جبهه وارد کردم. یک فایل اکسلم بود که باید مشخصات جزئی را کتگوری میکردم. بالای 60 درصدشون بی سواد بودند و80 درصدشون هم دیپلم نداشتند.5 درصدشون لیسانس و به بالا داشتند. اکثرشون هم روستایی بودند. شاید در روز حداقل 30 نفر از رزمنده ها هم میومدند تا کاراشون را برسیم و براشون گواهی بزنیم. همه شون ادم های عادی و معمولید.که حتی اون پاسداری که اونجا نشسته بود ادمشون حساب نمیکرد.چون خودش هم رفته بود جنگ و میدونست چه خبره طوری بود که حتی من سرباز با اون رزمنده به خاطر نفهمیش باهاش بد برخورد میکردم و سرشون داد میزدم جلوی پاسدار ها من یک سوال دارم.من باید افکار و شخصیت چند انسان بیسواد که حالا به هر دلیل رفتند جنگ و به هر دلیل کشته شدن را قبول داشته باشم.و هر چی تو فکر این ها میگذره بگم چشم؟؟؟؟؟؟؟ جمع کنید خواهشون این بساط مقدس سازی را شما توی سپاه سرباز بودی نه سردار نباید از شما بیشتر از این انتظار داشت. حق هم دارین که اصل ماجرا را نفهمید . شما مثل کسی هستی سر صحنه تصادف بعد از سی سال رسیده باشد نه سی دقیقه! قدما فرموده اند آدم شدن مهم است نه عالم شدن . رزمندگان از آحاد جامعه و عادی بودند ولی وقتی که در مسیر دفاع مقدس قرار گرفتن آدم شدن را تمرین کردند و سپس مقدس شدند. معدل سواد کشور در زمان دفاع چقدر بوده است. اگر قرار باشد یک نوجوان از کشورش دفاع کند انتظار دارید دکترا گرفته باشد! ای کاش کمی انصاف داشتی! 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ 1- طبق این بیانات و فرمایشات جناب همفر یعنی با راه انداختن گشت ارشاد و اجبار حجاب مشکل حل میشه ؟ 2- یعنی شهدا برای به خاک مالوندن پوزه امثال همفر به جنگ رفتن؟ 3- چرا در شهری مثل مشهد که مذهبی هم هست اینقدر وضعیت حجاب وخیمه؟ 4- برای مقابله با بیانات گهر بار همفر بهتر نبود آواتارت یک دختر بچه با حجاب باشه؟ به نظر شما یه دختر بچه که هنوز به بلوغ نرسیده باید حجاب داشته باشد؟شما اصلا ریشه و اصل حجاب را میدانید؟آیا شما با دیدن عکسه آواتار من از هدفتون باز ماندید؟به نظر شما جاسوسه انگلیسی یعنی چی؟چرا باید کنجکاوی های مردانه ی نسبت به زنان فرو نپاشد؟منم میگم جز کوچکی از جنگیدن واسه حجاب یا ناموسشون بوده .حجاب امری مقدسه .کی گفته در مشهد وضعیته حجاب وخیمه ما که نمیبینم ؟جز عده محدودی که معمولا از مشهد نیستند. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ به نظر شما یه دختر بچه که هنوز به بلوغ نرسیده باید حجاب داشته باشد؟شما اصلا ریشه و اصل حجاب را میدانید؟آیا شما با دیدن عکسه آواتار من از هدفتون باز ماندید؟به نظر شما جاسوسه انگلیسی یعنی چی؟چرا باید کنجکاوی های مردانه ی نسبت به زنان فرو نپاشد؟منم میگم جز کوچکی از جنگیدن واسه حجاب یا ناموسشون بوده .حجاب امری مقدسه .کی گفته در مشهد وضعیته حجاب وخیمه ما که نمیبینم ؟جز عده محدودی که معمولا از مشهد نیستند. 1-مگه هدف نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف نیست ؟ چطور این فرهنگ نهادینه بشه از سنین کودکی یا در بزرگسالی و با چماق گشت ارشاد؟ 2- هدف چیه ؟ اینه که کسی با میل و رغبت با حجاب باشه یا نه به زور با حجاب کنیم ؟ 3- اینکه انگلیس در طول تاریخ بارها با اهداف و ابزار کثیف سعی در غارت میراث کشور داشته شکی نیست اما ما با این راهکار های مقطعی و برخورد های فیزیکی در مقابله با انگلیس موفق بودیم یا نه ؟ 4- من خودم مشهدیم پیش قاضی و ملق بازی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ قبول دارید به زن بی حجاب بیشتر چشم چرانی میشه تا به زن محجب؟ این امر رو من قبول دارم غیر از عده افرادی که مریضی چشم چرونی دارن بقیه افراد جز در موارد معدودی به دخترا نگاه نمیکنن اون هم وقتیست که خود دختر یجورایی بگه منو نگاه کنید همهٔ پسرا حس شهوت تو وجودشون هست و همه میخوان این حس شهوتشونو ارضا کنن اگه جایی کسی کوچکترین آماری بده نخواسته ذهن فکر پسر اونجا میره و هرچی تعداد این ناخواستهها بیشتر بشه پسر بیشتر غرق میشه با غرق شدن پسر در غرایز مریضی به وجود میاد و به تابع اون امنیت واسه دخترا کم میشه یه بار گفتم اینجا هم میگم: واسه به دست آوردن بعضی چیزها چیزهای دیگه رو باید فدا کرد مثلا برای داشتن امنیت باید آزادی بدنتونو محدود کنید اگه پسری بدون مانتو بیرون میاد واسه اینه که دیدن اندامش شهوت زا نیست ولی دیدن اندام دختر شهوت زاست و مادر همهٔ فسادها به نظر من همین شهوت هست پس با کم کردن و محدود کردن این حس در جمعه موافقم هم به نفع دخترست هم پسرا به نفع انسان هاست حالا اگه میگید با این حرف من موافق نیستید دلیلتون چی؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ قبول دارید به زن بی حجاب بیشتر چشم چرانی میشه تا به زن محجب؟ این امر رو من قبول دارم غیر از عده افرادی که مریضی چشم چرونی دارن بقیه افراد جز در موارد معدودی به دخترا نگاه نمیکنن اون هم وقتیست که خود دختر یجورایی بگه منو نگاه کنید همهٔ پسرا حس شهوت تو وجودشون هست و همه میخوان این حس شهوتشونو ارضا کنن اگه جایی کسی کوچکترین آماری بده نخواسته ذهن فکر پسر اونجا میره و هرچی تعداد این ناخواستهها بیشتر بشه پسر بیشتر غرق میشه با غرق شدن پسر در غرایز مریضی به وجود میاد و به تابع اون امنیت واسه دخترا کم میشه یه بار گفتم اینجا هم میگم: واسه به دست آوردن بعضی چیزها چیزهای دیگه رو باید فدا کرد مثلا برای داشتن امنیت باید آزادی بدنتونو محدود کنید اگه پسری بدون مانتو بیرون میاد واسه اینه که دیدن اندامش شهوت زا نیست ولی دیدن اندام دختر شهوت زاست و مادر همهٔ فسادها به نظر من همین شهوت هست پس با کم کردن و محدود کردن این حس در جمعه موافقم هم به نفع دخترست هم پسرا به نفع انسان هاست حالا اگه میگید با این حرف من موافق نیستید دلیلتون چی؟ مسئله بد بودن حجاب نیست ، مسئله بد بودن حجاب اجباری و تمسک به هر ترفندی که نتیجش به هیچ وجه جذب نیست ، دوست عزیز بهتره از پدر یا مادرت در مورد میزان امنیت قبل از انقلاب بپرسی و با الان مقایسه کنی، و یک نکته چطور تشخیص میدی یک دختر محجبه بر اساس اعتقادش باحجاب شده و ظاهر سازی برای منافع نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ قبول دارید به زن بی حجاب بیشتر چشم چرانی میشه تا به زن محجب؟ این امر رو من قبول دارم غیر از عده افرادی که مریضی چشم چرونی دارن بقیه افراد جز در موارد معدودی به دخترا نگاه نمیکنن اون هم وقتیست که خود دختر یجورایی بگه منو نگاه کنید همهٔ پسرا حس شهوت تو وجودشون هست و همه میخوان این حس شهوتشونو ارضا کنن اگه جایی کسی کوچکترین آماری بده نخواسته ذهن فکر پسر اونجا میره و هرچی تعداد این ناخواستهها بیشتر بشه پسر بیشتر غرق میشه با غرق شدن پسر در غرایز مریضی به وجود میاد و به تابع اون امنیت واسه دخترا کم میشه یه بار گفتم اینجا هم میگم: واسه به دست آوردن بعضی چیزها چیزهای دیگه رو باید فدا کرد مثلا برای داشتن امنیت باید آزادی بدنتونو محدود کنید اگه پسری بدون مانتو بیرون میاد واسه اینه که دیدن اندامش شهوت زا نیست ولی دیدن اندام دختر شهوت زاست و مادر همهٔ فسادها به نظر من همین شهوت هست پس با کم کردن و محدود کردن این حس در جمعه موافقم هم به نفع دخترست هم پسرا به نفع انسان هاست حالا اگه میگید با این حرف من موافق نیستید دلیلتون چی؟ ببخشید...حرفاتونو قبول دارم اما یه چیزی اینجا هست که مربوط به قسمت قرمز:کسی که موهاش بیرون...مانتوی کوتاه تنشه...ناخوناش لاک زدست...وحالاخیلی چیزای دیگه واسه این نیست که بگه منو نگاه کنید...واسه اینکه خانمها طبیعتشون ذاتشون میخواد که زیبا باشن...مثل همون امرطبیعیه شهوت که دست مرد نیست ببینه تحریک بشه شهوتی میشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خوب در ادامهٔ بحثم میگم که حجاب اجباری خیلی بهتر از بی حجابی اختیاریست البته نظر منه خانومها هم قبلان گفتم من با شیک پوشیدنشون کاملا موافقم اما شیک پوشی در چارچوبی خاص مث این میمونه که یه چراغ قرمزی هست یک چراغ احتیاطی و یک چراغ سبزی در حیطهی چراغ سبز مجاز به انجام هر کاری هستیم و خوب باید هم استفاده کردو لذت برد و خوب طبیعتا از پشت چراغ قرمز رد شدن هم نتیجش تصادف و ناگوریست ...... 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ مرسی مهدی جان از دعوتت...... معمولا در چنین بحثها و تایپیکهایی شرکت نمیکنم .ولی خب باید بگم که هیچ ربطی بین شهدا و حجاب زن نیست.... خیر ارمان جنگ حجاب نبوده .....حالا هر کی بیاد مثلا یه فلسفی وار به حجاب ربطش بده فقط دارن سفسطه میکنند . من خودم یه حجابی نبوده و نیستم و شهدا هم برام مقدس هستند چرا که از خاکم دفاع کردند.......اما من خودم میتونم با رفتارم خودم رو در جامعه بالا یا پایین ببرم ..... مهم شخصیت و رفتار انسانیست نه یه تکه پارچه کوتاه و یا بلند....... 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ چه ربطی به بی سواد با سواد بودن داره خیلی به خودتون افتخار میکنین که باسوادین؟لازمه بگم که سواد به درس خوندن نیست سواد به این که بدونیم چطور احترام دیگرانو حفظ کنیم.اینایی که گفتین کار یه آدم باسواد نیست من نمیدونم فهمیدی چی میگم یا نه یک انسانی بود .زمانی که این عراقی های فلان شده به میهنم حمله کردند .رفتند و دفاع کردند. حالا هر دلیلی که داشتند.یکی به خاطر جو رفت.یکی به خاطر ایمان مذهبیش رفت.یکی به خاطرفلان رفت .............. من هم میگم دمشون گرم که نذاشتن عراقیها رومون سوار بشند. دستشون را هم میبوسم. ولی این که بیاییم مقدسشون کنم.با این مشکل دارم. بیاییم وصیت نامه فلان شهید را رو کنیم و بگیم این طرف فلان گفت و این چیز ها. من قبول ندارم. حالا میخواد فلاد شهید فلان حرف ها را گفته باشه.من هم به عنوان یک انسان میتونم بگم چرت گفته. چون من به خاطر افکارش و اعتقاداتش بهش احترام نمیزارم.فقط به خاطر کاری که انجام داد بهش احترام میزارم. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ از نظر من حجاب داشتن یا نداشتن یه امر شخصیه و به میزان التزام هر فرد به اعتقادات دینی داره شهدای عزیز هرکدوم یه سری وصیت نامه هایی دارن که بعضیاشون واقعا هم از لحاظ نوشتار و هم از لحاظ اعتقادی قشنگ و جالبن اما با این حال رفتن اون ها لزوما ربطی به حجاب نداره، رفتن اما برای وطن و ناموسشون برای موندن هم اعتقادی هاشون کی میگه ما شهید مسیحی و زرتشتی و یهودی نداریم؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اگه پسری بدون مانتو بیرون میاد واسه اینه که دیدن اندامش شهوت زا نیست ولی دیدن اندام دختر شهوت زاست و مادر همهٔ فسادها به نظر من همین شهوت هست پس با کم کردن و محدود کردن این حس در جمعه موافقم هم به نفع دخترست هم پسرا به نفع انسان هاست حالا اگه میگید با این حرف من موافق نیستید دلیلتون چی؟ علت شهوت زا بودن موی خانم هارو توضیح میدین؟ میخوام متوجه شم فرق موی بلند یک خانم با موی بلند یک آقا چیه؟ که شمای پسر مسلمون، موی بلند مرد رو ببینی تحریک نمیشی، اما موی بلند خانم رو ببینی تحریک میشی و این خانم مجبوره اونارو بپوشونه !! 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ علت شهوت زا بودن موی خانم هارو توضیح میدین؟ میخوام متوجه شم فرق موی بلند یک خانم با موی بلند یک آقا چیه؟ که شمای پسر مسلمون، موی بلند مرد رو ببینی تحریک نمیشی، اما موی بلند خانم رو ببینی تحریک میشی و این خانم مجبوره اونارو بپوشونه !! کاملا واضحه که صورت و شمایل یک پسر با صورت زیبای یک دختر فرقش چی حالا اگه دختری با همون صورت زیبا و با موهای بیرون ریخته رو تصور کنی با دختری که موهاش داخله متوجه میشی که درصد زیادی از زیباییش مخفی میشه با روسری خود شما واسه عروسیها و مجالس به بیشترین جایی از بدنت که میرسی موهات نیست آیا؟ البته بعضی چیز هارو باید مرد باشید تا بفهمید....... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من نمیدونم فهمیدی چی میگم یا نهیک انسانی بود .زمانی که این عراقی های فلان شده به میهنم حمله کردند .رفتند و دفاع کردند. حالا هر دلیلی که داشتند.یکی به خاطر جو رفت.یکی به خاطر ایمان مذهبیش رفت.یکی به خاطرفلان رفت .............. من هم میگم دمشون گرم که نذاشتن عراقیها رومون سوار بشند. دستشون را هم میبوسم. ولی این که بیاییم مقدسشون کنم.با این مشکل دارم. بیاییم وصیت نامه فلان شهید را رو کنیم و بگیم این طرف فلان گفت و این چیز ها. من قبول ندارم. حالا میخواد فلاد شهید فلان حرف ها را گفته باشه.من هم به عنوان یک انسان میتونم بگم چرت گفته. چون من به خاطر افکارش و اعتقاداتش بهش احترام نمیزارم.فقط به خاطر کاری که انجام داد بهش احترام میزارم. هر کسی هر تفکری داره کسی نمیتونه بهش بگه چرا اینجچوری فکر میکنی منم به حرف و تفکرتون ایراد نگرفتم فقط اون جمله هایی که گفتین درست نبود همین. 1 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ یه نفر داشت تعریف میکرد رفته بودیم راهیان نور . یکی از دخترا که وضع ظاهری خوبی هم نداشت اومد وگفت میشه یه خاطره تعریف کنم گفتم بگو . دختره گفت قبل از این که بخایم بیایم دوستام گفتن که بیا بریم اردوی راهیان نور با این که من به جنگ و شهدا و این چیزا اعتقاد ندارم قبول کردم. به مادرم گفتم که میخام برم اردو . پرسید کجا و با کی گفتم راهیان نور با بسیج دانشگاه . گفت نه منحرفت میکنن و از این حرفا . هرچی اسرار کردم قبول نکرد . اعصابم خرد شد و از خونه رفتم بیرون تا رسیدم سر کوچه و چشمم افتاد به تابلوی کوچه که اسم یه شهید هم بود . ازش خواستم که خودش مامانم رو راضی کنه . اون شب وقتی رفتم خونه و خوابیدم یه نفر اومد به خوابم و وقتی خودش رو معرفی کرد فهمیدم که همون شهیدیه که اسمش روی کوچه ی ماست . بهم گفت که مامانت رو راضی کردم . صبح که پا شدم مامانم گفت که اگه میخای با دانشگاهتون بری اردو برو . ازش پرسیدم که چه جوری شد که قبول کرده گفت ولش کن . هر چی هم اصرار کردم آخرش قبول نکرد که بگه که اون شب چه اتفاقی افتاد... :icon_pf (34)::icon_pf (34): قبول نداریم... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من فقط موضوع تاپیک و پست اول رو خوندم... فقط این مطلب رو ارسال میکنم تا "فقط" داستانی که شنیدم رو بگم... در زمان جنگ ایران و عراق مجروحی بسیار بدحال رو به بیمارستان صحرایی آوردن که نیاز به عمل داشت دکتر خطاب به پرستار که زنی چادری بود گفت "چادرت رو کنار بزار تا راحت تر باشی" زن که داشت از کنار مجروح رد میشد ، مجروح بهش گفت : "من میجنگم و مجروح و شهید میشم تا شما خانم ها چادر رو کنار نزارید" 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ علت شهوت زا بودن موی خانم هارو توضیح میدین؟ میخوام متوجه شم فرق موی بلند یک خانم با موی بلند یک آقا چیه؟ که شمای پسر مسلمون، موی بلند مرد رو ببینی تحریک نمیشی، اما موی بلند خانم رو ببینی تحریک میشی و این خانم مجبوره اونارو بپوشونه !! اومده بودم داستان بگم...اما حیفم اومد هیمنجوری برم... تفاوت موی بلند یک آقا و یک خانم در این است که : شما موی بلند آقا رو در کنار صورتی تراشید با تیغ (در بهترین حالت) ، صدایی متفاوت با صدای خانم ها و اگر واقعا مرد باشه دست پایی متفاوت با خانم ها میبینی اما موی بلند خانم ها رو در اکثر موارد به همراه انواع و اقسام آرایش و عمل زیبایی و... میبینی +طرفداری مذهب رو نمیکنم ، اما این دو واقعاً با هم متفاوت هستن... 1 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خب به نظر من این بر می گرده به اینکه ما از چه دیدی به قضیه نگاه کنیم اگه حجاب رو اینی در نظر بگیریم که یه پوشش باشه و حالا به هر نحوی چ با زور و یا چ به دلخواه سرمون کنیم شاید نه ! ولی اگر حجاب را همون عفت و پاکدامنی در نظر بگیریم چرا که نه؟ 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من نمیدونم فهمیدی چی میگم یا نهیک انسانی بود .زمانی که این عراقی های فلان شده به میهنم حمله کردند .رفتند و دفاع کردند. حالا هر دلیلی که داشتند.یکی به خاطر جو رفت.یکی به خاطر ایمان مذهبیش رفت.یکی به خاطرفلان رفت .............. من هم میگم دمشون گرم که نذاشتن عراقیها رومون سوار بشند. دستشون را هم میبوسم. ولی این که بیاییم مقدسشون کنم.با این مشکل دارم. بیاییم وصیت نامه فلان شهید را رو کنیم و بگیم این طرف فلان گفت و این چیز ها. من قبول ندارم. حالا میخواد فلاد شهید فلان حرف ها را گفته باشه.من هم به عنوان یک انسان میتونم بگم چرت گفته. چون من به خاطر افکارش و اعتقاداتش بهش احترام نمیزارم.فقط به خاطر کاری که انجام داد بهش احترام میزارم. دوست عزیز... کاری که کارده قابل احترام بوده (این رو خودت گفتی) حالا چرا اون کار رو کرده؟ چون اعتقاد داشته باید اون کار رو انجام بده پس اعتقادش هم قابل احترامه چون به خاطر اون اعتقاد این کار رو انجام داده... +من نمیگم اعتقادشون درست بوده یا نادرست...میگم باید به اعتقاد دیگران احترام گذاشت... 1 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کاملا واضحه که صورت و شمایل یک پسر با صورت زیبای یک دختر فرقش چی حالا اگه دختری با همون صورت زیبا و با موهای بیرون ریخته رو تصور کنی با دختری که موهاش داخله متوجه میشی که درصد زیادی از زیباییش مخفی میشه با روسری خود شما واسه عروسیها و مجالس به بیشترین جایی از بدنت که میرسی موهات نیست آیا؟ البته بعضی چیز هارو باید مرد باشید تا بفهمید....... اومده بودم داستان بگم...اما حیفم اومد هیمنجوری برم... تفاوت موی بلند یک آقا و یک خانم در این است که : شما موی بلند آقا رو در کنار صورتی تراشید با تیغ (در بهترین حالت) ، صدایی متفاوت با صدای خانم ها و اگر واقعا مرد باشه دست پایی متفاوت با خانم ها میبینی اما موی بلند خانم ها رو در اکثر موارد به همراه انواع و اقسام آرایش و عمل زیبایی و... میبینی +طرفداری مذهب رو نمیکنم ، اما این دو واقعاً با هم متفاوت هستن... با این دلایلی که شما میارین، صورت دختر هم با صورت پسر خیلی فرق میکنه. پس چرا صورت رو نپوشونیم؟ شما اسلام رو مبنای تحریک شدن یا نشدن گرفتین و هرچی گفته تحریک آمیزه، به نظرتون تحریک آمیزه. اگه اسلام بگه لب و چشم دختر تحریک آمیزه، میگین لب و چشم دختر کجا و لب و چشم پسر کجا، پس دختر باید اونارو بپوشونه. حالا چون تو ایران مدعی میشن موی دختر از نظر اسلام تحریک آمیزه، همه میگن بله تحریک آمیزه، زینته و فرق میکنه و... !!! در حالیکه هیچ دلیل علمی و اجتماعی نمیارین، اینهمه دختر غیر مسلمون تو دنیا هس پوشش های معمولی دارن و موهاشون بازه، کدوم آدم سالمی تو خیابونای اونجا تحریک شده؟ چرا به این فکر نمیکنین شما زیادی ضعیف هستین و تحریک پذیریتون از حد نرمال خیلی بالاتره؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده