M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ تشکر از تمام دوستانی که پاسخ دادن سلام دوستان این اصلا" به دایورت کردن ربطی نداره این یکی از خدمات مخابرات هستش برای مواقعی که شما گوشیتون خاموشه یا در دسترس نیستید و یا جایی هستید که خط نمیده با فعال کردن active divert اگه تو این بازه ی زمانی کسی با شما تماس بگیره به محض اینکه گوشیتون رو روشن کنید و یا آنتن برگرده واسه شما اس ام اسی میاد که بهتون اعلام میکنه که فلان شماره در چه ساعتی با شما تماس گرفتهبرای فعال کردنش شماره 1 رو به 9914 ارسال کنید برای غیر فعال کردنش هم باید 5 رو به 9914 ارسال کنید موفق باشید پ.ن: این پیام زمانی نمایش داده میشه که این کد فعال باشه و خودتون در حال تماس گرفتن باشید منطقه ای که در حال حاضر هستم از لحاظ آنتن دهی مشکل داره..یعنی بنظرتون مخابرات خودجوش این حرکت رو زده باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ درود..از صبح تا بحال هر چی میخوام با گوشیم تماس بگیرم...هنگام اتصال مینویسه active divert یعنی چی؟ و چجوری باید قطعش کنم؟ممنون مال منم يكي دو ماه هست اينطوري شده 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ تشکر از تمام دوستانی که پاسخ دادن منطقه ای که در حال حاضر هستم از لحاظ آنتن دهی مشکل داره..یعنی بنظرتون مخابرات خودجوش این حرکت رو زده باشه؟ مال منم يكي دو ماه هست اينطوري شده من چون جایی هستم که معمولا" آنتن نمیده واسه همین فعالش کردم میتونی با اون روشی که گفتم غیر فعالش کنید 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من چون جایی هستم که معمولا" آنتن نمیده واسه همین فعالش کردممیتونی با اون روشی که گفتم غیر فعالش کنید یعنی به شماره ای که دادید پیامک بزنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ یعنی به شماره ای که دادید پیامک بزنیم؟ آره 5 رو به 9914 بفرستید البته فعال باشه مشکلی پیش نمیادا 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ برا منم میزنه call diverted دوشواری نداره مریم جوون .. خوبه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ برا منم میزنه call diverted دوشواری نداره مریم جوون .. خوبه رو اعصابم بود ولی با راه حال جاست مکانیک غیر فعال شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده