alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ «این شما هستید که مفهوم زندگی را متوجه نشدید» چند وقتیست که عجیب رشک میبرم به حال تنی چند از دوستان فرنگیم. به دیدگاهشان نسبت به زندگی! اینکه چقدر زیبا و ساده است. اینکه چقدر بی دغدغه برای اکنونشان برنامه میریزند و چقدر شاد زندگی میکنند. در حالیکه من و جوانان هم مسلکم، همیشه در یک ترس نانوشته و مبهم نسبت به آینده بسر میبریم... میدانید چیست؟ راستش به این نتیجه رسیده ام که در سیستم آموزشی ما از همان کودکی به ما آموخته اند که رمز خوشبختی "موفقیت" است نه "شاد" بودن! امروز به این جمله «جان لنون» برخوردم که شرح حال ماست. شما چه فکر میکنید؟ "......زمانی که به مدرسه رفتم از من پرسیدند: که وقتی بزرگ شدی میخواهی چه کاره بشوی. من پاسخ دادم "خوشحال." آنها به من گفتند که مفهوم پرسش را متوجه نشدم و من به آنها گفتم این شما هستید که مفهوم زندگی را متوجه نشدید." “When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.” ****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود ما خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم و حقیقتها را زیر پا له کردیم و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم**** 20 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ دیشب آخر شب سر همین نوع دید به زندگی داشتم با پدرم بحث میکردم !! آخرم هیچکدوم قانع نشدیم از حرف دیگیری 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از نگاه مثبت استارتر!!! من به این دیدگاه رسیدم به توصیه یکی از اساتید!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ رمز خوشبختی = موفقیت + شاد بودن .... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ممنون یه مقایسه ای بین این تاپیک با دامن اری یا خیر بشه واقعا:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ممنون یه مقایسه ای بین این تاپیک با دامن اری یا خیر بشه واقعا:icon_pf (34): به نظرم اون یکی پر بارتره یعنی چی رمز زندگی : موفقیت و شاد بودن ! به نظرت میشه کسی شرایطش رو داشته باشه و خوشحال نباشه ؟ یا میشه توی اوجِ بدبختی بشکن بزنی ؟ 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ «این شما هستید که مفهوم زندگی را متوجه نشدید» چند وقتیست که عجیب رشک میبرم به حال تنی چند از دوستان فرنگیم. به دیدگاهشان نسبت به زندگی! اینکه چقدر زیبا و ساده است. اینکه چقدر بی دغدغه برای اکنونشان برنامه میریزند و چقدر شاد زندگی میکنند. در حالیکه من و جوانان هم مسلکم، همیشه در یک ترس نانوشته و مبهم نسبت به آینده بسر میبریم... میدانید چیست؟ راستش به این نتیجه رسیده ام که در سیستم آموزشی ما از همان کودکی به ما آموخته اند که رمز خوشبختی "موفقیت" است نه "شاد" بودن! امروز به این جمله «جان لنون» برخوردم که شرح حال ماست. شما چه فکر میکنید؟ "......زمانی که به مدرسه رفتم از من پرسیدند: که وقتی بزرگ شدی میخواهی چه کاره بشوی. من پاسخ دادم "خوشحال." آنها به من گفتند که مفهوم پرسش را متوجه نشدم و من به آنها گفتم این شما هستید که مفهوم زندگی را متوجه نشدید." “When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.” ****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود ما خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم و حقیقتها را زیر پا له کردیم و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم**** شما هم مفهوم هرم نیازهای مازلو رو. وقتی یکی به نون شبش که هیچ، یه سقف درست و درمون و امن بالای سرش نداره، بفرمایید از زندگی چی متوجه میشه که بخواهد مفهومش رو بگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ شما هم مفهوم هرم نیازهای مازلو رو.وقتی یکی به نون شبش که هیچ، یه سقف درست و درمون و امن بالای سرش نداره، بفرمایید از زندگی چی متوجه میشه که بخواهد مفهومش رو بگیره؟ من دیدم همچین کسایی رو؛ هرم نیازهای مازلو برای جامعه تعریف می شه ولی در ایران سربلند ما که سرافکنده مباد، دیدم کسایی که زندگی رو بیشتر از ماها فهم کردن! لازم به شرح بیشتر نیست؛ تو خود حدیث مفصل بخوان! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ به نظرم اون یکی پر بارتره یعنی چی رمز زندگی : موفقیت و شاد بودن ! به نظرت میشه کسی شرایطش رو داشته باشه و خوشحال نباشه ؟ یا میشه توی اوجِ بدبختی بشکن بزنی ؟ بستگی به دیدگاه ادم ها نسبت به زندگی داره البته من موافق این نیستم کسی در بدترین شرایط زندگی کنه و بگه شادم و نیازی به تغییرش نیست لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بستگی به دیدگاه ادم ها نسبت به زندگی داره البته من موافق این نیستم کسی در بدترین شرایط زندگی کنه و بگه شادم و نیازی به تغییرش نیست باشه/ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ شدیدا عالی بود برای ما که تو مدرسه و سیستم آموزشی مون، کلی چرت و پرت کردن تو مغزمون درکش سخته. ولی خب اینکه حرص بخوری و موفق بشی خوبه، یا خوشحال و شاد باشی و موفق بشی یا نشی...؟!! بتظرم اکثر ما حتی شاد بودن رو هم بلد نیستیم. شاد و پرنشاط تلاش کردن برای زندگی رو خیلی کم بلدیم . چون نه یاد دادن بهمون و نه نمونههای واقعیش رو تو بزرگترا دیدیم از کودکی. 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ لوبوک: به عقیده ی من اگر استادانمان بجای اینکه به ما بگویند انجام وظیفه سعادت بزرگی است. می گفتند سعادتمند شدن وظیفه ی شماست وضع دنیا خیلی بهتر ازین می شد زیرا سعادت هرکس به سعادت دیگری کمک میکند. همه مان وظیفه داریم تا حد امکان سعادتمند شویم. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بسیار سپاس از استاتر عزیز شاد زیستن و شاد بودن به نوع نگرش انسان به زندگی برمیگرده آدمی اگر کمی نگرشش ساده ای به زندگی داشته باشد (منظورم از تمامی ابعاد) میتونه طعم شادی طبیعی بیشتری رو بچشه امیدوارم هممون طریقه شاد زندگی کردن و شاد کردن عزیزانمون رو به خوبی یاد بگیریم.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده