major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ شما و همسرتون تصمیم به بچه دار شدن میگیرین.درحین حاملگی متوجه میشین که حاملگی برای جان مادر خطرناکه یا احتمال ابتلای جنین به بیماری یا مرگ پیشرس یا معلولیت بالاس (یا ترکیبی از این موارد ) . نظرتون در مورد سقط جنین در این وضعیت چیه؟ آیا مدت زمان حاملگی در تصمیم و نظر شما نقش داره؟ 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ به شدت تایید میشه ، نوزاد نارس ، ناقص ، مریض باید سقط بشه 6 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ وقتی که نوزاد ممکنه نارس باشه چرا باید به دنیا بیاد که زجر بکشه؟!! مطمئنا سقط میکنم....دردناکه واستگی مادر به فرزند زیاده اما گاهی اوقات نباید به خاطر احساسات خودمون زندگی یه نفرو نابود کنیم. 5 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ وقتی که نوزاد ممکنه نارس باشه چرا باید به دنیا بیاد که زجر بکشه؟!!مطمئنا سقط میکنم....دردناکه واستگی مادر به فرزند زیاده اما گاهی اوقات نباید به خاطر احساسات خودمون زندگی یه نفرو نابود کنیم. درسته ولی شما اینطوری میزنی وجودشو نابود میکنی که! البته من تو نظرم جهت گیری خاصی ندارما اما میگم اینور قضیه رو هم نگاه کنیم 3 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ درسته ولی شما اینطوری میزنی وجودشو نابود میکنی که!البته من تو نظرم جهت گیری خاصی ندارما اما میگم اینور قضیه رو هم نگاه کنیم اره... تا حالا یه دختر بچه یا پسر بچه رو دیدی که نقص داره؟عقب مونده یا نقص جسمی داره؟ خیلی اذیت میشن....نگاه ترحم انگیز بقیه تحملش اسون نیست. اینکه مثل بقیه نباشی آسون نیست. اینکه نتونی خیلی از کارا رو کنی آسون نیست. اینکه به یه پدر مادر بگن بعد از این همه زحمت توی یه سن خاص به هر حال اون بچه میمیره وحشتناکه.... اینکه اینقد درد داشته باشی که نزدیک ترین کسات برات ارزوی مرگ کنن و منتظر مرگت باشن تا دیگه درد نکشی وحشتناااکه.....این حسا ادمو نابود میکنه.... اون وجودی که قراره اینجور به کسی ببخشم ذره ای ارزش نداره. 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سوالاتونو از کجا درمیارین؟؟ ما اون بخشو نخوندیم ولی از خودمون جواب میدیم!! از پزشکا اینو باید پرسید؛ وقتی راه و انتخاب داشته باشیم نبودنش بهتر از بودنشه! لیکن کسی رو می شناسیم بنام استفان هاوکینگ 19 سالگی بدنش تحلیل رفته و هر سال هرماه بهش گفتن می میریو هنوز نمرده! به هر حال سخته! شعور اون بچه چقد ممکنه باشه؟ سندرم داونی دیدم خیلی فقط معصومن! و خنگ! صورتشون ، چشاشون، لباشن همه عین هم! زجر و عذاب مامان و باباشونو همشنیدم و دیدم ببینین: ما می خوایم کیک درست کنیم، کیک بسوزه کسی می خوره؟ من خودم نمی ذارم کسی کیک سوخته بخوره! ما می تونیم یه بار دیگه کیک درست کنیم. برنج بسوزه، دنبال چاره می گردیم! جوجه منو پسر همسایه زده بود چلاق شده بود! همون طوری چلاق موند تا اینکه بمیره! البته بیچاره خودش نمرد، یه گربه اومد و خورد! می تونستیم سرشو ببریم ولی چون مامانم اینا می دونستن دوسش دارم این کارو نکردن! یه اصطلاحایی و قانونایی توی پزشکی هست که می شه کسی که زجر می کشه رو بکشی! ببینین اصلاً هر کارخونه ای پرت داره و این معیوبها رو کنترل کیفی می کنن تا کمتر شن! مثال انسانی ندارم! سقط جنینو شنیدم یه زمان خاصی داره و تصمیم می گیرن که بمونه یا نه! یه زمانی بگذره بسته به موردش باز می شه تصمیم گرفت! تو اون لحظه نیستم نمی تونم جواب قطعی بدم!! ولی سعیم به اینه که نباشه! 3 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سوالاتونو از کجا درمیارین؟؟ما اون بخشو نخوندیم ولی از خودمون جواب میدیم!! از پزشکا اینو باید پرسید؛ وقتی راه و انتخاب داشته باشیم نبودنش بهتر از بودنشه! لیکن کسی رو می شناسیم بنام استفان هاوکینگ 19 سالگی بدنش تحلیل رفته و هر سال هرماه بهش گفتن می میریو هنوز نمرده! به هر حال سخته! شعور اون بچه چقد ممکنه باشه؟ سندرم داونی دیدم خیلی فقط معصومن! و خنگ! صورتشون ، چشاشون، لباشن همه عین هم! زجر و عذاب مامان و باباشونو همشنیدم و دیدم ببینین: ما می خوایم کیک درست کنیم، کیک بسوزه کسی می خوره؟ من خودم نمی ذارم کسی کیک سوخته بخوره! ما می تونیم یه بار دیگه کیک درست کنیم. برنج بسوزه، دنبال چاره می گردیم! جوجه منو پسر همسایه زده بود چلاق شده بود! همون طوری چلاق موند تا اینکه بمیره! البته بیچاره خودش نمرد، یه گربه اومد و خورد! می تونستیم سرشو ببریم ولی چون مامانم اینا می دونستن دوسش دارم این کارو نکردن! یه اصطلاحایی و قانونایی توی پزشکی هست که می شه کسی که زجر می کشه رو بکشی! ببینین اصلاً هر کارخونه ای پرت داره و این معیوبها رو کنترل کیفی می کنن تا کمتر شن! مثال انسانی ندارم! سقط جنینو شنیدم یه زمان خاصی داره و تصمیم می گیرن که بمونه یا نه! یه زمانی بگذره بسته به موردش باز می شه تصمیم گرفت! تو اون لحظه نیستم نمی تونم جواب قطعی بدم!! ولی سعیم به اینه که نباشه! از جایی در نمیارم ،چطور؟ شما امشب اعصاب نداری :d 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ معلم کلاس سوم دبیرستانمون بهمون گفت: وقتی نطفه بسته میشه اون موجود جون داره و خدا خواسته که باشه پس کسی حق نداره زندگی این موجودو ازش بگیره اگه میگن 4 ماه و... الکیه ، چه 1 ماه چه 9 ماه اون جنین زنده است و حق حیات داره! اما با پیشرفت علم همه سعی کردن زندگی هاشون رو به سمت بی عیب و نقصی سوق بدن بنابراین رو آوردن به سمت حذف افراد مشکل دار با تشخیص های پیش از تولد با دستور مراجع هم تائید شد الان هم اکثر محققان سعی میکنن تا بیماری های وراثتی رو با تشخیص های پیش از تولد از به دنیا اومدن نوزادانی که بعدها در جامعه دچار مشکل میشن جلوگیری کنن منم هم با سقط موافقم اما ...! اما امروزه با پیشرفت علم بیماری های لاعلاجی هست که هیچ درمانی براش نیست .... حتی نمیشه این بیاری رو تشخیص داد! در گذشته هم افراد با وجود فرزندان ناقص زندگی میکردن و اظهار خوشحالی میکردن ! آیا درسته که ما حق زندگی رو از کسی هرچند با مشکلات جسمی بگیریم؟ مثلا هاوکینگ با بدترین نوع مشکل جسمی که داره به کجاها رسید؟ آیا درسته ما برای زندگی همه تصمیم بگیریم؟ اگه اون نوزاد بخواد به دنیا بیاد و به بالاترین درجات علمی یا معنوی برسه چی؟ ما حق داریم حق زندگی رو ازش بگیریم؟ 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ يه خانوم حامله به شما مراجعه ميکنه .. که هشت تا فرزند داره ..از اين فرزندان سه تاشون ناشنوا ..دو تاشون کور و يکي از اون ها عقب افتاده هست..ضمنا خود اين خانوم هم به بيماري مهلکي دچار هست .. از شما مشورت ميخواد که سقط جنين بکنه يا نه؟ اگه به اون خانوم پيشنهاد سقط جنين دادين ميدونين اون جنين کي بود؟؟که شما پيشنهاد کشتنش رو دادين؟؟ لودويک فان بتهوون 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ تست غربال گری بعد حاملگی برای همین انجام میشه در صورت بیماری جنین یا معلولیت اجازه سقط صادر میشه عقل سلیم هم همینو میگه وقتی پای جون مادر درمیون باشه اولویت با همونه نهایت خوخواهی یه پدرو مادر که بخوان یه انسان معلول ذهنی یا جسمی رو به دنیا بیارن که بعد از چندین سال زحمت و دلبستگی از بین بره 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ هیچکس حق کشتن هیچ کودک ، جنین و انسان بی دفاع رو نداره از کجا معلوم ؟؟ شاید من عقب مونده تر از اونم ... چه گلی به سر دنیا زدم که با اعتماد به نفس میخوام یکی دیگه رو بکشم ؟؟؟ جز خوردن و خوابیدنه ؟؟ اونم میخوره و میخوابه / مثل من شاید این وسط ها یک استیفن هاوکینگ ، یا کلی ناقص موفق که تو کشور خودمون هم فراوونه پیدا شد ! که از من تاثیر گذار تر بود !! اون وقت من عقب مونده میشم و اون جلو افتاده !! 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ تست غربال گری بعد حاملگی برای همین انجام میشهدر صورت بیماری جنین یا معلولیت اجازه سقط صادر میشه عقل سلیم هم همینو میگه وقتی پای جون مادر درمیون باشه اولویت با همونه نهایت خوخواهی یه پدرو مادر که بخوان یه انسان معلول ذهنی یا جسمی رو به دنیا بیارن که بعد از چندین سال زحمت و دلبستگی از بین بره نهایت خودخواهی اینه که بخوای سقطش کنی !! آخه چرا اکثرا اینجوری فکر میکنند ؟؟ چرا باید سقط بشه ؟؟ چرا ؟؟؟ من هیچوقت با این مسئله توجیه نشدم !! اگه قرار یکی دیگه رو سقط کنی بهتره خودتو بکشی نه اونو .... چون اگر دلیل برای زندگی اون نیست / برای منم که پدر یا مادرشم نیست !! برای منم دلیل زندگی نیست اگر من حق ، هدف و دلیل زندگی کردن دارم / اونم باید داشته باشه ، باید 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ من جای دکترها باشم اجازه نمیگیرم میندازمش خودم براشون.. حالا تو کل دنیا چهارتا از این معصومها یه کاریه ای شدند آیا این میتونه دلیل قابل قبولی برای گسترش این حماقت بشر باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ معلم کلاس سوم دبیرستانمون بهمون گفت: وقتی نطفه بسته میشه اون موجود جون داره و خدا خواسته که باشه پس کسی حق نداره زندگی این موجودو ازش بگیره اگه میگن 4 ماه و... الکیه ، چه 1 ماه چه 9 ماه اون جنین زنده است و حق حیات داره! اما با پیشرفت علم همه سعی کردن زندگی هاشون رو به سمت بی عیب و نقصی سوق بدن بنابراین رو آوردن به سمت حذف افراد مشکل دار با تشخیص های پیش از تولد با دستور مراجع هم تائید شد الان هم اکثر محققان سعی میکنن تا بیماری های وراثتی رو با تشخیص های پیش از تولد از به دنیا اومدن نوزادانی که بعدها در جامعه دچار مشکل میشن جلوگیری کنن منم هم با سقط موافقم اما ...! اما امروزه با پیشرفت علم بیماری های لاعلاجی هست که هیچ درمانی براش نیست .... حتی نمیشه این بیاری رو تشخیص داد! در گذشته هم افراد با وجود فرزندان ناقص زندگی میکردن و اظهار خوشحالی میکردن ! آیا درسته که ما حق زندگی رو از کسی هرچند با مشکلات جسمی بگیریم؟ مثلا هاوکینگ با بدترین نوع مشکل جسمی که داره به کجاها رسید؟ آیا درسته ما برای زندگی همه تصمیم بگیریم؟ اگه اون نوزاد بخواد به دنیا بیاد و به بالاترین درجات علمی یا معنوی برسه چی؟ ما حق داریم حق زندگی رو ازش بگیریم؟ با این توضیحاتی که دادین باید مخالف سقط جنین باشین که! یعنی شما اعتقاد دارین که کار درست اینه که سقط جنین انجام نشه اما خودتون کار غلط رو (از نظر خودتون) انجام میدین ،آره؟ 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ نهایت خودخواهی اینه که بخوای سقطش کنی !! آخه چرا اکثرا اینجوری فکر میکنند ؟؟ چرا باید سقط بشه ؟؟ چرا ؟؟؟ من هیچوقت با این مسئله توجیه نشدم !! اگه قرار یکی دیگه رو سقط کنی بهتره خودتو بکشی نه اونو .... چون اگر دلیل برای زندگی اون نیست / برای منم که پدر یا مادرشم نیست !! برای منم دلیل زندگی نیست اگر من حق ، هدف و دلیل زندگی کردن دارم / اونم باید داشته باشه ، باید احساسی حرف نزن عاقلانه باید تصمیم گرفت من مادر دوتا بچه هستم وقتی یکی از بچه هام سرما میخوره روزگار بهم سیاه میشه چطور میتونم یک عمر زجر بچه معلولمو ببینم یه کم به دور و برت نگاه کن یه سر به آسایشگاه معلولین کم توان ذهنی بزن همه بخاطر خودخواهی ما پدر و مادر ها به این روز افتادن 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ احساسی حرف نزن عاقلانه باید تصمیم گرفتمن مادر دوتا بچه هستم وقتی یکی از بچه هام سرما میخوره روزگار بهم سیاه میشه چطور میتونم یک عمر زجر بچه معلولمو ببینم یه کم به دور و برت نگاه کن یه سر به آسایشگاه معلولین کم توان ذهنی بزن همه بخاطر خودخواهی ما پدر و مادر ها به این روز افتادن احساس چیه خانم همش منطق بود !! شما خودت تا حالا چکار کردی ؟؟ چطور زندگی کردی ؟؟ چقدر روی جامعه بشری تاثیر گذاشتی ؟؟ تا حالا شده کمی مسیر بشریت رو باز کنی یا تغییر بدی؟؟ اصلا چقدر به درد بخور بودی ؟؟ قریب به 80 درصد انسان ها روی کره زمین بخور بخواب هستند !! یعنی یک زندگی ریتمیک ... صبح تا عصر کار میکنند ، شبا میخوابند دوباره صبح تا عصر .... و این ریتم ادامه دارد خب همه این کار ها رو یک انسان معلول هم میتونه انجام بده / باید کمی نگاهمون رو به انسان های معلول عوض کنیم ... اون ها ناتوان نیستند / باور کنید نیستند !! بر عکس شما احساسی هستی به عنوان یک مادر طاقت دیدن سختی بچه ات رو نداری !!! چون حاضر به پذیرفتن قوانین طبیعت نیستید !! چون احساستون گداخته میشه وقتی کدوک تون تب میکنه !! شما چرا فکر میکنی یک معلول حق زندگی نداره ؟؟؟ چرا نباید زندگی کنه ؟؟ جز اینه که ما میخوایم اونا رو از سر خودمون باز کنیم ؟؟ و از شرش خلاص بشیم ؟؟ به همون اندازه که برای نفس کشیدن تو دلیل هست برای اون کودک هست !! شما نمیتونی سختی و رنج فرزند ببینی ؟؟؟ چرا تصمیم مرک رو برای خودتون اتخاذ نمیکنید ؟؟ چرا برای دیگری که هیچ قدرتی نداره تصمیم میگیری ؟؟ باید کمی نگاه جامعه رو نسبت به معلول ها عوض کرد !! من مدت کوتاهی با اونا بودم و دیدم قدرتی که برخی از اونا داشتند من نداشتم !! با چشم دیدم چون با اونا کمی زندگی کردم !! سایرین از دور میبینند ، دل میسوزنند و برای مرگ اونا دعا میکنند !!! مسخره ترین نوع تفکر اما اون معلولی که من دیدم ، نابغه نبود ، نخبه نبود ، یک زندگی معمولی بخور و بخواب شبیه من داشت معلول بود اما کوه میرفت / حتی شنا بلد بود ( وقتی فهمیدم شنا بلده ، هنگ کردم ) باید وضعیتش رو میدیدی وقتی مقایسه میکنم میبینم از لحاظ لغوی معلول برای اون هیچ معنی نداره / چون اون وضع داغونش مانع هیچ کارش نشده !!! پس علیل بودن برای اون تعریف نمیشه تازه من معلول بودم ، چون روح و روان اون رو ندارم ، اعصاب اونو ندارم ، اعتماد به نفس ، تلاش ، پشتکار اونو ندارم !! آره من معلول تر از اون بودم ... حقیقتی که باید برای پذیرفتنش با دقت تماشا کرد !! خواهشا بیاید کمی متفاوت نگاه کنیم !! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ با این توضیحاتی که دادین باید مخالف سقط جنین باشین که! یعنی شما اعتقاد دارین که کار درست اینه که سقط جنین انجام نشه اما خودتون کار غلط رو (از نظر خودتون) انجام میدین ،آره؟ مخالف نیستم .... ولی دلیل موافقتم فقط و فقط به خاطر خود اون فردی هستش که ممکنه ناقص به دنیا بیاد! من مخالف سقط جنین بین زوج هایی هستم که جنین سالمی دارن اما بنا به دلایل خیلی مسخره مثلا: فعلا آمادگیشو ندارم ... پول نداریم بزرگش کنیم .... فعلا زوده .... من این نوع سقط کردن هارو رد میکنم و باهاشون مخالفم البته دلمم راضی به نوع اول هم نیست ولی چاره ای هم نیست ... 2 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ مخالف نیستم .... ولی دلیل موافقتم فقط و فقط به خاطر خود اون فردی هستش که ممکنه ناقص به دنیا بیاد! من مخالف سقط جنین بین زوج هایی هستم که جنین سالمی دارن اما بنا به دلایل خیلی مسخره مثلا: فعلا آمادگیشو ندارم ... پول نداریم بزرگش کنیم .... فعلا زوده .... من این نوع سقط کردن هارو رد میکنم و باهاشون مخالفم البته دلمم راضی به نوع اول هم نیست ولی چاره ای هم نیست ... کلا شاروک دلش به هیچی رضایت کامل نمیده بچه ناقص باشه بنظر من حتما باید سقط جنین انجام بشه بخصوص بچه اول که باید پسر و سالم باشه 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ احساس چیه خانم همش منطق بود !! شما خودت تا حالا چکار کردی ؟؟ چطور زندگی کردی ؟؟ چقدر روی جامعه بشری تاثیر گذاشتی ؟؟ تا حالا شده کمی مسیر بشریت رو باز کنی یا تغییر بدی؟؟ اصلا چقدر به درد بخور بودی ؟؟ قریب به 80 درصد انسان ها روی کره زمین بخور بخواب هستند !! یعنی یک زندگی ریتمیک ... صبح تا عصر کار میکنند ، شبا میخوابند دوباره صبح تا عصر .... و این ریتم ادامه دارد خب همه این کار ها رو یک انسان معلول هم میتونه انجام بده / باید کمی نگاهمون رو به انسان های معلول عوض کنیم ... اون ها ناتوان نیستند / باور کنید نیستند !! بر عکس شما احساسی هستی به عنوان یک مادر طاقت دیدن سختی بچه ات رو نداری !!! چون حاضر به پذیرفتن قوانین طبیعت نیستید !! چون احساستون گداخته میشه وقتی کدوک تون تب میکنه !! شما چرا فکر میکنی یک معلول حق زندگی نداره ؟؟؟ چرا نباید زندگی کنه ؟؟ جز اینه که ما میخوایم اونا رو از سر خودمون باز کنیم ؟؟ و از شرش خلاص بشیم ؟؟ به همون اندازه که برای نفس کشیدن تو دلیل هست برای اون کودک هست !! شما نمیتونی سختی و رنج فرزند ببینی ؟؟؟ چرا تصمیم مرک رو برای خودتون اتخاذ نمیکنید ؟؟ چرا برای دیگری که هیچ قدرتی نداره تصمیم میگیری ؟؟ باید کمی نگاه جامعه رو نسبت به معلول ها عوض کرد !! من مدت کوتاهی با اونا بودم و دیدم قدرتی که برخی از اونا داشتند من نداشتم !! با چشم دیدم چون با اونا کمی زندگی کردم !! سایرین از دور میبینند ، دل میسوزنند و برای مرگ اونا دعا میکنند !!! مسخره ترین نوع تفکر اما اون معلولی که من دیدم ، نابغه نبود ، نخبه نبود ، یک زندگی معمولی بخور و بخواب شبیه من داشت معلول بود اما کوه میرفت / حتی شنا بلد بود ( وقتی فهمیدم شنا بلده ، هنگ کردم ) باید وضعیتش رو میدیدی وقتی مقایسه میکنم میبینم از لحاظ لغوی معلول برای اون هیچ معنی نداره / چون اون وضع داغونش مانع هیچ کارش نشده !!! پس علیل بودن برای اون تعریف نمیشه تازه من معلول بودم ، چون روح و روان اون رو ندارم ، اعصاب اونو ندارم ، اعتماد به نفس ، تلاش ، پشتکار اونو ندارم !! آره من معلول تر از اون بودم ... حقیقتی که باید برای پذیرفتنش با دقت تماشا کرد !! خواهشا بیاید کمی متفاوت نگاه کنیم !! شعار دادن آسونه اما به عمل کار برآید ضمنا هر انسانی تو این دنیا ماموریتی داره فقط کارش بخور و بخواب نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده