رفتن به مطلب

نظر شما در مورد این تصاویر چیست( ارتباط حجاب زن با شهید)

Lean

ارسال های توصیه شده

من میخوام نظری راجع به پوشش زنان بدم / فارغ از تعصبات و نظرات مذهبی

به نظر من در طی تاریخ بر حسب قدرت و اختیار بیشتر مردان و جلوه بودن مرد ها

مردها از این قدرت سو استفاده کردن و همیشه زن رو شبیه یک دستگاه جوجه کشی دیدند برای بقای نسل و فوق فوق اش دوستش داشتن که باهاش کارای اونجوری انجام بدن

و زن ها رو لخت کردن تا خودشون لذت بیشتری ببرند ...

اینکه مردها (غیر از استثناها ) تمایلات جنسی بیشتر و شدید تری نسبت به یک زن دارند حقیقت داره ...

شما دقت کنید در طی تاریخ تا امروز همیشه زنها از پوشش های نازک تر و کمتری نسبت به مردا برخوردار هستند !!

اینجور نیست ؟؟

نمیدونم چرا من همچین برداشتی داشتم / نمیدونم چقدر صحیح باشه / شایدم غلط باشه ولی دور از انتظار هم نیست !!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینکه زن پوشش نازک تری داره چون به زیباییش متناسب تره

اما اینکه مردی به زنی‌ بیشتر علاقه داره خوب زن هم به عنوان انسان به مردی بیشتر علاقه داره و هیچ دخلی به موضوع نداره

من همیشه گفتم :مخالف شیک پوشیه زنان نیستم و صد البته موافق هم هستم وگرنه این جملهٔ خدا زیباست و زیبایی‌ هارو دوست دارد کجا میره؟

من نظرم اینه که شیک پوشی با هرگونه پوشی فرق داره

شیک پوشی در چارچوب اسلام خیلی‌ هم خوب هست

پوشاندن اندام زن از دید نامحرم باعث امنیت خود زن می‌شه

مردان به طور غریزی به زنان میل دارن حالا اگه اندام زنان بیشتر تو چشم باشه این غریزه تحریک و تشدید می‌شه

با بالا رفتن غریزه عقل خاموش می‌شه و نتیجسه می‌شه مردای به دار آویخته و زنان .....

خوب برای جلوگیری از این وضعیت یک راه که میتونه مفید باشه (البته در کنار سایر راه‌ها) توجه به پوشش مناسب توسط خانوم هاست

اگر چادر دوست ندارید نپوشید چون در قرآن نیومده چادر حجاب است و بی‌ چادرب نا حجابیست

حجاب یعنی‌ پوشاندن قسمت‌هایی‌ که دیدنش بر مردان حرم است ...

خوب مانتو پوشیدن چه اشکالی‌ داره به شرطی که بدن نما نباشه و تحریک کننده نباشه؟

یا روسری رنگی‌ پوشیدن چه بدی داره به شرطی که موهاتون بیرون نباشه

متاسفانه بعضی‌‌ها هستند که فرق حجابو بی‌ حجابی رو نمیدوند

و عده‌ای از خودمون هم هستیم که این تفاوتو نمی‌دونیم

از بحث دور نشیم

از منظره بنده با وجود حجاب خیلی‌ مسائل من جمله امنیت برای زنان به وجود میاد....

اصلا فلسفه حجاب برای زن به وجود آوردن امنیت باری زنه

و متاسفانه بزرگان مملکت میان گیر الکی‌ به ورزشکار زن میدن که پوشش اسلامی نداشتی‌ رکوردت قبول نیست

این یه نقده: جوونای ما که بیکار هستن ورزش هم که هیجا حمایت نمی‌کنید آقایون مسئولا یک بنده خدایی هم که با سختی و مشقت به جایی‌ رسیده جلو پیشرفتشو می‌گیرید؟

حالا یه سوال دارم از خانوما چرا دوست دارید بی‌ حجاب باشید؟

سوال دوم شما تجاوزه یک غریبه رو نسبت به خودتون دوست دارید؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام...

نمیگم این جمله درسته یا غلط!شاید یکی از اهدافشون این بوده شایدم نبوده....ولی چیزی که میخوام بگم اینه که یک انسان تو داشتن عقاید اختیار داره...هرانسانی اختیار انتخاب دین مذهب تفکر رفتار و هرچیز دیگه ای رو داره که فقط به خودش مربوط میشه...حتی ما تو اسلام داریم که هرکس در انتخاب دینش ازاده....یه زمانی یه عده ادم رفتن جنگیدن واسه اینکه حتی یک سانت از خاکشون دست غریبه ها نیفته...که زمانی عقاید اونا باعث نشه عقاید خودمونو فراموش کنیم...حجاب عقیده ایه هرکس مختاره هرطور میخواد بگرده...اینکه میگن فلان شهید فلان حرفو زد خب بگن....احترام اون شهید سرجاشو واجب ولی یه ادم نمیتونه بخاطر یکی دیگه پابزاره رو عقایدش...ولی چیزی که هست اینکه قانون مملکته ما میگه حجاب....هر شهروندی هر هموطنی موظف به انجام قانون اون کشوره...ولی اگه کسی دید مشکلی داره میتونه ازاون مملکت خارج بشه ولی اگه زمانی مشکل انقدر بزرگ بود که همه مشکل داشتن باید اون قانون عوض بشه !

اینجاهم اینا این حرفارو میزنن که مردم قانع کنن تا بپذیرن حجاب اجباریو...میخوان احساس مردم تحریک کنن ولی نمیان بجاش عاقلانه اینو به مردم بفهمونن...

• Like 4
لینک به دیدگاه

هیچ ربطی نداره

به نظرم اگه همون شهدا زنده بودن الان جز مخالفان این سبک و سیاق (صیاق:دی) حکومت کردن بودن

عزیز من چرا باید از اسم این عزیزان سو استفاده بشه

اصلا" از کدوم شهید پرسیدن نظرت راجع به حجاب دخترامون چیه؟

اگه قرار حرفی بزن بهتر هستش با دلیل بزنن نه اینکه .....

کاش همین های که دم از احترام شهدا میزنن واقعا" احترام شهدا رو نگه میداشتن

چرا دخترای رو نمیبینن که به خاطر فقر مجبور به تن فروشی هستن

مگه شهدامون واسه حفظ ناموس و کشورمون نجنگیدن؟ این دخترا ناموس ما نیستن؟ دخترای که برای گذران زندگی مجبور به تن فروشی در کشورهای همسایه میشن ناموس ما نیستن؟

اگه مسولین به فکر پایمال نشدن خون شهدامون هستن بهتره یه فکر به حال مردم بکنن

• Like 7
لینک به دیدگاه

بدبختی اینجاس همه فکر میکنند کشور ایران فقط تو این سی سال به وجود امده و دین اسلامم از همون اول باهاش متولد شده ....

این کشور هزاران سال قدمت دارد و کسانیکه در راه ایران جان داده اند قطعا نه به خاطر مذهب بوده نه حجاب نه هزار تا کوفت دیگه ....

هر کسی هم عازم صحنه نبرد باشد قطعا نه به زور نمیره نه به خاطر مالش نه ناموسش نه هزار تا کوفت دیگه ....

یه چیزی تو وجود ادما هست خیلی فراتر از اینا و زیباتر.... یه جور عرق ملی .... نمیدونم اسمش چیه ....

شاید میل به جاودانگی وطن .... شاید میل به استواری وطن .... شاید میل به پیروزی .... شاید میل برتر بودن .... شاید میل زانو نزدن .... شاید .... نمیدونم، شما بگید ....

• Like 7
لینک به دیدگاه
من میخوام نظری راجع به پوشش زنان بدم / فارغ از تعصبات و نظرات مذهبی

به نظر من در طی تاریخ بر حسب قدرت و اختیار بیشتر مردان و جلوه بودن مرد ها

مردها از این قدرت سو استفاده کردن و همیشه زن رو شبیه یک دستگاه جوجه کشی دیدند برای بقای نسل و فوق فوق اش دوستش داشتن که باهاش کارای اونجوری انجام بدن

اینکه مردها (غیر از استثناها ) تمایلات جنسی بیشتر و شدید تری نسبت به یک زن دارند حقیقت داره ...

شما دقت کنید در طی تاریخ تا امروز همیشه زنها از پوشش های نازک تر و کمتری نسبت به مردا برخوردار هستند !!

اینجور نیست ؟؟

نمیدونم چرا من همچین برداشتی داشتم / نمیدونم چقدر صحیح باشه / شایدم غلط باشه ولی دور از انتظار هم نیست !!!

پوشش در ابتدا اصلا وجود نداشته، همین الان هم در قبیله های بدوی نه زن و نه مرد پوششی ندارن، فقط در حد پوشیدن اندام جنسی پایین تنه.

پوشش در گذر زمان و به عنوان مد وارد جمعیت های انسانی شده. اینکه حد و حدودش چقدر باشه هم ربطی به توطئه چینیِ مردها نداره اصولا. چرا شما خودتون رو جدا از بقیه مردها میدانید؟ مردهای دیگر سوءاستفاده گرن و شما نیستید؟ زن ها اونقد زلیل و خاک بر سر نبودن که منتظر باشند ببینند مردها چه نقشه ای براشون کشیده ان تا مطابق با اون پیش برن عزیز. برای نظر دادن درباره اختراع پوشش و سیر تغییر و تحولاتش باید مطالعات تاریخیِ بسیار گسترده ای داشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بدبختی اینجاس همه فکر میکنند کشور ایران فقط تو این سی سال به وجود امده و دین اسلامم از همون اول باهاش متولد شده ....

این کشور هزاران سال قدمت دارد و کسانیکه در راه ایران جان داده اند قطعا نه به خاطر مذهب بوده نه حجاب نه هزار تا کوفت دیگه ....

هر کسی هم عازم صحنه نبرد باشد قطعا نه به زور نمیره نه به خاطر مالش نه ناموسش نه هزار تا کوفت دیگه ....

یه چیزی تو وجود ادما هست خیلی فراتر از اینا .... یه جور عرق ملی .... نمیدونم اسمش چیه ....

شاید میل به جاودانگی وطن .... شاید میل به استواری وطن .... شاید میل به پیروزی .... شاید میل برتر بودن .... شاید میل زانو نزدن .... شاید .... نمیدونم، شما بگید ....

حس میهن پرستی که بالاتر از همه چیزه

چو ایران نباشد تن من مباد

• Like 4
لینک به دیدگاه
پوشش در ابتدا اصلا وجود نداشته، همین الان هم در قبیله های بدوی نه زن و نه مرد پوششی ندارن، فقط در حد پوشیدن اندام جنسی پایین تنه.

پوشش در گذر زمان و به عنوان مد وارد جمعیت های انسانی شده. اینکه حد و حدودش چقدر باشه هم ربطی به توطئه چینیِ مردها نداره اصولا. چرا شما خودتون رو جدا از بقیه مردها میدانید؟ مردهای دیگر سوءاستفاده گرن و شما نیستید؟ زن ها اونقد زلیل و خاک بر سر نبودن که منتظر باشند ببینند مردها چه نقشه ای براشون کشیده ان تا مطابق با اون پیش برن عزیز. برای نظر دادن درباره اختراع پوشش و سیر تغییر و تحولاتش باید مطالعات تاریخیِ بسیار گسترده ای داشت.

چیزی که در طی گفتگو های که با شما داشتم این بوده که شما مغلطه گر خوبی هستید !!

همیشه جوری جلوه میدید و محکم حرف میزنید که حرفاتون رو به زور به باور مخاطب برسونید !!

تند مینویسید و میگید ... کسانی که تندگو هستند کند فکر میکنند !!

همه این حرفا رو راجع به قضاوت غلط شما زدم

اصلا پست منو تا آخر خونی ؟؟

من جای گفتم جدا از بقیه مردها هستم ؟؟ من همچین حرفی داشتم یا زدم ؟؟؟

من اصلا راجع به خودم و سایرین مقایسه ای داشتم ؟؟

گفتم زنها زلیل و خاک بر سرن ؟؟ چه طریق برداشت و نقده آخه ؟؟

زنها زلیل نبودن و خاک بر سر ، فقط کمی به حق اونا اجهاف شد در نسل بشری / اینو منکرش هستید ؟؟

همین سالهای گذشته رو نگاه کن ... گذشته زن اجازه بیرون رفتن از خونه بدون تمایل مرد رو نداشته

آخه چرا انقدر هیجان زده نظر میدی ؟؟

خاک بر سر نبودن ولی استقلالی به تناسب استقلال مردان نداشتند !!

من عصر غار نشینی رو تنها مورد بررسی نزاشتم که شما میگی لباس نبوده ...

من سراسر تاریخ انسانیت رو گفتم / شاید برخی استثنا در برخی نقاط زمانی و جغرافیای وجود داشته باشه !!!

در ضمن من مثل شما انقدر محکم نظر نمیدم که همه رو محکوم کنم !!!

آخر پستم درشت نوشتم برای امثال شما که :

همین الان هم نگاه کن !! توی یک مراسم جشن مردها پوشش کامل تری دارند تا زنها ( زن ها که تقریبا عریان) مردها همچین گره کروات سفت میکنند که خفه بشند

علتش چی میتونه باشه / شاید تصادفی همه اینا رخ داده باشه !! ولی خب نظر منو جلب کرده که ، چرا ؟؟؟

چرا لباس های زیر ***ی مخصوص برای زنها هست ؟؟ دیگه بیشتر توضیح ندم / مثلا همچین شرتی برای مردها با این عنوان نیست ؟؟

چرا در کاباره ها باید زن مورد خرید واقع بشه و مرد خریدار ؟؟؟ چرا مردها نباید به معرض فروش گذاشته بشند ؟؟

و همه این چراها شایدپاسخ مشترکی داشته باشه ؟؟

همون پاسخی که بشه به نوع پوشش جنس مونث تعمیم داد !!

اگه میخوای تندرو باشی و بی پروا پاسخ بگی من ادامه نمیدم !!

• Like 6
لینک به دیدگاه
چیزی که در طی گفتگو های که با شما داشتم این بوده که شما مغلطه گر خوبی هستید !!

همیشه جوری جلوه میدید و محکم حرف میزنید که حرفاتون رو به زور به باور مخاطب برسونید !!

تند مینویسید و میگید ... کسانی که تندگو هستند کند فکر میکنند !!

همه این حرفا رو راجع به قضاوت غلط شما زدم

اصلا پست منو تا آخر خونی ؟؟

من جای گفتم جدا از بقیه مردها هستم ؟؟ من همچین حرفی داشتم یا زدم ؟؟؟

من اصلا راجع به خودم و سایرین مقایسه ای داشتم ؟؟

گفتم زنها زلیل و خاک بر سرن ؟؟ چه طریق برداشت و نقده آخه ؟؟

زنها زلیل نبودن و خاک بر سر ، فقط کمی به حق اونا اجهاف شد در نسل بشری / اینو منکرش هستید ؟؟

همین سالهای گذشته رو نگاه کن ... گذشته زن اجازه بیرون رفتن از خونه بدون تمایل مرد رو نداشته

آخه چرا انقدر هیجان زده نظر میدی ؟؟

خاک بر سر نبودن ولی استقلالی به تناسب استقلال مردان نداشتند !!

من عصر غار نشینی رو تنها مورد بررسی نزاشتم که شما میگی لباس نبوده ...

من سراسر تاریخ انسانیت رو گفتم / شاید برخی استثنا در برخی نقاط زمانی و جغرافیای وجود داشته باشه !!!

در ضمن من مثل شما انقدر محکم نظر نمیدم که همه رو محکوم کنم !!!

آخر پستم درشت نوشتم برای امثال شما که :

همین الان هم نگاه کن !! توی یک مراسم جشن مردها پوشش کامل تری دارند تا زنها ( زن ها که تقریبا عریان) مردها همچین گره کروات سفت میکنند که خفه بشند

علتش چی میتونه باشه / شاید تصادفی همه اینا رخ داده باشه !! ولی خب نظر منو جلب کرده که ، چرا ؟؟؟

چرا لباس های زیر ***ی مخصوص برای زنها هست ؟؟ دیگه بیشتر توضیح ندم / مثلا همچین شرتی برای مردها با این عنوان نیست ؟؟

چرا در کاباره ها باید زن مورد خرید واقع بشه و مرد خریدار ؟؟؟ چرا مردها نباید به معرض فروش گذاشته بشند ؟؟

و همه این چراها شایدپاسخ مشترکی داشته باشه ؟؟

همون پاسخی که بشه به نوع پوشش جنس مونث تعمیم داد !!

اگه میخوای تندرو باشی و بی پروا پاسخ بگی من ادامه نمیدم !!

چرا داغ میکنید حالا؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

این که من محکم صخبت میکنم یا شل به نحوه بحث کردنم ربط داره، ربطی به مغطله گری نداره که.

از کل نقل قول زیر برداشت خاک بر سر بودن زنان و سوءاستفاده چی بودن مردان استنباط میشه

زنها در حقشون احجافی نشده برعکس چیزی که شما میفرمایید، در حق زنان و مردان به یک نسبت اجحاف شده ولی چون ما الان در برهه ای قرار داریم که رفتارهایی که تا این زمان مردانه محسوب میشدند ملاک قدرتمندی و برتر شمردن محسوب میشن گمان میکنیم که چون زنان از انجام این رفتارها محروم بودند بنابراین در حقشون خیلی اجحاف شده. در واقع زنان در طول تاریخ کاری جز خوردن و خوابیدن و زاییدن نداشته اند و این مردان بودند که باید سخت کار میکردند، خانه میساختند، غذا فراهم میاوردند، و سایر وسایل رفاه و در نهایت امنیت رو تامین میکردند.

اگر به من باشه به نظرم اندام مردان زیباتر از اندام زنان هست، البته به جز مانکن ها و مدل ها. در کدام کاباره ها زن در معرض خرید قرار داده میشه و مردها خریدار هستند؟ اگر منظورتان روسپی گریست که خب برای مردان هم وجود دارد، حالا به نسبت کمتر.

اصلا ادامه ندیم به نظر من هم بهتره، چون من از دید فرگشتیک و انگیزه های طبیعی دارم میگم که شما احتمالا قبولش نداری و خب منم که گفته های شما رو بدون سند علمی و قابل قبول (برای خودم) نمیتوونم بپذیرم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا فکـــر میکنی من چیزی ندیدم ؟؟؟

تو خیلی از ارگان های دولتی( قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ) خودم شاهد تفاوت رفتارا بودم

خودم یکی از کسایی بود که باهام برخورد درستی نشده ولی در عوض خانومی که با لاک و رژ قرمز اومده بود همه برادرای عزیزمون سعی داشتن مشکل این خانومی که ادعا میکرد وقت نداره رو راه بندازن :|

اگه وقت نداشت که صبح انقدر آرایش نمیکرد بیاد بیرون :|

خلاصه منم خیلی چیزارو دیدم و شنیدم اما تعمیم نمیدم به همه ارگان ها و همه کارمندا .... خیلی هاهم هستن که صادقانه خدمت میکنن و نمیشه نادیده گرفتشون :w16:

خوی این از اثرات زیباییه دیگه!!! وقتی ارایش میکنه زیبا میشه

و هر مردی زن زیبا رو میبینه خلق و خوش باز میشه

البته برخی هم بدون ارایش زیبا هستن ولی این موهبت همه ندارن

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستی تعریف می کرد

1-در ستاد انتخابات روزهای اخر که حجم کاری بالا بود دو نفر خانم به عنوان کمک با معرفی یکی از همکاران آورده شدن که مانتویی بودن ، این دو خانم سه روز متوالی حدود 16 ساعت تو ستاد فعالیت داشتند اما به دلیل اینکه حراست نسبت به مانتویی بودن اونها حساس بود بدون اینکه حق و حقوقی بهشون تعلق بگیره عذرشون خواسته شد .

2- هیئت نظارت شورای نگهبان بعد از پایان انتخابات گزارشی از روند انتخابات تهیه کرده بود در بخش مشکلات و معضلات اجرای انتخابات به لاک زدن ناخن خانم های عضو شعبه و مانتویی بودنشون اشاره شده بود

3- خانمی برای عضویت در شعبه درخواست داده بود که از جانب حراست درخواستشون رد شد علت مانتویی بودن خانم بود ، بعد معلوم شد ایشون از اقوام یکی از فرماندهان رده بالای سپاه هستند که بلافاصله درخواستشون بدون نوبت پذیرفته شد

اینها مواردی بود جای تامل داره

خود من به شخصه بالای 8 ساعت در روز تو محیط های دولتی حضور دارم و موارد متعددی رو روزانه شاهدم تمام این موارد حکایت از اجبار حجاب داره که هیچ نتیجه ای جز زده شدن خانم ها از حجاب نداره

• Like 8
لینک به دیدگاه

مگه موهامون بیرون باشه و یه بادی تو موها بخوره چی میشه؟ اخه چرا این حسو از ما میگیرن!:sigh:

خو خود آقایون هم مانتو روسری بپوشن توی این هوای گرم شاید بفَمَن مارو..

• Like 6
لینک به دیدگاه

قابل توجه آقایون:

همین شهیدا بودند که خانومها رو با لفظ خواهر صدا میکردند و به چشم خواهرشون میدیدند

آیا امروزه آقایون به غیر از تعداد معدودی خانومها رو به چشم خواهرشون میبینند؟

آیا یک خانم جرات داره برای یه کار ضروری نصفه شب بیاد بیرون بدون هیچ ترسی؟

فقط خانومها باید ادامه دهنده راه شهدا باشند؟مسئولیتی بر دوش آقایون نیست؟

چرا همیشه باید خانومها تو سختی باشند؟

هیچ وقت نمیتونید درک کنید تو هوای گرم حجاب یعنی چی؟

هر وقت با شال و کلاه و لباس ضخیم تو تابستون چند ساعت بیرون بودید اونوقت میتونید خانومها رو درک کنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

کلا این موضوع را احمقانه میدونم

ولی سوال من یک چیز دیگه هست .مثلا فکر کردید این کسانی که رفتن جنگ کشته شدند کیا بودند.؟؟

چرا دارید بهشون تقدس میدید؟؟

اکثرشون ادم های عادی و به خاطر شرایط اون سال ها کم سواد بودن که حالا به هر دلیلی که داشتند رفتند جنگ و دمشون گرم که رفتند .

فقط دمشون گرم ولی هیچ تقدسی ندارند .

من خودم تو سپاه سربازی .و کار اصلیم خدمات جبهه بود بالای چند هزار تا پرونده جبهه وارد کردم.

یک فایل اکسلم بود که باید مشخصات جزئی را کتگوری میکردم.

بالای 60 درصدشون بی سواد بودند و80 درصدشون هم دیپلم نداشتند.5 درصدشون لیسانس و به بالا داشتند.

اکثرشون هم روستایی بودند.

شاید در روز حداقل 30 نفر از رزمنده ها هم میومدند تا کاراشون را برسیم و براشون گواهی بزنیم.

همه شون ادم های عادی و معمولید.که حتی اون پاسداری که اونجا نشسته بود ادمشون حساب نمیکرد.چون خودش هم رفته بود جنگ و میدونست چه خبره

طوری بود که حتی من سرباز با اون رزمنده به خاطر نفهمیش باهاش بد برخورد میکردم و سرشون داد میزدم جلوی پاسدار ها

من یک سوال دارم.من باید افکار و شخصیت چند انسان بیسواد که حالا به هر دلیل رفتند جنگ و به هر دلیل کشته شدن را قبول داشته باشم.و هر چی تو فکر این ها میگذره بگم چشم؟؟؟؟؟؟؟

جمع کنید خواهشون این بساط مقدس سازی را

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا این موضوع را احمقانه میدونم

ولی سوال من یک چیز دیگه هست .مثلا فکر کردید این کسانی که رفتن جنگ کشته شدند کیا بودند.؟؟

چرا دارید بهشون تقدس میدید؟؟

اکثرشون ادم های عادی و به خاطر شرایط اون سال ها کم سواد بودن که حالا به هر دلیلی که داشتند رفتند جنگ و دمشون گرم که رفتند .

فقط دمشون گرم ولی هیچ تقدسی ندارند .

من خودم تو سپاه سربازی .و کار اصلیم خدمات جبهه بود بالای چند هزار تا پرونده جبهه وارد کردم.

یک فایل اکسلم بود که باید مشخصات جزئی را کتگوری میکردم.

بالای 60 درصدشون بی سواد بودند و80 درصدشون هم دیپلم نداشتند.5 درصدشون لیسانس و به بالا داشتند.

اکثرشون هم روستایی بودند.

شاید در روز حداقل 30 نفر از رزمنده ها هم میومدند تا کاراشون را برسیم و براشون گواهی بزنیم.

همه شون ادم های عادی و معمولید.که حتی اون پاسداری که اونجا نشسته بود ادمشون حساب نمیکرد.چون خودش هم رفته بود جنگ و میدونست چه خبره

طوری بود که حتی من سرباز با اون رزمنده به خاطر نفهمیش باهاش بد برخورد میکردم و سرشون داد میزدم جلوی پاسدار ها

من یک سوال دارم.من باید افکار و شخصیت چند انسان بیسواد که حالا به هر دلیل رفتند جنگ و به هر دلیل کشته شدن را قبول داشته باشم.و هر چی تو فکر این ها میگذره بگم چشم؟؟؟؟؟؟؟

جمع کنید خواهشون این بساط مقدس سازی را

چه ربطی به بی سواد با سواد بودن داره خیلی به خودتون افتخار میکنین که باسوادین؟

لازمه بگم که سواد به درس خوندن نیست سواد به این که بدونیم چطور احترام دیگرانو حفظ کنیم.اینایی که گفتین کار یه آدم باسواد نیست

• Like 6
لینک به دیدگاه

مستر همفر جاسوس انگلیسی مینویسد: «زنانِ آنان دارای حجاب محکم هستند که نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست». «به هر وسیله‏ای که شده باید زن مسلمان را از حجاب اسلام خارج کرد و بی حجابی را در بین مسلمانان رایج نمود و ابتدا برای گول زدن آنها [برای این] که حجاب را کنار بگذارند، باید به آن‏ها تفهیم کرد که حجاب به صورت چادر و یا عبا مربوط به اسلام نیست».

ماهواره و بی حجابی

ه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مستر همفر جاسوس انگلیسی مینویسد: «زنانِ آنان دارای حجاب محکم هستند که نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست». «به هر وسیله‏ای که شده باید زن مسلمان را از حجاب اسلام خارج کرد و بی حجابی را در بین مسلمانان رایج نمود و ابتدا برای گول زدن آنها [برای این] که حجاب را کنار بگذارند، باید به آن‏ها تفهیم کرد که حجاب به صورت چادر و یا عبا مربوط به اسلام نیست».

هواره و بی حجابی

ه

1- طبق این بیانات و فرمایشات جناب همفر یعنی با راه انداختن گشت ارشاد و اجبار حجاب مشکل حل میشه ؟

2- یعنی شهدا برای به خاک مالوندن پوزه امثال همفر به جنگ رفتن؟

3- چرا در شهری مثل مشهد که مذهبی هم هست اینقدر وضعیت حجاب وخیمه؟

4- برای مقابله با بیانات گهر بار همفر بهتر نبود آواتارت یک دختر بچه با حجاب باشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

حجاب زنان و مردان یک امر خصوصی است

همانطور كه همه مي‌دانيم قرآن در دو سوره نور و احزاب به اين مورد پرداخته است. آيات 29 تا 31 سوره نور واضح‌ترين توصيه‌ها را براي مردان و زنان مومن دربر دارد. همانطور كه مي‌بينيد در اينجا ابتدا طرف سخن با مردان است و به آنها امر مي‌كند كه در نگاه خود رعايت عفاف وحيا را بكنند و عفت و نجابت روحي خود را حفظ نما‌يند. اين خود بوضوح نشان مي‌دهد در درجه اول اين وظيفه مردان است كه رعايت عفت را بكنند، در حالي كه در جامعه مردسالار ما براي كم كردن مسئوليت مردان، اين زنان هستند كه قرباني مي‌شوند. با نگاهي گذرا به تاريخ و جامعه ايران مي‌توان به راحتي به‌ نمونه‌هاي فراوان برخورد ناعادلانه قشر سنتي_مذهبي جامعه با زنان در گذشته و حال پي برد. حتي هنوز در قرن 21، در ايران اسلامي، اگر زني از مرد مزاحمي به مراجع انتظامي شكايت كند، اين زن است كه در درجه اول بخاطر ظاهرش مورد شماتت قرار مي‌گيرد و مامور حفظ امنيت جامعه! اينگونه استدلال مي‌كند كه: اگر مي‌خواستي مزاحمت نشوند، چرا اينگونه در خيابان ظاهر شده‌اي...؟!!

پس از آن قرآن به‌‌سراغ زنان مي‌رود و بعد از توصيه آنها به حفظ نگاه و عفتشان، دستور رعايت پوشش سر و زينتهايشان را مي‌دهد. در اينجا هم به آساني مي‌توان فهميد كه اولاً خطاب خداوند در ابتدا متوجه روح و روان زنان است و در واقع از او مي‌خواهد كه با رعايت تقوا حجابي براي روح خود قائل شود و بعد از اين است كه تظاهر بيروني آن را بصورت حجاب ظاهري توصيه مي‌كند. با تدبر در همين مطلب است كه مي‌توان متوجه شد كه چرا در اينجا بجاي بكار بردن "قل للناس" و يا "قل للمسلمين" از "قل للمومنين و قل للمومنات" استفاده مي‌شود.( براي آنكه دوستان تفاوت مومن و مسلمان را متوجه شوند، مي‌توانند به آيات 14 و 15 سوره حجرات مراجعه كنند.) در سوره احزاب آيات 59 و 60 نيز روي سخن با همسران و دختران پيامبر و زنان مومن است و با لحني كاملا توصيه‌اي و مشورتي به آنها توصيه مي‌كند براي دور ماندن از نگاههاي مغرض، افراد بيمار دل روسريهاي خود را محكم كنند.

آنچه در اين ميان جلب توجه مي‌كند اين است كه در هيچ كجاي اين آيات براي عدم رعايت حجاب، مجازاتي دنيوي در نظر گرفته نشده است. حتي در 260 صفحه كتاب "مسئله حجاب" آيت الله مطهري اثري از روايت و حديثي از ائمه و پيامبر مبني بر اجباري بودن حجاب و مجازات زنان بي‌حجاب يا بدحجاب ديده نمي‌شود،( بر عكس، اين رفتار خشن و متعصبانه عمر نسبت به اين مسئله است كه در قسمتهاي مختلف به آن اشاره شده است) حال آنكه جمهوري اسلامي با اجباري كردن حجاب و محروم كردن بخشي از زنان ايران از حقوق اجتماعي، اوليه‌ترين حقوق انساني را زير پا گذاشته است وحتي تا جائي يپش رفته كه براي اين مسئله در حقوق جزائي‌اش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هم پيش‌بيني كرده است. دکتر شریعتی

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما توی سپاه سرباز بودی نه سردار

نباید از شما بیشتر از این انتظار داشت. حق هم دارین که اصل ماجرا را نفهمید . شما مثل کسی هستی سر صحنه تصادف بعد از سی سال رسیده باشد نه سی دقیقه!

قدما فرموده اند آدم شدن مهم است نه عالم شدن .

رزمندگان از آحاد جامعه و عادی بودند ولی وقتی که در مسیر دفاع مقدس قرار گرفتن آدم شدن را تمرین کردند و سپس مقدس شدند.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...